کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها این وقت گرفتن از سفارت جزو این قانون های جدیده که تازه اجرا میشه و از دسامبر به اجرا در اومد؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
فامیلمون پریشب می گه پس کی میرین آمریکا.انقدر از این سوال بدم می آد .یه جوری می گن انگار دارن خرجمونو الان می دن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، arian307 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
جودی جون هر روز که بخوای نیست عزیزم. آنکارا که توی مارچ وقت میده ولی ارمنستان توی ژانویه وقت میده. خداکنه منتقلت کنن ارمنستان
شبنم جون جدیدا اینجور شده که خود شخص باید وقت بگیره
قرار بود ازدواجیا به منوال گذشته وقتشونو سفارت بده، امروز یه جا دیدم نوشته خودمون باید وقت بگیریم

(2013-01-01 ساعت 22:43)الهه سابق نوشته:  محمد یه جمله خیلی خوب توی امضاش نوشته:
بدترین سوال در تاریخ بشریت :
"چی شد پس نرفتی آمریکا؟ کی میری"؟
دقیییییقا همینه.
میدونید چیه؟ اکثر افراد اصلا کوچکترین اطلاعی از قوانین ویزای ازدواج ندارن. دوست و آشنا و فامیل، هر کی منو میبینه، با یه حالت خاصی میگه: "وا! چطور تو همراه شوهرت نرفتی؟ پسر فلانی از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفت و با خانومش دوتایی ویزا گرفتن رفتن، چطور تو با شوهرت نرفتی؟"
بعد که واسشون توضیح میدی که بابا، شوهر من سیتیزنه و به همسر سیتیزن ویزا نمیدن، یه جوری نگات میکنن که انگار میخوان بگن: "خر خودتی!" بعد که کلی توضیح میدی میگن: "وا! مگه میشه اینهمه طول بکشه؟! مگه نمیگی شوهرت سیتیزنه؟ مگه میشه یه سیتیزن نتونه زنشو با خودش ببره؟!!"
خلاصه اصلا باور نمیکنن. فکر میکنن رفته و قالم گذاشته یا فکر میکنن جدا شدیم و هزارتا فکر مسخره دیگه. اه، اه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، battosai ، mercedeh2011 ، kamela ، omnia ، Tomas ، mhy_1985
بچه ها یعنی واقعا شما فکر میکردین سفارت وقت میده هنوز؟ تا جایی که من میدونم فقط لاتاری ها رو الان خودشون وقتشون رو میدن.... خوب من کل این راه و رفتم و ثبت نام کردم چرا از من نمیپرسین؟
ببین از کی گفتم ... با توجه یه شلوغی ترکیه که الان تا اپریل پر شده... ارمنستان هم که پرنده پر نمیزنه و وقت بعدی که میتونین بگیرین واسه 8 ژانویه است !! شما ها رو 100% یا منتقل میکنن یا یه ایمیل مثل همونی که من گرفتم رو بتون میدن که بیا و ترنسفر کن... شما هنوز تو مرحله ی nvc هستین و به سفارت نفرستادنتون پس احتمال این که خودشون یهو بفرستن به ارمنستان خیلی زیاده..... دوستای گل من... اگر هم بر فرض محال ترنسفر نکردن خودتون ترنسفر کنین خوب... واسه من 12 روزه ترنسفر شد... اصلا فرض رو بر این میگیریم که 2 ماه !!!!! طول بکشه که ترنسفرتون کنن... بهتر از این نیست که بخواین 4 5 ماه وایسین؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، sara mas ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-02 ساعت 16:25)الهه سابق نوشته:  جودی لعنت به ذاتشون، هنوز که سایتو آپدیت نکردن اینا. اه. فکر کنم اصلا آپدیت نکنن و ایمیل بدن بهتون. بگو شوهرت مرتب چک کنه
لعععععععنت به همشون

ببین آدم چه حالی میشه الهه جون؛ یادتونه هی به من میگفتین مرتب چک نکن
دیدین Cool
ولش کنین خودش آپ دیت می شه Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
آرین درست میگه بچه ها اگه امکانش هست پرونده تون رو منتقل کنید به ارمنستان. حداقل زود وقت مصاحبه بتونین مشخص کنید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
من که شوهرم نمیذاره منتقل کنم میگه اگه لازم باشه خودشون منتقل میکنن!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، omnia ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-02 ساعت 20:48)shabnam.84 نوشته:  آرین درست میگه بچه ها اگه امکانش هست پرونده تون رو منتقل کنید به ارمنستان. حداقل زود وقت مصاحبه بتونین مشخص کنید Smile

حالا تو این هیریویری منم میشم لاک غلط گیر Big GrinBig Grin
900 بار از روش بنویس TongueSmile
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-02 ساعت 21:41)arian307 نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 20:48)shabnam.84 نوشته:  آرین درست میگه بچه ها اگه امکانش هست پرونده تون رو منتقل کنید به ارمنستان. حداقل زود وقت مصاحبه بتونین مشخص کنید Smile

چی غلط بود؟ ؟؟؟ به زبان عامیانه هم بتونین نوشته میشه هم بتونید.

یعنی واقعا تا حالا ندیده بودی؟ Big Grin اشتباهت بی مورد بود Cool

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، mhy_1985
منم همسرم همینو میگه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-02 ساعت 23:10)girl نوشته:  منم همسرم همینو میگه

خب پس شماها منتقل نمیکنید مگر اینکه خودشون این کارو انجام بدن. امیدوارم
به خوبی بگذره Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-02 ساعت 22:21)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 21:41)arian307 نوشته:  

چی غلط بود؟ ؟؟؟ به زبان عامیانه هم بتونین نوشته میشه هم بتونید.

یعنی واقعا تا حالا ندیده بودی؟ Big Grin اشتباهت بی مورد بود Cool

اوه.... آره سوتی دادم بدجورررر.... اصلا یه چیز دیگه خوندمششش. Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
یکی به من بگه چرا مردم فکر میکنن آمریکا چه بهشتیه که حتی حاضرن توالت شور بشن؟!!! چه اصراریه؟ چرا نمیرن استرالیا؟ ویزای کار میده با کار و حقوق خوب. استانداردهای زندگی توی استرالیا واقعا بالاتر از آمریکاست. وقتی چنین پست هایی میذارن بچه ها، میخوام از عصبانیت منفجر بشم
(2013-01-02 ساعت 23:58)mortezafox نوشته:  سلام احترام
دوستان معمولا راه های درست درمون اینجا نوشته میشه برای مهاجرت به آمریکا
من 3ساله با مشکل مواجه میشوم برای شرکت در واتاری
ولی میخوام تابستان هرجور باشه برم آمریکا
البته با تافل و زبان عالی
چنانچه راه های برای اقامت آمریکا میدانید بهم بگید
هرجور راهی باشه خواهش میکنم اگه راهی میدونید بهم بگید (غیر معمولی)
مثلا ویزای مسافرت بگیری بعدش برنگردی
حاضرم توالت بشورم ولی برم
کاردانی معماری
و لیسانس عمران دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، omnia ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
واقعا ناراحت کنندس.. خیلیارو میبینم که اینجا واسه خودشون برو بیایی دارن بعد میرن اونجا و فقیرانه زندگی میکنن.. واقعا نمیفهممشون!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
آره منم خوندم. آدم ناراحت میشه وقتی میبینه بعضی ها حاضر هستن تن به هرکاری بدن اما از اینجا فقط برن.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان