موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد
منم مثل بعضى ها تاريخ مصاحبه ام توى نامه ى دومم روز تعطيل مشخص شده بود اما تو سايت سفارتhttp://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/schedule_dv.html تاريخ جلوتر افتاده. با اين حال من ميل زدم ( البته تو فرم سوال هاى سفارت) اما هنوز نامه ى دومم درست نشده!
فكر ميكنيد مشكلى پيدا ميكنم؟ به هرحال تو برنامه سفارت تاريخ درستش هست!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من یه سوال دارم اگه ممکن هست راهنمایی بکنید چون فردا میرم که این مدارک رو بفرستم! آیا بجز مدارک ذیل چیزی هست که فراموش کرده باشم؟ ( ترجمه های شناسنامه
,کارت ملی ,کپی پاسپورت, ترچمه مدارک تحصیلی, ترجمه مدارک مالی, فرمهای اسپانسر شیپ, ترجمه سند ازدواج,
پرینت نامه شماره 2 kcc ,
پرینت نامهcsc ,پرینت contact information sheet و عکسهای پشت نویسی شده )
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
یادتون باشه همه مدارک که ترجمه شدند اصلشون هم ببرید
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
انتظار برای نامه دوم منو کشت ؟ آخه من که خیلی وقت کارنت شدم مدارکم که رسیده پس چرا نمیاد؟
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-30 ساعت 21:47)hosa نوشته: (2013-05-30 ساعت 21:45)negar_karimi6 نوشته: یادتون باشه همه مدارک که ترجمه شدند اصلشون هم ببرید
پس یعنی این مدارک کامل هست فردا پست بکنم برای سفارت و در زمان مصاحبه هم اصل و ترجمه هاشون رو دوباره میبریم. خیلی ممنون از راهنماییتون.مرسی.
دوستان گلم لطفاً و خواهشاً امضاتون رو كامل كنيد. سپاس
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013