کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
عزیزم Sad من چند سال پیش یه گربه داشتم مریض شد و از دستش دادم از اون موقع به بعد دیگه از هیچ موجودی نگه داری نکزدم چون به هر حال یه عمری دارن و نمیتونم تحمل کنم.. واقعا سخته من 1 هفته گریه میکردم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، storagemeter ، kamela ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
جودی پس میفهمی من چی میکشم الان Sad
من 9 تا نی نی دارم، یعنی داشتم، الان شدن 8 تا. همشون با هم توی اتاقم زندگی میکنن. جفت لی لی وفادارترین و مهربونترین مرغ عشق نریه که تاحالا دیدمو شنیدم. اصلا یه چیز عجیبیه. حالا از صبح یکسر داره لی لیو صدا میکنه. تحمل این صحنه واسم خیلی عذاب آوره. طفلکی خیلی لی لی رو دوست داشت Sad
آدم خیلی عجیب به حیوونا عادت میکنه. البته حس من از عادت گذشته، یه نوع عشق افراطی دارم بهشون
انقدر از صبح اشک ریختم سرم داره میترکه. برم بخوابم. فعلا بای گلم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، storagemeter ، kamela ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
عزیزم نمیگم خودتو ناراحت نکن چون نمیشه ولی کم کم عادت میکنی.. خیلی ناراحتم واست Sad
خوب بخوابی عزیزم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، storagemeter ، mhy_1985 ، Tomas ، maryam.azad
منم گربه داشتم. انقدر دوستش داشتم. :d البته ناگفته نماند که همه جا رو بهم میریخت. حتی برگ گل ها رو هم گاز میگرفت Smile) بازهم تو بهار میخوام یکی بیارم نگه دارم. سرگرمیه خوبیه. اما خدا نکنه اتفاقی براشون بیفته. مثل الهه منم یه هفته عزا میگیرم.

(2012-12-30 ساعت 12:49)m9780 نوشته:  [quote='shabnam.84' pid='256347' dateline='1356816330']
بچه ها 2 نفر به من رتبه بدن تا بشم 5. دلم میخواد به همه تون رتبه بدممممم خب منم Big Grin

چشم، رتبه تقدیم شد

ممنون. لطف کردی دوست من. هروقت 5 بشه از خجالت همه در میامممم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، الهه سابق ، simi ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
محمد به خانمت بگو بياد مهاجريرا مثل آناهيتا كه هواي آرين رو داره هواتو داشته باشه ، اگه همسر ما دخترا عضو مهاجرسرا بودن اينجارو ميتركونديمWink
آرين قربون صدقت بره آناهيتا دعواش ميكنه Big GrinBig Grin

الهه جوونم وابستگيتو به پرنده هات كم كن موقع رفتنت كه نميتوني با خودت ببريشون م
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، mhy_1985 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
MHY من هم پسرم خوب.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، saba.m ، Tomas ، maryam.azad
خیرات رتبست؟؟؟ ما هم که اینجا چون وقت سفارتمون معلوم شده دیگه کسی بامون کار نداره دیگه نه؟؟؟ باشه دم پل صراط بتون میگم!!!.. ... راستی اونجا وایرلس انتن میده؟
آنا طفلک انقدر سرش شلوغه با کارش و اینا به خصوص که سال نو هم هست و فروشگاشون پر از مشتریه... تازه مرخصی هم گرفته و داره میادددددددد :x Big Grin بعد از 2 سال داریم هم رو میبینیم ....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela ، الهه سابق ، simi ، girl ، shabnam.84 ، negi ، saba.m ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 03:58)girl نوشته:  Smile))))))))))
من که همون اول به همه رتبه دادم.. من اون موقع که فکر میکردم خانمید کلی قربون صدقتون رفتم تو 2-3 تا پست, بعد که گفتید اقا هستید وااااااااااااییی مردم از خجالت.. گفتم حالا مردم چه فکری میکنن Smile))))))))

کاش نمیگفتم آقا هستم! Big Grin

مرسی.

(2012-12-30 ساعت 04:11)arian307 نوشته:  محمد میخوای ما دو تا هم قربون صدقه ی هم بریم؟ Big Grin شمارت رو واسم مسیج کن رفیق.. بیلیط و بزنیم تو گوشش فردا

آره فکر خوبیه. آرین Big Grin

الان برات پیام میدم داداشی

اینجا همه دخترن هیچکسی قربون صدقه من و آرین نمیره چرا؟ (شوخی کردم) آرین خوشبحالت آنا میاد گاه گدار طرفداری ات رو میکنه. من چی کنم که اصلا تشویقم نمیکنن تماشاچی ها تو زمین Smile

میشه به منم امتیاز بدین تا منم بتونم امتیاز بدم؟

من از اردیبهشت عضوم اینجا ایها الناس
[/quote]

الهی، الهی
بیا جلو لپتو بکشم Smile)
قربونش برم
خوب شد؟؟؟ Big Grin
رتبه هم تقدیم شد Smile

وای مرسی چه مهربونین شماها ممنون عزیزم.

راستی من شما رو نمیشناسم. میشه بگین کی هستین؟Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، m9780 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 18:40)shabnam.84 نوشته:  منم گربه داشتم. انقدر دوستش داشتم. :d البته ناگفته نماند که همه جا رو بهم میریخت. حتی برگ گل ها رو هم گاز میگرفت Smile) بازهم تو بهار میخوام یکی بیارم نگه دارم. سرگرمیه خوبیه. اما خدا نکنه اتفاقی براشون بیفته. مثل الهه منم یه هفته عزا میگیرم.

(2012-12-30 ساعت 12:49)m9780 نوشته:  [quote='shabnam.84' pid='256347' dateline='1356816330']
بچه ها 2 نفر به من رتبه بدن تا بشم 5. دلم میخواد به همه تون رتبه بدممممم خب منم Big Grin

چشم، رتبه تقدیم شد

صرفا واسه یاد آوری Big GrinBig Grin
الان رتبت 5 شده Cool
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 19:38)simi نوشته:  محمد به خانمت بگو بياد مهاجريرا مثل آناهيتا كه هواي آرين رو داره هواتو داشته باشه ، اگه همسر ما دخترا عضو مهاجرسرا بودن اينجارو ميتركونديمWink
آرين قربون صدقت بره آناهيتا دعواش ميكنه Big GrinBig Grin

الهه جوونم وابستگيتو به پرنده هات كم كن موقع رفتنت كه نميتوني با خودت ببريشون م

سیمی خانوم من آمریکاییه از فارسی فقط اینا رو بلده :

1-خوبی؟ خوبم؟ که بصورت کوبی؟ کوبم تلفظ میکنه
2-شب خوش که بصورت شب کوش تلفظ میکنه
3-خداحافظ که میگفت کداحافظ.
همین آها راستی لغت مانتو رو هم بلده چون عاشق مانتو بود حالا تو آمریکا که نمیپوشن نمیدونم چرا خوشش میومد از مانتو

خب با این حساب نمیتونه فارسی حرف بزنه. میدونم شما همتون انگلیسی تون عالیه اما جو قشنگ اینجا به فارسی بودنشه. بیاد اینجا تنها میمونه!

دلم خیلی تنگه براش. تو اسکایپ همو هرشب میبینیم اما چه فایده/

کاش حداقل ویزای توریستی واسه یه هفته میدادن بریم همسرانمون رو ببینیم
نی نی ام بزودی بدنیا میاد من موندم اینجا اونم اونجا. کیش و مات شدم/

تازه بعدشم بلیط شده 4300000 از نیویورک به مسکو و بعد تهران.

با این حقوق چندرغاز چقدر باید جون بکنم بلیط بخرم.

لعنت به ریال!

(2012-12-30 ساعت 20:38)omnia نوشته:  MHY من هم پسرم خوب.....

اوه جدی؟ !!!

به به ! نمیدونستیم آقا . خیلی خوشحالمون کردی داداشیBig Grin

(2012-12-30 ساعت 21:21)arian307 نوشته:  خیرات رتبست؟؟؟ ما هم که اینجا چون وقت سفارتمون معلوم شده دیگه کسی بامون کار نداره دیگه نه؟؟؟ باشه دم پل صراط بتون میگم!!!.. ... راستی اونجا وایرلس انتن میده؟
آنا طفلک انقدر سرش شلوغه با کارش و اینا به خصوص که سال نو هم هست و فروشگاشون پر از مشتریه... تازه مرخصی هم گرفته و داره میادددددددد :x Big Grin بعد از 2 سال داریم هم رو میبینیم ....

چشمت روشن تبریک میگم بمناسبت دیدن همسرت واقعا جای تبریک داره.

هرکی وقت سفارتش مغلوم شه پرونده اش تو مهاجرسرا باطله دیگه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، pr.kia ، Tomas ، maryam.azad
همه انتظارها یه طرف ... سختی این چند هفته آخر یه طرف
اونقدر هر روز اتفاق های متفاوت و جورواجور میفته و شوک زده می کنه آدم رو که فکر می کنی مثل یه فنر جمع شدی

الهه جونم تسلیت می کنم بهت ؛)
نبینم اشک به چشمات بیاد که خود من بدتر از تو هستم Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، mhy_1985 ، maryam.azad
آرین تلفنمو دادم بهت. یه مسیج یزن تا بلیط رو بگیرم فردا برات
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، maryam.azad
(2012-12-30 ساعت 21:25)arian307 نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 18:40)shabnam.84 نوشته:  منم گربه داشتم. انقدر دوستش داشتم. :d البته ناگفته نماند که همه جا رو بهم میریخت. حتی برگ گل ها رو هم گاز میگرفت Smile) بازهم تو بهار میخوام یکی بیارم نگه دارم. سرگرمیه خوبیه. اما خدا نکنه اتفاقی براشون بیفته. مثل الهه منم یه هفته عزا میگیرم.

چشم، رتبه تقدیم شد

صرفا واسه یاد آوری Big GrinBig Grin
الان رتبت 5 شده Cool

آره آرین. الان دیدم.خب حالا نفری یه رتبه به همه دوستای خوبم اهدا میکنمBig Grin

omnia جان ممنون برای رتبه. لطف کردی دوست خوبم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985 ، maryam.azad
نقل قول:وای مرسی چه مهربونین شماها ممنون عزیزم.
راستی من شما رو نمیشناسم. میشه بگین کی هستین؟Big Grin
من گفته باشماااااااااااا
اهل دوستیه بیرون و این کارا نیستم Smile)
آرشم، متولد january Smile)
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
mhy عزیز الان تو امضاتون دیدم تشکر کردید, خواهش میکنم, کاری نکردم.. نینی رو خیلی زود میبینید ایشالا Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985 ، maryam.azad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان