کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
ممنونم دوست عزیز
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11
(2012-12-22 ساعت 00:06)dreamer60 نوشته:  فرانك الان امريكاست
فرشيدم ويزاشو گرفت Smile

سلام دوستان من 23دسامبر رسیدم
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، battosai ، omnia ، Blaze ، girl ، sam11 ، NedaE ، dreamer60
هييييي
مي دونم اينجا كسي نيست Sad
براي دل خودم مينويسم .......
پريروز رسيدم ارمنستان و ديروز هم پاسمو تحويل دادم ....
بروبچه هاي ارمنستان همگي كاراشون درست شد و ويزا ها رو گرفتن و الان امريكان .... خدايا شكرت .....
فقط يه مدته از فروزن خبري نيست ، اميدوارم دليلش مشغول شدن در يك كار حسابي باشه .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، mohajer13 ، Sepidrose ، f1f ، Blaze ، الهه سابق ، abdolreza ، farshid.a ، sasbk ، Saeedv13 ، zohreh36 ، frozen mind
به به حاج ممد درامرز خودمون !

آقا خوش اومدی .. یالله ! جمعو صفا دادی ! خاک مرده از این تاپیک داشت دیگه بلند میشد !!!

به مبارکی و میمنت ایشالله جمال ویزا رو رویت کنی ...
ما هنوز پیش مام میهنیم ها ...

از فروزنده عزیز هم بگم که حسابی درگیر زندگی جدید شده و مشغوله برا همین کمتر سر میزنه .
طبیعیه همه مون وقتی بریم تا جا گیر بشیم گرفتار میشیم دیگه.

حالا به امید اینکه تو تاپیک های سیتیزن شیپی باز بعد مدتی بتونیم با هم باشیم...
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، dreamer60 ، farshid.a ، frozen mind
مرسي عزيزم .
من كه تا بتونم مهاجرسرايي ميمونم !!!
مهاجرسرا در مورد قبل اقامت گرفتن خيلي مفيد و زندس و من قصد دارم قسمت بعد از مهاجرت رو هم زنده و فعال كنم البته با كمك شما ها Smile

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، abdolreza ، f1f ، amir2640 ، farshid.a ، Saeedv13 ، Blaze ، zohreh36
دعا کنید با درخواست انتقال من به ارمنستان موافقت کنن. الان ترکیه واسه 4 ماه بعد وقت میده، 2 ماه هم انتظار برای دریافت نامه مصاحبه، میشه 6 ماه!!! حوصله ندارم خوب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، dreamer60 ، girl ، f1f ، farshid.a ، Blaze
ايشا لله هرجا كه به نفعتونه همون بشه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، f1f ، amir2640 ، farshid.a ، Blaze
با سلام
لطفا دوستانی که واکسن آبله مرغان را در ایران و قبل از انجام آزمایشات پزشکی در ارمنستان تزریق کرده اند ما را هم راهنمایی کنند. ما حتّی به داروخانه 13 آبان و هلال احمر هم مراجعه کردیم ولی آنها گفتند که این واکسن وارد نمی شود! لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکّر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دریمر جون جان ، تو چه کردی ؟ به کجا رسید کارت ؟ ویزا ت رسید ؟
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
بعد از هفت سال و اندي انتظار و خون دل خوردن .....
.
.
.
.
.
.

و بالاخره گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرفتمش !!!!
Big Grin Cool Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mohajer13 ، abas_kashan ، sohi ، sasbk ، Saeedv13 ، nargesi ، farshid.a ، omnia ، zohreh36 ، abdolreza ، Sepidrose ، amir82 ، saba.m ، کوهنورد ، farshid.ok
تبریک میگم.. ایشالا هر جا هستید شاد و سر بلند باشید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، farshid.a ، کوهنورد
مرسييييي جودي خانوم ، براي شما هم بهترين ها رو ارزومندم Smile
خرد مند جان شمام نگران واكسن نباش ، كلا" ارمنستان اصلا" در مورد واكسن سخت گيري نميشه
تازه من گفتم بچه كه بودم ابله مرغون گرفتم و خانم دكتر ازم قبول كردن؛)

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Blaze ، farshid.a
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا تا حالا هورا به بزرگی برا کسی نکشیدم مبارک باشه بردارم عزیزم امیدوارم همیشه کامت به شیرینی گرفتن ویزات باشه من انقدر فکرم درگیر لادن بود وقت نکردم جاهای دیگه سرک بکشم امیدوارم بهترین وموفق ترین زندگی در سرزمین فرصت ها داشته باشی ما رو فراموش نکنی هنوز نرفته دلم برات تنگ شد
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sohi ، Blaze ، farshid.a ، amir82 ، کوهنورد
خيلي ممنونم پروانه خانم .... در جريان مشكلات لادن هم هستم و كلي حال من هم به اين خاطر گرفته Sad ولي مطمئنم كه دعاي اين همه ادم بي جواب نمي مونه ....
راستي ببخشين كه از قول شما به لادن جان قول همكاري دادم ، چون با شناختي كه ازتون دارم ، مي دونم ادم دست و پا خيري هستين Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، girl
دریمر جان تبریک میگم شدید !
خدا رو شکر بالاخره شما کیس شما هم به سرانجام رسید و پرچم مظلومیت رو می تونین تسلیم بقیه دوستان کنین..

مبارک باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dreamer60 ، mohajer13 ، omnia ، f1f ، battosai ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان