کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-12-17 ساعت 23:29)dreamer60 نوشته:  انا فتحنالک فتحا" مبینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
بالاخره پاک و مطهر بودن مام به اینها ثابت شد.............
بزن اون دست قشنگه رو ..........Big Grin Big Grin Tongue Big Grin

یک دنیا خوشحال شدم دوست عزیزم ، خوب به سلامتی کی عازم هستی؟ حیف که در دو سر قاره هستیم
خدا رو چه دیدی شاید قسمت شد ملاقات داشتیم

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، farshid.a ، saba.m ، f1f ، battosai ، sam11
مبارکهههههههههههه .. ایشالا به سلامتی Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، Acaro ، Blaze ، f1f
ممنون عزيزان گلSmile
عرض كنم با توجه به تعطيلات پيش رو احتمالا" بعد از تعطيلات برم براي ويزا و تا فوريه هم خودمو برسونم اونجا Cool
مطمئنا" بالاخره يه گرده همايي مهاجرسرايي ترتيب ميديم . بهت قول ميدم Smile
فقط كاشكي تا اون موقع الاهه هم اومده باشه ، تا بتونيم يه كم سر به سرش بزاريم Big Grin
جودي خانوم هم كه جاي خودشو داره Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، Blaze ، farshid.a ، f1f ، girl ، sam11
انرژی مثبت برای الهه و جودی عزیز ++++++++++++++++++
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، dreamer60 ، farshid.a ، omnia ، f1f ، girl ، sam11
مرسیییی آکارو عزیز Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، Blaze ، dreamer60 ، farshid.a ، f1f ، girl ، battosai ، sam11
ااااااا من چند روز نبودم و با امتحاناتم سر و كله ميزدم .....
چه خوب . خوشحالم واسه دوستايي كه كلير شدن و ويزا گرفتن ..... بهتون تبريك ميگم وكلي خوشحال شدم Smile Smile Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، dreamer60 ، f1f ، girl ، Acaro ، Blaze ، battosai ، sam11
پارتی شده مهاجر سرا.به به همه خوشحالن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، dreamer60 ، f1f ، girl ، Blaze ، الهه سابق ، آناهيتا ، sam11
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دریمر جان مبارکت باشه هم بر شما هم برخانواده بالاخره دوران تنهایی بسر امد بنظرم حالا دیکه وقتش رتبه مظلومیت را که اختراغ خود شما بود به یکی از گروههای دیگه بدی f4 دریاب برات دردرجه اول سلامتی وبعد بهترینها در سرزمین فرصتها آرزو می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق ، آناهيتا ، battosai ، sam11
اناهيتا و omnia ي عزيز ممنون از لطفتونSmile
پروانه خانم شما كه ديگه جاي خودتون رو دارين ، از قديمي هاي مهاجرسرا هستين و حق زيادي گردن ما دارين ، در مورد مظلومين هم هر حرفي شما بزنين واسه من حجته ....Big Grin
ولي ان شا... كه f4 هم بعد چند ماه خواب كه داشته با يه جهش معقول و منطقي و ثابت (غير قابل برگشت) همگيمون رو خوشحال كنه ، باز هم ازتون ممنونمShy

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، girl ، Blaze ، الهه سابق ، آناهيتا ، omnia ، sam11
وااای ممنونم dreamer و Acaro عزیز Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60 ، الهه سابق ، battosai ، sam11
ایواااال.....تبریک میگم درامر جان...زود بیا ببینمت حتما...خیلی‌ خوشحال شدم.

اصلا امروز بدجور انرژیِ مثبت دارم،فهمیدم توام خوندن دیگه ترکوند

حالا حالا ا ا حالا حالا ا ا
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Blaze ، الهه سابق ، dreamer60 ، battosai ، sam11
بالاخره دریمر هم .....ایول تبریک .... منم با خودت ببر ....Smile))) این هورا ما هم داستانی شدا .....Smile))) آقا دمه همه بچه های مهاجر سرا گرم مخصوصا مهاجرتی F4 and f2b and f1 ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، f1f ، girl ، dreamer60 ، sam11
علي جون مرسي. راستي اين طور كه گفتي دمه همه گرم منظورت به جز ازدواجيا و لاتارياس ديگهBig GrinBig Grin
اوخ اوخ باشه الاهه خانم چرا حالا ميزنيTongue
فرانك عزيز هم كه ظاهرا رسيده به us از فرشيد چه خبر؟
Blaze هم كه داره ساكشو جمع ميكنه حتما" Rolleyes

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، آناهيتا ، f1f ، sam11 ، Blaze ، الهه سابق
دریمر چان برات پیام خصوصی گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، battosai
تو پیام خصوصی چی گفتین ؟ Smile)))
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان