کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
هنوز وارد هفت خان نشده استرس ها و مشکلاتم شروع شد.
مثلا از 3 ماه پیش بلیط گرفتمیم که همدیگرو ببینیم.برای یه مدت خیلی کوتاه و بدون استرس.
با کلی شور و شوق و هیجان به نزدیک شدن روز موعود و خط خوردن تمام اون روزهای 3 ماه گذشته از روی تقویمم.
از اونجایی که دم دریا هم برم خشک میشه امروز از اطلس جت زنگ زدن که کلیه پروازهای دقیقا اون تاریخ رفت و برگشت من کنسل شده.
خلاصه با هزار بدبختی که بشه این موقعیت کوتاهو با پرواز اقای نامزد هماهنگ کنم بلیط رفتو به ترکیش تغییر داد و برام گرفت. برگشتم اقای نامزد جداگانه زحمتشو کشید.
این همه روز، این همه پرواز باید مال من اینجوری شه. خدا تا آخرشو بخیر کنه......
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، Tomas
گرل جون یک سوال..مگه شما ها ازدواج نکردین؟اخه میشنوم بعضی از ازدواجی ها و خود تو میگین دارین ازدواج میکنین...منظور از ازدواجتون چی هست عزیزم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، Tomas
نه دیگه. این بعد سال نو رفتن شما یه دلیل مهم داره. اونم اینکه شماها نباید از دست خونه تکانی فرار کنید. نمونه ش خودم که مثل کوزت بیفتم به جون خونه بعد شماها کمک نکنید به ماماناتون Big Grin کاملا دلیل منطقیه. ولی مرسده فرار میکنه از این جریان. که البته اول باید قول بده خونه تکانی و انجام بده بعد بره :d : P

لیلا جان یعنی شما هم هنوز مدارک نفرستادین؟ اما ایراد نداره گاهی پیش میاد کنسلی پرواز. مهم اینه که وقتی رفتی بهت خوش بگذره Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
(2012-12-30 ساعت 23:24)m9780 نوشته:  
نقل قول:وای مرسی چه مهربونین شماها ممنون عزیزم.
راستی من شما رو نمیشناسم. میشه بگین کی هستین؟Big Grin
من گفته باشماااااااااااا
اهل دوستیه بیرون و این کارا نیستم Smile)
آرشم، متولد january Smile)

خوشوقتم از آشناییت

لطفا تو امضات اطلاعاتتو بنویس ببینیم نامزدی یا ازدواج و تا الان چقدر کاراتون پیش رفته مرسی
تولدت هم مبارک

(2012-12-30 ساعت 23:42)girl نوشته:  mhy عزیز الان تو امضاتون دیدم تشکر کردید, خواهش میکنم, کاری نکردم.. نینی رو خیلی زود میبینید ایشالا Smile

ایشالا.

خیلی ممنون بازم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas
کاملا جان منظورشون تشکیل زندگی مشترکه. اینجا خیلیا عقد کرده هستن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، simi
(2012-12-31 ساعت 00:10)simi نوشته:  سیمی خانوم من آمریکاییه از فارسی فقط اینا رو بلده :

1-خوبی؟ خوبم؟ که بصورت کوبی؟ کوبم تلفظ میکنه
2-شب خوش که بصورت شب کوش تلفظ میکنه
3-خداحافظ که میگفت کداحافظ.
همین آها راستی لغت مانتو رو هم بلده چون عاشق مانتو بود حالا تو آمریکا که نمیپوشن نمیدونم چرا خوشش میومد از مانتو

خب با این حساب نمیتونه فارسی حرف بزنه. میدونم شما همتون انگلیسی تون عالیه اما جو قشنگ اینجا به فارسی بودنشه. بیاد اینجا تنها میمونه!

دلم خیلی تنگه براش. تو اسکایپ همو هرشب میبینیم اما چه فایده/

کاش حداقل ویزای توریستی واسه یه هفته میدادن بریم همسرانمون رو ببینیم
نی نی ام بزودی بدنیا میاد من موندم اینجا اونم اونجا. کیش و مات شدم/

تازه بعدشم بلیط شده 4300000 از نیویورک به مسکو و بعد تهران.

با این حقوق چندرغاز چقدر باید جون بکنم بلیط بخرم.

لعنت به ریال!

آخي.... ني ني تون كي بدنيا مياد؟؟؟ ايشالاااا زووووود برين پيشش . نه بابا من كه انگليسيم افتضاحه اصلا جرات حرف زدن ندارم هروقت خواست فارسي ياد بگيره خودميه جوري فارسي يادش ميدم كه انگليسيش يادش بره Big Grin Big Grin
چندرغاز حقوق و كه نگودل تك تكمون خونه ؛-)

يعني كسي نميخواد به من رتبه بده بشم ٥تايي ؟؟ :-((((((

به زودی نی نی بدنیا میاد. چیزی نمونده

آخ گفتی . اسم دلار میاد چهارچوب بدنم میلرزه!

رتبه هاتم یه نگاهی بنداز گویا خبراییه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 20:47)kamela نوشته:  گرل جون یک سوال..مگه شما ها ازدواج نکردین؟اخه میشنوم بعضی از ازدواجی ها و خود تو میگین دارین ازدواج میکنین...منظور از ازدواجتون چی هست عزیزم؟
عزیزم بستگی داره به چی بگی ازدواج! مثلا امریکاییها به عقد میگن ازدواج ولی ما ایرانیا این 2 تارو کاملا جدا از هم میدونیم.. البته خودت این چیزارو میدونی.. ما عقدیم ولی هنوز زیر یه سقف نرفتیم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 01:17)shabnam.84 نوشته:  من خب از کجا به شماها رتبه بدممممممم. بلد نیستممممم Big Grin (الان خجالت کشیدم مثلا)

روی اسمم کلیک کن بعد جلوی اسمم نوشته رتبه اونو بفشار!Big Grin

من مطمئنم که ترنسفرتون میکنن( تو و جودی و .... ) به یه جای دیگه... اگر همینجوری بخواد پیش بره که تا 6 ماه دیگه تا 2 سال آینده ترکیه پر میشه!!!.. یکی از دوستام میگفت یه جوری خودشون یه بالانسی رو برقرار میکنن بین سفارت هاشون..همونجوری که خیلی از بچه ها بار و بندیل بسته بودن برن ترکیه یهو ایمیل اومده که باید برین ارمنستان یا ابوذبی... حتی ازشون نپرسیده بودن که میخواین ترنسفر کنین یا نه
[/quote]

خداکنه همه مونو از آنکارا منتقل کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 21:01)mhy_1985 نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 01:17)shabnam.84 نوشته:  من خب از کجا به شماها رتبه بدممممممم. بلد نیستممممم Big Grin (الان خجالت کشیدم مثلا)

روی اسمم کلیک کن بعد جلوی اسمم نوشته رتبه اونو بفشار!Big Grin

محمد اومدم بهت رتبه بدم گفت امروز دیگه نمیتونم. همه ش و استفاده کردم.
مثل این بازی ها که میبازی و جونت همه تموم میشه TongueBig Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
مرسیی شبنم مهربونننننن بابت رتبه Shy.... حالا کی رتبه میخواد اول؟ منم میتونم الان رتبه بدمممممم....CoolCool
[/quote]

آرین رتبه بده دیگه گدا!

Big Grin

ضمنا بهت توصیه میکنم زمینی نری. 600 تومن بلیط که خیلی خوبه. 24 میخوای بنشینی تو اتوبوس؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307 ، Tomas
امروز برای دومین بار میگم اولمممممممممم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas
آرین زمینی نرو . هم خستگیش زیاده هم اینکه الان هوا مساعد نیست و جاده ها وضع خوبی نداره. بهتره هوایی بری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas
مرسییییی..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 21:12)girl نوشته:  امروز برای دومین بار میگم اولمممممممممم Smile

عزیزم شما که اولی نمره ت 20. اما حالا جریانش چیه؟ من نیدونممم Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas
مرس عزیزممم... جریان چی؟ اینکه هی میپرم وسط میگم اولم؟!! اخه میگن نوبت بگیرین Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان