کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
پروانه جان من کیسم هنوز توی NVC تکمیل نشده و خدا میدونه اینا کی دست از سرم بر میدارن Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Blaze ، dreamer60 ، girl ، Tomas ، farshid.ok1
فرانک خانوم هورااااا شد.؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، farshid.a ، Tomas
فرانك الان امريكاست
فرشيدم ويزاشو گرفت Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، Blaze ، farshid.a ، Tomas ، f1f
به به شیرینی نداده رفتن فرانک خانوم ..... احساسم بهم میگه این جمع دوستداشتنی یه روز اونجا همدیگرو میبینن
پاسخ
مرسی‌ acaro جان.مس همیشه زودو خوب جواب سوالاتمو دادی

آقا من استرس فرودگاه آمریکا گرفتتم..اونجا سوالای سخت نپرسن گند بزنیم...کسی‌ خبر نداره؟

۳-۴ روز دیگه پروازمه به LA
PD:2005
CN:YRV201xxx
interview:yerevan 2012
visa:desember 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، dreamer60 ، battosai ، الهه سابق ، omnia ، Tomas
نه عزيزم هيچ جاي نگراني نيست، متاسفانه با توجه به شرايط اخر سال مجبورم كمي ديرتر بيام ارمنستان و شانس ديدنتون موكول شد به امريكا .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
سلام دوستان
کسی هست که هاستلی بشناسه قیمت مناسب داشته باشه ؟
البته مطمن باشه امتحان شده باشه
لطفا اگه ممکنه شماره تلفنشو به من پیغام خصوصی بده ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، battosai ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 11:53)sh_60 نوشته:  سلام دوستان
کسی هست که هاستلی بشناسه قیمت مناسب داشته باشه ؟
البته مطمن باشه امتحان شده باشه
لطفا اگه ممکنه شماره تلفنشو به من پیغام خصوصی بده ممنون میشم

دوست عزیز سوالتون رو در تاپیک دیگری هم پرسیده بودید که من اونجا جوابتون رو دادم.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، Blaze ، Tomas
mohajer۱۳ دیروز کلیر شودی؟بت تبریک میگم...انگار ۲۱ دسامبر برای شما هم واقعی‌ بوده....برای من که ۱۰۰% واقعی‌ بود
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، Blaze ، mohajer13 ، dreamer60 ، farshid.a ، girl ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 13:15)farshid.ok1 نوشته:  mohajer۱۳ دیروز کلیر شودی؟بت تبریک میگم...انگار ۲۱ دسامبر برای شما هم واقعی‌ بوده....برای من که ۱۰۰% واقعی‌ بود

ممنونم. درسته، 21 دسامبر به جای اینکه دنیا نابود بشه برای من و شما و بعضی دوستان همراه با خبرهای خوش بود! Big Grin
گرفتن ویزا رو بهتون تبریک میگم و آرزو می کنم سرزمینی که دارید می رید شادی و سعادت زیادی در انتظارتون باشه
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
(2012-12-22 ساعت 00:59)farshid.ok1 نوشته:  مرسی‌ acaro جان.مس همیشه زودو خوب جواب سوالاتمو دادی

آقا من استرس فرودگاه آمریکا گرفتتم..اونجا سوالای سخت نپرسن گند بزنیم...کسی‌ خبر نداره؟

۳-۴ روز دیگه پروازمه به LA

فرشيد جان فرودگاه آمريكا كه كاريت ندارن .... فقط ازت ميپرسن چي داري همرات ؟؟؟؟؟ مقل تمام مسافرتهاي ديگه .... نگران نباش
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، Tomas ، Blaze ، dreamer60
مرسی‌...ولی‌ استرس دیگه...آدم واسه خودش استرس میسازه....همینطور که acaro می‌ترسید توی فرودگاه ایران بخاطر ویزا آمریکا پاسپورتشو پاره بکننSmile)....منم میترسم اونجا بم گیر بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، Blaze ، dreamer60 ، شاپرک ، girl ، آناهيتا
سلام...خوب..من فردا دارم میرم لس‌آنجلس ...چند روزی خبری عزم نمی‌شه تا اونجا یه لب‌تاپ بخرم بیام اینترنت

هرجا هستید موفق باشین....luv ya
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، شاپرک ، girl ، f1f ، Blaze ، omnia ، آناهيتا ، dreamer60
سفر به سلامت فرشید جان ...موفق باشی..

چند وقته سردرگمم !!! تاپیک پاتقمو دیگه پیدا نمی کنم .. اکثر بچه ها یا ویزاشونو گرفتن یا تکلیفشون معلومه و اینجا سوت و کور تر از همیشه شده...

چه زود چند سال انتظار ویزا گذشت !

شاید باید این خونه رو هم مثل خونه خودمون بزاریم و بریم ....
پاسخ
(2012-12-28 ساعت 14:05)NedaE نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 00:19)dreamer60 نوشته:  براي اطلاع دوستان امروز رفتم مديكال تست و بدون ارائه هيچ مدركي در مورد واكسنها از زدن واكسن ها معاف شدم حالا چند حالت وجود داره :
١- پس فردا كه بايد برم براي جواب ازمايشاتم شايد خرمو (kheramo) بگيرن و واكسن بزنن بهمون Sad
٢- شايد از بسكي ايراني ها رفتن اونجا و كارت پاستور داشتن ديگه اين خانوم دكتره فك ميكنه همه تو ايران
واكسن هاشونو ميزنن.Tongue
٣- شايدم تا قد و هيكل مارو ديده با خودش گفته ماشا.... و فهميده نيازي به واكسن نيست Big Grin

Bebakhshid ke inja farsi nemitunam benevisam.
Hanuzam baghie post garo nakhundam ke bedunam javabam dire ya mofid.vali dreamer jan deghat kon ke hata age vaccine nazadan,age badan baraye gereftane grecad o mabaghie madarek tu usa azat copy carde vaccibeto mikhan,hatman bezan ghabl az raftan.ye ja khundam vadaye kasi moshkel ijad shode bud.yadesh rafte bud copy cardesho az dr tu ankara begire.
با به نویس فارسی بنویس:http://www.behnevis.com/
ببخشید که اینجا فارسی نمی‌تونم بنویسم.
هنوزم بقیه پست گرو نخوندم که بدونم جوابم دیره یا مفید.ولی‌ دریمر جان دقت کن که حتا اگه واکسن نزدن،اگه بدن برای گرفتن گرکد و مابقی مدارک واین آمریکا عزت کپی‌ کارت وککیبتو میخوان،حتما بزن قبل از رفتن.یه جا خوندم ودایع کسی‌ مشکل ایجاد شده بود.یادش رفته بود کپی‌ کردشو از در واین آنکارا بگیر.
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، الهه سابق ، dreamer60 ، battosai ، NedaE

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان