کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
رتبه بدین بهش بچه مو
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، simi ، Tomas ، maryam.azad
عزیزم خوبیش به اینه که میگذره خوب و بد. یعنی عمرمون داره مثل باد میگذره. باید صبور بود فقط. الهی برای همه با خوبی و خوشی پیش بره
[/quote]

ايشالاااا ... دعا ميكنم كارات زود زود درست بشه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 01:56)الهه سابق نوشته:  رتبه بدین بهش بچه مو

قربونت برم من مهربون :* Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad ، maryam.azad
ایشالا زود کارت درست شه عزیزم
[/quote]
ايشالا كار شما والهه هم زوووود درست بشه بريد پيش عشقتون
خيلي خوشحالم كه با يه عده كه يه وجه مشترك دارم حرف ميزنم خيليا حرف مارو نميفهمن اما ما مهاجرسرايي ها خوب ميفهميم دردو حرفمون چيه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، maryam.azad
من که رتبه دادممممممممممم Smile
مرسی simi جونم.. اصلا خودتو ناراحت نکن همه چیز درست میشه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، simi ، Tomas ، maryam.azad
آخه من چه گناهی کردم تنها عضو مرد اینجام آخه حقوقم داره پایمال میشه . البته آرین جان ما کسایی رو که میرن مصاحبه دیگه حساب نمیکنیم ! Smile) چون شما دیگه استرس نداری ! فقط منتظرین مصاحبه رو حساب میکنیم Smile قانون منه!! Smile

خب بذارین ببینم. افراد الان ایناییم ؟

1-گرل 2-الهه 3-مرسده 4-آرین 4- محمد 5-ندا 6-سیمی 7-شبنم

کس دیگه ای هم مونده؟

اینجا همه دخترن هیچکسی قربون صدقه من و آرین نمیره چرا؟ (شوخی کردم) آرین خوشبحالت آنا میاد گاه گدار طرفداری ات رو میکنه. من چی کنم که اصلا تشویقم نمیکنن تماشاچی ها تو زمین Smile

میشه به منم امتیاز بدین تا منم بتونم امتیاز بدم؟

من از اردیبهشت عضوم اینجا ایها الناس Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، m9780 ، gbtm ، shabnam.84 ، Tomas
Smile))))))))))
من که همون اول به همه رتبه دادم.. من اون موقع که فکر میکردم خانمید کلی قربون صدقتون رفتم تو 2-3 تا پست, بعد که گفتید اقا هستید وااااااااااااییی مردم از خجالت.. گفتم حالا مردم چه فکری میکنن Smile))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
محمد میخوای ما دو تا هم قربون صدقه ی هم بریم؟ Big Grin شمارت رو واسم مسیج کن رفیق.. بیلیط و بزنیم تو گوشش فردا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
کاملا و سارا رو فراموش کردید

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، maryam.azad
لی لی، مرغ عشق کوچولوی عزیز من که شبا تو دستم میخوابید، غذا دهنش میذاشتم، روش شونه هام مینشست و با نوکش صورتمو بوس میکرد، لی لی که 1.5 سال همیشه باهام بود و دختر کوچولوم بود، الان مرد.
نمیتونید درک کنید ولی مرغ عشقای من همه چیزمن. همیشه به مامانم اینا میگم وقتی برم آمریکا واسه نی نی گولی هام (مرغ عشقام) بیشتر از شما دلم تنگ میشه. تمام روز باهامن. لی لی عزیزترینشون بود. نمیتونید درک کنید چه حالی دارم. جاش توی اتاقم خالیه. خیلی خالیه Sad
نی نی گولی هام توی اتاقم آزادن و توی قفس نگهشون نمیدارم. عاشق منن و منو میشناسن و صورت و دستامو بوس میکنن. انقدر منو شوهرم دوستشون داریم که پای اسکایپ میارمشون تا شوهرم ببینشون.
باور نمیکنید عین یه آدم همه چی میفهمن.
لی لی عزیزم. لی لی .....
از غصه دارم میترکم
الان بیشتر از موقعی که شوهرم رفت ناراحتم. لی لی .....
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، omnia ، kamela ، Tomas ، maryam.azad
عزیزم ؛ قربونت برم ناراحت نباش ... مرغ عشقها همینطورن؛ یکی از مرغ عشق های عزیز ما هم یهویی یه شب جیغ کشید غش کرد؛ مرد.
درکت می کنم ... آدم بهشون عادت می کنه ولی اینا عمرشون همینقدره ...
الهی ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، maryam.azad
منم تازگی صاحب یه گارفیلد خپل و توپول شدم و هیچی نشده بش وابسته شدیم....
اینجور موقع ها چی میگن؟ خدا بیامرزتش؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985 ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 01:55)shabnam.84 نوشته:  بچه ها 2 نفر به من رتبه بدن تا بشم 5. دلم میخواد به همه تون رتبه بدممممم خب منم Big Grin

چشم، رتبه تقدیم شد

(2012-12-30 ساعت 02:31)mhy_1985 نوشته:  آخه من چه گناهی کردم تنها عضو مرد اینجام آخه حقوقم داره پایمال میشه . البته آرین جان ما کسایی رو که میرن مصاحبه دیگه حساب نمیکنیم ! Smile) چون شما دیگه استرس نداری ! فقط منتظرین مصاحبه رو حساب میکنیم Smile قانون منه!! Smile

خب بذارین ببینم. افراد الان ایناییم ؟

1-گرل 2-الهه 3-مرسده 4-آرین 4- محمد 5-ندا 6-سیمی 7-شبنم

کس دیگه ای هم مونده؟

اینجا همه دخترن هیچکسی قربون صدقه من و آرین نمیره چرا؟ (شوخی کردم) آرین خوشبحالت آنا میاد گاه گدار طرفداری ات رو میکنه. من چی کنم که اصلا تشویقم نمیکنن تماشاچی ها تو زمین Smile

میشه به منم امتیاز بدین تا منم بتونم امتیاز بدم؟

من از اردیبهشت عضوم اینجا ایها الناس

الهی، الهی
بیا جلو لپتو بکشم Smile)
قربونش برم
خوب شد؟؟؟ Big Grin
رتبه هم تقدیم شد Smile

(2012-12-30 ساعت 10:55)الهه سابق نوشته:  لی لی، مرغ عشق کوچولوی عزیز من که شبا تو دستم میخوابید، غذا دهنش میذاشتم، روش شونه هام مینشست و با نوکش صورتمو بوس میکرد، لی لی که 1.5 سال همیشه باهام بود و دختر کوچولوم بود، الان مرد.
نمیتونید درک کنید ولی مرغ عشقای من همه چیزمن. همیشه به مامانم اینا میگم وقتی برم آمریکا واسه نی نی گولی هام (مرغ عشقام) بیشتر از شما دلم تنگ میشه. تمام روز باهامن. لی لی عزیزترینشون بود. نمیتونید درک کنید چه حالی دارم. جاش توی اتاقم خالیه. خیلی خالیه Sad
نی نی گولی هام توی اتاقم آزادن و توی قفس نگهشون نمیدارم. عاشق منن و منو میشناسن و صورت و دستامو بوس میکنن. انقدر منو شوهرم دوستشون داریم که پای اسکایپ میارمشون تا شوهرم ببینشون.
باور نمیکنید عین یه آدم همه چی میفهمن.
لی لی عزیزم. لی لی .....
از غصه دارم میترکم
الان بیشتر از موقعی که شوهرم رفت ناراحتم. لی لی .....

دوست خوبم ناراحت نباش
سن باجریجارها 8-9 سال و در اسارت حداکثر به 12 سال میرسه!
من هم یه زمانی 2 عدد مرغ عشق داشتم که با تولید مثل (کارخانه جوجه کشی ) بعد از 2 سال به 20 عدد رسیدن اما خوب یکی یکی ...
این قانونه طبیعته Sad
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
8-9 سال هم میتونن عمر کنن؟ پس چرا لی لی من یک سالو نیمه مرد؟ خیلی سالم بود و خیلی خیلی هم شیطون بود. آخه چی شد؟ اصلا گریه ام بند نمیاد. من خیلی خیلی کم پیش میاد گریه کنم. خیلی به ندرت. ولی الان نمیتونم جلو اشکامو بگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: m9780 ، girl ، leila.e ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 13:44)الهه سابق نوشته:  8-9 سال هم میتونن عمر کنن؟ پس چرا لی لی من یک سالو نیمه مرد؟ خیلی سالم بود و خیلی خیلی هم شیطون بود. آخه چی شد؟ اصلا گریه ام بند نمیاد. من خیلی خیلی کم پیش میاد گریه کنم. خیلی به ندرت. ولی الان نمیتونم جلو اشکامو بگیرم

http://www.parsipet.com/main/fa/love_bird

خوب دلایل زیادی داره!
شاید مریض بوده، مشکل خاصی داشته
من چون مرگ و میرشون رو زیاد دیدم اینجوری فکر میکنم
=======
حالا خودت رو ناراحت نکن کاریه که شده، حالا یه جفت خوشگل بخر و جفت بنداز بعد کلی لذت ببر Big Grin
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان