کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره آرین منم مشکوکم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، arian307 ، simi ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 01:25)الهه سابق نوشته:  چجوری آیدی اسکایپ شمارو داره؟ این با همه ارتباط برقرار میکنه؟ یعنی چی؟ آخه شما که مردی، با شما چکار داره دیگه؟! نمیفهمم. اونم اسکایپ؟!

من با کسی چت نمیکنم. ایدی اسکایپ اصلی ام رو هم فقط خانومم داره.

ایشون (رویا) گفت میخوان صحبت کنن راجع به آمریکا و ایالتیکه توش هستن و دانشگاه هاش و زندگی در امریکا و غیره و مخصوصا مصاحبه ابوظبی
من یه ای دی اسکایپ از قبل داشتم که استفاده نمیکردم. دیشب و امشب نیم ساعتی حرف زدن و کاملا همه چی عادی بود. حتی شوهرشون رو هم دیدم و اشنا شدیم. کلی هم اطلاعات گرفتم از امریکا . انسانهایی عادی بنظر میرسیدن. اما الان که نامه ای که به مرسده رو نوشته بود دیدم. خب همه چی تغییر کرد. این رفتار اصلا قابل قبول نیست. من بعد از گرفتن متن عذرخواهی ای دی اسکایپشون رو پاک میکنم. مدیزان میتونن صندوق منو چک کنن و نامه های ایشون رو تماما ببینن.

(2012-12-27 ساعت 01:42)arian307 نوشته:  اینجا بدجوری به هم ریخته... من بازم مشکوکم الاننن... دوستان فقط من الان این حس رو گرفتم؟؟؟!!!!!

یعنی میگین دوباره اینجاست؟

Big Grin بابا اگه اینجا باشه روی هرچی کنه است سفید کرده!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
ای بابا ... چه اوضاعی شده اینجا، آدم به آی پیِ خودشم شک می کنه. این مهاجرسرا خیلی به من کمک کرده و من خودم رو مدیون می دونم و دوست دارم اگه کسی ازم سوال می پرسه تا جایی که می تونم کمکش کنم، مثل کاری که همه می کنند. ولی نمی دونم به خدا، می ترسم یه روز وقتی دارم جواب سوال یکی رو می دم یه دستی از توی صفحه مانیتورم بیاد بیرون و روم اسید بپاشه! والا!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، simi ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas ، soheilk ، golbano
بخدا اينجااااس Sad(((( منم دارم حسش ميكنم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، gbtm ، Tomas ، golbano
خیلی با حال بود نگی. مردم از خنده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، negi ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 01:31)shabnam.84 نوشته:  من هم اصلا دوست ندارم بحث ادامه پیدا کنه. این خانم دفعه پیش هم عذر خواهی کرد اما... اما حالا که مدیرا آی پی رو مسدود کردن. فکر کنم دیگه باید خیالمون راحت باشه. الهه جون خب از هر راهی می خواسته وارد بشه و همه رو آزار بده. واقعا به درمان جدی احتیاج داره. بچه ها بحث و عوض کنیم دیگه Smile

اره فکر کنم با مسدود شدن ای پی دیگه اینجا نمیبینیمش.
بهرحال من متن عذرخواهی اش رو باید بگیرم و مجبورش کنم حرفاشو پس بگیره. این حرفا در شان بچه های اینجا نیست.

اما مثل اینکه دیگه مدیرا ازش شکایت کردن. خب پس دیگه کاریش نمیشه کرد. بنده خدا خیلی نگران شکایت بود! حالش بد بود. براش بد میشه.

متاسفانه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
ای بابا چقدر سخت میگیرین ای پی رو... سه سوت میشه ای پی رو عوض کرد خوب... البته بعید میدونم طرف اینکاره باشه... دوستان بیاین از این پست من به بعد بیخیال این طرف بشیم... مدیران که دارن پیگیری میکنن ما هم باید کلاه خودمون رو سفت بچسبیم... کسی هم کاسه ی داغ تر از آش نشه لطفا... هرچی بود تموم شد و رفت.... یه 3 صفحه بزنیم عقب که یاد بدبختی و دلشوره ی خودمون بیفتیم و ژانگولر بازی دوستمون رو فراموش کنیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
بگذريم
فرداجون كجايي كه بياي ببيني تاپيكت ١٠٠ صفحه اي شده
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas
نگی کلی خندیدم.........

بچه ها من میرم بخوابم دیگه. امروز به اندازه ی کافی خبر شنیدم. شب همه خوش. آروم بخوابید...

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، arian307 ، negi ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 01:53)arian307 نوشته:  ای بابا چقدر سخت میگیرین ای پی رو... سه سوت میشه ای پی رو عوض کرد خوب... البته بعید میدونم طرف اینکاره باشه... دوستان بیاین از این پست من به بعد بیخیال این طرف بشیم... مدیران که دارن پیگیری میکنن ما هم باید کلاه خودمون رو سفت بچسبیم... کسی هم کاسه ی داغ تر از آش نشه لطفا... هرچی بود تموم شد و رفت.... یه 3 صفحه بزنیم عقب که یاد بدبختی و دلشوره ی خودمون بیفتیم و ژانگولر بازی دوستمون رو فراموش کنیم

آرین منظورت از کاسه داغتر از آش شخص خاصیه؟

؟؟؟ رک بگو بفهمیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
(2012-12-27 ساعت 02:08)mhy_1985 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 01:53)arian307 نوشته:  ای بابا چقدر سخت میگیرین ای پی رو... سه سوت میشه ای پی رو عوض کرد خوب... البته بعید میدونم طرف اینکاره باشه... دوستان بیاین از این پست من به بعد بیخیال این طرف بشیم... مدیران که دارن پیگیری میکنن ما هم باید کلاه خودمون رو سفت بچسبیم... کسی هم کاسه ی داغ تر از آش نشه لطفا... هرچی بود تموم شد و رفت.... یه 3 صفحه بزنیم عقب که یاد بدبختی و دلشوره ی خودمون بیفتیم و ژانگولر بازی دوستمون رو فراموش کنیم

؟؟؟ رک بگو بفهمیم!

شما چرا به خودت میگیری؟مگه کاسه ی داغتر از آش شدین شما؟!!
جو اینجا الان به هم ریخته یهتره که ادامه ندیم هیچکدوممون... ضمنا خیر شخص خاصی مد نظر بنده نیست
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 02:11)arian307 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 02:08)mhy_1985 نوشته:  

؟؟؟ رک بگو بفهمیم!

شما چرا به خودت میگیری؟مگه کاسه ی داغتر از آش شدین شما؟!!
جو اینجا الان به هم ریخته یهتره که ادامه ندیم هیچکدوممون... ضمنا خیر شخص خاصی مد نظر بنده نیست

نه من کاسه نیستم! . من اسمم محمده. در ضمن خیال کردم چون دارم سعی میکنم برای مرسده یه متن عذرخواهی از اون یارو بگیرم و مجبورش کنم حرفشو پس بگیره شما ناراحت شدی . موفق باشی مسیو!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
واااااااااااای. بابا بسه دیگههه.. بیخیالش بشیممم.. اصلا به این فکر کنید که هنوز به من نوبت مصاحبه ندادن Sad(((
1 ماه و 20 روز شد..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
دوستان الان nazem میخواست تاپیک رو قفل کنه من ازش خواستم که بذاره بمونه و به خاطر یه بیمار اینجا رو نبنده .متاسفانه ایشون چون بار اولش نبوده و ظاهرا بیماریشون زیادتر از اونیه که نشون میده ما دنبال کارهای قانونی هستیم و حتی خود من همین الان با شرکتی که ایشون ازش اینترنت میگیرن تماس گرفتم ولی اونها به دلیل مسائل امنیتی نمیتونن اطلاعات به کسی بدن که قرار بر این شد تا وکیل مهاجرسرا پیگیر قضیه باشه و خوشبختانه جرائم اینترنتی توی آمریکا خیلی زود به نتیجه میرسه .
از همگی خواهش میکنم این بحث رو دنبال نکنن و بذارن تاپیک طبق روال عادی پیش بره وگرنه مجبور میشیم تاپیک رو قفل کنیم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Saeedv13 ، الهه سابق ، arian307 ، mhy_1985 ، Ali Sepehr ، negi ، mercedeh2011 ، gbtm ، shabnam.84 ، sayeh_m ، Tomas
دوست عزیز منم نگفتم شما کاسه ای!!!... گفتم کسی ادامه نده این بحث رو.. حالا شما به خودت گرفتی در حالی که روی صحبت من به شخص خاصی نیست.. فکر میکنم از اولین نفرهایی بودم که همه رو دعوت به ارامش کردم
به احترام کاربرهای محترم سایت همچنین مدیران فهیمش و باز هم به احترام سایت بزرگ و مفید مهاجر سرا بیاین کلا فراموش کنیم بحث رو..
الاهه جون یه کاربر به اسم مهاجر بم مسیج داد و در مورد سیم کارت ها بم گفت..یه لینک هم داد که کلی مطلب توشه.. حس میکنم در بهشت روم باز شده... خدا کنه خیلی سرد نباشه ارمنستان

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان