کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره الهه از یه طرف درست میگه چون ازدواج رو نمیشه پنهان کرد. به قول مرسده باید بریم خانواده و خود آقای نامزد و بهتر بشناسیم. اما همه ی اینا رو باید به دید
مثبت نگاه کرد. یه زندگی جدید تو یه کشور جدید. باید به فکر زیبا ساختنش باشیم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، leila.e ، kamela ، mhy_1985
دوستمون tomasجالبه بیشتر مواقع میبینمیش آنلاین همچنین تشکرهاش رو. اما تاحالا ندیدم پستی بزاره Smile به هر حال شاد باشین همیشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
کاملیا جان چرا فکر می کنی که قصدم فخر فروشی بوده؟من فقط خواستم از احساسم بگم. حالا شما اونجور برداشت کن. من از این سایت خیلی کمک گرفتم و دلم میخواد به دوستان اگه سوالی دارن کمکی کنم تا دینمو نبت به این سایت ادا کنم. فقط همین
Sad
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
حتما هم قصد شما همین بوده عزیزم. اما میدونی اینجا بچه ها یه مقدار حساس هستن (خودم و اصلا میگم) به نظرم به خاطر کیس و مدت زمان زیادی که طول کشیده همه دلتنگ هستیم.و شاید بعضی حرفا هرچند هم که بی منظور باشه یکم آدم و برنجونه. ناراحت نشو. خودت هم تو این شرایط بودی.خب زندگی چطوره؟ عقد کردی به سلامتی؟ Smile تعریف کن برامونRolleyes

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
من فکر میکنم کاملا شوخی کرد با شما! منم خیلی وقتا این حرف رو به شوخی میزنم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
gole جان کاملا داشت شوخی میکرد. متوجه نشدی؟
جودی جان سفارت فردا بازه خبرش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
الهه جون من خواستم تو این سایت ثبت نام کنم ولی احتمال دادم ترنسفر کنن به ارمنستان و فعلا صبر میکنم تا تاریخ مصاحبه معلوم بشه.. تاثیری که تو وقت مصاحبه نداره؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
نه عزیزم فقط واسه تعیین اداره پسته
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
مرسی عزیزم.. یه جایی تو سایتشون خوندم باید بعد از ثبت نام از این صفحه پرینت بگیریم.. درسته؟

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
خانم گل شما از کجا میدونی اسم من کاملیا هست؟من که نوشتم کاملا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
جودی جون من ندیدم که بگه پرینت بگیر. ولی اگه دیدی، پرینت بگیر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
جودی لعنت به ذاتشون، هنوز که سایتو آپدیت نکردن اینا. اه. فکر کنم اصلا آپدیت نکنن و ایمیل بدن بهتون. بگو شوهرت مرتب چک کنه
لعععععععنت به همشون
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985
بچه ها واسه آتیش زدن NVC و سفارت چند مترمکعب بنزین لازمه؟
پاسخ
جودی نوشته که سفارت بهتون ایمیل میزنه و بعد بادی از طریق سایت وقت بگیرید. من تاحالا فکر میکردم وقتو خودشون اعلام میکنن
پاسخ
وقت مصاحبه رو ما تعیین میکنیم؟!!! درست متوجه شدم؟ اونا ایمیل میدن بعد ما هر روزی دلمون خواست رو انتخاب میکنیم؟

واقعا لعنت بهشون که هر روز یه بازی درمیارن و ارامش رو گرفتن از ما!

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان