کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-28 ساعت 04:11)Nazem نوشته:  دوستان به بنده ثابت شده كه mhy_1985 رويا نيست.

بحث رو ادامه نديد.

تشکر میکنم

(2012-12-28 ساعت 09:53)الهه سابق نوشته:  من از طرف خودم و سایر دوستان، بخاطر سوءتفاهم پیش اومده از mhy عزیز عذرخواهی میکنم

مهم نیست. موفق باشید

مرسی محمد جان.. منتظر خبرت هستم تا فردا... دیروز میخواستم رزرو کنم دیدم اگر پشیمون شم گرفتن پولش سخته.. حالا امروز حتما یه دونه میگیرم .. شما هم خبر بده که ببینیم چی کار کنیم بهتره....اگر زمینی رفتم و راهیان نور نشدم میام میگم سفرم چطور بوده...12 ظهر راه میوفته 12 ظهر فرداش میرسه Sad
[/quote]

چشم خواهش میکنم. فردا صبح
ساعت 9 صبح میرم آژانس/ قیمت رو برات اینجا مینویسم. بیا چک کن/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، omnia ، Ali Sepehr ، gbtm ، girl ، Tomas ، maryam.azad
نه ارین جان این چه حرفیه؟!! من ناراحتیم از شما نیست شما اطلاعاتی که داشتی به من گفتی ناراحتیم از این بود که نکنه دیر بشه و بهم خبر ندن که الهه زحمت کشید چک کرد. 3 هفته دیگه وقت میدم بهشون!!! Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
سلام
خانوم‌ها و آقایون گٔل و مهربون مهاجرسرا.من بیش از ۴ روز از رسیدن مدارکم به یوسکیس میگذرد(طبق ترک فدکس) ولی‌ هنوز خبری از نامهٔ آنها و رکیپت نامبر نیست.معمولاً چقدر طول میکش؟
آخرین باری که اینجا بودم آرین کلی‌ استرس داشت که کجا بره،مشتاقم بدونم نتیجه چی‌ شد.میدونم کلی‌ به یوسکیس و ترک و رکیپت و..میخندین.این بهنویس افتضاحهSmile)
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 22:23)NedaE نوشته:  سلام
خانوم‌ها و آقایون گٔل و مهربون مهاجرسرا.من بیش از ۴ روز از رسیدن مدارکم به یوسکیس میگذرد(طبق ترک فدکس) ولی‌ هنوز خبری از نامهٔ آنها و رکیپت نامبر نیست.معمولاً چقدر طول میکش؟
آخرین باری که اینجا بودم آرین کلی‌ استرس داشت که کجا بره،مشتاقم بدونم نتیجه چی‌ شد.میدونم کلی‌ به یوسکیس و ترک و رکیپت و..میخندین.این بهنویس افتضاحهSmile)

من ؟ استرس؟ تکذیب میکنم Big GrinBig Grin
معمولا یه 10 12 روزی طول میکشه اما بوده که 3 روزه هم دادن... از حسابتون ( اگر شما امریکا هستین و اقدام کردین) پول کم کردن اون 340 دلار رو؟ اگر کم کرده باشن فردا پس فردا receipt number هم بتون میدن...
خوبه بهنوسی یو اس سی ای اس رو یوسکیس معنی میکنه اما مثل یه بچه ی خوب آرین رو درست تبدیل میکنه Cool
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، NedaE ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
البته مادر همسر من 1 ماه طول کشید تا رسید نامبر بدن بهش. خودمم 2 هفته طول کشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، NedaE ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 23:37)الهه سابق نوشته:  البته مادر همسر من 1 ماه طول کشید تا رسید نامبر بدن بهش. خودمم 2 هفته طول کشید

مادر همسرت با كيس شما داره ميره امريكا؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 22:23)NedaE نوشته:  سلام

دو روز دیگه میرسه. معمولا شش روز طول میکشه نگران نباشید/
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad
خوب به حول و قوه الهی ما هم به فونت فارسی دست یافتیم. Big Grin
ارین جان خوب استرس که نه ولی خیییییییلیی وسواس داشتی Smile))
من یک سوال دیگه هم دارم ولی چون فونت فارسی نداشتم حوصله نداشتم بنویسم،حالا الان میپرسم;
توی امضای شما نوشته سرویس سنتر کالیفرنیا.من وقتی داشتم نامه هام رو مینوشتم (letter of intent , ...) از وبسایت USCIS یه آدرسی دیدم که تو
san jose کالیفرنیا بود،من هم نامه هامو خطاب به اون آدرس به USCIS نوشتم;
United States Department of Homeland Security
U.S. Citizenship and Immigration Services
1887 Monterey Road San Jose, CA 95112

ولی بعد که نامزدم خواست مدارک رو پست کنه،توی سایت رو چک کرده بود و ظاهرا دیده بوده که مدارک رو باید به یه آدرسی تو texas( پست کنه!

(2501 South State Highway 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067 )
اینم لینکش:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
خلاصه پست کرده به texas و آدرس توی نامه ها رو هم دیگه عوض نکرده گفته ولش کن Sad ( امان از این دسته مرداایی که همه چیزو بی نهایت آسون میگیرن و منو دیوونه میکنن)
حالا من چند تا سوال دارم:
1.یکی اینکه کلا این سرویس سنتر که میگین منظور NVC یا USCIS؟
2.به نظرتون مشکلی پیش میاد که ادرس توی نامه ی من یه دفتر دیگه هستش؟ البته اونم یکی از دفاترِ همون USCIS هستش.به نظرتون اهمیت میدن به این قضیه؟
3.کلا این USCIS چند تا دفتر داره؟تکلیف چیه و کدومش سریع تر عمل میکنه؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، maryam.azad
simi عزیز، مادر همسرم جدا فایل کردن
ندا جان سرویس سنتر واسه USCIS هستش. همه به یه آدرس میفرستن و اونم همونیه که توی سایت نوشته. شما نمیتونید تعیین کنید پروندتون به کدوم سرویس سنتر بره. بعد از اینکه دریافتش کردن خودشون هر پرونده ایو میفرستن یه جا

بچه ها لطفا سوالات مهاجرتی تونو توی تاپیک های مربوطه بنویسید
مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، NedaE ، mercedeh2011 ، simi ، Tomas ، maryam.azad
جودی جان میگم بعضی وقتا میشه که مدتی طول میکشه تا سایت آپدیت بشه و اینا نامه مصاحبه رو ممکنه واسه همسرت ایمیل کرده باشن. همسرت دائم ایمیلشو چک میکنه؟ ممکنه مثل مرسده ایمیلشو اشتباهی پاک کرده باشه و ندیده باشه ها. ببین چون از سفارت اییمیل میدن، ممکنه شوهرت ایمیلشونو دریافت کرده ولی چون ننوشته بوده NVC و به چشمش آشنا نبوده متوجه نشده باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، maryam.azad
عزیزم میگه روزی چند بار چک میکنم.. الان 1 ماهه که اپدیت نکردن! من که به nvc ایمیل دادم ایمیل مصاحبه رو نمیدن به من؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad
ممکنه فقط به همسرت ایمیل بدن عزیزم. آخه چون تو فقط یه بار بهشون ایمیل دادی، شاید به خودت ایمیل نزنن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Tomas ، maryam.azad
در مورد من ؛ اونا هم ایمیل من رو داشتن هم نامزدم رو ... ولی وقتی وکیلم ازشون در مورد وقت مصاحبه پرسید؛ گفتن که به من ایمیل زده بودن؛ نامزدم هم که چون سرش شلوغه اینابکسش رو اصلا فرصت نمی کنه چک کنه یا پاک کنه؛ بعدا زیر و رو کرد هیچی پیدا نکرد.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
نمیدونم والا.. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که دعا کنم این اتفاق نیفته!!

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، NedaE ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-28 ساعت 19:24)arian307 نوشته:  جودی جان من فقط خواستم پیشنهادی برای تسریع کارت بدم... حس میکنم برعکس شد و استرست بیشتر شد... اگر واقعا این طور شد ازت معذرت میخوام Sad

آرین سلام صبح خوابم برد شب کشیک بودم.

پرواز آسمان یا هواپیمایی ارمنستان که اسمش آرماویا آرمنیا یه همچین چیزی

جفتش 600000
اگه خواستی بگو بگم برات بخرن ایمیل کنن بلیط ات رو برات.

این آژانس دوستمه و بلیط ها رو به من با تخفیف زیاد میفروشه. ضمنا همیشه نیم ساعتی سرچ میکنه تا ارزون ترین کلاس ها رو پیدا کنه و ارزون ترین تاریخ هارو

مثلا برای خانومم بلیط تهران میگفتن از آمریکا به استانبول 2300000 ایشون برام پیدا کرد 1670000 (خرداد ماه)

کاری بود بگو خوشحال میشم انجام بدم. قربانت

خوش باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، m9780 ، Tomas ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان