کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-11-16 ساعت 12:32)farshid.a نوشته:  
(2012-11-16 ساعت 03:42)romexx نوشته:  فرشید جان جواب دادن منم خبر کن لطفآ
ایمیل منو جواب دادن
(دیروز به من از سفارت تماس گرفتن گفتن یکی از فرمها رو کم دارید وما اورجینالشو میخواهیم به اسپانسربگید با پست سریع بفرستن یا بایدبرگردید ایران .Sad__اینجاگیر افتادیم دیگه)Sad
romexxجان ممنونم که از طرف من بهشون ایمیل زدی جواب دادن که به محض رسیدن نامه شما بهتون تلفن میکنیم اسپانسرم هم دیروز مدارکو با پست DHLفرستاد به آدرس سفارت

می‌شه بگید چه مدارکی کم داشتین؟Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، farshid.a ، dreamer60
(2012-11-16 ساعت 13:40)farshid.ok1 نوشته:  
(2012-11-16 ساعت 12:32)farshid.a نوشته:  
(2012-11-16 ساعت 03:42)romexx نوشته:  فرشید جان جواب دادن منم خبر کن لطفآ
ایمیل منو جواب دادن
(دیروز به من از سفارت تماس گرفتن گفتن یکی از فرمها رو کم دارید وما اورجینالشو میخواهیم به اسپانسربگید با پست سریع بفرستن یا بایدبرگردید ایران .Sad__اینجاگیر افتادیم دیگه)Sad
romexxجان ممنونم که از طرف من بهشون ایمیل زدی جواب دادن که به محض رسیدن نامه شما بهتون تلفن میکنیم اسپانسرم هم دیروز مدارکو با پست DHLفرستاد به آدرس سفارت

می‌شه بگید چه مدارکی کم داشتین؟Shy

فرم i864A من یک نسخه اصلی دادم با3تا کپی
کپی هارو قبول نکردن وگفتن برای هریک از اعضای پرونده یک نسخه با امضا اورجینال ضامن وهمسر ضامنو میخوان
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، dreamer60 ، Blaze
اه، این ارمنی ها هم شورشو درآوردن دیگه. چقدر مسخرن
خداکنه منو منتقل نکنن ارمنستان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: romexx ، farshid.a ، girl ، battosai
فرشيد جان نگران نباش براي من هم يك سري مداركو با dhl فرستادن ارمنستان دقيقا" ٣روز كاري طول كشيد تا به دستم رسيد. اگه ترك نامبرشو بهت بدن خودت ميتوني راحت پيگيريش كني.
--------------
الاهه خانم خواهر من يه كم به اعصابت مسلط باش ، بابا اين قدر حرص نخور Smile. يه جورايي حق با اوناس والا من خودم خبر نداشتم كه i864 بايد اورجينال باشه و همين فرشيد خودمون روزهاي اخر بهم خبر داد و من از اسپانسرم خواستم سريع dhl كنه به ارمنستان، حالا چرا خود فرشيد حواسش جمع نبوده براي خودش ، منم نميدونم چرا Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، girl ، frozen mind ، Blaze ، battosai ، الهه سابق
من خودم حواسم هست درامر جان میدونستم اینجوری میشه قبل از اومدنم هم به ضامنم گفتم ولی متاسفانه اون گفت نه از همون اصلی که برات فرستادم 3تا کپی بگیر ببر قبول میکنن . آخرش هم این اتفاق باید می افتاد تا ضامون زیر بار بره.
ترک نامبرشو گرفتم با دوستمون romexxاز اینترنت چک میکنم فقط خدا کنه تا دوشنبه صبح برسه
پاسخ
تشکر کنندگان: romexx ، dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind
میشه در مورد اصلی بودن فرم I864 توضیح بدید. ما این فرم را برای NVC ارسال کردیم. در مورد من که لازم نیست ؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، girl ، الهه سابق
فرشید جون
همین لان چک کردم ، ٤ ساعت پیش رسیده فرودگاه لندن ، شنبه کار میکنن، نگران نباش ٢شنبه صبح میرسه حتمن .
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، farshid.a
(2012-11-16 ساعت 22:04)Acaro نوشته:  میشه در مورد اصلی بودن فرم I864 توضیح بدید. ما این فرم را برای NVC ارسال کردیم. در مورد من که لازم نیست ؟

نه دوست من ، ما كه نياز هست فرم جديد رو دوباره ببريم به اين خاطره كه از تحويل فرم i864 قبلي يك تا دو سال ميگذره ، و خوب الان نياز هست كه همراه با برگه هاي مالياتي جديد ، فرم هاي اسپانسر هم به روز باشن. Rolleyes

(2012-11-16 ساعت 21:46)farshid.a نوشته:  من خودم حواسم هست درامر جان......

فرشيدددددد ! درامر ديگه چيه Big Grin
وايزا بولتينگ، فروزان ماين حالام درامر TongueBig Grin

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، farshid.a ، farshid.ok1 ، شاپرک ، f1f ، الهه سابق ، girl ، frozen mind
ایول...پس من هم دیگه نباید نگران فرم i864باشم....

درامر جان،یکم درام بزن بچها به وجد بیان:د
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.a ، frozen mind
بابا دعا كن جواب كليرنسم بياد درام كه هيچي ، ميام وسط مهاجرسرا بندري ميزنم Smile
(پست موقت)

پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، farshid.ok1 ، f1f ، الهه سابق ، farshid.a ، frozen mind ، pr.kia ، romexx ، Blaze ، MoonGardian
Toungue 
(2012-11-17 ساعت 20:29)dreamer60 نوشته:  بابا دعا كن جواب كليرنسم بياد درام كه هيچي ، ميام وسط مهاجرسرا بندري ميزنم Smile
(پست موقت)

شما که اسمتون درامر،یعنی‌ خیلی‌ درام دارین؟می‌شه یکمشم به ما بدین؟می‌خوایم بریم ایروان درام نداریم بدیم پول هتلTongue

ایشالا که هرچه سریعتر کلیرنستون بیاد...مثل اینکه ایروان سرعت کلیرنس کردنش خیلی‌ خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، dreamer60 ، frozen mind ، MoonGardian
عجب سفارت بي نظم و مزخرفی داره آمريکا تو ارمنستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، farshid.a
اي بابا ! چي شده مگه ؟
رامكس و فرشيد عزيز كه الان در ارمنستان هستين در چه حالين ؟ ما رو بي خبر نزاريد .....

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، f1f ، frozen mind
آره چطور مگه ؟ ما که دیدیم همه چی منظم بود .

اشکال سفارت چی بوده که اذیت شدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، MoonGardian
سلام دوستان من که به خاطر ناقصی مدارکم چند روز دیگه باید اینجا بمونم ولی romexxعزیز دقیقا یک هفتس مدارکشو تحویل داده ولی هنوز از سفارت برای گرفتن ویزابهش زنگ نزدندبرای همین ناراضیه(آخه همه کسایی که تو هتلشون بودند واز ایران برای گرفتن ویزا اومدن دو سه روزه کارشون انجام شد جز ایشون)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، frozen mind ، Blaze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان