کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الهه جونم خیلییییییییییییی خوشحال شدم. تبریک میگم عزیزم.ایشالا به زودی وقت مصاحبه رو مشخص میکنی.

حالا نفت و ببریم واسه به آتش کشیدن nvc?

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، arian307 ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
مرسی شبنم جونم. نفت نه، بنزین Big Grin
اگه این مسخره ها عکسامو گم نکرده بودن، یک ماه پیش پروندم تکمیل شده بود. خیلی بچه ها رو اذیت میکنن اینا. کاش کار کاملا هم زودتر درست بشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، NedaE ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
ای بابا .... من میخوام تاریخ مصاحبه ام رو عوض کنم به 15 فبریه.. باید تکس ریترن جدید ببرم باز؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
نه بابا، کسایی که بعد از آخر اپریل مصاحبه میشن باید تکس جدید ببرن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
(2013-01-03 ساعت 21:42)الهه سابق نوشته:  مرسی شبنم جونم. نفت نه، بنزین Big Grin
اگه این مسخره ها عکسامو گم نکرده بودن، یک ماه پیش پروندم تکمیل شده بود. خیلی بچه ها رو اذیت میکنن اینا. کاش کار کاملا هم زودتر درست بشه

ایرادی نداره. مهم اینه که به سلامتی درست شد. خدا رو شکر
امیدوارم کار همه زودتر درست بشه.
جودی. کاملا.ندا.سیمی.محمد.سارا.ملیسا....
حافظه م ضعیف شده باقی اسم ها رو فراموش کردم Tongue
در آخر هم آرین دیکته خراب مصاحبه قبول بشه Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، NedaE ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
شبنم جون ایشالا تو هم وقتی اقدام کردی خیلی زود ویزاتو بگیری Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela
(2013-01-04 ساعت 01:04)girl نوشته:  شبنم جون ایشالا تو هم وقتی اقدام کردی خیلی زود ویزاتو بگیری Smile

ممنون عزیزم. تا 4-3 ماه دیگه ایشالا همه رفتین و اون موقع شما به من امیدواری میدین Smile امیدوارم کار منم زود درست بشه. Rolleyes

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011
من هستم عزیزم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011
(2013-01-04 ساعت 01:27)girl نوشته:  من هستم عزیزم Smile

امیدوارم زودتر مشخص بشه مصاحبه و بری.
اما اگه هم تا 3 ماه دیگه اینجا باشی. هر چی که خوبه همون برات اتفاق بیفته گلم.
برای بقیه بچه ها هم همینطور Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011
(2013-01-01 ساعت 22:43)الهه سابق نوشته:  محمد یه جمله خیلی خوب توی امضاش نوشته:
بدترین سوال در تاریخ بشریت :
"چی شد پس نرفتی آمریکا؟ کی میری"؟
دقیییییقا همینه.
میدونید چیه؟ اکثر افراد اصلا کوچکترین اطلاعی از قوانین ویزای ازدواج ندارن. دوست و آشنا و فامیل، هر کی منو میبینه، با یه حالت خاصی میگه: "وا! چطور تو همراه شوهرت نرفتی؟ پسر فلانی از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش گرفت و با خانومش دوتایی ویزا گرفتن رفتن، چطور تو با شوهرت نرفتی؟"
بعد که واسشون توضیح میدی که بابا، شوهر من سیتیزنه و به همسر سیتیزن ویزا نمیدن، یه جوری نگات میکنن که انگار میخوان بگن: "خر خودتی!" بعد که کلی توضیح میدی میگن: "وا! مگه میشه اینهمه طول بکشه؟! مگه نمیگی شوهرت سیتیزنه؟ مگه میشه یه سیتیزن نتونه زنشو با خودش ببره؟!!"
خلاصه اصلا باور نمیکنن. فکر میکنن رفته و قالم گذاشته یا فکر میکنن جدا شدیم و هزارتا فکر مسخره دیگه. اه، اه

دوری همسرانمون رو تحمل میشه کرد زرزر مردم رو نمیشه.

ببخشید مجبور شدم بی تربیت بشم یه لحظه.هیچ کلمهای بجز زرزر نمیتونه توصیفش کنه.

خوش باشین دوستان خوبم/ این نیزبگذرد

(2013-01-02 ساعت 19:05)omnia نوشته:  فامیلمون پریشب می گه پس کی میرین آمریکا.انقدر از این سوال بدم می آد .یه جوری می گن انگار دارن خرجمونو الان می دن Smile

یکی نیست بگه آخه اصلا گیریم ما رفتیم به شما چی میرسه بوزینه ها که انقدر سوال پیچمون میکنین.

فضولن مردم

(2013-01-02 ساعت 20:53)الهه سابق نوشته:  من که شوهرم نمیذاره منتقل کنم میگه اگه لازم باشه خودشون منتقل میکنن!

خانم منم دقیقا میگه خودشون حودشون. میگم بابا همه میگن ترنسفر کنیم ارمنستان. میگه لازم باشه خودشون انجام میدن.
نمیدونم والا صبر کنیم حالا ببینیم چی میگن اصلا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 01:55)الهه سابق نوشته:  یکی به من بگه چرا مردم فکر میکنن آمریکا چه بهشتیه که حتی حاضرن توالت شور بشن؟!!! چه اصراریه؟ چرا نمیرن استرالیا؟ ویزای کار میده با کار و حقوق خوب. استانداردهای زندگی توی استرالیا واقعا بالاتر از آمریکاست. وقتی چنین پست هایی میذارن بچه ها، میخوام از عصبانیت منفجر بشم
(2013-01-02 ساعت 23:58)mortezafox نوشته:  سلام احترام
دوستان معمولا راه های درست درمون اینجا نوشته میشه برای مهاجرت به آمریکا
من 3ساله با مشکل مواجه میشوم برای شرکت در واتاری
ولی میخوام تابستان هرجور باشه برم آمریکا
البته با تافل و زبان عالی
چنانچه راه های برای اقامت آمریکا میدانید بهم بگید
هرجور راهی باشه خواهش میکنم اگه راهی میدونید بهم بگید (غیر معمولی)
مثلا ویزای مسافرت بگیری بعدش برنگردی
حاضرم توالت بشورم ولی برم
کاردانی معماری
و لیسانس عمران دارم

در جواب به این دوستمون :

تورو خدا ببین به چه روزی افتادیم!

(2013-01-03 ساعت 13:18)NedaE نوشته:  بچه ها من یه دغدغه ی خنده دار دارم،اگه پیشنهادی دارین استقبال میکنم.
مادر عزیز من پند سال پیش که هنوز هیچ خبری نبود کلی به قول معروف جهیزیه واسه من خریده :| به منم نگفته چون میدونسته مخالفت میکنم.
حالاااا الان که مقصد آمریکا (با برق 100V , 80 Hrz ) شده همه وسایل برقی که خریده مثل آیینه دق شده Smile)) یه عالمه سِت کامل وسایل برقی آکبند مولینکس که همشون برای برق 220 , 50-60 hrz هستن. (جاروبرقی،اتو،چرخ گوشت،سرخ کن،بخار پز،....)
خوشحال میشم اگه پیشهادی دارین بگین،جای مناسبی که خریدار داشته باشن یا وبسایت یا حتی هرگونه پیشنهاد مهندسی برای قابل استفاده کردنشون(یه چیزی غیر از مبدل های خیلی سنگین)

ببخشید هر چی گشتم نفهمیدم سوالم رو کجا بنویسم بهتره!

اگه جاروبرقی رو به قیمت مناسب میدین من برای مادرم بخرم کادو . جاروبرقی اش اذیتش میکنه. هم شما به من ارزون بده هم من با خریدم از شما حمایت میکنم که جنستون رو دستتون نمونه. پیام خصوصی بذارین.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
وااااای خدا مردم از خنده
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
محمد جان منم موافق این دوستمون نبودم و نیستم ولی احساس نمیکنی یکم تو جواب دادن بهش تند رفتی؟ این پپست از جای دیگه کپی شده و اون ادم الان اینجا نیست که از خودش دفاع کنه و فکر میکنم اصلا همچین حرفی راجع به خودش و خانوادش درست نباشه.. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ما نظرمونو میتونیم با ادبیات بهتر و ملایمتری بیان کنیم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
بچه ها چه جالب، 3 ژانویه 2012 اقدام کردم، 3 ژانویه 2013 پروندم تکمیل شد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، omnia ، kamela ، arian307 ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 17:12)الهه سابق نوشته:  نه مرسده جان، من که الان 1 ماه و 2 روزه منتظر جواب NVC در مورد عکسامم!!! مطمئنم الان که جواب بدن میگن چرا شوهرت تاحالا تکس نداده و بعد باید حسابدار بگیرم و از این مسخره بازیا. این قصه سر دراز دارد عزیزم

هپاتیت کارت لازم نداره. واکسن آنفلونزا هم بدون نسخه میشه خرید کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان