(2012-12-27 ساعت 14:14)arian307 نوشته:(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:نه عزیزم من ارمنستان هستم ... پرداختش رو هم نامزدم از آمریکا با ویزاکارتش آنلاین زحمتش رو کشید....(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته: دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ ... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟
اقا عجب بی صاحب بعضی جاها... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفارت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن... به خدا خوشحالم اقلا 10 روز دارم از این کشور میرم بیرون موقتا...
ضمن این که چون وقت گیری انلاین شده باید فرم ds-160 رو هم پر کنیم و من کردم
زمینی برو منم امروز زنگ میزنم اژانس دوستم ببینم ارزونتر گیرت میاد یا نه