کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
اين روزها داداشتون معروف شده و با خيل عظيمي از پيغام هاي خصوصي مواجه شدهCool كه اغلب سوالهاي ساده و تكراري هست از اعضايي كه اغلب حتي يه ارسال هم ندارن !!!!!!
همين جا از دوستان قديمي به خصوص پروانه خانم عزيز كه پاسخ به پيام هاشون كمي دير شده معذرت مي خوامSmile
فرشيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد داداش من كجايي پس؟
يه خبر بده كم كم نگران شدم Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Blaze ، farshid.ok1 ، f1f
برای من هم چندتا پیغام اومده بود از افرادی که تا حالا کامنتی نداشتن !!!! راستی دریمر جان به خاطر الاهه خانوم ازدواجیها هم شامل میشن اما مورد دومی .....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، dreamer60
واسه منم این اتفاق چندبار افتاده
علی، الهه خانوم چی بوده؟ کی بوده؟ چی شده؟ Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، battosai ، dreamer60
پس الهه رو اینجوری مینویسن اینجوری نیست (الاهه) .... الهه خانوم به پست های قبلی بنگرید متوجه میشین Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
آخ آخ علی آقا، اون مورد دومی خاری است به چشمان من Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60

هووووووووووووووووورااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، girl ، battosai ، dreamer60 ، Acaro ، Blaze ، f1f
هورا واسه دریمر بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، girl ، dreamer60 ، Blaze
بالاخره منم ویزامو گرفتممممممممممممممم

نمدوونم چکار کنم از خوشحاااالی...

همیشه دوست داشتم این جمله رو خودم بنویسم....
this part of my life..this part right here...this is called happyness
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، farshid.a ، girl ، battosai ، dreamer60 ، omnia ، Acaro ، Blaze ، f1f ، واهیک آقاجانی ، saba.m
وااااای تبریکککک میگم Smile Smile چقدر این روزا اینجا خبرای خوب هست.
دست راست همتون رو سر ما ازدواجیا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، farshid.a ، girl ، battosai ، dreamer60 ، Blaze ، f1f
Smileمباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکه داداش گلمSmile
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، girl ، dreamer60 ، Blaze
راستی بچه ها، وقتی که کلیر میشید و واسه ویزا میرید و پاستونو میدید به سفارت، چند روز بعدش ویزا میرسه دستتون؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، farshid.a ، girl ، battosai
من دیروز دادم.امروز بم زنگ زدن گفتن بیا
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، girl ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، omnia ، Acaro ، Blaze
یه جورایی قانون خاصی برای دادن ویزا ندارن متغیره توسایتشون نوشته 3الی 5 روز کاری
کار ایرانیارو از یک روز تا یک هفته اونجا که بودم دیدم طول کشیده
به نظر من هر چی سفارت تو اون تاریخ مراجعه خلوت تر باشه کارت سریعتر پیش میره
دیگه این بستگی به شانست داره
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، Blaze
مبارکهههههههه Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، farshid.a ، battosai ، dreamer60 ، Acaro ، Blaze ، omnia ، saba.m
مرسی فرشید عزیز، بعد اونوقت بچه هایی که چک نمیخورن و توهمون سفر اول ویزاشونو میگیرن هم فرداش میدن ویزارو؟ آکارو کجایی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، farshid.a ، battosai ، farshid.ok1 ، dreamer60 ، Acaro ، Blaze ، omnia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان