کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
http://www.pleasehere.com/airport.html
من با این آژانس کار نکردم ولی این سایت اطلاعات خیلی کاملی راجع به سفربه ارمنستان داره
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، frozen mind
Romex جان ناراحت نباش دادش من ، ويزات مياد در عوض الان پيش فرشيدي و اونم تنها نيست . فعلا" برين يه كم بگردين و خوش باشين بعد از رفتن به امريكا تازه مشكلات شروع ميشه پس قدر الان رو بدونين Smile
اگر هم حال و حوصلشو داري يه كم در مورد پروندتون توضيح بدين يا اگه امكانشو دارين حداقل امضاتون رو كامل كنيد. Smile
راستي تو اين مدت ايا يك ايميلي چيزي به سفارت نزدين ؟ بد نيست يه پي گيري داشته باشين ....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، farshid.ok1 ، farshid.a ، الهه سابق ، girl ، pr.kia ، Blaze ، battosai
(2012-11-20 ساعت 04:28)dreamer60 نوشته:  Romex جان ناراحت نباش دادش من ، ويزات مياد در عوض الان پيش فرشيدي و اونم تنها نيست . فعلا" برين يه كم بگردين و خوش باشين بعد از رفتن به امريكا تازه مشكلات شروع ميشه پس قدر الان رو بدونين Smile
اگر هم حال و حوصلشو داري يه كم در مورد پروندتون توضيح بدين يا اگه امكانشو دارين حداقل امضاتون رو كامل كنيد. Smile
راستي تو اين مدت ايا يك ايميلي چيزي به سفارت نزدين ؟ بد نيست يه پي گيري داشته باشين ....
romexx عزیز همون2روز پیش ایمیل زدن و در جواب ایمیل ایشون گفته بودن ویزاشون آماده شده یک ساعت بعد مراجعه کردند وویزاشونو گرفتن وفوری باپرواز همون روز برگشتن ایران
(توجه داشته باشیدساعت دریافت ویزا در سفارت 4 بعدازظهرهست )
من در مهاجرسرا بهشون تبریک عرض میکنمSmile
من هم دیروز مدارک ناقصیم با پستDHLساعت12 رسید سفارت وبه شکر خدا در شب شکرگزاری تو آمریکا امروز بعد از نه روز بامن هم تماس گرفتن (شانس آوردم به تعطیلی فردا در سفارتو شنبه یکشنبشون بر نخوردم وگرنه یه هفته دیگه اینجا مهمون بودم)ساعت ده دقیقه به 4 رسیدم سفارت یک نفر بیشتر جلوی من نبودبا نشان دادن کپی پاسپورت رفتم داخل همون سالن انتظار مصاحبه چند دقیقه بعدباجه 8 اسممو صدا زد و رفتم ویزاها رو گرفتم وقتی برگشتم بیرون 10 تا خانواده شایدم بیشتربنده خداهازیر بارون توسرما تو صف بودن شلوغ شده بود .
از تمام دوستان در مهاجرسراکه کمکم کردن ممنونم Smileامید به خدا با پرواز فردا برمیگردم تهرانSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، abdolreza ، Blaze ، dreamer60 ، sasan_rock ، f1f ، kiasina ، romexx
تا باشه همیشه از این خبری خوب باشه
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، الهه سابق ، dreamer60 ، f1f
مبارکه فرا.. آخ فرشید جان!

دعا کن دست ما هم به زری برسه !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، dreamer60 ، f1f
دوستان یه سوال ... این درسته که می گن تازگی ها (ظرف یکی دو ماه اخیر) سفارت آمریکا در ارمنستان ویزای توریستی زیادی صادر کرده یا فقط شایعه ست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه نگی جان. سفارت ارمنستان فقط ویزاهای دانشجویی و اورژانسی رو واسه ایرانیا قبول میکنه وگرنه اصلا ایرانیارو مصاحبه نمیکنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، dreamer60 ، battosai ، negi
(2012-11-22 ساعت 00:49)elahenadafy2 نوشته:  نه نگی جان. سفارت ارمنستان فقط ویزاهای دانشجویی و اورژانسی رو واسه ایرانیا قبول میکنه وگرنه اصلا ایرانیارو مصاحبه نمیکنه

ودوستانی هم بودند که امروز ازایران برای گرفتن ویزای کار (به در خواست کارفرما ) اومده بودند مصاحبه و به اونها هم برگه آبی میدادن البته تمام این نوع ویزاها رو چه مهاجرتی وچه غیر مهاجرتی در سایت سفارت توضیح کامل دادن

(2012-11-22 ساعت 00:15)Blaze نوشته:  مبارکه فرا.. آخ فرشید جان!

دعا کن دست ما هم به زری برسه !!!

سلامت باشی دوست من Blazeجان
ایشاله شما هم به مراد دلتون هر چه زودتر میرسیدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، girl ، الهه سابق ، f1f ، battosai ، Blaze ، kiasina ، mooj ، sasbk
خوب به سلامتي ...... پس بزنين اون دست خوشگله رو به افتخار فرشيد ( فرانك خودمون) و رامكس
هوراااااااا. Smile

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، girl ، الهه سابق ، f1f ، battosai ، negi ، Blaze ، sasbk ، romexx
(2012-11-22 ساعت 01:27)dreamer60 نوشته:  خوب به سلامتي ...... پس بزنين اون دست خوشگله رو به افتخار فرشيد ( فرانك خودمون) و رامكس
هوراااااااا. Smile

Winkآقاجون دست شما درد نکنه اگه شما نگفته بودید ایمیل بزن که ماهنوز تو خونه داشتیم سایتو چک میکردیم

ایشاله شماره شما هم هرچی زودتر اعلام میشهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، battosai ، Blaze ، kiasina
خواهش مي كنم فرشيد جونم .من كه كاري نكردم Smile. اين قدر من از بچه هاي اينجا چيز ياد گرفتم و كمكم كردن كه نگو ..... بماند كه از وقتي دوباره برگشتم تالارهاي خانوادگي يه جورايي سوت و كور شده Sad ولي من كه به شخصه حالا حالا خودم رو مديون مهاجرسرا و اعضاش مي دونم ...

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، farshid.a ، battosai ، Blaze
تبریک به romexx و فرشید عزیز به خاطر دریافت ویزاWink
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، sasan_rock ، amir82 ، kiasina ، romexx
من هم تبریک میگم ... به دوستان عزیزی که ویزاشونو گرفتن ...مبارک باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، f1f ، kiasina ، farshid.a ، romexx
بابا علی اقا چرا آدمو دق میدی Big Grin. خبر خوبی که گفتی چی بود؟ این coming soon که نوشتی چیه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، f1f ، Blaze ، farshid.a
سلام الاهه خانوم ...خوبین ؟ چه خبرا ؟ نه دیگگگگگگگگگهههههه .....Smile))) هنوز قطعی نیست هر وقت قطعی شد میگمSmile))) در مهاجرت خانوادگی خبرایی هست.... در صورت قطعی شدن و به محض اینکه تا حدودی مطمئن شدم میگم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، الهه سابق ، farshid.a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان