کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
دودددرووو دوودددددددددددد

اطلاعیه !

دوستان عزیزان رفقا ! یکم ما رو دعا کنید ، >اسپانسر< قبول کرده و داده فرم رو مسافر بیاره، اگر برسه تو این یکی دو روزه امید به خدا عازم ایروان میشم شایدم بدم یکی از اقوام که داره میره ارمنستان، بده فرمارو سفارت که اگر گیری باشه بریم مدارکو تکمیل کنیم دوباره ! نرم دست از پا ...دیگه نگم بقیشو...

خلاصه یا میریم یا میبرن !

یعنی این کلمه اسپانسر چه کرد با من !!! الهی دورش بگردم !
پاسخ
خدا رو شکررررررر. خیلی خوشحال شدم Smile Smile

راستی بالاخره با چه قیمتی باهاتون تموم کرد؟ آشنا بود یا اینترنتی پیدا کردین؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Acaro ، Blaze ، frozen mind ، farshid.a
خوب خدا رو شكر خبر خوبي بود blaze جان ، من امروز خيلي حالم گرفته بود ولي اين موضوع يه كم سر حالم كرد Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، girl ، farshid.ok1 ، Blaze ، frozen mind ، battosai ، saba.m ، farshid.a
خبر مسرت بخشی بود Blaze عزیز ٫ امیدوارم که بی دردسر هر چه سریعتر راهی بشی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، farshid.ok1 ، Blaze ، dreamer60 ، frozen mind ، saba.m ، farshid.a
منم خیلی ناراحت بودم که این مشکل رو دارید. خدارو شکر که حل شد. تبریک میگم بهتون Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Blaze ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، الهه سابق ، battosai ، saba.m ، farshid.a
blaze جان تبریک میگم.من با کمال میل حاضرم کارتونو انجام بدم.اگه نیزی داشتید،حتما بگید.تا ۱۰ روز دیگه ایروان هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Blaze ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، الهه سابق ، farshid.a
خیلی ممنون از لطف همه دوستان،

الاهه خانوم یکی از اقوام خیلی خیلی دور همسرم بودن که قبول زحمت کردن.

آقا فرشید خیلی ممنون از محبتت، ببینیم چطور میشه و چی پیش میره...
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، girl ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، الهه سابق ، battosai ، saba.m ، farshid.a
خیلی ممنون فروزن جان، میگما ...

پس معلوم شد خود شما بودی ویزا بولتنگ و بالیتنگ و اینا می گفتیا !!! فقط رد گم میکردی...Big Grin

الو الو درامرز ! پیداش کردم .. فهمیدم کی بود ...آی ..آخ .. پشت سرم..کمککک
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، girl ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f ، battosai ، dreamer60
تازه بعضی بچه ها به NVC میگن نوک و به USCIS میگن یوسکیس!!!! به کارنت هم میگن کورنت!!

یه عده هم به فروزن میگفتن فروزان! فکر کن فروزان مایند، یعنی مخ در حال اشتعال Big Grin
فروزنو در حالی تصور کنید که شعله های آتش از سرش برافروخته و دوان دوان به دنبال وان آبی میگرده که سرشو توی آب فرو ببره Big Grin
ببخشید فروزن، خواستم جو عوض بشه. خودت در راستای پاکسازی تاپیک، این ارسالو منهدم کن Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، Acaro ، girl ، frozen mind ، f1f ، battosai ، mohajer13 ، dreamer60
از بهنویس که استفاده کنی وقتی مینویسیم nvc اون مینویسه نوک!! این برا منم پیش اومده نکنه اون موقع به من خندیدی!!! Smile))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، frozen mind ، omnia ، farshid.a ، dreamer60
آها پس بگو. نه یادم نیست کی نوشته بود نوک فقط یادمه دیده بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، girl ، Acaro ، omnia ، dreamer60
خانم گرل ،کلی خندیدم ، خیلی باحال بود ! الاهه خانم ؟!

===
حالا ما اینقدر شاد شدیم نمیریم بخوابیم ، فروزنده عزیز !!! آییی .. آآخخ... این پست ها بعد ردیف شدن کیس بنده می تونه به تاپیک انفال منتقل بشه!!!...آیییی.آخ.. بله بله ف .ر.و.ز.ن !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، frozen mind ، Acaro ، battosai ، farshid.a ، dreamer60
[quote='elahenadafy2' pid='246967' dateline='1354747268']
آها پس بگو. نه یادم نیست کی نوشته بود نوک فقط یادمه دیده بودم !!!!!!!!!!!!!!
دست گلت درد نکنه الهه خانم جونم!!!!
هر موقع دلتون خواست به سوتیای من بخندیدBig Grin
ولی اون تقصیر بهنویس بودااااااااااااا Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، Acaro ، battosai ، farshid.a ، dreamer60 ، الهه سابق
blaze....دوست عزیزم از صمیم قلب تبریک من رو هم پذیرا باش ....
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، girl ، saba.m ، الهه سابق ، Blaze ، frozen mind ، f1f
فرشيد جان چه خبر؟ كارها رديف شد؟
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، f1f ، الهه سابق ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان