کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-01 ساعت 01:43)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 01:37)mnpnus نوشته:  بالاو توی تاپیک نوشتم. نامزدی هست کیس من.

خوش آمدین دوست من. همونطور که الهه جان هم گفت در حال حاضر فقط آرین جان (کیس نامزدی ) مصاحبه دارن اون هم تو ایروان. و کسی دیگه از بچه های ازدواج و نامزدی فعلا تاریخ مصاحبه شون مشخص نشده. شما به تاپیک بچه های لاتری مراجعه کنید فکر کنم بهتر باشه. Smile

منم مصاحبم هفته آینده دوشنبه است البته تو آنکارا
تازه ملیسا هم تو ژانویه مصاحبه داره
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، girl ، mhy_1985
مرسی نداجان. مرسده مصاحبه شده 2 ماه و نیم پیش. داره میره ویزاشو بگیره Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، girl ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 16:52)NedaE نوشته:  ++++++++++ انرژی مثبت برای مصاحبه مرسده.

مرسی عزیزم ؛ خیلی لطف داری
بله من مصاحبه ام انجام شده و حالا اسمم دراومده برای ویزا؛ ولــــــــــــی همــــــــــچنان به انرژی مـــــــــثـــــــــبـــــــــــت نیازمندم Cool بچه ها اعتماد به نفسم رو از دست دادم Sad
یه سوال دارم
واقعا آیا برای همه تغییر همراه با اینهمه سختیه
آخه بعضیا رو می بینم اونقدر کاراشون راحت پیش میره که اصلا انگار نه انگار
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، arian307 ، NedaE ، girl ، mhy_1985
مسلللللللما
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، NedaE ، girl ، mhy_1985
من پست‌ها رو درست حسابی‌ نمی‌خونم هی‌ اشتباه میفهمم همه چیزو Smile)
برای همه سختیهای خودشو داره.کلا آدمیزاد ذاتاً نسبت به تغییر اینرسی داره.ولی‌ خوب از طرفی‌ سخت بگیری سخت تر می‌شه و اسون بگیری آسون‌تر میگذرد ؛)
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
من توی زمینه تغییر بدترین آدمی هستم که تاحالا دیدم. متاسفانه از تغییر توی هر چیزی خیلی میترسم. اصلا یه چیز عجیبی هستم. حتی از تغییر دکوراسیون خونه هم وحشت دارم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، mhy_1985 ، shabnam.84
حالا اینکه بدونی قراره چه تغییری قراره رخ بده بازم به نظر من بدنیست ؛ من سعی می کنم خوب و مثبت فکر کنم ولی وقتی به مشکلی می خورم بهم میریزم
و در یه سری مسائل مهم هم که نمی تونم اصلا پیش بینی کنم چه ماجراییه (یا شایدم دلم نمیخواد چیز دیگه ای پیش بینی کنم) کوفتم میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas
دوستای خوبم از همتون بخاطر رتبه و ارزوهای خوبتون ممنونم. ایشالا کار هممون خیلی زود درست بشه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، Tomas
(2012-12-31 ساعت 21:06)shabnam.84 نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 21:01)mhy_1985 نوشته:  
(2012-12-31 ساعت 01:17)shabnam.84 نوشته:  من خب از کجا به شماها رتبه بدممممممم. بلد نیستممممم Big Grin (الان خجالت کشیدم مثلا)

روی اسمم کلیک کن بعد جلوی اسمم نوشته رتبه اونو بفشار!Big Grin

محمد اومدم بهت رتبه بدم گفت امروز دیگه نمیتونم. همه ش و استفاده کردم.
مثل این بازی ها که میبازی و جونت همه تموم میشه TongueBig Grin

عیب نداره من الان یه رتبه تپل بهت میدم تو هم جبران کن بعدا Rolleyes

(2013-01-01 ساعت 00:31)arian307 نوشته:  گرو کشیه؟؟؟ من دارم میرم واسه مصاحبه باید انرژی مثبت داشته باشم... رتبه نمیدی یهو 20 روز دیگه آنا میاد مینویسه که اتوبوس ارین چپ کرد و به لقاالله !! پیوست.. اونموقع هزار بار خودت رو لعنت میکنی که چرا یه رتبه ندادی... فردا منتظر رتبه هستم.. اگر دادی میگیری اگرم نه که فکر 20 روز دیگه باش...Big GrinBig GrinTongue

نفوس بد نزن.

رتبه دادم

حرف از تصادف هم نزن که اعصابم میریزه بهم !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
محمد یه جمله خیلی خوب توی امضاش نوشته:
بدترین سوال در تاریخ بشریت :
"چی شد پس نرفتی آمریکا؟ کی میری"؟
دقیییییقا همینه.
میدونید چیه؟ اکثر افراد اصلا کوچکترین اطلاعی از قوانین ویزای ازدواج ندارن. دوست و آشنا و فامیل، هر کی منو میبینه، با یه حالت خاصی میگه: "وا! چطور تو همراه شوهرت نرفتی؟ پسر فلانی از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفت و با خانومش دوتایی ویزا گرفتن رفتن، چطور تو با شوهرت نرفتی؟"
بعد که واسشون توضیح میدی که بابا، شوهر من سیتیزنه و به همسر سیتیزن ویزا نمیدن، یه جوری نگات میکنن که انگار میخوان بگن: "خر خودتی!" بعد که کلی توضیح میدی میگن: "وا! مگه میشه اینهمه طول بکشه؟! مگه نمیگی شوهرت سیتیزنه؟ مگه میشه یه سیتیزن نتونه زنشو با خودش ببره؟!!"
خلاصه اصلا باور نمیکنن. فکر میکنن رفته و قالم گذاشته یا فکر میکنن جدا شدیم و هزارتا فکر مسخره دیگه. اه، اه
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، omead ، Tomas ، leila.e ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 22:43)الهه سابق نوشته:  محمد یه جمله خیلی خوب توی امضاش نوشته:
بدترین سوال در تاریخ بشریت :
"چی شد پس نرفتی آمریکا؟ کی میری"؟
دقیییییقا همینه.
میدونید چیه؟ اکثر افراد اصلا کوچکترین اطلاعی از قوانین ویزای ازدواج ندارن. دوست و آشنا و فامیل، هر کی منو میبینه، با یه حالت خاصی میگه: "وا! چطور تو همراه شوهرت نرفتی؟ پسر فلانی از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفت و با خانومش دوتایی ویزا گرفتن رفتن، چطور تو با شوهرت نرفتی؟"
بعد که واسشون توضیح میدی که بابا، شوهر من سیتیزنه و به همسر سیتیزن ویزا نمیدن، یه جوری نگات میکنن که انگار میخوان بگن: "خر خودتی!" بعد که کلی توضیح میدی میگن: "وا! مگه میشه اینهمه طول بکشه؟! مگه نمیگی شوهرت سیتیزنه؟ مگه میشه یه سیتیزن نتونه زنشو با خودش ببره؟!!"
خلاصه اصلا باور نمیکنن. فکر میکنن رفته و قالم گذاشته یا فکر میکنن جدا شدیم و هزارتا فکر مسخره دیگه. اه، اه

واسه همین من دلم نمیخواست به کسی بگم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
من به جز چند تا دوست صمیمی دیگه به هیچ کس نگفتم و نمیگم.حتی به فامیل که دیگه اونا آدم و رسوا میکنن :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، mhy_1985
آره خوب شماها که نامزدی هستید میتونید به کسی نگید ولی ما ازدواجیا نمیتونیم پنهان کنیم. اصلا واسه ازدواجیا از در و دیوار میباره
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mhy_1985
بچه ها فردا دیگه سفارت تعطیل نیست؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-01 ساعت 23:10)الهه سابق نوشته:  آره خوب شماها که نامزدی هستید میتونید به کسی نگید ولی ما ازدواجیا نمیتونیم پنهان کنیم. اصلا واسه ازدواجیا از در و دیوار میباره

راست میگی بهت حق میدم؛ ولی اینا همه حرف های زودگذره و مال الانه و در اصل قضیه تأثیر نداره
تو هم به من (نمیدونستم که بگم من یا ما) حق بده که باید هم با محیط جدید کنار بیام هم تازه آقای نامزد و خونواده اش رو اساسی و برای یک زندگی بشناسم (البته که میشناسیم ولی خب دیگه) درحالیکه تو شوهرت و مرد زندگیت رو به خوبی میشناسی و یه قدم از ماها جلوتری
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، leila.e ، kamela ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان