موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تا ایمیل نزده باشی که اونا جواب نمیدن.
اولین ایمیلی هم که میزنن بعد از کارنت شدن میاد و زمان مصاحبه رو توش اعلام میکنن. اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن.
موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-05 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-05 ساعت 17:13 توسط el333.)
(2012-07-05 ساعت 11:43)Given نوشته: سلام بر دوستان ... در مورد زبان یه نکته ای هست که می خواستم بهتون بگم .... من چند تا دوست و آشنا توی آمریکا دارم ....درباره زبان باهاشون صحبت کردم و پرسیدم به نظرشون برم کلاس زبان یا نه ....یک شون حرف جالبی بهم زد .... خیلی رک و راست گفت ببینم اینقدر بلد هستی و اعتماد به نفس داری که اگه یه وقت آب خواستی بخری بری توی یک فروشگاه بزرگ خریدت رو بکنی و بیای بیرون ...منم گفتم آره بابا خنگ که نیستم .... گفت پس الکی وقت خودت رو با کلاس های ایران تلف نکن ... تنها کاری که لازمه انجام بدی اینه که بشین فیلم و سریال زبان اصلی اونم با لهجه آمریکن ببین تا گوشت عادت کنه .....نهایتا وقتی ویزات رو گرفتی ...یکماه قبل از برنامه سفرت یک معلم خصوصی بگیر که انگلیسی رو با لهجه آمریکن بلد باشه ...بشینه بیست جلسه باهات مکالمه کنه فقط ......در غیر این صورت هزینه واسه کلاس زبان اصلا فایده نداره و وقتی که میای اینجا اعصابت خورد می شه ...چون خدای زبان هم که باشی کم میاری .....در ضمن این نرم افزار Rosseta Stone رو هم کیت American ش رو پیشنهاد کرد وگفت من خودم دو سه ماه اول اقامتم با این نرم افزار مشغول بودم ...خیلی کمک می کنه .....
در ضمن دیدم همه دارن استرس متساعد می کنن ......یه لینک گذاشتم دیدنش خالی از لطف نیست ....می دونم همه الان منتظرن و اصلا حوصله ندارن ... این کلیپ هم واقعا بی ربط نیست .....چون اسمش اینه : یه چیزی بده به من که بزنم نباشم ..... D:
http://www.youtube.com/watch?v=0UyoUuAv90M
با احترام به نظر شما ولی ۱۰۰% با گفتههای شما مخالفم دوست گرامی(من هم اوایل تصور میکردم کلاسهای زبان اونجا خیلی بهتر از اینجا هستند و اونجا هم تو محیط باشی زود راه میوفتی اما با پرسو جوهای فراوان متوجه شدم این تصور بسیار غلط است)، شما اگر زبانتون قوی نباشه چطور میتونید اونجا کار پیدا کنید یا برید دانشگاه .. یکی از اقوامم که در آنجا وکیل مهاجرتی هم هستند به من بسیار تاکید کردند که اگر برای دورهٔ لیسانس میخواهی اینجا درس بخونی حتما مدرک تافل را از ایران بگیر(و برای دورههای دکترا باید جي آر اي داشته باشی) !!آمریکا که جای زبان یاد گرفتن نیست مگر این که به شدت ثروتمند باشید که تا یکی ۲سال اول نخواین دنبال کار باشید و فقط از جیب بخورید!!بعدش تا اونجایی که من میدونم اونجا برای یاد گرفتن زبان یا باید برید (ادالت اسکول) ،یا یسری کالجها که دورههای زبان رایگان میگذرند. در یکی از همین تاپیکهای مهاجر سرا خوندم از آنجایی که برای این کلاسها پولی پرداخت نمیکنند خیلی این کلاس را جدی نمیگیرند و تمام وقت کلاس با بحثهای بیهوده میگذرد و خیلی به بالا بردنِ سطح زبانتان کمکی نمیکند.و یکسری کلاس زبانهای ترمیک مثل ایران وجود داره که شینیدم بسیار گرونه ۱۸۰۰ دلار برای هر ترم.این نظر من بود حالا هرطور خودتون صلاح میدونین!!(بهتون پیشنهاد میکنم تاپیک کار و اشتغال در آمریکا رو حتما مطالعه بفرمایید).
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا بحث زبانه منم يه چيزی در مورد زبان بگم
يادگيری زبان اونجوری که من تجربه کردم و ديدم واقعا حساب و کتاب خاصی نداره
اما اگه قراره بخاطر دانشگاه يا کار امتحان تافل، امتحان برای معادل سازی مدرک يا هر امتحان ديگه بديد اشتباه خيلی از دوستان رو تکرار نکنيد و از همون ايران براش کلاس بريد و حتی قبل از اومدن تو همين کشور های همسايه امتحانه رو بديد .هر جوری که حساب کنيد چه از لحاظ مالی و چه زمانی کلی بنفعتون ميشه ..بيشترين پولی که ايران برای کلاس های خصوصی و تخصصی تافل يا ... بديد وقتی به دلار تبديل بشه هيچی از توش در نمياد و چند 10 برابرش رو بايد اينور خرج کرد و زمان گذاشت تا به همون نقطه رسيد
دوستانی که فن و حرفه خاصی دارن هم فکر نکنم بد باشه اگه کم کم خودشون رو با اصطلاحات تخصصی رشتشون در زبان انگليسی آشنا کنن.فردا آشنا بودن به اين اصطلاحات در کالج کلی به دردشون ميخوره
و در نهايت بد نيست خودمون رو با يه فن و حرفه اي هم آشنا کنيم...از آشپزی و خشک شويی گرفته تا کارهای لوله کشی و الکتريکی چون با يادگيری اينها و يه دوره کوتاه کالج و گرفتن مدرک ممکنه آدم در آمدی داشته باشه که اگه دانشگاه ميرفت به همچين درامدی نميرسيد