کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
فرانك يا فرشيد عزيزم حال ميكنم ميبينم سه تا ارسال داري و سه تا رتبه Smile
از نظر من هر جور راحتي همون خوبه ---- مي دوني ياد ادم برفي و اكبر عبدي افتادم Smile
شايدم فرشيد-فرانك خوب باشه .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، farshid.a ، شاپرک ، f1f ، Blaze
به سلامتی فرشید جان
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dreamer60 ، farshid.a ، battosai
(2012-11-12 ساعت 03:09)elahenadafy2 نوشته:  به سلامتی فرشید جان

امروزدارم میرم ارمنستان برام دعام کنیدSad
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Acaro ، mohajer13 ، farshid.ok1 ، f1f ، sasan_rock ، battosai ، شاپرک ، Blaze ، dreamer60 ، abdolreza ، s.s.h
سلام دوستان امروز صبح رفتم مدارک رو تحویل دادم خانمی درسالن ورودیه سفارت مدارکو تحویل میگرفت شماره موبایلمو گرفتن قرار شد زنگ بزنن نسبتا شلوغ بود اکثرکسانی که اونجا بودن موقع مصاحبه به خاطرنداشتن کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر(ضامن) برگه آبی گرفته بودن وحتی خانواده ای رو دیدم که رفته بودند از طریق ایمیل این کپیا رو تهیه کرده بودند ولی دوباره که مراجعه کرده بودند قبولشون نکردن بهشون گفته بودند برید وهر وقت شمارتون تو سایت اعلام شد برگردید اینم بازی جدیده سفارته موقع مصاحبه یا کلیر شدنتون حتما این سه مورد رو فراموش نکنید:
کپی صفحه اول پاسپورت خودتون وتمام اعضای پرونده
کپی صفحه اول پاسپورت ضامنتون --واگر فرمi864A مخصوص همسر ضامن رو ازتون خواستند کپی پاسپورت ایشون رو هم میخوان
شماره سیم کارت ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، battosai ، mohajer13 ، farshid.ok1 ، f1f ، dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، girl
Salam Fashid Jan
midoonid chand rooz tool mikeshe ke visatuno bedan? hatman 5 rooze kari tool khahad keshid?

سلام فرشید جان
می دونید چند روز طول می کشه که ویزاتونو بدن؟ حتما 5 روز کاری طول خواهد کشید

(2012-11-13 ساعت 13:29)farshid.a نوشته:  سلام دوستان امروز صبح رفتم مدارک رو تحویل دادم خانمی درسالن ورودیه سفارت مدارکو تحویل میگرفت شماره موبایلمو گرفتن قرار شد زنگ بزنن نسبتا شلوغ بود اکثرکسانی که اونجا بودن موقع مصاحبه به خاطرنداشتن کپی صفحه اول پاسپورت اسپانسر(ضامن) برگه آبی گرفته بودن وحتی خانواده ای رو دیدم که رفته بودند از طریق ایمیل این کپیا رو تهیه کرده بودند ولی دوباره که مراجعه کرده بودند قبولشون نکردن بهشون گفته بودند برید وهر وقت شمارتون تو سایت اعلام شد برگردید اینم بازی جدیده سفارته موقع مصاحبه یا کلیر شدنتون حتما این سه مورد رو فراموش نکنید:
کپی صفحه اول پاسپورت خودتون وتمام اعضای پرونده
کپی صفحه اول پاسپورت ضامنتون --واگر فرمi864A مخصوص همسر ضامن رو ازتون خواستند کپی پاسپورت ایشون رو هم میخوان
شماره سیم کارت ارمنستان
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a
Romex عزيز
اول از هر چيزي ورودتون رو به مهاجرسرا تبريك ميگم Smile . و خواهش ميكنم دقت بفرماييد كه طبق قوانين مهاجر سرا استفاده از فينگليش ممنوعه -
اما جواب سوالتون : طبق گفته خود سفارت فرايند تحويل ويزا بين ٣ الي ٥ روز كاري طول ميكشه ، البته افرادي هم هستن كه پيش از اين مدت موفق به دريافت ويزاشون شدن Smile

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، farshid.ok1 ، romexx ، frozen mind
تهیه ارز ایرلاین‌های خارجی از بازار آزاد
صنعت - روزنامه اعتماد نوشت:

با تصميم تازه بانك مركزي و ابلاغ آن به شركت‌هاي حمل ونقل هوايي خارجي، زمينه افزايش قيمت بليت سفرهاي خارجي هم فراهم شد. بر اساس ابلاغيه سازمان هواپيمايي كشوري در روز 23 آبان 91 به مديران شركت‌هاي هواپيمايي خارجي در ايران، مقرر شد تا از اين پس مبناي محاسبه ارز مورد نياز شركت‌هاي خارجي در ايران با نرخ بازار آزاد باشد. بر اساس اين ابلاغيه كه به امضاي رييس سازمان هواپيمايي رسيده است، به شركت‌ها اعلام شده كه مطابق ابلاغ اداره كل بين‌الملل بانك مركزي مبناي محاسبه ارز مورد نياز شركت‌هاي خارجي كه در ايران فعال هستند مبتني بر نرخ بازار و روش تهيه آن از طريق صرافي‌هاي مجاز خواهد بود. بر اين اساس كليه محاسبات نرخ و ماليات‌ها و عوارض متعلقه مبتني بر نرخ تسعير قابل استحصال از نرخ ارز بازار خواهد بود.
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، Blaze ، f1f ، girl
به به
هميشه خوش خبر باشي ساسان جون Smile
خوب با اين حساب فكر كنم بليط امريكا بره بالاي ٧ مليون -

پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، شاپرک ، f1f ، الهه سابق
من که بلیط ایروان به لوس آنجلس رو خریدم ۱.۱۴۰.۰۰۰ تومن:د خدایا شکرتتت
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، Blaze ، battosai
فرشید جان جواب دادن منم خبر کن لطفآ
ایمیل منو جواب دادن
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، farshid.a
(2012-11-16 ساعت 03:42)romexx نوشته:  فرشید جان جواب دادن منم خبر کن لطفآ
ایمیل منو جواب دادن

سلام...کی‌؟کجا؟چی‌؟کدوم فرشید؟در مورد چی‌ صحبت میکنی‌؟چرا منو تو این شرایط قرار میدییی؟:دTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: romexx ، farshid.a ، dreamer60 ، الهه سابق
هاهاااااا شما نه farshid.a,,,,
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1
بگو فرانک بابا!!!!Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: romexx ، farshid.a ، الهه سابق ، frozen mind
امروز دیدیم همدیگرو، ماشالا خوشتیپ،جنتلمن ، روم نمیشه بگم فرانک
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.a ، dreamer60 ، الهه سابق ، مهرآسا ، frozen mind
(2012-11-16 ساعت 03:42)romexx نوشته:  فرشید جان جواب دادن منم خبر کن لطفآ
ایمیل منو جواب دادن
(دیروز به من از سفارت تماس گرفتن گفتن یکی از فرمها رو کم دارید وما اورجینالشو میخواهیم به اسپانسربگید با پست سریع بفرستن یا بایدبرگردید ایران .Sad__اینجاگیر افتادیم دیگه)Sad
romexxجان ممنونم که از طرف من بهشون ایمیل زدی جواب دادن که به محض رسیدن نامه شما بهتون تلفن میکنیم اسپانسرم هم دیروز مدارکو با پست DHLفرستاد به آدرس سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان: romexx ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان