کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-30 ساعت 13:44)الهه سابق نوشته:  8-9 سال هم میتونن عمر کنن؟ پس چرا لی لی من یک سالو نیمه مرد؟ خیلی سالم بود و خیلی خیلی هم شیطون بود. آخه چی شد؟ اصلا گریه ام بند نمیاد. من خیلی خیلی کم پیش میاد گریه کنم. خیلی به ندرت. ولی الان نمیتونم جلو اشکامو بگیرم

الهه جون شاید مال الودگی هواست؛ منم بخدا حالم بده و نفس تنگی دارم Cool وای به اون فسقلی؛ خدا بیامرزتش ... ولی خوب میشی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985 ، maryam.azad
سیمی خانوم من آمریکاییه از فارسی فقط اینا رو بلده :

1-خوبی؟ خوبم؟ که بصورت کوبی؟ کوبم تلفظ میکنه
2-شب خوش که بصورت شب کوش تلفظ میکنه
3-خداحافظ که میگفت کداحافظ.
همین آها راستی لغت مانتو رو هم بلده چون عاشق مانتو بود حالا تو آمریکا که نمیپوشن نمیدونم چرا خوشش میومد از مانتو

خب با این حساب نمیتونه فارسی حرف بزنه. میدونم شما همتون انگلیسی تون عالیه اما جو قشنگ اینجا به فارسی بودنشه. بیاد اینجا تنها میمونه!

دلم خیلی تنگه براش. تو اسکایپ همو هرشب میبینیم اما چه فایده/

کاش حداقل ویزای توریستی واسه یه هفته میدادن بریم همسرانمون رو ببینیم
نی نی ام بزودی بدنیا میاد من موندم اینجا اونم اونجا. کیش و مات شدم/

تازه بعدشم بلیط شده 4300000 از نیویورک به مسکو و بعد تهران.

با این حقوق چندرغاز چقدر باید جون بکنم بلیط بخرم.

لعنت به ریال!

آخي.... ني ني تون كي بدنيا مياد؟؟؟ ايشالاااا زووووود برين پيشش . نه بابا من كه انگليسيم افتضاحه اصلا جرات حرف زدن ندارم هروقت خواست فارسي ياد بگيره خودميه جوري فارسي يادش ميدم كه انگليسيش يادش بره Big Grin Big Grin
چندرغاز حقوق و كه نگودل تك تكمون خونه ؛-)

يعني كسي نميخواد به من رتبه بده بشم ٥تايي ؟؟ :-((((((
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، maryam.azad
ما کلا خونوادگی عاشق نگه داری از پرنده و ماهی و کلا حیوونای خونگی هستیم.. چند سال پیش یه جفت مرغ عشق داشتیم. به دلیل علاقه بیش از حدمون به این جفت یه گلخونه بزرگ رو دادیم بهشون تا اونجا ازاد باشن.. هیچوقت تو قفس نبودن.. تقریبا 8-9 ماهی اینارو داشتیم و کلا 2 تاجوجه داشتن که زود جون میدادن, تا اینکه یکی از دوستامون بهمون یه جفت مرغ عشق دیگه هدیه داد اونارو که اوردیم از دقیقه اول مرغای ماده افتادن به جون هم.. دااااااد میزدن..همدیگرو نوک میزدن, همشم ماده اولی شروع میکرد و اصلا به جفتش محل نمیداد.. خلاصه مجبور شدیم اون 2 تا جدیدارو یه مدت بذاریم تو یه قفس تو همون گلخونه تا اونا بهشون عادت کنن. اون روز یه چیزی دیدم که واقعا تعجب کردم.. اون ماده اولی فقط جییییغ میزد بهو دیدم ساکت شد! نگاه کردم ببینم چی شد فکر کردم از حسودی دق کرد!! دیدم از تو گلدونا خاک و علف برمیدارن میریزن تو قفس اونا که قفسشونو کثیف کنن!!!!!!!! اخرشم بعد از 2 روز اونارو پس دادیم.. دلم سوخت که اینقدر حسودیش شده بود!
حالا برام عجیبه که 9 تا رو تو یه اتاق نگهداری میکنی.. واقعا سخته Smile)))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، pr.kia ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
من خب از کجا به شماها رتبه بدممممممم. بلد نیستممممم Big Grin (الان خجالت کشیدم مثلا)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
راحت ترین راه اینه که رو رتبه هر کسی کلیک کنی بالا سمت راست یه کادر ابی رنگ هست که نوشته رتبه دادن اونو که بزنی یه کادر باز میشه و توصیح میدی دلیل رتبه رو.. اصلا خجالت نداره Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
(2012-12-31 ساعت 01:20)girl نوشته:  راحت ترین راه اینه که رو رتبه هر کسی کلیک کنی بالا سمت راست یه کادر ابی رنگ هست که نوشته رتبه دادن اونو که بزنی یه کادر باز میشه و توصیح میدی دلیل رتبه رو.. اصلا خجالت نداره Smile

آره اصلا اون یه مورد و ندیدم اون بالا. Big Grin اولیش و به خودت دادممممم عزیزمTongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
مرسییییی عزیزممم.. شدم 10 تااا. هوراااا Smile))))))

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
آره جودی جونم. ماده های منم دائما با هم دعوا میکنن. کار من شده این که تمام مدت حواسم بهشونه و تا میان دعوا کنن از هم جداشون میکنم. یکی دوبار که خونه نبودم با هم دعواشون شده بود همدیگه رو خونین و مالین کرده بودن. ولی وقتی من خونه هستم موفق نمیشن همدیگه رو بزنن. هیچ وقت نمیذارم همدیگه رو بزنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
عزیزم پس همشون اینجوریننن Smile)))
ما عقاب و شاهینم داشتیم.. البته عقاب تصادف کرده بود و اوردنش که دادشم نگهش داره تا خوب شه, واقعا ترسناکه ولی شاهین واقعا دوست داشتنیه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
مهاجران گرامی‌ درود، من مدتی‌ در غیبت کبری به سر میبردم. می‌خواستم بطور مختصر از عاقبت نامزدم و ویزا نامزدی ایشان برایتان بنویسم:

پرونده اصلی‌ به اداری مهاجرت در تاریخ: November 30, 2011

مصاحبه در آنکارا و دادن برگی آبی بدون خواستن هیچگونه مدرک: September 19, 2012

پایان بررسی اداری: December 21, 2012

دادن پاسپورت به سفارت: December 26, 2012

دریافت پاسپورت و ویزا: December 29, 2012
هر روز بر آنم که کنم شب توبه

از جام پیاله، لبالب توبه
پاسخ
تشکر کنندگان: m9780 ، الهه سابق ، girl ، omnia ، saba.m ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
به سلامتی درود پارسی عزیز، خوشبخت بشید ایشالا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Doroodparsi ، mhy_1985 ، maryam.azad
(2012-12-31 ساعت 07:12)Doroodparsi نوشته:  مهاجران گرامی‌ درود،...........

ایشالله از این به بعد بیشتر ببینیمت Smile
امیدوارم هر چه سریع تر بتونی بری و برامون یه سفرنامه جذااااب بنویسی Smile
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، maryam.azad
تبریک میگم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، Doroodparsi ، mhy_1985 ، maryam.azad
5 روز دیگه میشه 2 ماه ولی هیچ خبری نیست. خسته شدم Sad
چرا سایت اپدیت نمیکنن؟!!!! اولین باره اینقدر طول کشیده!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985 ، maryam.azad
(2012-12-31 ساعت 16:47)girl نوشته:  5 روز دیگه میشه 2 ماه ولی هیچ خبری نیست. خسته شدم Sad
چرا سایت اپدیت نمیکنن؟!!!! اولین باره اینقدر طول کشیده!!!

جودی خرده به تعطیلات صبر کن یه خورده... امریکایی ها 25 دسامبر و 1 ژانویه رو جشن میگیرن ارمنی ها 1 ژانویه و 5 ژانویه رو کشور های دیگه هم تو این 10 روز تق و لقن.... پس تو هفته ی روبه رو زیاد حرص نخور...کم کم باید چمدون ببندی.. تو فبریه میریییی هااااا.... انقدر خود خوری نکن.... ضمن این که 5 روز دیگه هم میشه 5 ژانویه و تعطیلات تموم مشه و خبر خوب و میگیری و این مسول های تنبل سایت رو هم آپدیت میکنن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان