کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
دریمر جان تو این 2 نفری که امروز اعلام شد تو سایت ، شما نیستی ؟ مال April
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، frozen mind ، dreamer60 ، battosai ، girl
دوست من،دوشنبه یا سشنبه مدارکیو که داریم جمع می‌کنیم رو همراه پاسپورتا میندازم تو صندوق سفارت...تا اون موقع سخت مشغول جم آوری مدارکم...از همینجا عذر خواهی‌ می‌کنم اگه نتونستم بخاطر جوابتون به اندازه کافی‌ تشکر کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، frozen mind ، Acaro ، dreamer60 ، battosai ، girl
(2012-12-06 ساعت 22:48)Blaze نوشته:  دریمر جان تو این 2 نفری که امروز اعلام شد تو سایت ، شما نیستی ؟ مال April

نه داداش، هنوزم منتظرم Sad واقعا" انتظار سخت و كشنده اي هست ، به مراتب سخت تره از انتظار ويزا بولتن Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، الهه سابق ، battosai ، frozen mind ، f1f ، Blaze ، farshid.ok1 ، girl ، farshid.a
(2012-11-24 ساعت 02:26)farshid.ok1 نوشته:  خوب اگه می‌شه بیشتر توضیح بدید که پروندتون چند نفر بوده؟و اگه می‌شه دلیل کلیر خوردنتونم بگید،و محل مصاحبه:د

کیسم یک نفره است و F2B.
من سپتامبر مصاحبه داشتم و دقیقاً بعد از شش هفته جواب کلیرنسم اومد. البته هیچ مشکلی هم نداشتم، نه نقص مدرک و نه کار دولتی ... حتی روز مصاحبه که با همون دختر مو مشکیه بودم ازم پرسید می خوام الان از ارمنستان برم یا می خوام برگردم ایران کارامو بکنم بعد برم. خوب من فکر کردم اگه بگم از ارمنستان خیلی دروغ بزرگیه و ممکنه فکر کنه من قصد موندن در امریکا رو ندارم. برای همین گفتم الان که نمی تونم برم و حتماً برمی گردم از ایران میرم و اونم برگه آبی داد.

(2012-11-24 ساعت 04:38)dreamer60 نوشته:  
(2012-11-24 ساعت 00:55)Sepidrose نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 19:09)dreamer60 نوشته:  سپيدرز جان سلام ، خوبي .....

سلام از ماست دریمر جان .....

به به ، پس خوشحالم كه سكوتتون رو شكوندين Big Grin
اگر قبل از رفتن يه نگاه به تعطيلات سفارت بندازين و به شكل مناسبي برنامه ريزي كنين و همچنين همه مدارك لازم رو همراه داشته باشين ، ان شا... نهايتا" پنج روزه ويزا رو ميگيرين ، البته احتمال ابنكه زودتر هم بشه خيلي زياده Shy
ولي دقت داشته باشين كه بيش از اين معطل نكنين و بار سفر رو ببندين ، چون تجربه نشون داده هر اتفاقي ممكنه بيوفته . در اخر اگر براي ما يه توضيحي از پروندتون و اينكه چند روز طول كشيد كه كليرنستون اومد بگين ممنون ميشم Tongue

ممنون دریمر جان. من رفتم ویزا رو گرفتم رو برگشتم و خوشبختانه همه چیز هم به موقع انجام شد. مشکل من این بود که می خواستم وسط ترم از این تعطیلی چند روزه استفاده کنم و فقط دو روز بیشتر کارمو تعطیل نکنم. ولی به موقع بلیط نگرفته بودم و چون تعطیلی بود بلیط گیر نمی اومد. یعنی اگه کارم یه روز بیشتر طول می کشید باید برای هر روزش به سی چهل نفر آدم زنگ می زدن و ... که خوشبختانه این طور نشد.
من دوشنبه حدود نه و نیم صبح پاسمو تو باکس سفارت انداختم و اون تو رو هم می دیدم که یه عالمه پاکت قبل از من ریخته شده یود. سه شنبه خبری از سفارت نشد و کلی نگران شدم، چون یکی از بچه های این جا گفته بود روزی که زنگ زدن بهش گفتن فرداش بیاد و من باید پنجشنبه برمیگشتم، اما چهارشنبه صبح تماس گرفتن و یه خانومی به فارسی گفت که همون روز چهار بعد از ظهر با کپی پاسپورت برم سفارت.
آهان راستی یک نکته: با این که یروان اغلب اصلاً ترافیک نداره، ولی حدود ساعت چهار تو مسیر سفارت حسابی ترافیک بود و من داشتم سکته می کردم که الان دیر می رسم و کارم به روز بعد می افته که اینم به خیر گذشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، frozen mind ، battosai ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، sasbk ، Almond ، mohajer13 ، Blaze
فرشيد جان چه خبر ؟ مداركو دادين؟ پذيرفتن ؟

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، farshid.a ، الهه سابق ، f1f ، Blaze ، farshid.ok1
فرشید یه خبر بده پسرم ٫ من و دریمر نگران حالتیم .....
راستی مخلص دوست عزیزم دریمر ٫ حال احول خوبه ؟ شما کلیرنست نیومده هنوز ؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، girl ، battosai ، omnia ، farshid.a ، Blaze ، farshid.ok1
نه اكارو جان ، مي بينم كه در كشور ارزوها هستي و ..... خيلي خوشحالم كه همه كارهات به خوبي پيش رفت Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Acaro ، f1f ، battosai ، omnia ، farshid.a ، Blaze ، farshid.ok1
سلام

عجب تالار سوت و کوری !

یه خبر کوچک بدم سر حال بیایین : ویزا رو بااااااااااااالاخره گرفتم !

امیدوارم درامرز هم کارش سریع ردیف بشه، از فرشید هم که خبری نیست امیدوارم کارش زودتر حل بشه و پرونده هم دوره ای های ما بسته بشه بریم سراغ پرونده گروه خانم الاهه و دوستانش.

سفرنامه قسمت دوم :

http://mohajersara.com/thread-1205-post-...#pid251337
پاسخ
تبریک تبریک. آخیش وقتی میبینم یکی از بچه های ازدواجی کارش درست میشه یه نفس راحت میکشم. اصلا عقده ای شدما
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، شاپرک ، battosai ، mohajer13 ، dreamer60 ، farshid.ok1 ، girl
ایرنا: مرکز اطلاع رسانی هنگ مرزی جلفا اعلام کرد: یک دستگاه اتوبوس حامل مسافران ایرانی شنبه شب در جمهوری ارمنستان به داخل دره سقوط کرد.

در این حادثه یک نفر از سرنشینان اتوبوس به نام ˈمهرداد سعید نژادˈ کشته و ۱۵ مسافر دیگر به شدت زخمی شدند.

مجروحان حادثه به بیمارستان شهرمغری ارمنستان انتقال یافته و در آنجا بستری شدند.

علت حادثه انحراف به چپ اتوبوس در پیچ تند و ناتوانی راننده در کنترل آن اعلام شده است.

این اتوبوس حامل مسافران ایرانی از ایروان( مرکز ارمنستان) به تهران بود که ساعت ۲۴ شب گذشته دچار حادثه شد.

مسافران اتوبوس همگی اهل تهران هستند.

جمهوری ارمنستان از طریق مرز نوردوز در شهرستان جلفا با کشورمان مرز مشترک دارد.

همه روزه جمع بسیاری از هموطنان از طریق این مرز و با استفاده از اتوبوس برای تفریح و سیاحت به جمهوری ارمنستان سفر می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، girl ، الهه سابق ، Blaze
(2012-12-16 ساعت 02:06)Blaze نوشته:  یه خبر کوچک بدم سر حال بیایین : ویزا رو بااااااااااااالاخره گرفتم !

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
Big Grin. Tongue. Shy
خوب تبريك ميگم عزيز دلم خيلي خوشحالم كردي ، تورو خدا برگشتنه با هواپيما بياين درسته اونم زياد امن نيست ولي خوب...
راستي تا اونجايي يادشون بنداز من رو هم كلير كنن بابا حوصلم سر رفت از بسكي refresh كردم Tongue

(2012-12-16 ساعت 02:17)الهه سابق نوشته:  تبریک تبریک. آخیش وقتی میبینم یکی از بچه های ازدواجی کارش درست میشه یه نفس راحت میکشم. اصلا عقده ای شدما
دست شما درد نكنه فقط ازدواجيها !!!!! تبعيض تا كي ؟؟؟؟ تا كجا ؟؟؟؟؟ Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، omnia ، farshid.a ، farshid.ok1 ، girl ، f1f ، الهه سابق ، Blaze ، شاپرک
آکارو و Blaze هم رفتن . موفق باشین عزیزان Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، dreamer60 ، girl ، Acaro ، الهه سابق ، Blaze
جدا فقط من موندم همه رفتن... باید بیام تو تایپیک برای خودم تایپ کنم ... blaze جان تبریک میگم ... این هورای ما هم فراگیر شدSmile)))
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، dreamer60 ، girl ، الهه سابق ، Blaze ، Rambod
مبارک باشه blaze پرونده شما هم ازاون هفت خان های معروف بود خدا روشکر ویزاتون را گرفتید وقتی این کیسها به نتیجه میرسه همون هم خوشحال میشیم هم امیدوار
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، battosai ، dreamer60 ، الهه سابق ، f1f ، girl ، Blaze
Smileتبریک بهblaze وacaroعزیز ویزا مبارکتون باشهRolleyes
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، Acaro ، الهه سابق ، f1f ، girl ، Blaze ، Rambod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان