موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا جای من تو این بحث خالی بو د که منم امدم.خدمت دوستان باید بگم که استان مریلند صنعتی ترین استان امریکا محسوب میشه و برای اون دسته از دوستانی که مدرک تحصیلی بالا و تجربه کاری خوبی دارن به نظر من جای خوبیه و به نصیحت دوستام در امریکا و تجربه شون باید جایی برید که اشنا داشته باشین تا جا بیفتین بعدش خودتون میفهمین راه چیه چاه چیه.وبه نظر من اولویت رو باید به کار داد نه تحصیل چرا که تا کار نداشته باشین ممکنه از رفتن پشیمون بشین و زمانی از زندگی در امریکا لذت میبرین که کار داشته باشین.
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان صحبت از بچه شد کاشکی یک مقدار هم در مورد اونا اطلاعات بذاریم راستش من با خواندن تاپیک های سالهای قبل بازم خیلی ازوضعیت بچه ها( بعنوان مثال تحصیلاتشون) چیزی دستگیرم نشد پسر من امسال میره کلاس دوم من نمیدونم اگه خدا خواست و اونجا رفتیم در چه پایه ای قرار میگیره البته دوستانمون که اونجا هستن میگن برای مدرسه بچه ها تعیین سطح میشن این درسته اما واقعا برا ی این تعیین سطح زبان یه بچه 7 ساله باید در چه حد باشه ؟پسر من از 5 سالگی کلاس زبان رفته اما متاسفانه میدونین اینجا کلاس زبان بچه ها خیلی سطح پایینه یا به عبارتی مطالب خیلی تکراریه .البته همه میگن بچه ها اونجا خیلی زود از لحاظ زبان پیشرفت میکنن اونقدر زود که تصورشو هم نمیشه کرد. اما به نظر شما در حال حاضر باید چکار کرد ؟ممنون میشم راهنمایی کنین .
آقا امیر آتیشو روشن کنین
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-07 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-07 ساعت 21:56 توسط hassan1358arab.)
من نمی دونم الان شماها چه تحصیلاتی دارین و به چه کاری مشغول هستین ولی باید به اون دسته از دوستانی که دارای مدارک بالایی هستن بگم که امریکا باید کار کرد و کار کرد و کار کرد برای مدتی باید پی همه چیز رو بمالین و کار کنین تا جا بیفتین و بعد از جا افتادن یواش یواش دنبال کار متناسب با تحصیلتون باشید.اینها واقعیتیه که باید باهاش برای موفقیت روبرو شد وبس.یکی از بچه های 2011 که دوستم بود و اینجا طبابت میکرد رفت اونجا مدتی که بیکار بود و تن به کار در فروشگاه رو هم نداد و نتیجه اش شد خرج شدن 40 میلیون تومان از جیبش و ...
من حتی حاضرم برم ظرف بشورم تا جا بیفتم ولی باید بدونین که اونجا راه برای پیشرفت بازه دوستان و یواش یواش همزمان با جا افتادن موقعیت های بهتر رو خواهید دید دوستان
الان که دوستم مهدی اونجاست و از بچه های 2011 بود و با هم ویزاشو گرفتیم تازه میگه همشهری های مایه دارمون که الان 20 ساله اونجان با همین کار در رستوران و کارهایی از این دست انجام داده بودن تا الان که به اینجا رسیدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-07 ساعت 20:43)mahdi/sh نوشته: (2012-07-07 ساعت 20:00)Given نوشته: من چند وقتیه که هر چی فکر می کنم می بینم یه نفره خیلی سخته بخوای استارت بزنی ... پایه این هستم که اگه قسمت شد وبرنامه رفتن ردیف شد با یکی از بر و بچ مهاجر سرایی یه چند وقتی رو شریکی زندگی کنیم . یعنی هم خونه بشیم ... هم کارهامون بهتر پیش میره هم هزینه مون نصف می شه . آخه هر چی فکر می کنم می بینم یکی دو ماه اول خیلی سخت بشه کار گیر آورد . حالا نمی دونم نظر شما چیه ؟
فکر خیلی خوبیه
فکر کنم منم باید همینکار رو بکنم
بچه ها به نظر من زیاد خوب نیس تاپیکای سال های قبلم نگاه می نداختم نظرشون این بود سعی کنید با یه آمریکایی هم خونه بشین چراکه هم زبانتون سریع راه میفته هم اگه مشکل داشته باشید کمکتون میکنن و ... واسه این کارم کافیه تو گوگل بزنی roommate کلی سایت میاد که دنبال هم خونه می گردن، من عضو شدم شرایطمم نوشتم کلی خونه با عکس هر روز میاد تازه میلم میزنن که 1هفته آزمایشی با ما زندگی کن حال کردی بمون.
جان من یه سر بزنید ضرر نداره!!!
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
اما درباره محل زندگی: من رشته ام کامپیوتره و برنامه نویسی و گرافیک و شبکه می دونم و 16 سالی سابقه دارم، آیلتس دارم و یک کم فرانسه هم. یکی از دوستام که تو سیلیکون ولی نزدیک لس آنجلس هست و سال قبل از طریق لاتاری با سطح زبان عالی رفته اونجا، بعد از دو هفته کار پیدا کرد و خیلی من رو تشویق کرده که با توجه به جمع بودن تمام شرکتهای کامپیوتری مثل مایکروسافت و اپل و گوگل و..... در این منطقه امکان یافتن کار بیشتره و اون دوست صمیمی من که 20 ساله خوبیش رو به من ثابت کرده می گه بیا حداقلش اینه که کلاهایی که سر من رفته نمی ذارم سر تو بره و از تهیه مسکن تا خرید ماشین و جستجوی کار کمکت می کنم.....
در ضمن خانمم لیسانس مترجمی زبانه و تو هنرهای دستی هم بد نیست و قالی بافی هم بلده