کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
منم از صمیم قالب به blaze عزیز تبریک میگم...ایشالا بعدیش خودمم...دریمرم هست البته

من هم دنبال مدارکم هستم.ایشالا جمعه خبر خوبو بتون میدم...

acaro جان آماده باش که اومدم آمریکا دعوتم کنیا...البته ما ۲ نفریم...آره داداش:د
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، Acaro ، الهه سابق ، f1f ، girl ، farshid.a ، Blaze
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

Blaze عزیز بی نهایت تبریک می گم خدمت شما ٫ از صمیم قلب خوشحال شدم
فرشید جان بی صبرانه منتظر شما هم هستم
برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم (تا می تونید پول ذخیره کنید که تا زمانی که کار پیدا نکردید قیمت ها نجومی است)

(2012-12-15 ساعت 04:46)dreamer60 نوشته:  نه اكارو جان ، مي بينم كه در كشور ارزوها هستي و ..... خيلي خوشحالم كه همه كارهات به خوبي پيش رفت Smile

دریمر عزیز ممنون از لطف و محبتت ٫ باور کن اکثر اوقات به فکر اکثر شما دوستان هستم و اینکه میگم کاش امشب که انجمن را چک می کنم یه خبر از دریمر ٫ الهه ٫ گرل ٬ کاملا یا فرشید بشه ....
امیدوارم زودتر به مراد دل برسید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، dreamer60 ، f1f ، mohajer13 ، الهه سابق ، girl ، Blaze
Blaze عزیز خیلی خوشحالم که میبینم بعد از انتظار طاقت فرسا و استرس فراوان، ویزا رو گرفتین.
راستی، داداش یه دستی به سر و روی منو این دریمر بکش بلکه...Big GrinWink
هوراااااااااا
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، Acaro ، dreamer60 ، girl ، Blaze
دریمر مسلما هر کدوم از بچه های اینجا ویزاشونو بگیرن از صمیم قلب خوشحال میشم. ولی بچه های ازدواجی شرایطشون بدتره. نمیدونید دوری از همسر چه زجریه Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.a ، Acaro ، dreamer60 ، girl ، Blaze ، sam11 ، saba.m
دریمر مرسی از رتبه .به امید کلیر شدنت ...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، farshid.a ، dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، Acaro
از همه دوستان بابت ابراز محبتشون ممنونم و امیدوارم کسانی که هنوز ویزا رو نگرفتن زودتر موفق به دریافتش بشن و تکلیف زندگیشون مشخص بشه.

فکر میکنم دیگه همه بعد مدتی باید به تاپیک های زندگی در امریکا move کنیم ! و توی تاپیک سیتیزن شیپی مسیرو ادامه بدیم که اونجا هم چند سالی باز در کنار هم خواهیم بود !
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، dreamer60 ، f1f ، مهدي پارس ، farshid.a ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، Acaro ، sam11
مرسی بلیز از شیرینیت Smile بهترین شیرینی بود Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze
انا فتحنالک فتحا" مبینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
بالاخره پاک و مطهر بودن مام به اینها ثابت شد.............
بزن اون دست قشنگه رو ..........Big Grin Big Grin Tongue Big Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
دریمر

[font=Tahoma][font=Arial]هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا[/font]
[/font]

Big GrinWinkSmileTongueRolleyesBig GrinWinkSmileTongueRolleyes

فایل‌های پیوست عکس(ها)

F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، farshid.a ، Acaro ، saba.m
(2012-12-17 ساعت 23:29)dreamer60 نوشته:  انا فتحنالک فتحا" مبینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
بالاخره پاک و مطهر بودن مام به اینها ثابت شد.............
بزن اون دست قشنگه رو ..........Big Grin Big Grin Tongue Big Grin
دریمر خیلی خوشحال شدم .خیلی.چند روز طول کشید تا پاک شی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، dreamer60 ، f1f ، farshid.a ، Acaro ، saba.m
تبرررییکککک دریمر. خیلی خوشحال شدم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، f1f ، farshid.a ، Acaro ، sam11
درامرز جان می بینم که آبلیمو قوی بوده و پاک پاکی !!!

ای والله که قدمم خیر بود و راه باز شده !

من از فتح خرمشهر گذشتم شما اون درو دورا تا مکه رفتی و فتحش کردی ؟!! بزنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننین دست قشنگو رو به افتخار حاج محمد درامرز خودمون ! ای ول
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، dreamer60 ، f1f ، omnia ، شاپرک ، واهیک آقاجانی
راستی هستی بانوی عزیز هم دوباره به جمع مدیران برگشتن. هستی جان خوشحالیم که دوباره به جمع ما برگشتی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، farshid.a ، Blaze ، omnia ، saba.m ، شاپرک ، sam11
DREAMER JAN
Smileمبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک باشهSmile
Rolleyesدوست من خیلی خوشحالم چون این مرحله آخر از همه مراحل سخت تره
زود بجنبی ژانویه اونجایی
راستی کدوم شهر میری؟
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، Blaze ، الهه سابق ، battosai ، sam11
Omnia جان دقيقا" ٤٧ روز طول كشيد Smile
Blazer خدا بگم چي كارت نكنه Smile
از لطف همتون ممنونم دستتونو مي بوسم راستي الاهه خانم طرح ختم صلوات عملي شد رو من ١٠٠ تا حساب كنين Smile

فرشيد جونم : با اجازتون اورلاندو - ايالت فلوريدا Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، f1f ، Blaze ، Acaro ، الهه سابق ، omnia ، abdolreza ، battosai ، شاپرک ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان