موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم.
از لطف همگی ممنونم.
لطفا از ادامه بحثی که فضا رو متشنج کرده، بپرهیزید. حتی اگر احساس میکنید به شما بی احترامی شده.
پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگزارم.
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 01:05)Sheriff نوشته: دوستان خوبم.
از لطف همگی ممنونم.
لطفا از ادامه بحثی که فضا رو متشنج کرده، بپرهیزید. حتی اگر احساس میکنید به شما بی احترامی شده.
پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگزارم.
با تبریک مجدد به آقا امیر و آرزوی موفقیت ایشون .
منهم معتقدم آرامش خودمونو حفظ کنیم اگه با دقت تاپیک های این دو روز اخیرو بخونین میبینیم که دوستان عزیز کمی عصبی شدن خودمو هم میگم شخص خاصی رو نمیگم این هم به دلیل وقایع دو روز اخیره .
خوب دوستانی که خوشبختانه کارنت شدن استرس انجام کارهاشونو دارن و استرس مصاحبه و تست پزشکی .با این برنامه ای هم که برا واکسن ها پیش اومد استرسشون بیشتر شد .پس حق دارن که تحت فشار باشن .
کسانی مثل ما هم که کارنت نشدن و این آمار پایین کارنتی رو دیدن از سوی دیگر دچار استرس شدن مخصوصا با این اظهاراتی که بعضی از دوستان در خصوص کارنت نشدنو تمام شدن ویزا ها کردن .خوب ما هم تحت فشاریم .
اما دوستان ما همه اینجا برای راهنمایی و آرامش دادن به هم جمع شدیم پس خونسرد باشیم و بذاریم این فشار از روی همه برداشته بشه .
وا... من که تا حالا ندیدم کسی لاتری قبول بشه و نتونه ویزا بگیره توی همین سایت مهاجر سرا طبق آمار تعداد افرادی که ریجکت شدن به اندازه انگشت های یک دست هم نیست پس تحلیل های استرس زا نکنیم .برای هم دعا کنیم و برای هم آرزوی موفقیت داشته باشیم .
شاد و سربلند باشید .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
برای تشکر از دکمه تبریک و تشکر زیر همان پست استفاده کنید.
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-19 ساعت 19:16)taha_jam_co نوشته: خدا از دهنت بشنوه من که دارم سکته میکنم می ترسم کارنت نشیم
الان 2 ماه که سر کار نمیرم و کلا همه چیزو تعطیل کردم دارم زبان میخونم نمیدونم این وضع تا کی ادامه خواهد داشت
دوست عزیز به نظر من که همهٔ ماها کارنت خواهیم شد.به هر حال یه شانسی بوده که بهمون رو کرده اگر خدا خواست و ویزا را گرفتیم که خودمون را برای شروع یه زندگی جدید آماده میکنیم اگرم نشد که به زندگی همیشگیمون ادامه میدیم و از راههای دیگه برای جاهای دیگه اقدام میکنیم آخرش اینه که اگه چیزی را در این پروسه بدست نیاریم چیزی را هم از دست ندادیم ....ضمن اینکه بهتره به جای افکار منفی که ممکنه یکیش هم اصلا اتفاق نیفته یه کم هم مثبت فکر کنیم و به فکر مسائل مهمتر باشیم.....موفق باشید.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-19 ساعت 22:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-19 ساعت 23:17 توسط امیر مهاجر.)
(2012-08-19 ساعت 22:28)afshin sadeghi 2 نوشته: می شه یکی به ما بگه کیس نامبر های بالای 9000 حدودا کی کارنت میشن؟؟؟
دوست گرامی هیچ کسی جز کی سی سی(که آنها هم به وقتش اعلام میکنند) نمیتونه به شما بگه که کی دقیقا وقت مصاحبتون هستش،دوستانِ دیگر هم اگر چیزی میگن فقط از روی روندِ کارنت کردن سالهای پیش واسه امسال را فقط حدس میزنن..در اینجا در ارسال:#30 این دوستمون کارنتیهای امسال را به این صورت پیش بینی کرده بودند که پیش بینی ایشون به سریه اولِ امسال نزدیک بود.اگر طبقه گفته ایشون پیش بره مصاحبهٔ شما میشه july که اینها همش حدس و گمان هستش..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN