کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2013-01-10 ساعت 17:49)dreamer60 نوشته:  بعد از هفت سال و اندي انتظار و خون دل خوردن .....
.
.
.
.
.
.

و بالاخره گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرفتمش !!!!
Big Grin Cool Tongue
Smileتبریک میگم دریمر جان مبارکت باشه گلم ان شاله تو آمریکا میبینمتWink
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، dreamer60 ، girl ، f1f ، battosai ، frozen mind
(2013-01-11 ساعت 00:15)Blaze نوشته:  دریمر جان تبریک میگم شدید !
خدا رو شکر بالاخره شما کیس شما هم به سرانجام رسید و پرچم مظلومیت رو می تونین تسلیم بقیه دوستان کنین..

مبارک باشه ...
blaze کتگوری ما گرین کارتش 2 ساله و 10 ساله و از این قرتی بازیا نداره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze ، battosai
ممنونم بچه ها ، فكر ميكنم اگه ديگه مشكلي براي انكارا پيش نياد ، من اخرين نفر بودم كه برلي مصاحبه اومدم ارمنستان و خدا رو شكر با ويزا گرفتن من پرونده ارمنستان هم به خوبي و خوشي بسته شد Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، f1f ، farshid.a ، Blaze ، battosai ، hasti_banoo ، frozen mind ، farshid.ok
سلام
دریمر جان تبریکککککککککککککککک فراوان
نمیدونم من را یادتون میاد یا نه ؟
ولی اومدم بگم بالاخره بعد از سالها خواهرم به اتفاق همسر و دو دخترش امروز موفق به اخذ ویزاشون شدند .
انشالله همه منتظران زودتر به ویزاشون برسند.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، farshid.a ، sasbk ، Blaze ، الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، frozen mind ، کوهنورد ، jnouri
(2013-01-11 ساعت 13:29)omnia نوشته:  blaze کتگوری ما گرین کارتش 2 ساله و 10 ساله و از این قرتی بازیا نداره ؟

omnia جان ، دقیق من خودم نفهمیدم، اون چیزی که خوندم اینه که اگر تا قبل از دریافت گرین کارت شما بیش از 2 سال از تاریخ عقدت گذشته باشه دیگه کاندیشنال نیست و دائمه.
نوشته بود که اگر کاندیشنال باشه شما اگر شامل شرط بالا باشید باید درخواست بدین و گرین کارت رو از حالت کاندیشنال خارج کنید.

ولی حالا واقعا در عمل چی پیش بیاد رو نمیدونم ،از اول کاندیشنال میدن و باید درخواست بدیم که درست بشه یا اینکه خودشون دقت می کنن و می بینن بیش از 2 سال از ازدواج گذشته و درستش می کنن. حالا اگر خدا خواست رفتیم خبرشو میدم اینجا.

کاندیشنال 2 ساله هست و گرین کارت دائم 10 ساله.
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، الهه سابق ، battosai ، girl ، farshid.a ، saba.m ، frozen mind
سلام:
دوستان برای انداختن مدارک در میل باکس سفارت زمان خاصی در روز باید رفت اونجا ؟ مثلا صبحها هم مدارک رو ازمون میگیرن یا فقط بعد از ظهر ساعت 2 به باید بریم اونجا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.a ، dreamer60
(2013-01-13 ساعت 12:39)mohammadacf نوشته:  سلام:
دوستان برای انداختن مدارک در میل باکس سفارت زمان خاصی در روز باید رفت اونجا ؟ مثلا صبحها هم مدارک رو ازمون میگیرن یا فقط بعد از ظهر ساعت 2 به باید بریم اونجا ؟

ساعتش از 9 تا 4 عصره ، توی روزهای کاری...سایت خود سفارتو چک کن

قویا پیشنهاد میدم صبح زود اول وقت برو که زودتر کارات انجام بشه.

میل باکس هم داخله ، باید بری به مامور دم در داخلی که رفتی تو از گیت رد شدی . به اون بگی ، همون جا یه باکس بزرگه برای کیس های خانوادگی. بندازی اون تو و شماره ارمنستانتو هم بدی به ماموره بنویسه.

موفق و شاد باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mohammadacf ، farshid.a ، dreamer60 ، frozen mind
(2012-12-21 ساعت 02:37)Blaze نوشته:  معلوم نیست فروزنده کجاست ؟!!!

امان از دست بلیزر جان خودمون! Big Grin

من همین دور و برا در قسمتی از سرزمین بی کران خداوند که آمریکا نامیده میشه، دارم می پلکم.
کمتر به اینجا سر می زنم چون سرم فعلا شلوغه، و دیگه این که مدتیه به خاطر اختلاف نظر در برخی فعالیت های مهاجرسرا کاملا از تیم مدیریت بیرون اومدم و دیگه مسئولیتی برای حضور در تاپیکها ندارم. فقط هر از چند گاهی میام تا ببینم بچه ها چطورن و کارشون به کجا کشیده ...

برای تک تک شما دوستان قدیمی و جدید آرزوی موفقیت دارم.
باز هم بهتون سر می زنم.
ایمیلم هم فعاله.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، farshid.a ، f1f ، abas_kashan ، battosai ، dreamer60 ، saba.m ، Saeedv13 ، comrun ، کوهنورد
فروزن عزیز بیشتر سر بزنید لطفا. حداقل فقط بیاید و خواننده باشید و پای پستها لایک بزنید. باعث دلگرمیه
به تاپیکهای ما ازدواجیای ستمکش هم سر بزنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، f1f ، battosai ، dreamer60 ، saba.m ، Saeedv13 ، frozen mind ، کوهنورد
ممنونم فروزن جان
همين كه تو اين شرايط مي يايو به مهاجرسرا سر ميزني باعث خوشحاليه Smile
واقعا" نميدونم كه چرا مدتيه به برو بچه هاي خانوادگي كم لطفي ميشه ، اعضاي فروم هاي خانوادگي درسته تعدادشون كمتره ولي هر كدوم شايد سالها از عضويتشون ميگذره و .....
بي خيال ، اصلا" نمي خوام فاز منفي بدم .....
در هر صورت همتون رو دوست دارم
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، girl ، Saeedv13 ، farshid.a ، Blaze ، frozen mind ، کوهنورد
با سلام.
هوووووووووووورررررررااااااا.....
بالاخره من هم تونستم یکضرب ویزامو بگیرم و کلیرنس هم نخوردم.
امیدوارم که همگی دوستان زندگی خوبی داشته باشیم تو آمریکا و به آرزوهامون هم برسیم.
من از مهاجرسرا خیلی چیز یاد گرفتم. با اینکه من بیشتر خواننده بودم زیاد پست نداشتم ولی فکر می کنم تونستم چیزهایی که میدونستم رو با دیگران به اشتراک بزارم.

با آرزوی موفقیت برای همه
Category : F2b
PD: March 2004
Interview : Jul 2012
نقصی پرونده در روز مصاحبه

انداختن مدارک در میل باکس : January 2013
Pick up visa : دو روز بعد انداختن مدارک
پاسخ
تبریک میگم. خداروشکر که یه ویزای یکضرب دیگه هم به آمارمون اضافه شد. دست راستتون روی سر ما
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، dreamer60 ، frozen mind ، mohammadacf ، کوهنورد
خوب بیام اینجا پز بدم که girl عزیزم که از بچه های ازدواجی هستن بالاخره بعد از 2 سال انتظار امروز نامه مصاحبش اومد Smile
چه وضعیه بابا، عقده ای شدیم بخدا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Saeedv13 ، f1f ، dreamer60 ، farshid.a ، Blaze ، frozen mind ، mohammadacf ، battosai
الهه جونم پرونده من پز نداره که.. البته یه جاش خیلی پز داره!!! این که انکارا به من زیر 1 ماه نوبت داده Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، farshid.a ، Blaze ، frozen mind ، battosai
(2013-01-16 ساعت 19:31)mohammadacf نوشته:  با سلام.
هوووووووووووورررررررااااااا.....
بالاخره من هم تونستم یکضرب ویزامو بگیرم و کلیرنس هم نخوردم.
امیدوارم که همگی دوستان زندگی خوبی داشته باشیم تو آمریکا و به آرزوهامون هم برسیم.
من از مهاجرسرا خیلی چیز یاد گرفتم. با اینکه من بیشتر خواننده بودم زیاد پست نداشتم ولی فکر می کنم تونستم چیزهایی که میدونستم رو با دیگران به اشتراک بزارم.

با آرزوی موفقیت برای همه

میشه لطفاً خلاصه ای از وضعیتتون بگید ما هم در جریان باشیم که کدوم گل های خدا یکضرب میگیرن ما هم بنده خوبی شیم Big GrinBig Grin
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان