کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
همین الان از سفارت زنگ زدن به acaro ،بش گفتن بیا ویزاتو بگیر....اینم از acaro. فقط منو blaze و dreamer موندیم...

بازم به acaro تبریک میگم،ایشالا هرجا هستی‌ موفق و سلامت باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، Blaze ، f1f ، frozen mind ، dreamer60 ، farshid.a
آکارو جان تبریک ،

همون روزی که زنگ زدن گفتند آمادس ؟ ظهر زدن گفتن عصر بیا ببر ؟

فکر می کنم من آخرین نفر باشم و از اونجایی که به شدت پیگیریم و آخرین نفرم، نتیجه میگیریم دریمر هم توی این 10 12 روزه ویزاشو میگیره ! فرشید هم که یه ضربه ان شاء ا...
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، f1f ، Acaro ، frozen mind ، farshid.a
(2012-12-03 ساعت 16:35)Blaze نوشته:  آکارو جان تبریک ،

همون روزی که زنگ زدن گفتند آمادس ؟ ظهر زدن گفتن عصر بیا ببر ؟

فکر می کنم من آخرین نفر باشم و از اونجایی که به شدت پیگیریم و آخرین نفرم، نتیجه میگیریم دریمر هم توی این 10 12 روزه ویزاشو میگیره ! فرشید هم که یه ضربه ان شاء ا...
آفیسر به من روز مصاحبه گفت دوشنبه یا سه شنبه آماده است ولی من کاملا روی امروز حساب می کردم
فکر کنم ساعت ۳:۱۵ اینا بودکه زنگ زدن همین امروز (در تاپیک از هر دری سختی ساعت دقیقش هست چون همون موقع اعلام کردم) از قبل آماده بودم تا زنگ زدن تاکسی گرفتم رفتم سفارت چمدون را تو تاکسی گذاشتم حدود ده دقیقه بعد پاسپورت و پاکت زرد را تحویل گرفتم پاکتم بقدری حجیمه که از زیر شیشه رد نشد و مسوولش گفت دم در وایستا تا پاکت را تحویل بدم بلافاصله هم با سرعت سرسام آور به سمت فرودگاه حرکت کردیم ساعت فکر کنم ۴:۳۰ بود که از سفارت حرکت کردیم و حدود ۵ رسیدم تا بلیط را اکی کنه و بار رو تحویل بگیره هم بیست دقیقه طول کشید الان هم منتظرم که سوار هواپیما بشم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، eli irani ، frozen mind ، dreamer60 ، girl ، farshid.ok1 ، farshid.a ، sasbk
ببخشید سؤالم شاید یکمی بی ربط باشه, چرا مارو میبرن پیش افیسر امور مهاجرت؟ سؤالای خاصی میپرسن یا مدارکو فقط چک میکنن؟!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، frozen mind
Girl جان خوب انتظار داري براي مهاجرت با چه افيسري مصاحبه كني ؟؟؟!!!!!
سوالات هم يك سري سوال ابتدايي در مورد مواردي هست كه در فرم ds-230 مرقوم كردينSmile
در كل اصلا" جاي نگراني نيست
--------
امشب سه تا از دوستايي كه مصاحبشون با من بود كليرنسشون اومد Smile ولي از من هنوز نه !!! اي خداااااااا Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، girl ، شاپرک ، farshid.ok1 ، Blaze ، الهه سابق ، f1f
(2012-12-03 ساعت 21:46)dreamer60 نوشته:  Girl جان خوب انتظار داري براي مهاجرت با چه افيسري مصاحبه كني ؟؟؟!!!!!
سوالات هم يك سري سوال ابتدايي در مورد مواردي هست كه در فرم ds-230 مرقوم كردينSmile
--------
امشب سه تا از دوستايي كه مصاحبشون با من بود كليرنسشون اومد Smile ولي از من هنوز نه !!! اي خداااااااا Sad

دریمر جان چند روز از تاریخ مصاحبه شما میگذره ؟
حالتو درک میکنم Sad
این روزهارو خودم به سختی گذروندم
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق
عزيزمي ، حدود ٣٤ روز ميگذره Smile

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Blaze ، الهه سابق ، farshid.a
(2012-12-03 ساعت 21:46)dreamer60 نوشته:  Girl جان خوب انتظار داري براي مهاجرت با چه افيسري مصاحبه كني ؟؟؟!!!!!
--------
مصاحبه رو که میدونم منظورم تو فرودگاه بود! یعنی تو فرودگاه باز یه مصاحبه داریم؟!!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، farshid.a
(2012-12-03 ساعت 22:20)dreamer60 نوشته:  عزيزمي ، حدود ٣٤ روز ميگذره Smile
عزیزمیSmile)))))))Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.a
Girl جان حالا تازه فهميدم منظورتونو Smile هنگ كرده بودم اين چه سواليه !!!!! در هر صورت معذرت. جوابتون رو بهتره رفقايي كه تجربه رفتن دارن بدن

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، farshid.a ، farshid.ok1 ، Acaro ، Blaze
خوب من با سلام و صلوات دیار ارامنه را ترک کردم و در حال حاضر در تدارک ترک سرزمین مادری با سرعت غیر قابل وصفی هستم تا چند روز پیش صحبت ۲ هفته بعد بود و امروز به ۱۰ روز بعد رسید ٫ من فردا اول وقت می رم تا بلیطم رو تهیه کنم تا خانم دستور یکی دو روز بعد را صادر نکنه!

پانوشت : علاقه خواصی به این تاپیک پیدا کردم علتش هم وجود دوستان خوبی همچون دریمرز ٫ بلیز ٫ فرشید زبل و فروزن مایند عزیز است.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: eli irani ، Blaze ، الهه سابق ، frozen mind ، girl ، dreamer60 ، f1f ، farshid.a ، omnia
(2012-12-04 ساعت 01:44)Acaro نوشته:  پانوشت : علاقه خواصی به این تاپیک پیدا کردم علتش هم وجود دوستان خوبی همچون دریمرز ٫ بلیز ٫ فرشید زبل و فروزن مایند عزیز است.

خوب به سلامتي بعد از كسب رتبه درامر ، نائل به كسب رتبه دريمرز هم شديم Big Grin
اكارو جون تو خودت گلي و اگه اين تاپيك هنوز يه كم سروحال و زندس واسه حضور افرادي مثل شماستShy
و اما بعد :
با توجه به اينكه افردي كه قبل از من و همزمان با من و بعد از من مصاحبه داشتن ، خدارو شكر تا اين لحظه همشون مورد عنايت قرار گرفته و از نظر عدليه دولت كريمه امريكا پاك و مطهر( كلير) اعلام گشته اند و هنوز از وضعيت كليرنس اينجانب دريمر هنوز هيچ خبري نيست ، اعلام ميدارم كه همچنان به مكيدن سماقي كه سالهاست ارزوي مهاجرت، در دامان اينجانب قرار داده، مبادرت مينمايم و باز هم صبر پيشه ميكنم ....... همانا خداوند با صابرين است و بس .........
Cool Tongue. Shy Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، girl ، Blaze ، frozen mind ، f1f ، الهه سابق ، farshid.a ، farshid.ok1
(2012-12-04 ساعت 03:58)dreamer60 نوشته:  خوب به سلامتي بعد از كسب رتبه درامر ، نائل به كسب رتبه دريمرز هم شديم Big Grin
اكارو جون تو خودت گلي و اگه اين تاپيك هنوز يه كم سروحال و زندس واسه حضور افرادي مثل شماستShy
و اما بعد :
با توجه به اينكه افردي كه قبل از من و همزمان با من و بعد از من مصاحبه داشتن ، خدارو شكر تا اين لحظه همشون مورد عنايت قرار گرفته و از نظر عدليه دولت كريمه امريكا پاك و مطهر( كلير) اعلام گشته اند و هنوز از وضعيت كليرنس اينجانب دريمر هنوز هيچ خبري نيست ، اعلام ميدارم كه همچنان به مكيدن سماقي كه سالهاست ارزوي مهاجرت، در دامان اينجانب قرار داده، مبادرت مينمايم و باز هم صبر پيشه ميكنم ....... همانا خداوند با صابرين است و بس .........
Cool Tongue. Shy Sad
برادر دریمر سابق و درامز دیروز و دریمز امروز شما عزیز و مورد علاقه همه ما هستی
من از صمیم قلب آرزو می کنم در طی مدت کوتاهی نتیجه کیس شما هم معلوم بشه به قولی دیر و زود داره سوخت و سوز نداره (البته الان اگر وضعیت شما را داشتم در و دیوار را مورد عنایت قرار میدادم پس کاملا درکت می کنم)
قسمت نشد که ملاقات کنیم ولی به زودی اونور آب حتما هماهنگ خواهیم کرد این فرشید هم میاد راهنمایی و جهت یابی و سفرامون را کردینیت می کنه تا دیگه از جهت یابی من غر غر نکنه
نمی گه بردمش مسجد کبود براش نذر کردم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Blaze ، dreamer60 ، frozen mind ، الهه سابق ، farshid.a
والا من كه براي گرده همايي مهاجرسرايي ١٠٠٪ پايه هستم، شايد باورت نشه ولي يكي از ارزوهامه Smile
راستي يه چيزه ديگه اكارو جان ، ازبين دوستان مهاجرسرا سه نفر هستن ( من ، blaze, f1f) كه خيلي وقت پيش مرحله دير و زودشو رد كرديم و فعلا" تو مرحله سوخت و سوزيم Smile
آ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي سوختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم !!!! Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، f1f ، الهه سابق ، Acaro ، farshid.a ، Blaze ، battosai ، farshid.ok1
فروزن جان ! حیف که به ایشون این گیرو دادن ...

اینجا شده یه محفل خانوادگی، به غیر از ما 3 4 نفر ، کس دیگه این مشکلاتو نداره تا بیان جواب بدن فرشید نصفه عمر شده !!! روحی فداک...!

کار این بنده خدا ردیف شد امید به خدا، خدمت یکی از مدیران محترم عارض می شیم تا زحمت حمل و نقل این مطالب رو به انفال عمومی بکشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، farshid.a ، frozen mind ، f1f

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان