کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-27 ساعت 14:14)arian307 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ Big Grin... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟
نه عزیزم من ارمنستان هستم ... پرداختش رو هم نامزدم از آمریکا با ویزاکارتش آنلاین زحمتش رو کشید....

اقا عجب بی صاحب بعضی جاها... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفارت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن... به خدا خوشحالم اقلا 10 روز دارم از این کشور میرم بیرون موقتا...
ضمن این که چون وقت گیری انلاین شده باید فرم ds-160 رو هم پر کنیم و من کردم

زمینی برو منم امروز زنگ میزنم اژانس دوستم ببینم ارزونتر گیرت میاد یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، maryam.azad
فکر کنم زمینی برم بهتر باشه... واقعا میشه یک دهم قیمت اون... از طرفی هم پول زوره واقعا... حالا میخواد یک ریال باشه تا هرچقدر... پول زور واقعا نمیتونم بدم...یه میلیون تو این همه هزینه ای که ما کردیم چیزی نیست اما زوره... یارو تو آژانس اسمان میگه وقت سفارت زیاد دارن تو ژانویه ما هم گرون کردیم...!!!!!! ایییی زورم گرفتتتتتت.... گفتم این کار شما کلاه برداری و سواستفادست واقعا...امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن... ما که جونمون واسه ایران در میره و انقدر دوسش داریم فقط داریم عذاب میکشیم توش

(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟

دوست من
من بخوام زمینی هم برم میتونم دلار دولتی بگیرم؟ هرچند بخوره تو سرشون فکر میکردم 1200 تومن باشه... دیگه چرا بش میگن ارز دولتی؟؟؟
اون 240 دلار رو هم همونجور که گفتم نامزدم زحمتش رو کشید و با ویزاکارتش ریخت... برای بوک کردن وقت اول باید پول رو بریزین.. حقم دارن اگر نه هرکی میومد وقت میگرفت و ممکن بود نره اصلا..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 14:57)arian307 نوشته:  فکر کنم زمینی برم بهتر باشه... واقعا میشه یک دهم قیمت اون... از طرفی هم پول زوره واقعا... حالا میخواد یک ریال باشه تا هرچقدر... پول زور واقعا نمیتونم بدم...یه میلیون تو این همه هزینه ای که ما کردیم چیزی نیست اما زوره... یارو تو آژانس اسمان میگه وقت سفارت زیاد دارن تو ژانویه ما هم گرون کردیم...!!!!!! ایییی زورم گرفتتتتتت.... گفتم این کار شما کلاه برداری و سواستفادست واقعا...امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن... ما که جونمون واسه ایران در میره و انقدر دوسش داریم فقط داریم عذاب میکشیم توش

دقیقا حرف دل ما رو زدی. نه نرخ مصوبی نه ثبات قیمتی نه توجیه قیمتی. اصلا معلوم نیست چرا بلیط گرون شد؟ آقا بنزین که گرون نشده. نفت رو هم دارین به قیمت سابق بلکه گرونتر میفروشین. هواپیماهاتون هم که همه اسقاطه. همون زمینی بری بهتره.

آرین من برای ازدواجم 14 روز رفتم استانبول. یه خفتی کشیدم موقع رفتن و اومدن که نگو. مخصوصا برگشت که خانمم هم همرام اومد. بنده خدا چیزی نگفت فقط گفت این بوئئینگ 747 که شما دارین استفاده میکنین خطرناکه و ما همه شو گداشتیم توی دیزنی لند یا یه همچین چیزی در مورد دیزنی لند گفت که دیگه استفاده نمیکنیم از این هواپیما. انقدر ترسیده بودم تو راه برگشت که نکنه هواپیما مشکلی براش پیدا شه ابرومون بره! (البته اگه سقوط میکرد که دیگه ابرویی نبود که بخواد بره)/

حالا بلیط زمینی نخر. بذار ساعت 5 بشه (3 ساعت دیگه) الان 2 هست. من زنگ بزنم آژانس دوستم بگم ببینه ارزون ایرلاین چیزی هست یا نه.
غصه هم نخور. این شتر گرونی هست که حالا حالاها رومون نشسته. پارسال 1600000 دادم برای خانمم بلیط گرفتم اومد استانبول. امسال اگه بخوام عید بیارمش ایران باید سرجمع 4300000 پول هواپیما بدم. خب حقوق من 20 هزار تومن بیشتر شده پیدا کنید پرتقال فروش را.

خدایا ما رو نجات بده! فقط همین یه بار!

(2012-12-27 ساعت 14:57)arian307 نوشته:  فکر کنم زمینی برم بهتر باشه... واقعا میشه یک دهم قیمت اون... از طرفی هم پول زوره واقعا... حالا میخواد یک ریال باشه تا هرچقدر... پول زور واقعا نمیتونم بدم...یه میلیون تو این همه هزینه ای که ما کردیم چیزی نیست اما زوره... یارو تو آژانس اسمان میگه وقت سفارت زیاد دارن تو ژانویه ما هم گرون کردیم...!!!!!! ایییی زورم گرفتتتتتت.... گفتم این کار شما کلاه برداری و سواستفادست واقعا...امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن... ما که جونمون واسه ایران در میره و انقدر دوسش داریم فقط داریم عذاب میکشیم توش

(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  

دوست من
من بخوام زمینی هم برم میتونم دلار دولتی بگیرم؟ هرچند بخوره تو سرشون فکر میکردم 1200 تومن باشه... دیگه چرا بش میگن ارز دولتی؟؟؟
اون 240 دلار رو هم همونجور که گفتم نامزدم زحمتش رو کشید و با ویزاکارتش ریخت... برای بوک کردن وقت اول باید پول رو بریزین.. حقم دارن اگر نه هرکی میومد وقت میگرفت و ممکن بود نره اصلا..

زمینی شاید 100 دلار یا 200 تا بدن!

نرخ 2400 هم فرقی آنچنان با 3200 نمیکنه الان صرافی داره میده 3200. من امروز میخوام 300 تا بخرم چون حقوق این ماهم رو گرفتم! (البته باعث خجالته که حقوق من میشه 300 تا!) تا یکسال پیش میشد 1000 تا. عجب حماقتی کردیم دلار نخریدیم! البته خب نیاز هم نداشتیم/ من خرداد ازدواج کردم که همون موقع دلار شد 2-3 برابر. شانس ماست دیگه.

دلار 1226 تومنی (دولتی) مالمن و شما نیست. مال اقازاده هاست که باباهاشون براشون پذیرش آمریکا گرفتن دارن توی هاروارد و بقیه جاها به پول ایران بورسیه درس میخونن/ مال اوناست مال ماها نیست.

اگه بهتون بگم چقدر از افراد دولتی بچه هاشون توی آمریکا هستن تعجب میکنید. پس همه یکصدا مرگ بر آمر....

فرقش میشه تقریبا 200 تومن . اینجا میگیم 200 هزاااااااااااااااااااااار تومممممممممممن؟!؟!! اونور که بری دو تا تیکه لباس برا خانومت بگیری و یه نوشیدنی و ناهار باهم بزنین 200 تومن که سهله !

ولی خب بازم خوب کاری کردین این دلارا رو گرفتین! بهتون ساعت 5 قیمت ایرلاین میدم/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، abas_kashan ، girl ، Tomas ، maryam.azad
برای رزو بلیط اتوبوس به ارمنستان»
http://www.didarseir.ir/fa/Shopping.htm
اسکانیا ویژه نوشته 135 هزار تومن معمولیم 110
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
بله بله..کل داستان رویا بوووو میده.واقعا هم دوست ندارم که قانونی پی گیری بشه.با اینکه خییییلی حرفای بدی به من زد و دلیلش فقط این بود که از گرل دفاع کردم..ولی میگم خدا خودش جوابش رو میده...بچه ها باور کنید هنوز بوی رویا میاد این دورو برا...حس من اصلا اشتباه نمیکنه...در مورد arian که گفت امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن..یاده این حرف افتادم (کار از فرهنگ سازی و این چیزا گذشته ، باس منقرض شیم یه گونه جدید بیاد......!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، mercedeh2011 ، simi ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 17:12)kamela نوشته:  بله بله..کل داستان رویا بوووو میده.واقعا هم دوست ندارم که قانونی پی گیری بشه.با اینکه خییییلی حرفای بدی به من زد و دلیلش فقط این بود که از گرل دفاع کردم..ولی میگم خدا خودش جوابش رو میده...بچه ها باور کنید هنوز بوی رویا میاد این دورو برا...حس من اصلا اشتباه نمیکنه...در مورد arian که گفت امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن..یاده این حرف افتادم (کار از فرهنگ سازی و این چیزا گذشته ، باس منقرض شیم یه گونه جدید بیاد......!!)

منم همون بو به مشامم میرسه نشستم کل مطالبو از صفحه 84 به بعد خوندم نتیجه گرفتم هنوز اینجاس
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
کاملا جان منم دقیقا همین حسو دارم. یه چیزایی هم به صدرا گفتم ولی فعلا که خبری نیست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، girl ، kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، simi ، Ali Sepehr ، mhy_1985 ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
هرکی هست یه رابطه ای با سوشیانس و گیسو داره. بچه ها یادشونه. گیسو همونه که محروم شد و بلافاصله بعداز محرومیت په په اومد اینجا و شروع به فحاشی کرد. سوشیانس هم همونه که یه متن بلند بالا از جانب رویا از طریق اسکایپ!!! واسمون فرستاد. درضمن آیدی های دیگری هم هستن که من الان اسمشونو نمیارم. به موقع اش خودتون میفهمید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، gbtm ، mercedeh2011 ، simi ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، golbano
کاملا جون ممنونم عزیزم که از من طرفداری کردی و من بابت حرفای زشتی که بخاطر من شنیدی عذر میخوام Smile
کاری نداره خوب, اگه ممکنه همه چک بشن که دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه. ممنونم از مدیرای محترم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، gbtm ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
nina32 چرا محروم شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 17:48)الهه سابق نوشته:  هرکی هست یه رابطه ای با سوشیانس و گیسو داره. بچه ها یادشونه. گیسو همونه که محروم شد و بلافاصله بعداز محرومیت په په اومد اینجا و شروع به فحاشی کرد. سوشیانس هم همونه که یه متن بلند بالا از جانب رویا از طریق اسکایپ!!! واسمون فرستاد. درضمن آیدی های دیگری هم هستن که من الان اسمشونو نمیارم. به موقع اش خودتون میفهمید

پس این جریان اسکایپ مسبوق به سابقه هستBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas
فکر میکنم nina32 همون خانوم گیسو باشه.

صدرا و لیلی عزیز با اینکه شما تذکر داده بودید که درصورت مشاهده صحبت درباره رویا تاپیک رو قفل میکنید و بااینکه خودم هم به بچه ها تذکر دادم، ولی الان باز هم چیزهای جدیدی به نظر میاد که وجود داشته باشه. لطفا رسیدگی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
نینا میدونی کی پیداش شد؟ اون موقعی که رویا محروم شد.. اومد و به من همینجا گفت من همشهریتم و 8 سال پیش از اونجا اومدم.. اون چند روز همش تو این تاپیک بود.. عجیبه که اسمش تو ذهن من مونده بود من خیلی حافظم تو این چیزا ضعیفه.. حالا نظر من اینه که گفتم. الان همه به همدیگه شک دارن البته بجز ماهایی که همدیگرو میشناسیم ولی اگه همه (منظورم با خودمم هست) چک بشیم دیگه کسی نمیتونه شک کنه..
مدیرامون همه امریکایین الان اول صبحه پیداشون نیست!! یه همچین تالار با کلاسی داریم ما Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، gbtm ، laili ، kamela ، negi ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
رویا یه سری دوستهایی داره که میفرستشون اینجا واسه اینجور کارا، از جمله گیسو و تعدادی دیگه که نمیخوام اسم ببرم چون هنوز مطمئن نیستم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 17:56)girl نوشته:  نینا میدونی کی پیداش شد؟ اون موقعی که رویا محروم شد.. اومد و به من همینجا گفت من همشهریتم و 8 سال پیش از اونجا اومدم.. اون چند روز همش تو این تاپیک بود.. عجیبه که اسمش تو ذهن من مونده بود من خیلی حافظم تو این چیزا ضعیفه.. حالا نظر من اینه که گفتم. الان همه به همدیگه شک دارن البته بجز ماهایی که همدیگرو میشناسیم ولی اگه همه (منظورم با خودمم هست) چک بشیم دیگه کسی نمیتونه شک کنه..
مدیرامون همه آمریکایین الان اول صبحه پیداشون نیست!! یه همچین تالار با کلاسی داریم ما Smile

من هم با آی دی چک موافقم به خصوص پس از حکمی که صادر کردم

من خارج از کشورم اینجام نیمه شبه منتها من حس کارآگاهیم گل کرده نشستم ماجرا رو پیگیری میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، golbano ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان