موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
پس به سلامتی دریمر هم قبول شد.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ایشا ... یه روزی هم برای شما دوستای گلم ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
'shabnam.84'
شبنم جوون شما تو چه مرحله اي هستي ؟ اپروو شدي؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-28 ساعت 00:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-28 ساعت 00:23 توسط shabnam.84.)
simi جان نه هنوز. ما به دلیل یه سری مسائل که نامزدم درگیرش بود یه مقدار پروسه رو به تاخیر انداختیم اما قراره دیگه به زودی اقدام کنیم. امیدوارم کار همه زود انجام بشه و بریم پیش عزیزامون.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی آرین فقط بشین منفی ببافا. بابا کسی توی چک رد نمیشه. اگه کسی رد شده لابد مشکل حادی داشته. انقدر خودتو اذیت نکن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون توی سایت آنکارا نوشته وقت مصاحبه برای ویزاهای ازدواجی 8 تا 10 هفته بعد از تکمیل مدارک در NVC اعلام میشه. یعنی 2 تا 2.5 ماه بعد. پس نگران نباش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-28 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-28 ساعت 01:39 توسط mhy_1985.)
این دیگه آخرشه
[/quote]
تو اسکایپ نامه داد. نوشت منم کپی پیست کردم.
آرین جان شرمنده اینترنتم قطع بود تا الان
رفتم آژانس اگه خواستی بگو شماره بدم بهت توپیام خصوصی
بلیط قیمت امروز نداد گفت شنبه. بعد گفت 1 تومن خیلی زیاده و قیمت واقعی نیست. اگه میتونی تا شنبه صبر کن.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان به بنده ثابت شده كه mhy_1985 رويا نيست.
بحث رو ادامه نديد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من از طرف خودم و سایر دوستان، بخاطر سوءتفاهم پیش اومده از mhy عزیز عذرخواهی میکنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خالصانه و صميمي من به تك تك شما دوستهاي خوبم در مهاجرسرا، يه سلام ساده همراه با بهترين آرزوهام براي دونه دونه شما ، بچه ها من اينجا هستم براي اينكه از شما قلبا و صميمانه عذرخواهي كنم كه باعث بهم ريختن اين جو صميمي شدم ، من واقعا شرمنده تك تك شما هستم ، اينجا، اين سايت براي من هميشه مثل يه جاي امن بود براي اينكه با شماها درددل ميكردم، از غصه و مشكلاتي كه بعد از مهاجرت درگيرش شدم مينوشتم ، و شما هميشه منو با حرفاتون آروم ميكردين، دوستهاي خوبم ، قلم توانايي ندارم، شايد نتونم احساس قلبي مو از اينكه دوباره اينجا و بين شما هستم ( با اينكه آخرين باره) و ميتونم خودم از شما عذرخواهي كنم را بنويسم ، اما باور كنيد اينو از صميم قلب و با تمام وجودم ميگم كه مهاجرسرا تنها سايتي هست كه من تو اين همه سال فضاي اونو دوستانه و پايه هاي اونو براساس انسانيت ديدم ، شايد علت اينكه دوباره با اسم شرقي اومدم همين بود كه دوست داشتم بين شما باشم، باور كنيد تك تك شما رو دوست داشتم، بچه ها واقعا ناخواسته و فقط و فقط از روي يك سوء تفاهم بزرگ باعث بهم ريختن اين همه صميميت و يكرنگي اينجا شدم ، نميدونم چي بگم، و اما تو دوست من ، مرسده ، تو كه ميدوني من چكار كردم، من از تو خيلي معذرت ميخوام، يه قضاوت عجولانه و عكس العمل بدتر از قضاوتم باعث شكستن قلب تو شد، منوببخش ، بخشش تو ميتونه آرامش رو به من برگردونه، خيلي احساس بديه، خيلي تلخه وقتي بدوني كه به نا حق قلبي رو شكستي ، براي تو ارزوي خوشبختي ميكنم دوست عزيزم ، هرچند كه خاطره بدي از خودم توي ذهنت و قلبت به جا گذاشتم ، اما خب مهم اينه كه بدوني واقعا سوتفاهم بزرگي بود در ذهن من نسبت به تو .
من فقط بصورت مشروط اومدم تا از شما عذرخواهي كنم و برم ، دلم ميخواست اينجا بمونم، ولي خب بايد برم ، خوشحالم كه اين فرصت به من داده شد و از مهاجرسرا خيلي ممنونم كه به من بعنوان يك انسان اين فرصت هرچند كوتاه را براي عذرخواهي داد.
از همه تون ممنون هستم كه هميشه سنگ صبورم بوديد، رازدارم شدين، دوستم داشتين و به حرفام گوش دادين، از همه شما هم عذرخواهي ميكنم بچه ها و فقط ميخوام كه منو ببخشيد.
از تك تكتون ، گرل عزيز، مرسده، الهه و همه بچه هاي فروم كه دونه ونه اسمهاتون الان تو ذهنم نيست عذزخواهي ميكنم و اميدوارم كه ببخشيد و بگذريد از اين همه بي اعتمادي كه من بوجود آوردم .
* من قول ميدم كه ديگه هرگز و با هيچ اسمي و از هيچ جاي دنيا وارد جمع دوستانه شما و اين سايت نشم *
مرسي ، از مهاجرسراي عزيز كه اين فرصت كوتاه اما خيلي ارزشمند را به من داد.
آرزوي موفقيت شما و سلامتي تون و خوشبختي تك تك شما هميشه توي قلبم خواهد بود . اميدوارم به زودي همتون همتون ويزاهاتون با خوشحالي بگيريد و با دلي شاد قدم به جاده خوشبختي آينده تون بزارين،
خواهر شما : رويا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-28 ساعت 01:05)الهه سابق نوشته: جودی جون توی سایت آنکارا نوشته وقت مصاحبه برای ویزاهای ازدواجی 8 تا 10 هفته بعد از تکمیل مدارک در NVC اعلام میشه. یعنی 2 تا 2.5 ماه بعد. پس نگران نباش
ممنونم الهه عزیزم.. خیالم خیلی راحت شد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!