کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-11-08 ساعت 23:16)nima.singer نوشته:  زمان کلیرنس من و برادرم

برادرم : ظرف مدت 41 روز کلیرنس شد

من: ظرف مدت 48 روز کلیرنس شدم (دلیل تاخیر انتخابات آمریکا)

توضیحات بیشتر :

شماره کیس ما ANK2005 بود که به YRV2012 تبدیل شد.

سفارت ارمنستان در هفته دو روز مصاحبه دارد و در زمان اپدیت ها به تعداد مصاحبه کنندگان(معمولا پنج نفر) شماره ها را اعلام می کند.

سلام.دوست من اگه ممکن بگید که دلیل بک‌گراند چک خوردنتون چی‌ بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
(2012-11-08 ساعت 23:16)nima.singer نوشته:  زمان کلیرنس من و .....
تبريك. تبريك.
به به حاج اقا نيما Tongue بابا نميگي ما اينجا نگرانت ميشيم Shy
ممنون كه اومدي و اطلاع رساني كردي ... شما الان رفتين يا مثل فرانك دوشنبه عازم هستين ، اگه حالت دوم باشه بد نيست با هم همسفر بشين هزينه هاتون خيلي پايين مي اد.
توضيح ضروري : نيما جون قبل از تصميم بهتره بدوني فرانك، در واقع اقا هستنTongue
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، girl ، farshid.ok1 ، Acaro ، f1f ، sasan_rock ، nima.singer ، Blaze
(2012-11-09 ساعت 02:29)dreamer60 نوشته:  
(2012-11-08 ساعت 23:16)nima.singer نوشته:  زمان کلیرنس من و .....
تبريك. تبريك.
به به حاج اقا نيما Tongue بابا نميگي ما اينجا نگرانت ميشيم Shy
ممنون كه اومدي و اطلاع رساني كردي ... شما الان رفتين يا مثل فرانك دوشنبه عازم هستين ، اگه حالت دوم باشه بد نيست با هم همسفر بشين هزينه هاتون خيلي پايين مي اد.
توضيح ضروري : نيما جون قبل از تصميم بهتره بدوني فرانك، در واقع اقا هستنTongue

too ghesmate akhare pishnehadet,kamelan pashimoonesh kardiaBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، f1f ، sasan_rock ، nima.singer
WinkWinkآقا ما تسلیم شدیم اسم فرانک رو از خودم برداشتم وبا اسم اصلی خودم وارد شدم اون صفحه قبلیمو بستمRolleyesRolleyesTongue
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، reza6966 ، f1f ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، battosai ، Blaze ، frozen mind
بابا همون فرانک خوب بود،آقا چرا هرچی‌ مهاجر اسمش فرشیده؟Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، farshid.a ، الهه سابق ، battosai
دوستان عزیز اتفاقا میدونستم فرانک پسره چون رفتم پروفایلشو دیدم

دوم: دلیل بک گراند خوردن من روالی است که در سفارت ارمنستان برای اکثر متقاضیان هست یعنی " روال اداری "

پرونده من هیچ نقصی نداشت اما آفیسر بهم گفت یک ماه بعد برو سایت رو چک کن و برگه ابی رو بهم داد.

جالبیش به اینه که برادرم یک هفته زودتر از من رفت مصاحبه و یک نقصی هم پرونده اش داشت اما زودتر کلیرنس شد (مدت زمان کلیرنسش 41 روزه ،اما من 48 روز طول کشید).

فک کنم اگه برای افیسر دلیل توجیه کننده ای بیارین واسه رفتن سریعتر، ممکنه یک ضرب ویزا گیرتون بیاد.

مثل یکی از دوستام که چون مشمول خدمت شده بود نمی تونست برگرده ایران به همین دلیل یک هفته اونجا نگهش داشتن و ویزا رو بهش دادند.

در کل نگران نباشید برگه آبی فقط حداکثر دو ماه سفر شما رو به آمریکا به تعویق می اندازه.سفارت ارمنستان خیلی سریعتر از ترکیه عمل میکنه و کاراشون منظم تره.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a ، f1f ، farshid.ok1 ، ehsan_ati
ممنون نيما جون
پس با اين حساب يه خبر خوب براي فرشيد عزيز كه داره با ويزاي زيارتي ميره .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، f1f ، farshid.ok1
(2012-11-02 ساعت 15:01)Acaro نوشته:  دوستانی که در طی این مدت با آسمان سفر داشتند نوع هواپیما فوکر بود ؟
یکی از دوستان من متخصص تعمیر موتور هواپیمایی آسمان است ایشون خیلی تاکید می کردن که اگر با فوکر سفر کنید امن تره البته بماند که یک سری اطلاعاتی دادند که من ترجیح میدم بیان نکنم وگرنه با همون گاری و درشکه مجبور به سفر میشیم.
سلام پرواز بویینگ 727
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60
نیما جان خبر خیلی‌ جالبی‌ بود.مرسی‌.اگه می‌شه بیشتر در مورد دوست مشمولتون توضیح بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2012-11-10 ساعت 13:45)farshid.ok1 نوشته:  نیما جان خبر خیلی‌ جالبی‌ بود.مرسی‌.اگه می‌شه بیشتر در مورد دوست مشمولتون توضیح بدید

ذوستم هفده سال و خرده ای سن داره و بعد از اینکه پاشو گذاشت ارمنستان،نظام وظیفه سال تولد ایشان را مشمول اعلام کرد و با توجه به سنش و نداشتن کارت پایان خدمت،سفارت چک کرد و فهمید که چون نمیتونه برگرده بعد از یک هفته بعد بهش ویزا رو داد از ارمنستان هم به مسکو و بعد لس انجلس رفت.
پاسخ
اقعا ممنون،دقیقا مثل خودمه.منم بلیطمو از ایروان به لس‌آنجلس گرفتم...این موضوع مال چه تاریخیه؟
پاسخ
سلام دوستان تو قسمت ویرایش پروفایلم گزینه تغییر امضا رو نداره امضامو چطور میتونم اضافه کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-11-10 ساعت 16:07)farshid.a نوشته:  سلام دوستان تو قسمت ویرایش پروفایلم گزینه تغییر امضا رو نداره امضامو چطور میتونم اضافه کنم؟

باید ارسال ها به 5 برسه فک کنم
همون فرانک خوب بودا آقا فرشید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a
(2012-11-10 ساعت 16:07)farshid.a نوشته:  سلام دوستان تو قسمت ویرایش پروفایلم گزینه تغییر امضا رو نداره امضامو چطور میتونم اضافه کنم؟

آقا فرشید (فرانک سابق) ارسالهاتون 10 تا که بشه گزینه تغییر امضا براتون فعال میشه
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، f1f
(2012-11-10 ساعت 16:11)reza6966 نوشته:  

باید ارسال ها به 5 برسه فک کنم
همون فرانک خوب بودا آقا فرشید Smile

بابا دیوونم کردید ووواااای ی ی خدا یکی میگه اسمت سخت بود یکی میگه قبلیه فرانک بهتر بود یکی میگه چرا انقدرفرشید زیاده یکی میگه مگه آزار داری پسر یکی دیگه تیکه میندازه چیکارکنم آخه.؟؟؟SadSad
همین الان داوود زززززززززی ی ی باهام تماس گرفت گفت فرشیددوست خوب من خیلی ممنونم که موجبات خنده وشادی مارا در مهاجرسرا فراهم نمودیBig GrinBig Grin
اصلا هرچی dreamerبگه:
dreamerجان حول نشو دوست خوب من فکرکن فکرکنو بگو؟Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mohajer13 ، الهه سابق ، reza6966 ، شاپرک ، f1f ، Blaze ، dreamer60 ، battosai ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان