کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-27 ساعت 19:03)الهه سابق نوشته:  دریمر جواب کلیرنسش بعد از 47 روز اومد

قبول شد دیگه؟ بچه ها به جز اون کاربری که یه تاپیک باز کرده بود در همین مورد کس دیگه ای هم بوده که تو چک رد شه؟ اون بنده خدا چی بود مشکلش؟ خبر دارین ازش که چی کار کرد بعد از رد شدنش؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
پس به سلامتی دریمر هم قبول شد.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، arian307 ، Tomas ، maryam.azad
ایشا ... یه روزی هم برای شما دوستای گلم ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، gbtm ، mhy_1985 ، arian307 ، Tomas
'shabnam.84'
شبنم جوون شما تو چه مرحله اي هستي ؟ اپروو شدي؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas
simi جان نه هنوز. ما به دلیل یه سری مسائل که نامزدم درگیرش بود یه مقدار پروسه رو به تاخیر انداختیم اما قراره دیگه به زودی اقدام کنیم. امیدوارم کار همه زود انجام بشه و بریم پیش عزیزامون. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، simi ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
یعنی آرین فقط بشین منفی ببافا. بابا کسی توی چک رد نمیشه. اگه کسی رد شده لابد مشکل حادی داشته. انقدر خودتو اذیت نکن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، gbtm ، omnia ، girl ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011 ، arian307 ، Tomas ، maryam.azad
جودی جون توی سایت آنکارا نوشته وقت مصاحبه برای ویزاهای ازدواجی 8 تا 10 هفته بعد از تکمیل مدارک در NVC اعلام میشه. یعنی 2 تا 2.5 ماه بعد. پس نگران نباش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011 ، arian307 ، Tomas ، maryam.azad
این دیگه آخرشه
[/quote]

تو اسکایپ نامه داد. نوشت منم کپی پیست کردم.

آرین جان شرمنده اینترنتم قطع بود تا الان
رفتم آژانس اگه خواستی بگو شماره بدم بهت توپیام خصوصی
بلیط قیمت امروز نداد گفت شنبه. بعد گفت 1 تومن خیلی زیاده و قیمت واقعی نیست. اگه میتونی تا شنبه صبر کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-27 ساعت 14:57)arian307 نوشته:  فکر کنم زمینی برم بهتر باشه... واقعا میشه یک دهم قیمت اون... از طرفی هم پول زوره واقعا... حالا میخواد یک ریال باشه تا هرچقدر... پول زور واقعا نمیتونم بدم...یه میلیون تو این همه هزینه ای که ما کردیم چیزی نیست اما زوره... یارو تو آژانس اسمان میگه وقت سفارت زیاد دارن تو ژانویه ما هم گرون کردیم...!!!!!! ایییی زورم گرفتتتتتت.... گفتم این کار شما کلاه برداری و سواستفادست واقعا...امیدوارم یا یه زلزله بیاد یا یه بمب اتم بخوره تو این کشور که از نو ساخته بشه و نسل های اینده از زندگی کردن تو کشورشون لذت ببرن... ما که جونمون واسه ایران در میره و انقدر دوسش داریم فقط داریم عذاب میکشیم توش

(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  
امروز یعنی 7دی رفتم بانک ملت میدان کاج سعادت آباد به نرخ 2480 ، حواله 300 دلاری گرفتم که تو فرودگاه اون ور گیت بهم دلار بدن
، الان فقط مونده پرداخت اون 240 دلار که نتونستم از تو این سایت جدیدشون پرداخت کنم ، میتونی راهنماییم کنی ، یا شاید چون مصاحبه شما ابوظبی فرق میکنه ؟

دوست من
من بخوام زمینی هم برم میتونم دلار دولتی بگیرم؟ هرچند بخوره تو سرشون فکر میکردم 1200 تومن باشه... دیگه چرا بش میگن ارز دولتی؟؟؟
اون 240 دلار رو هم همونجور که گفتم نامزدم زحمتش رو کشید و با ویزاکارتش ریخت... برای بوک کردن وقت اول باید پول رو بریزین.. حقم دارن اگر نه هرکی میومد وقت میگرفت و ممکن بود نره اصلا..

آره آرین میتونی بگیری. فقط فکر کنم کمتر میدن. امروز شرمنده یه کم دیر شد نرسیدم سر موقع به آژانس برای بلیط هواپیما. دوستم گفت سیستم بلیط زود قطع میشه باید قبل از 5 بیای . برو شنبه بیا

ولی گفت 1 تومن زیاده. شما بلیط هواپسما نخر. یه دونه زمینی علی الحساب رزرو کن تا من قیمت بگیرم. دوستم همیشه ارزونترین رو سرچ میکنه پیدا میکنه و تخفیف هم میده.
شنبه صبح بهت قیمت رو میگم. اگه فرداظهر هم بدن که بعید میدونم باشن خبرت میکنم.

خدا صبرت بده چندساعت راهه زمینی؟
تورو خداروزگار مارو ببین بخاطر دلار و گرونی باید بشینیم اتوبوس بریم کارامونو انجام بدیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
دوستان به بنده ثابت شده كه mhy_1985 رويا نيست.

بحث رو ادامه نديد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، laili ، mercedeh2011 ، Saeedv13 ، arian307 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، gbtm ، Tomas ، maryam.azad
من از طرف خودم و سایر دوستان، بخاطر سوءتفاهم پیش اومده از mhy عزیز عذرخواهی میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، Ali Sepehr ، shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، laili ، gbtm ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 00:38)الهه سابق نوشته:  یعنی آرین فقط بشین منفی ببافا. بابا کسی توی چک رد نمیشه. اگه کسی رد شده لابد مشکل حادی داشته. انقدر خودتو اذیت نکن

ینی خوشم میاد حسم رو هوا گرفتی Big GrinBig Grin

(2012-12-28 ساعت 02:48)mhy_1985 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 14:57)arian307 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 13:36)payamkj نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  

دوست من
من بخوام زمینی هم برم میتونم دلار دولتی بگیرم؟ هرچند بخوره تو سرشون فکر میکردم 1200 تومن باشه... دیگه چرا بش میگن ارز دولتی؟؟؟
اون 240 دلار رو هم همونجور که گفتم نامزدم زحمتش رو کشید و با ویزاکارتش ریخت... برای بوک کردن وقت اول باید پول رو بریزین.. حقم دارن اگر نه هرکی میومد وقت میگرفت و ممکن بود نره اصلا..

آره آرین میتونی بگیری. فقط فکر کنم کمتر میدن. امروز شرمنده یه کم دیر شد نرسیدم سر موقع به آژانس برای بلیط هواپیما. دوستم گفت سیستم بلیط زود قطع میشه باید قبل از 5 بیای . برو شنبه بیا

ولی گفت 1 تومن زیاده. شما بلیط هواپسما نخر. یه دونه زمینی علی الحساب رزرو کن تا من قیمت بگیرم. دوستم همیشه ارزونترین رو سرچ میکنه پیدا میکنه و تخفیف هم میده.
شنبه صبح بهت قیمت رو میگم. اگه فرداظهر هم بدن که بعید میدونم باشن خبرت میکنم.

خدا صبرت بده چندساعت راهه زمینی؟
تورو خداروزگار مارو ببین بخاطر دلار و گرونی باید بشینیم اتوبوس بریم کارامونو انجام بدیم!
مرسی محمد جان.. منتظر خبرت هستم تا فردا... دیروز میخواستم رزرو کنم دیدم اگر پشیمون شم گرفتن پولش سخته.. حالا امروز حتما یه دونه میگیرم .. شما هم خبر بده که ببینیم چی کار کنیم بهتره....اگر زمینی رفتم و راهیان نور نشدم میام میگم سفرم چطور بوده...12 ظهر راه میوفته 12 ظهر فرداش میرسه Sad
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
سلام خالصانه و صميمي من به تك تك شما دوستهاي خوبم در مهاجرسرا، يه سلام ساده همراه با بهترين آرزوهام براي دونه دونه شما ، بچه ها من اينجا هستم براي اينكه از شما قلبا و صميمانه عذرخواهي كنم كه باعث بهم ريختن اين جو صميمي شدم ، من واقعا شرمنده تك تك شما هستم ، اينجا، اين سايت براي من هميشه مثل يه جاي امن بود براي اينكه با شماها درددل ميكردم، از غصه و مشكلاتي كه بعد از مهاجرت درگيرش شدم مينوشتم ، و شما هميشه منو با حرفاتون آروم ميكردين، دوستهاي خوبم ، قلم توانايي ندارم، شايد نتونم احساس قلبي مو از اينكه دوباره اينجا و بين شما هستم ( با اينكه آخرين باره) و ميتونم خودم از شما عذرخواهي كنم را بنويسم ، اما باور كنيد اينو از صميم قلب و با تمام وجودم ميگم كه مهاجرسرا تنها سايتي هست كه من تو اين همه سال فضاي اونو دوستانه و پايه هاي اونو براساس انسانيت ديدم ، شايد علت اينكه دوباره با اسم شرقي اومدم همين بود كه دوست داشتم بين شما باشم، باور كنيد تك تك شما رو دوست داشتم، بچه ها واقعا ناخواسته و فقط و فقط از روي يك سوء تفاهم بزرگ باعث بهم ريختن اين همه صميميت و يكرنگي اينجا شدم ، نميدونم چي بگم، و اما تو دوست من ، مرسده ، تو كه ميدوني من چكار كردم، من از تو خيلي معذرت ميخوام، يه قضاوت عجولانه و عكس العمل بدتر از قضاوتم باعث شكستن قلب تو شد، منوببخش ، بخشش تو ميتونه آرامش رو به من برگردونه، خيلي احساس بديه، خيلي تلخه وقتي بدوني كه به نا حق قلبي رو شكستي ، براي تو ارزوي خوشبختي ميكنم دوست عزيزم ، هرچند كه خاطره بدي از خودم توي ذهنت و قلبت به جا گذاشتم ، اما خب مهم اينه كه بدوني واقعا سوتفاهم بزرگي بود در ذهن من نسبت به تو .
من فقط بصورت مشروط اومدم تا از شما عذرخواهي كنم و برم ، دلم ميخواست اينجا بمونم، ولي خب بايد برم ، خوشحالم كه اين فرصت به من داده شد و از مهاجرسرا خيلي ممنونم كه به من بعنوان يك انسان اين فرصت هرچند كوتاه را براي عذرخواهي داد.
از همه تون ممنون هستم كه هميشه سنگ صبورم بوديد، رازدارم شدين، دوستم داشتين و به حرفام گوش دادين، از همه شما هم عذرخواهي ميكنم بچه ها و فقط ميخوام كه منو ببخشيد.
از تك تكتون ، گرل عزيز، مرسده، الهه و همه بچه هاي فروم كه دونه ونه اسمهاتون الان تو ذهنم نيست عذزخواهي ميكنم و اميدوارم كه ببخشيد و بگذريد از اين همه بي اعتمادي كه من بوجود آوردم .
* من قول ميدم كه ديگه هرگز و با هيچ اسمي و از هيچ جاي دنيا وارد جمع دوستانه شما و اين سايت نشم *
مرسي ، از مهاجرسراي عزيز كه اين فرصت كوتاه اما خيلي ارزشمند را به من داد.
آرزوي موفقيت شما و سلامتي تون و خوشبختي تك تك شما هميشه توي قلبم خواهد بود . اميدوارم به زودي همتون همتون ويزاهاتون با خوشحالي بگيريد و با دلي شاد قدم به جاده خوشبختي آينده تون بزارين،
خواهر شما : رويا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، laili ، arian307 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، sara mas ، mercedeh2011 ، gbtm ، Tomas ، kasrafo ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 01:05)الهه سابق نوشته:  جودی جون توی سایت آنکارا نوشته وقت مصاحبه برای ویزاهای ازدواجی 8 تا 10 هفته بعد از تکمیل مدارک در NVC اعلام میشه. یعنی 2 تا 2.5 ماه بعد. پس نگران نباش
ممنونم الهه عزیزم.. خیالم خیلی راحت شد Rolleyes
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307 ، mhy_1985 ، omnia ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
جودی جان من فقط خواستم پیشنهادی برای تسریع کارت بدم... حس میکنم برعکس شد و استرست بیشتر شد... اگر واقعا این طور شد ازت معذرت میخوام Sad

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، الهه سابق ، omnia ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان