کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2012-12-31 ساعت 21:17)girl نوشته:  مرس عزیزممم... جریان چی؟ اینکه هی میپرم وسط میگم اولم؟!! اخه میگن نوبت بگیرین Smile

آهااا Smile) فهمیدم الان. خب خیالم راحت شد. گفتم نکنه من از چیزی عقب افتادم.
من حواسم به نوبتت هست. زنبیل بزار Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas
گرل جون دقیقا چون من هم به عقد میگم ازدواج برای همین تعجب کردم..من میگم کسی که عقد کرده حالا اگه 5 سال هم نره زیر یک سقف به هر حال ازدواج کرده..من و همسرم همیشه تاریخ عقدمون رو جشن میگیریم و تاریخ عروسی اونقدری برامون مهم نیست...توهم عروسی کردی دیگه بابااااا.به هر حال شوهرته دیگه .مهم اینه که اون یکی نیمه ات کامل شده....گرل از صمیم قلب دعا میکنم زودتر بری پیش همسرت..تو و همه بچه ها..خیلی بده که ادم از شوهرش دور باشه..برای همتون دعااا میکنم.الاهه برای توهم همینطور عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، NedaE ، arian307 ، mhy_1985 ، negi ، Tomas
مرسی کاملا جونم Smile
به به چه خبره رتبه بارون شدم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 20:49)shabnam.84 نوشته:  نه دیگه. این بعد سال نو رفتن شما یه دلیل مهم داره. اونم اینکه شماها نباید از دست خونه تکانی فرار کنید. نمونه ش خودم که مثل کوزت بیفتم به جون خونه بعد شماها کمک نکنید به ماماناتون Big Grin کاملا دلیل منطقیه. ولی مرسده فرار میکنه از این جریان. که البته اول باید قول بده خونه تکانی و انجام بده بعد بره :d : P

لیلا جان یعنی شما هم هنوز مدارک نفرستادین؟ اما ایراد نداره گاهی پیش میاد کنسلی پرواز. مهم اینه که وقتی رفتی بهت خوش بگذره Smile
نه عزیزم. میریم که عکس بگیریم بعد به امید خدا مراحلو یکی پس از دیگری طی کنیم تا آقا غول و بکشیم و به هم برسیم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
مرسی کاملا جونمممم Smile درست میگی عزیزم ولی فکر کردن به اینکه میخوام یه زندگی جدید رو شروع کنم بهم انگیزه میده Smile
مرسی شبنم جونم..

لیلا جان ایشالا به سلامتی خیلی زود کارتون پیش بره و زندگی مشترکتونو شروع کنید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela ، leila.e ، Tomas
مرسی از شما دوستا برای رتبه ها ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 21:07)mhy_1985 نوشته:  مرسیی شبنم مهربونننننن بابت رتبه Shy.... حالا کی رتبه میخواد اول؟ منم میتونم الان رتبه بدمممممم....CoolCool

آرین رتبه بده دیگه گدا!

Big Grin

ضمنا بهت توصیه میکنم زمینی نری. 600 تومن بلیط که خیلی خوبه. 24 میخوای بنشینی تو اتوبوس؟
[/quote]

اول تو بده رتبه رو. TongueCool.. نذر !! کردم رتبه هام بشه 10 تا تا روز مصاحبه ام.... ببینم چی کار میکنینااااا Big Grin
واسه رفتن هم صبر میکنم یه 6 7 روزی ببینم بعد از سال نو میاد پایین یا نه... بازم دستت درد نکنه....
الان میخوای دکمه ی پاسخ رو بزنی و جواب بدی اما من قویا پیشنهاد میکنم اول دکمه ی رتبه رو بزنی Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، negi ، Tomas ، mercedeh2011
لیلا جان پس ما دو تا کیسمون مثل همدیگه ست. ما هم به زودی قراره مدارک رو بفرستیم. ایشالا همه غول ها رو بکشیم مرحله به مرحله Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 00:00)arian307 نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 21:07)mhy_1985 نوشته:  مرسیی شبنم مهربونننننن بابت رتبه Shy.... حالا کی رتبه میخواد اول؟ منم میتونم الان رتبه بدمممممم....CoolCool

آرین رتبه بده دیگه گدا!

Big Grin

ضمنا بهت توصیه میکنم زمینی نری. 600 تومن بلیط که خیلی خوبه. 24 میخوای بنشینی تو اتوبوس؟

اول تو بده رتبه رو. TongueCool.. نذر !! کردم رتبه هام بشه 10 تا تا روز مصاحبه ام.... ببینم چی کار میکنینااااا Big Grin
واسه رفتن هم صبر میکنم یه 6 7 روزی ببینم بعد از سال نو میاد پایین یا نه... بازم دستت درد نکنه....
الان میخوای دکمه ی پاسخ رو بزنی و جواب بدی اما من قویا پیشنهاد میکنم اول دکمه ی رتبه رو بزنی Big GrinBig Grin
[/quote]

من همه رتبه هامو دادم امروز ثانیا من فقط به کسی رتبه میدم که بهم رتبه بده!Big Grin هر وقت دادی اونوقت میگیری.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011
گرو کشیه؟؟؟ من دارم میرم واسه مصاحبه باید انرژی مثبت داشته باشم... رتبه نمیدی یهو 20 روز دیگه آنا میاد مینویسه که اتوبوس ارین چپ کرد و به لقاالله !! پیوست.. اونموقع هزار بار خودت رو لعنت میکنی که چرا یه رتبه ندادی... فردا منتظر رتبه هستم.. اگر دادی میگیری اگرم نه که فکر 20 روز دیگه باش...Big GrinBig GrinTongue
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  گرو کشیه؟؟؟ من دارم میرم واسه مصاحبه باید انرژی مثبت داشته باشم... رتبه نمیدی یهو 20 روز دیگه آنا میاد مینویسه که اتوبوس ارین چپ کرد و به لقاالله !! پیوست.. اونموقع هزار بار خودت رو لعنت میکنی که چرا یه رتبه ندادی... فردا منتظر رتبه هستم.. اگر دادی میگیری اگرم نه که فکر 20 روز دیگه باش...Big GrinBig GrinTongue

آرین خدا نکنه. این چه حرفیه میزنی.واسه یه رتبه ی الکی. ایشالا همیشه سلامت باشین همه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985
Question 
درود بی پایان
من روز 6 اسفند ابوظبی مصاحبه دارم. آیا کسی اینجا هست که باهاش توی یک روز مصاحبه داشته باشم؟
ممنون میشم کسی جواب بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 00:58)mnpnus نوشته:  درود بی پایان
من روز 6 اسفند ابوظبی مصاحبه دارم. آیا کسی اینجا هست که باهاش توی یک روز مصاحبه داشته باشم؟
ممنون میشم کسی جواب بده.

خوش اومدی عزیزم..
تو تاپیک نامزدی های ابوذبی و یا لاتاری های ابوذبی مطرح کنی زود تر به نتیجه میرسی اگر دنبال همسفر هستی

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
اینجا همه در انتظار بی پایان هستن که نامه مصاحبشون بیاد و فعلا جز آرین عزیز کسی هیچ جا مصاحبه نداره.
کیستون ازدواجیه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، arian307 ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
آرین دیکته تو مدرسه چند میگرفتی؟ ابوظبی اینجوریه Big Grin فعلا 5 خط از روش بنویس تا یاد بگیری Smile

راستی سال نو بر همه مبارک Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، arian307 ، omnia ، Tomas ، mercedeh2011 ، payamkj ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان