موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها حرف لیلی و صدرا رو جدی بگیریدها. کاری نکنید تاپیک بسته بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-27 ساعت 03:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 03:33 توسط kamela.)
رویا الان 3 ماهه داره به فیسبوک من مسیج میده و از همون حرفای زشتی میزنه که به مرسده کفته..بیش از 20 مسیج..در صورتی که من با این خانم بیش از 2بار اونم به اصرار خودش حرف نزدم..ولی تاحالا اینجا به کسی نگفتم چون ایشون به اندازه سر سوزنی برای من حرفاش اهمیت نداره و فقط خودش رو خسته میکنه...بینهایت بی ادبه..اگر کسی بخاد من هم حرفاش رو خصوصی براش میفرستم..تازه بار اخر گفت کاری میکنه که مهاجرسرا به کل قفل و بسته بشه...اون همین رو میخاد که اینجا به هم بریزه و مدیرا اینجارو قفل کنن...واقعا بیاین یک ادم مریض رو فراموش کنیم و به زندگی ارزشمند خودمون بچسبیم.
ارین جان فکر میکنم 1200 تومان..ولی اخه فکرش رو بکن 300 تا به جه درد ادم میخوره؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان یه مو از خرس کندنم غنیمته بالاخره 300 تاش، تفاوتش 600 هزار تومن میشه. کم نیست خوب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همینطور باشه.. والا من توقع ترنسفر ندارم. همین که بهم نوبت مصاحبه بدن شده واسه 3 ماه دیگه, اگه چکم بخورم راضیم! فقط اینکه بدونم کی تموم میشه این پروسه برای من کافیه!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته: دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ ... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری
300 دلار به نرخ دلار مبادله ای است .نرخ دولتی دیگه مرد دنبالش نگردید
من هم یه سوال داشتم اونایی که کیس نامزدی هستند فرم یس-160 رو پر کردند
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
300 دلار به نرخ دلار مبادله ای است .نرخ دولتی دیگه مرد دنبالش نگردید
من هم یه سوال داشتم اونایی که کیس نامزدی هستند فرم یس-160 رو پر کردند
[/quote]
خیر، نامزدی ها فرم DS156 رو پر می کنند.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-27 ساعت 11:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 14:10 توسط mercedeh2011.)
ما هم دلار دولتی رو خریدیم 2800 تومن؛ زمانی که دلار آزاد 3500 تومن بود.
من اینجا آخرین جمله رو درخصوص این فاجعه و داستان پردازیهای رویا بگم من که تا حالا درست زندگی کردم و در مورد اخلاق و رفتار و پاکی توی اداره زبانزد هستم؛ فقط استفاده از این کلمات شنبع شرم آوره ...
من که از حق خودم به هیچ عنوان نمیگذرم
و تو هم این راهی رو که داری میری عاقبت نداره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته: دقیقا من هم این 300 دلار رو میخوام نصفش رو پول مدیکال رو بدم باش نصف دیگش رو هم یه خوردی دیگه بزارم روش پول خونه بدم.... اخه من میخوام زیاد بمونم ارمنستان نمیخوام برم هتل.. مخوام یه خونه ای چیزی بگیرم...حالا چیزی که جالبه اینه که هر کی هر جا میخواد هتل یا خونه بگیره سریع میگه به سفارت نزدیکه؟ من یاد مشهد میفتم که میگفتن به حرم نزدیکه؟ ... خوب 1 بار ادم میخواد بره سفارت با تاکسی میره دیگه...
ضمن این که این 300 دلار گرفتن فقط واسه واکسنه تو ترکیه و بازم هرینه ی ویزیت ایناش جداست... فکر کنم امروز فرداس که گند کار این دکتر ترکیه در بیاد و زندونیش کنن.... اما حالا واقعا به جز این که دکترش گیر میده و یه خورده شلوغ شده باقی چیزاش هم بد نیست و مثل باقی سفارت هاست.. بچه هایی هم که ترکین و نگران شلوغیشن نباشن به ویژه جودی عزیز.. به نظر من خود سفارت کیس شما رو ترنسفر میکنه... شما بعد از این همه صبر کردن تو الویت میشین تا مثلا بچه های لاتاری
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...