موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اتفاقا میدونستم فرانک پسره چون رفتم پروفایلشو دیدم
دوم: دلیل بک گراند خوردن من روالی است که در سفارت ارمنستان برای اکثر متقاضیان هست یعنی " روال اداری "
پرونده من هیچ نقصی نداشت اما آفیسر بهم گفت یک ماه بعد برو سایت رو چک کن و برگه ابی رو بهم داد.
جالبیش به اینه که برادرم یک هفته زودتر از من رفت مصاحبه و یک نقصی هم پرونده اش داشت اما زودتر کلیرنس شد (مدت زمان کلیرنسش 41 روزه ،اما من 48 روز طول کشید).
فک کنم اگه برای افیسر دلیل توجیه کننده ای بیارین واسه رفتن سریعتر، ممکنه یک ضرب ویزا گیرتون بیاد.
مثل یکی از دوستام که چون مشمول خدمت شده بود نمی تونست برگرده ایران به همین دلیل یک هفته اونجا نگهش داشتن و ویزا رو بهش دادند.
در کل نگران نباشید برگه آبی فقط حداکثر دو ماه سفر شما رو به آمریکا به تعویق می اندازه.سفارت ارمنستان خیلی سریعتر از ترکیه عمل میکنه و کاراشون منظم تره.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون نيما جون
پس با اين حساب يه خبر خوب براي فرشيد عزيز كه داره با ويزاي زيارتي ميره .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 15:01)Acaro نوشته: دوستانی که در طی این مدت با آسمان سفر داشتند نوع هواپیما فوکر بود ؟
یکی از دوستان من متخصص تعمیر موتور هواپیمایی آسمان است ایشون خیلی تاکید می کردن که اگر با فوکر سفر کنید امن تره البته بماند که یک سری اطلاعاتی دادند که من ترجیح میدم بیان نکنم وگرنه با همون گاری و درشکه مجبور به سفر میشیم.
سلام پرواز بویینگ 727
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
نیما جان خبر خیلی جالبی بود.مرسی.اگه میشه بیشتر در مورد دوست مشمولتون توضیح بدید
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اقعا ممنون،دقیقا مثل خودمه.منم بلیطمو از ایروان به لسآنجلس گرفتم...این موضوع مال چه تاریخیه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تو قسمت ویرایش پروفایلم گزینه تغییر امضا رو نداره امضامو چطور میتونم اضافه کنم؟
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال