موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پرسیدم علی ولی کسی جواب نداد خیلی واسم مهم که بفهمم آیا واقعا سفارت ارمنستان هیچ وقتی نداره الان یا نه. اگه انقدر شلوغ باشه میخوام تا پروندم هنوز تو NVC هست درخواست انتقال به ابو ذبی رو بدم. ولی جواب سوالمو هنوز نگرفتم :/
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 18:11)f1f نوشته: (2013-05-24 ساعت 09:43)NedaE نوشته: پرسیدم علی ولی کسی جواب نداد خیلی واسم مهم که بفهمم آیا واقعا سفارت ارمنستان هیچ وقتی نداره الان یا نه. اگه انقدر شلوغ باشه میخوام تا پروندم هنوز تو NVC هست درخواست انتقال به ابو ذبی رو بدم. ولی جواب سوالمو هنوز نگرفتم :/
دوست عزیز تا جایی که من میدونم NVC خودش تصمیم میگیره شما کدوم سفارت برین.
قرار ملاقات هایی که شما تو سایت CSC میبینید برای انواع دیگه ویزاس و سفارتهایی که سرشون خلوت تره و آفیسر فارسی زبان بیشتری دارن زودتر وقت میدن که البته الآن ابوظبی هم از این نظر هم از نظر کوتاهتر بودن مدت پروسه کلیرنس از بقیه بهتره. ناگفته نمونه که قابلیت تغییر سفارت از طریق مکاتبه با NVC وجود داره.
موفق باشید .
مرسی از پاسختون. در مورد ویزای k1، خودمون باید انتخاب میکردیم که من ارمنستان رو انتخاب کردم.
با توجه به شلوغ بودن ارمنستان اگر درخواست انتقال به ابوظبی را بدم زودتر وقت مصاحبه میگیرم (با توجه به این که احتمال مکاتبات NVC و انتقال ۱ ماهی طول میکش) یا اگر برای همین ارمنستان صبر کنم تا یه تاریخی available بشه؟ معمولا چند ماه جلوتر رو available میکنن؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درسته که دیگه هیچکی تو این تاپیک نمونده،ولی بازم همه جواب سوالاشونو از این تاپیک میگیرن.
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ندا خانم،
به نظر من تغییری در سفارت انتخاب شده ندین چون همین کار باعث میشه کار شما بدتر عقب بیفته، تا ان وی سی بیاد نامه شما رو بگیره و بررسی کنه و جواب مثبت بده خودش چند ماه کار میبره که به نظرم تحمل وضعیت فعلی بهتره.
موفق باشید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بله منم بد از یک سری نظر خواهی به این نتیجه رسیدم که بهتره درگیر جابجایی نشوم خصوصاً وقتی که شنیدم پرونده کسی تو این جابجایی گم شده بوده!!!! امیدوارم این انتظار به زودی به سرانجام خیر برسه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-02 ساعت 12:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-02 ساعت 12:20 توسط teriole.)
بچهها سلام من امروز از ارمنستان برگشتم بچها منم بالاخره بده ۱۳ سال گرفتم البته FBI چک خورد بهمون ولی بازم همین که OK شد خوشحالم ایشالا نوبت تک تک بچهای مهاجرسرا.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام يک سوال داشتم ازمايشات در ارمنستان قرار انجام بديم شامل چه ازمايش خوني است ايادر مورد هپاتيتواعتياد و... ميشود با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 06:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-01 ساعت 07:33 توسط farshid.a.)
سلام علي آقا آزمايشات شامل يك چكاب معمولي هست كه خود دكتر ازشما سرپايي ميگيرن ويك سري سوال هم از سابقه بيماري از شما ميپرسن وبعد از شما خون ميگيرن فقط براي آزمايش بيماري سفليس ويك عكس هم از ريه ميگيرن كه خداي نكرده بيماري سل نداشته باشيد همين ...
راستي اينو ميخواستم بگم به فروزن عزيز وديگر دوستاي قديميم كه بدبختانه خانواده من هم با اين كه اونجا در رفاه بودن طاقت نياوردن وبرگشتن ومن هم چند وقتي هست برگشتم تهران كه كاش نميومدم اونجا همه كارهامو كرده بودم گرينمو گرفتم گواهيناممو با مصيبت آيين نامه اونجا گرفتم چه ميدونم همه كارام تقريبا رو روال بود حالا كه اومدم نه اعصاب برام مونده نه حوصله كسيرو دارم اوضاع روحيم كاملا ريخته به هم هر كيو ميبينيم بايد شش ساعت براش توضيح بديم كه چرا برگشتيم والا رفتيم آمريكا يه نفر نگفت چرا اومدي يا چرا داري بر ميگردي اينجا همه فضولنو پر مدعا ومخصوصا حرف دربيار. برج شش اگر خدا دوباره بطلبه اگر تونستم خانوادمو متقاعد كنم با اونا اگر نشد تنها برميگردم چه ميدونم ميريم آمريكا پريشونيم ميايم ايران پشيمون ما هم گير كرديم اين وسط امان از دست اين غربت..
به الهه خانم هم خيلي تبريك ميگم كه ويزاشونو گرفتن
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
فرشید جان قشنگ می فهمم چی میگی...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من یک سئوالی دارم
میخوام که واسه ویزای نامزدی اقدام کنم . ایا به نظر شما اگر از ارمنستان اقدام کنم در تسریع این بروسه نقشی داره ؟ یا اصلا فرقی نمی کنه که انکارا باشه یا ابوظبی؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید تو این تاپیک می نویسم، اما چون بحثش اینجا پیش اومده می پرسم.
فرشید و Blaze عزیز،
میشه چند تا از دلیل هایی که شما رو به ایران برمی گردونه بگین؟ وابستگی به خانواده؟ کار و پول؟ موقعیت اجتماعی؟ غربت؟ چی؟
مرسی
Doctor of Audiology Student
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ناراحت میشم از اینکه میبینم خیلی از اون کسایی که خیلی چیز هاشونو فدا کردن که بیان آمریکا حالا دارن بر میگردن...
من که امکان نداره دوباره برگردم ایران،اینجا خیلی راحت تونستم تو بهترین کالج ثبتنام کنم،بدون اعصاب خوردی گواهینامه و ماشین خریدم،تواین ۴ ماه یکار پیدا کردم که فقط با آخر هفته کار کردن ماهی ۱۲۰۰ دلار در میارم...
البته سختی هم داره.۲۰ سالمه،تنها اومدم آمریکا.سات ۷ِ صبح میرم کلاس،تا ۱۱ِ شب از کتاب خونه در نمیام.آخر هفتهها هم میرم کتاب خونه،تا۵ عصر،بد میرم سر کار تا ۵ِ صبح.زندگیم شده درس خواب کار.ولی حداقل اینو مطمئنم که آیندم دست خودمه،نه یک مشت آدم کثیف تو ایران که بخان حقمو بخورن.هنوز که هنوزه کابوس این رو میبینم که برگشتم ایران...
امیدوارم همهٔ دوستی مهاجر سرای هم بتونن کاری که به نفعشون رو انجام بدن.
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]