کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
خواستم فقط اینو بگم که وقتی میام اینجا و میبینم دوستان ویزاهاشونو میگیرن خیلی خوشحال میشمSmileو از ته قلبم دعا میکنم برای تمام دوستانی که منتظر گرفتن ویزا هستندRolleyes
ولی وقتی میبینم که دوستان قدیمی نمیان سر بزنن دلگیر میشم...Sad
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
محمد جان ، تبریک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مبارک باشه انشاءا..

شاد باشی

========================

به خانم girl هم حسابی تبریک میگم.

من خوب نخوندم اول و دیدم بحث پز دادنه !!! فکر کردم نامه مصاحبه برای خانم الهه هم رسیده !

امیدوارم که نامه دعوت به مصاحبه ایشون هم بزودی برسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، NedaE ، frozen mind ، الهه سابق ، farshid.a ، mohammadacf ، dreamer60
mohammadacf عزیز مبارک باشه! ویزای یکضرب خیلی به ادم می چسبه. گوارای وجودت! Smile

فرشید جان، بیا اینجا ببین چطور گرفتار میشی تا نتونی مثل قبل اینجا سر بزنی! مطمئن باش اونایی هم که الآن آمریکا هستن و در مهاجرسرا حضور پیوسته دارن، یا هنوز شاغل نشدن یا شغلشونو از دست دادن و فعلا بیکارن! الهی تو هم گرفتار اینجوری بشی! Wink
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، usa lover ، Blaze ، farshid.a ، NedaE ، saba.m ، battosai ، Saeedv13 ، mohammadacf ، dreamer60 ، girl ، bayat_r
آقا ... جمیعن مبارک باشه ...(جودی هم رفت) من آقای فروزن مایند رو درک میکنم ....و بهشون حق میدم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، mohammadacf ، dreamer60 ، girl ، frozen mind ، farshid.a
سلام دوستان
واقعا ببخشید. من دو سه روز نبودم و به اینترنت هم دسترسی نداشتم.
از همه دوستان ممنون خیلی لطف دارید.

حقیقت من شش ماه پیش مصاحبم بود چون نقصی پرونده داشتم کیس آفیسر بهم ویزا نداد تا مدارک رو جور کنم و برم ارمنستان یکم طول کشید.
ولی خدارو شکر بعد از اینکه مدارک رو به میل باکس انداختم دو روز بعد بهم زنگ زدن که بیام ویزامو بگیرم .
خودمم باورم نمیشد که کلیرنس نخوردم.
شاید هم اونهای نقصی پرونده داشته باشن و از تازیخ مصاحبشون خیلی میگذره دیگه کلیرنس نمخورن. اینو نمیدونم. شاید هم تو این مدت که مدارک رو تکمیل کنم کلیرنسم خورده باشه.
البته این رو هم باید بگم سربازی هم نرفتم.

با این حال باز هم از دوستان تشکر میکنم. ببخشید که دیر جواب دادم.
Category : F2b
PD: March 2004
Interview : Jul 2012
نقصی پرونده در روز مصاحبه

انداختن مدارک در میل باکس : January 2013
Pick up visa : دو روز بعد انداختن مدارک
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق ، battosai ، farshid.a ، bayat_r ، omnia ، sasbk
سلام دوستان

تا حالا کسی Envoy Hostel رفته ؟ ممنون میشم اگه در این مورد هم فیدبک داشته باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم هاستل نرین یا اگر میری اتاق اختصاصی بگیر نظر شخصی خودم این هست که محیط خوبی نداره ... (با احترام)
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، کوهنورد
(2013-02-23 ساعت 23:30)alisarvareharchiabi نوشته:  دوست عزیز پیشنهاد میکنم هاستل نرین یا اگر میری اتاق اختصاصی بگیر نظر شخصی خودم این هست که محیط خوبی نداره ... (با احترام)

من این هاستلو ندیدم ولی هاستل گرمی رو دیدم بابا ادم توشون احساس خفگی میکنه . اگه هاستل جای خوبی بود که نمیگفتن هاستل میگفتن هتل بهش . یا برین یه هتل درست و حسابی اگه پولشو دارین یا خونه بگیرین که به مراتب به صرفه تر و راحت تره . کمک و راهنمایی خواستی در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، کوهنورد
(2013-01-12 ساعت 19:30)Blaze نوشته:  
(2013-01-11 ساعت 13:29)omnia نوشته:  blaze کتگوری ما گرین کارتش 2 ساله و 10 ساله و از این قرتی بازیا نداره ؟

omnia جان ، دقیق من خودم نفهمیدم، اون چیزی که خوندم اینه که اگر تا قبل از دریافت گرین کارت شما بیش از 2 سال از تاریخ عقدت گذشته باشه دیگه کاندیشنال نیست و دائمه.
نوشته بود که اگر کاندیشنال باشه شما اگر شامل شرط بالا باشید باید درخواست بدین و گرین کارت رو از حالت کاندیشنال خارج کنید.

ولی حالا واقعا در عمل چی پیش بیاد رو نمیدونم ،از اول کاندیشنال میدن و باید درخواست بدیم که درست بشه یا اینکه خودشون دقت می کنن و می بینن بیش از 2 سال از ازدواج گذشته و درستش می کنن. حالا اگر خدا خواست رفتیم خبرشو میدم اینجا.

کاندیشنال 2 ساله هست و گرین کارت دائم 10 ساله.

سلام

جهت اطلاع رسانی دوستان و omina جان

گرین کارت من 10 ساله صادر شد چون 3 سال و نیم از تاریخ عقدمون گذشته بود و دیگه یکضرب قید کاندیشنال رو برداشتن.

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، dreamer60 ، الهه سابق ، omnia ، کوهنورد
به نظر من تا اونجايي كه ميتونيد در هزينه هاي سفر ارمنستان صرفه جويي كنيد ، چون وقت كافي دارين تا از دلارهاتون در امريكا لذت ببرين Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، mohajer13 ، الهه سابق ، battosai ، f1f ، sasan_rock ، شاپرک ، کوهنورد
مبارک باشه بلیز عزیز
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، Blaze ، girl ، کوهنورد
لطف دارین الهه خانم، ایشالله برای شما بزودی !
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، omnia ، girl
من 3 april در ایروان وقت مصاحبه دارم به نظرتون چند روز جلوتر برم؟ به دکتر که میل زدم گفت که 29 مارچ برم یعنی 4 روز جلوتر منم گفتم که خیلی زوده یه وقت دیگه بدید
CASE NUMBER: ANK2005
PD:2004
CATEGORY:F2B
APPOINTMENT:waiting
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60
دو روز كاري قبل از مصاحبتون از دكتر وقت بگيرين خوبه
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، f1f ، afsanehh_197 ، کوهنورد
من سوم مصاحبه دارم اگه یکم وقت دکتر بگیرم خوبه؟ یا چند روز جلوتر ؟ خواهش میکنم زود جواب بدید چون باید بلیط بگیرم
CASE NUMBER: ANK2005
PD:2004
CATEGORY:F2B
APPOINTMENT:waiting
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان