کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها حرف لیلی و صدرا رو جدی بگیریدها. کاری نکنید تاپیک بسته بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، Ali Sepehr ، mercedeh2011 ، Tomas
بچه ها این 300 دلار ارزی که میدن با چه نرخی میدن؟ 1200 تومن یا 2600 تومن؟ ببیخشید تاپیک جداگانه نداشت Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
رویا الان 3 ماهه داره به فیسبوک من مسیج میده و از همون حرفای زشتی میزنه که به مرسده کفته..بیش از 20 مسیج..در صورتی که من با این خانم بیش از 2بار اونم به اصرار خودش حرف نزدم..ولی تاحالا اینجا به کسی نگفتم چون ایشون به اندازه سر سوزنی برای من حرفاش اهمیت نداره و فقط خودش رو خسته میکنه...بینهایت بی ادبه..اگر کسی بخاد من هم حرفاش رو خصوصی براش میفرستم..تازه بار اخر گفت کاری میکنه که مهاجرسرا به کل قفل و بسته بشه...اون همین رو میخاد که اینجا به هم بریزه و مدیرا اینجارو قفل کنن...واقعا بیاین یک ادم مریض رو فراموش کنیم و به زندگی ارزشمند خودمون بچسبیم.

ارین جان فکر میکنم 1200 تومان..ولی اخه فکرش رو بکن 300 تا به جه درد ادم میخوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
کاملا جان یه مو از خرس کندنم غنیمته Big Grin بالاخره 300 تاش، تفاوتش 600 هزار تومن میشه. کم نیست خوب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، arian307 ، kamela ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 03:31)kamela نوشته:  رویا الان 3 ماهه داره به فیسبوک من مسیج میده و از همون حرفای زشتی میزنه که به مرسده کفته..بیش از 20 مسیج..در صورتی که من با این خانم بیش از 2بار اونم به اصرار خودش حرف نزدم..ولی تاحالا اینجا به کسی نگفتم چون ایشون به اندازه سر سوزنی برای من حرفاش اهمیت نداره و فقط خودش رو خسته میکنه...بینهایت بی ادبه..اگر کسی بخاد من هم حرفاش رو خصوصی براش میفرستم..تازه بار اخر گفت کاری میکنه که مهاجرسرا به کل قفل و بسته بشه...اون همین رو میخاد که اینجا به هم بریزه و مدیرا اینجارو قفل کنن...واقعا بیاین یک ادم مریض رو فراموش کنیم و به زندگی ارزشمند خودمون بچسبیم.

ارین جان فکر میکنم 1200 تومان..ولی اخه فکرش رو بکن 300 تا به جه درد ادم میخوره؟

هیچکس باهاش بیشتر از دوبار حرف نزده. منم دوبار خودش و شوهرش اومدن تو اسکایپ، شوهرش ادم محترمی بود خیلی هم اطلاعات دادن بمن. من خیال میکردم خودش هم مشکلی نداره اما بعد از اینکه نامه مرسده رودیدم نظرم تغییر کرد. بهتره بقول بچه ها مسئله رو همینجا تموم کنیم و دیگه راجع بهش صحبت نکنیم.چون هرچی ادامه بدین اون به هدفش میرسه. منم بعد از گرفتن نامه عذرخواهی از بچه ها ای دی شو از اسکایپ پاک میکنم.

شب همه تون خوش.
---------------------------------
300 دلار هم 300 دلاره حداقل پول این واکسن مردک ترکیه ای در میاد. نمیدونم من کارت واکسن بچه ها رو دیدم کامل کامل بود. اینکه ترکیه چی دارن تزریق میکنن که 300 تا میگیرن تعجب داره. کاش تغییر بدیم ابوظبی یا ارمنستان. نه فقط بخاطر پول بخاطر همه چی.

موفق باشین همگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas
دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ Big Grin... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
امیدوارم همینطور باشه.. والا من توقع ترنسفر ندارم. همین که بهم نوبت مصاحبه بدن شده واسه 3 ماه دیگه, اگه چکم بخورم راضیم! فقط اینکه بدونم کی تموم میشه این پروسه برای من کافیه!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ Big Grin... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه مارو هم ترنسفر کنن.

خب طبق قولی که داده بودم وادارش کردم به عذر خواهی. اول گفت برو شفاهی از سمت من عذرخواهی کن. گفتم وظیفه من نیست خودت وردار نامه بنویس براشون.
اینم متن نامه رویا : (مدیران محترم این بنده خدا داشت گریه میکرد. خواهش کرد اگه میشه اگه امکانش بود شکایت نکنین ازش. اگه هم کسی کاری باهاش داره من ای دی اسکایپشو دارم اما خودم دیگه صحبتی نمیکنم باهاش.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام
نميدونم اصلا واقعا چرا اينطوري شد و من كه هميشه به مهربوني و خوش قلبي معروف بودم و هستم بدون اينكه بخوام اينقدر تو جمع شما خراب شدم.

نميخوام از اول تعريف كنم كه چي شد و چه اتفاقي براي من افتاد، فقط ساده بگم كه وقتي ميگفتم الف ، تعبيرش اين بود كه توي مهاجرسرا تحت تاثير حرفها قرار ميگيري و نسخه ش اين بود كه نرو اونجا

ولي خب باور كنيد به اين سايت يه احساس دين داشتم، زمانيكه ايران بودم خيلي به من كمك شد ، دوستهاي خوبي پيدا كردم

وقتي اومدم اينجا تنهايي و هوم سيك شدن من. بيشتر به اين سايت مياورد، تا اينكه حساس شدن همه به رفت و امد من به سايت شما و اون اولين ايدي قلابي باور كنيد كه من نبودم و فقط در جهت اين بود كه من ديگه روم نشه بيام توي سايت و خب البته درست همون شد كه ميخواستن، (دوستهايي كه در جريان زندگي من هستند و منو از نزديك ميشناسن و ترتباط دارند ، ميدونن ) يه مدتي نيومدم اما خيلي حس بدي بود حتي فكر اينكه افرادي باشن كه درباره من فكر بد بكنند ، بهمين خاطر دلم ميخواست دوبا ه منو توي جمعتون قبول كنيد ، با نام شرقي اومدم ، باور كنيد خوشحال بودم كه دوباره توي سايت هستم و بين شما ، ميدونستم كه آي پي منو داريد ، هيچ قت سعي نكردم عوض كنم ، با خودم گفتم كه وقتي ببينيد واقعا ازارم به كسي نميرسه و خب فقط از تجربياتم مينويسم و سوالاتمو ميپرسم شايد منو بيرون نكنيد، اما نميدونم واقعا چقدر آدم بدي بودم در نظرتون كه من بيرون كردين، با دوستي در ايران صحبت كردم و گله و گريه ، شايد بگم بزرگترين اشتباهم همين بود كه گوش به حرف يك نادان دوست دادم كه ميگفت نه خب با ايدي هاي ديگه برو و فقط به مدير سايت بگو كه حذفت نكنه و اجازه بده كه باشي ، باور كنيد ايديهاي بعدي بعد از شرقي فقط به همين منظور بود ، در ضمن وقتي اولين بار من. بن كرديد ، نميدونم اصلا شايد از افراد اين سايت نبودند ، چندتا ايميل اومد براي من كه خيلي اذيت شدم ، خب نميدووووونم واقعا نميدوووونم چي شد كه فكر كردم حتما از بچه هاي سايت هستند و شك كردم فقط به يك نفر و متاسفانه من هم جواب دادم ، اما خيلي زود خيلي زود فهميدم كه اصلا كار اون نبود و خدا ميدونه چقدر ناراحت شدم ، يادم نبود وقتي توي ايران كسي مياد امريكا ، خيلي ها حسادت ميكنن بهش ، دوست من نميدونم خانمي يا آقا ، اما بعنوان يك انسان واقعا از شما ميخوام كه منو ببخشيد ، خواهش ميكنم الان كه تو دوران بارداري هستم به من اجازه بدين كه كمي ارامشي كه با تمام مشكلاتي كه اينجا دارم رو حفظ كنم و بتونم يه بچه سالم به دنيا بيا م، خواهش ميكنم از طرف من از همه بچه هاي سايت عذرخواهي كنيد، من واقعا نميخواستم كسي رو ازار بدم ، از همه شما با تمام وجودم عذرخواهي ميكنم و خواهش ميكنم شكايت نكنيد از من ، باور كنيد در اين صورت چاره يي بجز مرگ ندارم، اشتباه كردم ، خيلي اشتباه كردم كه وقتي ديدم شوهرم بدبينه و دلش نميخواد من به اين سايتها بيام ، باز هم فقط بخاطر عادتي كه داشتم و تنهايي م اومدم، خواهش ميكنم منو ببخشيد ، خدا هم براي بدترين بنده هاش هميشه راه برگشت و توبه گذاشته، خواهش ميكنم شما هم من. ببخشيد و اينو مطمئن باشيد ، ديگه هيچوقت نميام ب سايت شما ، خواهش ميكنم اين جا و اين لحظه به من به چشم يه خواهركوچيكتر نگاه كنيد و كمكم كنيد تا زندگي م بهم نخوره ، و من هرگز لطف شما رو فراموش نخواهم كرد ،هرگزززززز از طرف من از همه عذرخواهي كنيد و در صورت امكان نامه منو در سايت بزاريد تا همه بخونن و بدونن كه همهش سوتفاهم بود و من اشتباه قضاوت كردم و اشتباهتر عمل كردم ، از شما بخاطر اين لطفتون تا هميشه و ابد ممنونم ، زندگي مو نجات بدين ، خواهش ميكنم

خواهر كوچيكتون رویا
---------------------------------------------

خب این متن عذرخواهیش بود که برای من تو اسکایپ فرستاد که بدم به همه شما.
ولی بازم من میگم "چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟"
حضرت علی (ع) میگه : مومن بدی نمیکند و عذر هم نمیخواهد.

شب بخیر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  نميدونم واقعا چقدر آدم بدي بودم در نظرتون كه من بيرون كردين
اينقدر بد بوديد كه با خرافات و فال فرستادن براي يكي از دوستان باعث خراب شدن اعصابشان شديد.

(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  خواهش ميكنم الان كه تو دوران بارداري هستم به من اجازه بدين كه كمي ارامشي كه با تمام مشكلاتي كه اينجا دارم رو حفظ كنم و بتونم يه بچه سالم به دنيا بيا م

خدا رو شاكرم كه در طول مدت زندگيم فقط و فقط يكبار گول مظلوم نمايي يك نفر از جنس مونث رو خوردم و اينقدر درس بزرگي بهم داد كه بتونم فرق دروغ رو از حقيقت تشخيص بدم.

(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  خواهش ميكنم شكايت نكنيد از من ، باور كنيد در اين صورت چاره يي بجز مرگ ندارم، اشتباه كردم ، خيلي اشتباه كردم كه وقتي ديدم شوهرم بدبينه و دلش نميخواد من به اين سايتها بيام ، باز هم فقط بخاطر عادتي كه داشتم و تنهايي م اومدم، خواهش ميكنم منو ببخشيد ، خدا هم براي بدترين بنده هاش هميشه راه برگشت و توبه گذاشته، خواهش ميكنم شما هم من. ببخشيد و اينو مطمئن باشيد ، ديگه هيچوقت نميام ب سايت شما ، خواهش ميكنم اين جا و اين لحظه به من به چشم يه خواهركوچيكتر نگاه كنيد و كمكم كنيد تا زندگي م بهم نخوره ، و من هرگز لطف شما رو فراموش نخواهم كرد ،هرگزززززز از طرف من از همه عذرخواهي كنيد و در صورت امكان نامه منو در سايت بزاريد تا همه بخونن و بدونن كه همهش سوتفاهم بود و من اشتباه قضاوت كردم و اشتباهتر عمل كردم ، از شما بخاطر اين لطفتون تا هميشه و ابد ممنونم ، زندگي مو نجات بدين ، خواهش ميكنم
خواهر كوچيكتون رویا

وكيل مهاجرسرا كار كردن روي پرونده رو شروع كرده و داره مدارك مورد نيازش رو آماده مي كنه و من هم اطلاعات لازم رو در اختيارش مي گزارم اما يك فرصتي كه ميتونم به شما بدم براي اينكه شايد بتونيد براي خودتون كاري كنيد اينه كه كليه صفحات جعلي اي كه در فيس بوك با سو استفاده از نام مهاجرسرا ساختيد رو كاملا نابود كنيد تا بشه شايد! كاري كرد.

در آخر هم خطاب به همه ي دوستان ميگم كه مهاجرسرا همونجوري كه تا الان ديديد از حق خودش براحتي مي گذره و زمان هايي كه بعضي دوستان از ما تلف كردند رو ناديده مي گيره اما از اينكه آزار و اذيت به كاربرانش برسه بهيچ وجه من الوجوه نمي گذره و پيگير كار ميشه مگر اينكه خود اون شخص از حقش بگذره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، laili ، arian307 ، kamela ، gbtm ، girl ، shabnam.84 ، sayeh_m ، Tomas ، golbano
(2012-12-27 ساعت 05:44)Nazem نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  نميدونم واقعا چقدر آدم بدي بودم در نظرتون كه من بيرون كردين
اينقدر بد بوديد كه با خرافات و فال فرستادن براي يكي از دوستان باعث خراب شدن اعصابشان شديد.

(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  خواهش ميكنم الان كه تو دوران بارداري هستم به من اجازه بدين كه كمي ارامشي كه با تمام مشكلاتي كه اينجا دارم رو حفظ كنم و بتونم يه بچه سالم به دنيا بيا م

خدا رو شاكرم كه در طول مدت زندگيم فقط و فقط يكبار گول مظلوم نمايي يك نفر از جنس مونث رو خوردم و اينقدر درس بزرگي بهم داد كه بتونم فرق دروغ رو از حقيقت تشخيص بدم.

(2012-12-27 ساعت 05:25)mhy_1985 نوشته:  خواهش ميكنم شكايت نكنيد از من ، باور كنيد در اين صورت چاره يي بجز مرگ ندارم، اشتباه كردم ، خيلي اشتباه كردم كه وقتي ديدم شوهرم بدبينه و دلش نميخواد من به اين سايتها بيام ، باز هم فقط بخاطر عادتي كه داشتم و تنهايي م اومدم، خواهش ميكنم منو ببخشيد ، خدا هم براي بدترين بنده هاش هميشه راه برگشت و توبه گذاشته، خواهش ميكنم شما هم من. ببخشيد و اينو مطمئن باشيد ، ديگه هيچوقت نميام ب سايت شما ، خواهش ميكنم اين جا و اين لحظه به من به چشم يه خواهركوچيكتر نگاه كنيد و كمكم كنيد تا زندگي م بهم نخوره ، و من هرگز لطف شما رو فراموش نخواهم كرد ،هرگزززززز از طرف من از همه عذرخواهي كنيد و در صورت امكان نامه منو در سايت بزاريد تا همه بخونن و بدونن كه همهش سوتفاهم بود و من اشتباه قضاوت كردم و اشتباهتر عمل كردم ، از شما بخاطر اين لطفتون تا هميشه و ابد ممنونم ، زندگي مو نجات بدين ، خواهش ميكنم
خواهر كوچيكتون رویا

وكيل مهاجرسرا كار كردن روي پرونده رو شروع كرده و داره مدارك مورد نيازش رو آماده مي كنه و من هم اطلاعات لازم رو در اختيارش مي گزارم اما يك فرصتي كه ميتونم به شما بدم براي اينكه شايد بتونيد براي خودتون كاري كنيد اينه كه كليه صفحات جعلي اي كه در فيس بوك با سو استفاده از نام مهاجرسرا ساختيد رو كاملا نابود كنيد تا بشه شايد! كاري كرد.

در آخر هم خطاب به همه ي دوستان ميگم كه مهاجرسرا همونجوري كه تا الان ديديد از حق خودش براحتي مي گذره و زمان هايي كه بعضي دوستان از ما تلف كردند رو ناديده مي گيره اما از اينكه آزار و اذيت به كاربرانش برسه بهيچ وجه من الوجوه نمي گذره و پيگير كار ميشه مگر اينكه خود اون شخص از حقش بگذره.

والا آقا ناظم. من اصلا فیسبوک نمیدونم چی هست. تنها چیزی که تو اسکایپ گرفتم همین بود که بهم دادن گفتن بذارم اینجا واسه بچه ها. امیدوارم خودش حرفهای شما رو ببینه.

شب خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ Big Grin... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
300 دلار به نرخ دلار مبادله ای است .نرخ دولتی دیگه مرد دنبالش نگردید
من هم یه سوال داشتم اونایی که کیس نامزدی هستند فرم یس-160 رو پر کردند
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
300 دلار به نرخ دلار مبادله ای است .نرخ دولتی دیگه مرد دنبالش نگردید
من هم یه سوال داشتم اونایی که کیس نامزدی هستند فرم یس-160 رو پر کردند
[/quote]

خیر، نامزدی ها فرم DS156 رو پر می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
ما هم دلار دولتی رو خریدیم 2800 تومن؛ زمانی که دلار آزاد 3500 تومن بود.

من اینجا آخرین جمله رو درخصوص این فاجعه و داستان پردازیهای رویا بگم من که تا حالا درست زندگی کردم و در مورد اخلاق و رفتار و پاکی توی اداره زبانزد هستم؛ فقط استفاده از این کلمات شنبع شرم آوره ...
من که از حق خودم به هیچ عنوان نمیگذرم
و تو هم این راهی رو که داری میری عاقبت نداره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، Tomas ، golbano ، maryam.azad
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:  
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟
نه عزیزم من ارمنستان هستم ... پرداختش رو هم نامزدم از امریکا با ویزاکارتش آنلاین زحمتش رو کشید....

اقا عجب بی صاحب بعضی جاها... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفارت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن... به خدا خوشحالم اقلا 10 روز دارم از این کشور میرم بیرون موقتا...
ضمن این که چون وقت گیری انلاین شده باید فرم ds-160 رو هم پر کنیم و من کردم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان