کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-10-20 ساعت 03:52)Acaro نوشته:  
(2012-10-20 ساعت 03:13)327faranak نوشته:  · این ایمیل ایروان New DS 230 for all applicants
· New 5x5 photos (2 pieces) for all applicants
· 2 passport copies (first page only) for all applicants
· Beneficiaries’ original birth certificates
· Beneficiary’s original marriage certificate
· Petitioner’s birth certificate
· New I-864 originally signed by petitioner (original copies for each applicant)
· Petitioner’s 2011 1040 tax forms and W2
· Beneficiary’s original military book

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

سلام دوست عزیز

این مواردی که فرمودید برای ویزاهای ازدواج هم صدق می کنه؟
ما هیچ ایمیلی در این مورد نگرفتیم باقی موارد را که باید می بردم ولی فرم ساپورت مالی و فرم DS 230 رو برای چی می خواهند من همه اینها را برای NVC ارسال کرده بودم!
این مورد برای شما صدق نمیکنه _برای بعضی از پروندهایی که مثل مال ما به خاطر طولانی شدن وعقبگرد ویزا بولتن فرمهای قبلی مون تاریخ اعتبارش گذشته ویه جورایی باطل شده حالا جدیدشو ازمون میخوان
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، battosai ، dreamer60
از دوستان کسی میدونه موضوع این فرم W2 چیه ؟
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60
فروزن جان كلي از دستت خنديدم Big Grin- كاشكي رفقا در حين انتخاب نام كاربري يه كم بيشتر دقت ميكردند مثلا همين داش علي گل والا من خودم استقلالي دو اتيشمTongue . بگذريم در هر حال تلفظ ويزا بولتن به شكل ويزا بولتاين ، ويزا ولنتتاين و ويزا بولي تين و .... كم بود حالا بايد اين دوست جديدمون رو اقا فرانك صدا بزنيمBig Grin
(( دوستان تورو خدا از دستم ناراحت نشينا Rolleyes ))
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Blaze ، الهه سابق ، 327faranak ، battosai ، farshid.ok1 ، شاپرک ، frozen mind
(2012-10-20 ساعت 03:56)elahenadafy2 نوشته:  یه سوال فنی: این که ارمنستان گفته فرم I864 جدید به همراه تکس و فرم w2 را دوباره روز مصاحبه بیارید، خوب افرادی مثل من که اینترنتی دارم دنبال اسپانسر میگردم و این 2 نفری هم که پیدا کردم میگن عمرا مدارکو دست من نمیدن و خودشون میفرستن NVC، خوب روز مصاحبه اگه قرار باشه دوباره این فرم لعنتی رو ببرم که اسپانسر قبول نمیکنه بده دست من. تازه تا اون موقع شاید اسپانسره دیگه اصلا جوابمم نده. تکلیف چیه؟
از اینکه آرزو میکردم مصاحبم بیفته ارمنستان بشددددددددت پشیمون شدم. همون آنکارا خوبه

یکی از مشکلات منم دقیقا همینه ..................
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
درمیر ویزا بولتینگ را یادت رفت D. یکی دو جا دیدم بچه ها نوشتن ویزا بولتینگ، نعره ها بزدمی و به صحرا بشتافتمی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، f1f ، farshid.ok1 ، شاپرک ، frozen mind

(2012-10-20 ساعت 14:42)alisarvareharchiabi نوشته:  w2 برای پتیشنر هست مربوط به مالیات و تکس ها است.

W2 مثل اینکه مربوط به کارفرماست . یعنی کسی که اسپانسر شده ، اگر کار دولتی یا شرکتی داشته باشه کارفرمای ایشون بهش فرم اطلاع مالیاتی میده که بهش w2 می گن و مسلما خیلی ها ندارند مثلا کسانی که شغل آزاد دارند، و فرم 1040 مربطه به خود اسپانسر هست و شخصی هست و ریزه کاری همه چی توشه ، بخش های مختلفی داره که می تونه پر بشه مثلا حتی برای تعمیر خانه ! یا فرم ماشین و غیره...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، dreamer60 ، battosai ، f1f ، farshid.ok1 ، frozen mind
دوستان،لطفا در همین حال که نعره ها میزنید و دامنتان از دستتان میرود،لطف کنید بگید سفارت ایروان آدرسی سایتی چیزی داره که توش کیس نامبر بزنیم زمان مصاحبه‌رو بمون بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، شاپرک ، frozen mind
(2012-10-21 ساعت 00:18)farshid.ok1 نوشته:  دوستان،لطفا در همین حال که نعره ها میزنید و دامنتان از دستتان میرود،لطف کنید بگید سفارت ایروان آدرسی سایتی چیزی داره که توش کیس نامبر بزنیم زمان مصاحبه‌رو بمون بده؟

ندارد !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، battosai ، farshid.ok1
علي جان و فرانك عزيز خبري أَز سفارت نشد ? سكوت بدي اينجا رو گرفته

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، f1f
نه دوست من این هفته هنوز کیس نامبر جدید اعلام نکردن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، battosai
دوستان عزیز من یک سوال از شما با تجربه ها دارم.

چرا با وجود اینکه در راهنمای سفارت در ایروان گفته که مصاحبه ها برای ویزاهای مهاجرتی در روزهای 3 شنبه و 5 شنبه انجام میشود. بعضی شما دوستان روز مصاحبه تان به غیر از این روزها است؟ این موضوع رو از خود سفارت نپرسیدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مصاحبه من که روز پنجشنبه هست به همین دلیل سوالی برام پیش نیومده در این مورد .

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Almond ، الهه سابق
توجه توجه
با توجه به اخبار واصله به زودی یه خبرهای خوبی از علی عزیز می شنویم.... طاقت نیاوردم صبر کنم تا خودش بیاد و بگه ..... در هر صورت اولین تبریک مهاجرسرا به علی از طرف من :
تبریکککککککککککککککککککککککککککککککک
Big Grin Shy Big Grin Shy Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Blaze ، f1f ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind
و بالاخره ایمیل کسری مدارک برای من هم از طرف سفارت ایروان اومد :
On the day of your interview, please bring the following documents
>
> - Passport
>
> - Photos
>
> - Birth Certificate (Shenasname) (original)
>
> - Petitioner's Birth Certificate (Shenasname) (original)
>
> - Petitioner's Marriage Certificate (original)
>
> - Original I-864 Affidavit of Support form from the petitioner / co-sponsor/co-sponsor's house hold member(I-864A)
>
> - 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2011 from the petitioner / co-sponsor
>
> - If the petitioner did not file tax returns during the most recent tax year he/she must submit a written explanation about the reason and a copy of the instructions from the Internal Revenue Service publication that shows he/she was not obligated to file tax returns in the US.
>
> - Military book
>
> - New DS-230 form.
>

این طور که پیداست فرم i864 بایدد اورجینال باشه و با توجه به اینکه دیگه برای من فرصتی باقی نمونده پس از اسپانسرم خواستم که مدارک رو به آدرس هتل ارسال کنند.

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، 327faranak ، الهه سابق ، Blaze ، frozen mind
دریمر عزیز، به نظرم نامه یه کم عجیبه. چون مدیکال رو نخواستن و عجیب تر مدارکی مثل سند ازدواج پتیشنر و یا شناسنامه اونم اصلشو خواستن!!!
نامه سفارت من یه هفته پیش به این شرح اومد:

On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passport
- Photos
- Medical report
- Birth Certificate (Shenasname) (original/translation/copy)
- Military card (original/translation/copy)
- 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2011 from the petitioner

Please make sure to have all of the documents listed above in your possession on the day of your interview. Failure to submit all of the listed documents will cause delay in your interview process and in the issuance of your visa.

Please note that, if translations are required they can be done by any translation office. For Iranian applicants, the translations do not need to be done in Iran. They can be done in Turkey as well.
We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Blaze ، dreamer60 ، frozen mind ، 327faranak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان