موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-03 ساعت 10:40)saher نوشته: سلام yami جان
من خیلی دوستت دارم ولی باید در نظر داشته باشی که تاپیک های اینجوری از نظر راهنمایی زیاد خوب نیستند... و ضمنا" برای تازه وارد ها نیز بار منفی به همراه دارد.
نه تنها در روزهای اول بلکه در سالهای اول هم نمیدونید که چند مرده حلاجید یا میشید.
در ضمن وقتی امدید و بعد از مدتی چنان دست و بالتان بند و گرفتار میشید که برگشتن اصلا راحت نیست مگر کسی مثل یکی از دوستان اینجا اصولا قید امریکا رو از بیخ و بن بزنه و بر گرده در صورتیکه کار ایرانش رو هم از دست داده بود. بار + بدون اگاهی تبعات بیشتری خواهد داشت حتما.
اما یک توصیه دوستانه اینکه تصورات رو با خود به امریکا نیارید. با بار خنثی و البته با روحیه تشریف بیارید.
بازم عذر میخوام اما اگر خانم هستید حتما تشریف بیارید و کاری به گفته بالا نداشته باشید. چرا ؟.. دیگه واضحه (از نظر شخصی)
هر ایین نامه ای استثنا هم داره . حتما
موفق باشید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
2012-07-03 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-03 ساعت 13:25 توسط saied-k.)
سلام
با تشکر از یامی عزیز که بابت این تاپیک زحمت زیادی کشیدند . من همیشه به همه می گم در مورد شرایط اینده فکر بدترین اتفاقی رو که براتون ممکنه بیفته بکنید . اون رو قبول کنید و برای رفع اون راه حل پیدا کنید . اونوقت به ارامش می رسید و ترس از اتفاقات بد شما رو تضعیف نمیکنه . بیایید همیشه بدترین گزینه ها رو بررسی کنیم تا بتونیم از گزینه های خوبی که برامون بوجود می اید استفاده کنیم و لذت ببریم.
یامی جان ! به نظر میرسه همه نکته های لازم را گفته اید و بقیه دوستان هم نکات مثبتی را اضافه کرده اند . من فکر می کنم برای تازه مهاجران انتخاب ایالت و شهر محل اقامت اولیه بسیار بسیار مهم است . یک تازه مهاجر باید با توجه شرایط اجتماعی هر ایالت و شهری ، و امکانات موجود و همچنین بررسی مشاغل مورد نیاز اقدام به انتخاب محل سکونت کند . تا در کمترین زمان بتواند شغل پیدا کرده و از خدمات اجتماعی بهره مند گردد. در این صورت احتمال شکست و از دست دادن همه چیز کمتر می شود و مهاجران هم کمتر درگیر بی خانمانی می شوند . مثلا انتخاب شهر های بزرگتر و پر جنب و جوش تر می تواند به یافتن شغل ( حتی سطح پایین ) در کوتاه مدت کمک کند .
در ضمن ایا دوستان در مورد ساحل شرقی ( مناطقی مثل نیوجرسی و اطراف ان ) اطلاعاتی دارند . ازدحام و تکاپوی جمعیتی در این مناطق چگونه است.
امیدوارم در این تاپیک که بسیار جذاب هم هست بیشتر روی این گونه مسایل بحث شود و اگر دوستان راه حل و راهکاری دارند ارائه دهند تا همه منتفع شوند.
شاد باشید و موفق ....
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بنده صرفا در مورد پالم بیچ کانتی اطلاعات دارم که در یک ساعتی شمال میامی هست. یک نخود هم در مورد کل فلوریدا اطلاعات دارم. کسی سوالی داشت در خدمتم با اینکه اومدن به این ایالت رو در اول کار توصیه نمیکنم مگر قصدتون تحصیل باشه که در اون صورت مناطق کمی مایل به شمال فلوریدا آب و هوای بی نظیری در طول سال داره و عملا ممکنه نه بخاری لازم داشته باشین و نه کولر! که خودش کلی هزینه رو میاره پایین مخصوصا اگه مثل من از آب و هوای سرد فراری باشین اما کار بار تعطیله!
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
یامی جان ایا در این مناطق که نام بردید شهر های بزرگ و پر جمعیت وجود دارد که بر مبنای بیزنس و یا صنعت پایه گذاری شده باشند. من در مورد فلوریدا کلا فکر می کنم خیلی توریستیه و صنایع و تجارت قوی نداره ایا درسته ؟
در ضمن اون مسئله اکثریت زبان اسپانیولی که می فرمایید بسیار ترسناکه و کارو سخت می کنه ... من خودم از ظاهر فلوریدا و خصوصا میامی خیلی خوشم می اد ولی فکر کنم باطنش رو از کسانی مثل شما که ساکنش بودید باید خبر گرفت ...!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یامی جان از توضیحات بسیار کامل و جامعت سپاسگذارم و امیدوارم که هیج وقت هموطنان ما گرفتار بیخانمانی نشوند ولی من هم در تایید نوشته های شما به دوستان عزیز تازه وارد پیشنهاد میکنم که به این موضوع توجه ویژه داشته باشند چون هزینه های زندگی در این کشور چنان بالاست که در کوتاه ترین زمان موجودیتان تمام شده و مشکلات از همه طرف حمله ور میشوند.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 04:41 توسط mamalino10.)
وقتی 4 سال پیش با مدرک مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) فارغ التحصیل شدم و برای پیدا کردن کار با یه ساک دستی اومدم تهران و هفته اول مجبور شدم شبها رو تو سالن انتظار ترمینال آرژانتین بخوابم، هیچ وقت فکر نمی کردم که 4 سال دیگه یه شغل خیلی خوب تو رشته خودم داشته باشم و از تو خونه ای که صاحبش خودم هستم، بیام تو این فروم کامنت بذارم و واسه رفتن به آمریکا برنامه ریزی کنم.
اینا رو به این دلیل گفتم که صحبتهای دوست عزیزمون Yami خیلی مفید و منطقی به نظرم اومد که متاسفانه بعضی دوستان صرفاً با دید منفی به این قضیه نگاه کردن.
فکر میکنم روی صحبت این دوست خوب با کسایی بود که تصمیم ندارن بعد از مواجه شدن با شکست در سرزمین جدید، به ایران برگردن و می خوان به هر قیمت که شده سختیها رو تحمل کنن و زندگیشون رو از نو بسازن. (نه اینکه صرفاً مثل یه گدا زندگی کنن)
خود من هم همون 4 سال پیش میتونستم برگردم شهرستان و قید تهران و زندگی مستقل و پرهیجان و بدتر از همه دوری از خونواده رو بزنم و تو شهر خودم با یه شغل خوب در کنار خونواده و تو رفاه زندگی کنم، ولی می دونم که موندن و تحمل کردن همه اون سختیها ارزشش رو داشت و الان هم اصلاً پشیمون نیستم.
توصیه ام به سایرین هم اینه که با دید مثبت به این قضیه نگاه کنن و حالا که یه نفر پیدا شده که حاضره اطلاعاتش رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار بقیه قرار بده، چه بهتر که ما هم استقبال کنیم و استفاده کنیم و خودمون رو برای اینچنین مواقع اضطراری آماده کنیم، که به قول گذشتگان، حادثه هیچگاه خبر نمی کند...
با تشکر
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-10 ساعت 08:40)Pouria1350 نوشته: یامی جان از توضیحات بسیار کامل و جامعت سپاسگذارم و امیدوارم که هیج وقت هموطنان ما گرفتار بیخانمانی نشوند ولی من هم در تایید نوشته های شما به دوستان عزیز تازه وارد پیشنهاد میکنم که به این موضوع توجه ویژه داشته باشند چون هزینه های زندگی در این کشور چنان بالاست که در کوتاه ترین زمان موجودیتان تمام شده و مشکلات از همه طرف حمله ور میشوند.
من هم دو تا بچه کوچک دارم و خانمم شاغل نیست.با این وضع دولار نهایتا 10 هزار تا بیشتر ندارم خانمم هم شاغل نیست.شغل ایرانم هم که ت ح و ی ل د ا ری هستش که همچین شغل جذابی که با مدرکم جور در بیاد نیس.فکر کنم ما بیاییم نهایتا کارتون خواب میشیم. اما من به خاطر خودم نمیگم واسه بچه هام ناراحت هستم.یه جایی خوندم به حساب بچه ها پول واریز میشه که نمیدونم چقدر صحت داره.با این اوضاع فکر کنم قید مهاجرت رو بزنیم بهتره?
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 21:47)mea694 نوشته: (2012-12-10 ساعت 08:40)Pouria1350 نوشته:
من هم دو تا بچه کوچک دارم و خانمم شاغل نیست.
من یک پیشنهاد ساده دارم ولی رو عملی بودن یانبودنش خودتون تصمیم بگیرین
( با این دید که آینده بچه ها در کجا بهتر خواهد بود)
شما می تونین خانوادگی باهم بیاین آمریکا گرین کارت و ... بگیرین خانواده برگردن شما بمونین و دنبال کار بگردین هم هزینه هاتون خیلی کمتر میشه و شاید بتونین 2 تا شیفت کاری حالا تو فروشگاه ها و ... پیدا کنین
خیلی دوری از خانواده سخته ولی فرصت تصمیم گیری بهتر رو براتون ایجاد می کنه
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-20 ساعت 22:06)yami نوشته: (2012-12-20 ساعت 12:47)frz61 نوشته: (2012-12-19 ساعت 21:47)mea694 نوشته: (2012-12-10 ساعت 08:40)Pouria1350 نوشته:
من هم دو تا بچه کوچک دارم و خانمم شاغل نیست.
آخه میگه سه نفر هستن و نهایت ده هزار چوق هم پول دارن! اینجوری که شما میگین این پوله هپلی هپو میشه میره با یک رفت و برگشت به اینجا و چند روز اقامت در متل! چیزی دیگه واسشون نمیمونه.
من با فرض جدا بودن پول بلیط گفتم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015