کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-04 ساعت 02:45)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 20:12)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین عزیز Smile
ایشالا گوش شیطون کر ویزاتو یکضررررب بگیری
دعا کن من و جودی بیفتیم ارمنستان

بابا برای منم دعا کنید

الهه جان تبریک میگم خوشحالم کردی.

ویزا یکضرب ایشالا.

خداوندا توکل کردیم به خودت کارهمه بچه ها رو ردیف کن انشالله.

(2013-01-04 ساعت 01:19)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:04)girl نوشته:  شبنم جون ایشالا تو هم وقتی اقدام کردی خیلی زود ویزاتو بگیری Smile

ممنون عزیزم. تا 4-3 ماه دیگه ایشالا همه رفتین و اون موقع شما به من امیدواری میدین Smile امیدوارم کار منم زود درست بشه. Rolleyes

شبنم گفتی هنوز پست نکردی؟

فکر میکنی با هم بیفتیم؟

(2013-01-04 ساعت 02:41)girl نوشته:  محمد جان منم موافق این دوستمون نبودم و نیستم ولی احساس نمیکنی یکم تو جواب دادن بهش تند رفتی؟ این پپست از جای دیگه کپی شده و اون ادم الان اینجا نیست که از خودش دفاع کنه و فکر میکنم اصلا همچین حرفی راجع به خودش و خانوادش درست نباشه.. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ما نظرمونو میتونیم با ادبیات بهتر و ملایمتری بیان کنیم Smile

باشه پاکش میکنم.
آره محمد من هنوز پست نکردم مدارک رو. تا ۴ ماه دیگه ایشالا ،اوایل اردیبهشت .البته من می‌خوام ابوظبی رو انتخاب کنم. اما باز هم کار تو زودتر از من راه میفته فکر کنم. من 4-3 ماه طول میکشه کیس اپروو بشه بعدش هم 2 ماه حساب کنم تا مصاحبه....

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
مرسی مرسده جونم Smile
شوهرم که میگه باورش نمیشه پروندم تکمیل شده باشه. میگه مطمئنم چند روز دیگه ایمیل میزنن میگن آخ، فلان چیزو یادمون رفت ازتون بخواهیم!!! خلاصه من الان زنگ زدم NVC و شفاهی هم ازشون تایید گرفتم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985
من یه چیزی میدونم دیگه قربونت برم ؛ رنگ چشماتون نشون میده که الان پروندتون در چه وضعیه Big Grin
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
دیروز همینجوری با یه دوستی صحبت می کردم که گفت 2 ساله رفته امریکا
بعد برای خودم داشتم توی مهاجرسرا می گشتم اولین پست هایی که گذاشته بود رو از سر کنجکاوی رفتم دیدم
دقیقا 3 یا 4 پستی که گذاشته بود نوشته بود :
زندگی آدما اگه توش امید نباشه کسل کننده و تکراری میشه وقتی بچه ایم می خوایم بزرگ شیم تا بریم مدرسه وقتی می ریم مدرسه امید داریم که زودتر دیپلم بگیریم و مدرسمون تموم شه بعد بعضیا می خوان برن دانشگاه و بعضیا به درست کردن زندگیشون امید دارند این پروسه تا زمان مرگ ادامه داره اگه امید به هدف نباشه زندگی خیلی بی مزه است از نظر من . من به شخصه با این که مستند راز رو ندیدم ولی اون چیز هایی رو که ازش شنیدم رو بهش ایمان دارم هرچی که تو ذهنمونه اتفاق می افته چون می خوایم که اتفاق بیفته . من خودم مطمئنم تا نهایتا یکی دو ماه دیگه به بچه های انجمن خبر برنده شدنم رو می دم چون می خوام که این خبرو بدم پس میتونم چون میخوام!

به خودش نشون دادم
هم برای من جالب بود هم برای خودش Smile همه چیز درست میشه
(باز رفتم بالا منبرا ... دیدی؟ وقتی خودم حالم بده این حرفها رو تحویل خودم بدین Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، payamkj ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 14:37)NedaE نوشته:  راستی mhy_1985 ، من جواب یه سوال شما رو توی تاپیک "دعوت خانواده ی همسر آمریکایی" دادم ولی سوال شما باعث شد ذهن خودمم دوباره قلقلک داده بشه واسه دعوت.آخه خیلی دوست داشتم اینکار رو بکنم Sad میخوام بدونم شما نهایتا چیکار کردین؟ چون سوالتون یکم قدیمی بود مربوط به نوامبر.
بزودی بهت اطلاع میدم.

همسرت آمریکاییه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 19:04)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 14:37)NedaE نوشته:  راستی mhy_1985 ، من جواب یه سوال شما رو توی تاپیک "دعوت خانواده ی همسر آمریکایی" دادم ولی سوال شما باعث شد ذهن خودمم دوباره قلقلک داده بشه واسه دعوت.آخه خیلی دوست داشتم اینکار رو بکنم Sad میخوام بدونم شما نهایتا چیکار کردین؟ چون سوالتون یکم قدیمی بود مربوط به نوامبر.
بزودی بهت اطلاع میدم.

همسرت آمریکاییه؟

بله آمریکایی هستن ولی هنوز عقد نکردیم نامزدم هستن و واسه همین اعضا درجه یک خانواده محسوب نمیشن وبه خاطر مسائلی که توی اون تاپیک واستون نوشتم،پارسال منصرف شدم از دعوت به ایران.حالا میخواستم بدونم شما نهایتا چیکار کردین برای پدر همسرتون؟منتظر خبرای خوب هستم Smile
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas
ندا جان پس نامزد شما هم مثل نامزد من آمریکایی هستن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
خداییش خیلی منو خیلی اذیت کردنا. الان یادم اومد پروندم 1 ماه و 27 روز (بگو 2 ماه)!!!! بعد از اپروو رفت NVC!! واسه همه 2 هفته ای میره یا نهایتا 1 ماهه.

جودی جونم تو توی سایت ثبت نام نکردی که هنوز؟ من ثبت نام کرده بودم، بعد فکر کردم دیدم ممکنه منتقلم کنن و این اکانتی که ساختم دیگه اون موقع به دردم نخواهد خورد و از اونجایی که با هر شماره پاسپورت یک اکانت بیشتر نمیشه ساخت، اونوقت اگه منتقلم کنن دردسر میشه واسم. واسه همین دیشب بهشون ایمیل زدمو گفتم اکانتمو ببندن تا بعدا دوباره یکی دیگه باز کنم. امروز جواب دادن که اکانتمو بستن Smile
خواست بگم اگه تو هم یه وقت ساختی بهتره بهشون بگی پاکش کنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 19:11)NedaE نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 19:04)mhy_1985 نوشته:  
بزودی بهت اطلاع میدم.

همسرت آمریکاییه؟

بله آمریکایی هستن ولی هنوز عقد نکردیم نامزدم هستن و واسه همین اعضا درجه یک خانواده محسوب نمیشن وبه خاطر مسائلی که توی اون تاپیک واستون نوشتم،پارسال منصرف شدم از دعوت به ایران.حالا میخواستم بدونم شما نهایتا چیکار کردین برای پدر همسرتون؟منتظر خبرای خوب هستم Smile

متاسفانه چون همسر شما آمریکایی هستند با نامزدی نمیتونن تشریف بیارن ایران. همسر منم آمریکایی بود اما ما عقد و بعد ازدواج کردیم که ملزم هزینه و تشریفات زیاد در کنسولگری استانبول هست. بعد از ازدواج و ثبت رسمی و یکبار سفر همسرتون به ایران جهت چک شدن در وزارت اطلاعات (که ما هم همین مراحل رو گذروندیم) همسرتون میتونن نسبت به دعوت بستگانشون به ایران اقدام کنند. در غیر اینصورت نمیشه. (منبع: تجربیات خودم و اطلاعات پلیس اتباع خارجه ایران و کنسولگری ایران)

(2013-01-04 ساعت 16:47)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 02:45)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 20:12)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین عزیز Smile
ایشالا گوش شیطون کر ویزاتو یکضررررب بگیری
دعا کن من و جودی بیفتیم ارمنستان

بابا برای منم دعا کنید

الهه جان تبریک میگم خوشحالم کردی.

ویزا یکضرب ایشالا.

خداوندا توکل کردیم به خودت کارهمه بچه ها رو ردیف کن انشالله.

(2013-01-04 ساعت 01:19)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:04)girl نوشته:  شبنم جون ایشالا تو هم وقتی اقدام کردی خیلی زود ویزاتو بگیری Smile

ممنون عزیزم. تا 4-3 ماه دیگه ایشالا همه رفتین و اون موقع شما به من امیدواری میدین Smile امیدوارم کار منم زود درست بشه. Rolleyes

شبنم گفتی هنوز پست نکردی؟

فکر میکنی با هم بیفتیم؟

(2013-01-04 ساعت 02:41)girl نوشته:  محمد جان منم موافق این دوستمون نبودم و نیستم ولی احساس نمیکنی یکم تو جواب دادن بهش تند رفتی؟ این پپست از جای دیگه کپی شده و اون ادم الان اینجا نیست که از خودش دفاع کنه و فکر میکنم اصلا همچین حرفی راجع به خودش و خانوادش درست نباشه.. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ما نظرمونو میتونیم با ادبیات بهتر و ملایمتری بیان کنیم Smile

باشه پاکش میکنم.
آره محمد من هنوز پست نکردم مدارک رو. تا ۴ ماه دیگه ایشالا ،اوایل اردیبهشت .البته من می‌خوام ابوظبی رو انتخاب کنم. اما باز هم کار تو زودتر از من راه میفته فکر کنم. من 4-3 ماه طول میکشه کیس اپروو بشه بعدش هم 2 ماه حساب کنم تا مصاحبه....

به امید خدا-موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas
نه عزیزم.. ثبت نام نکردم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-04 ساعت 19:54)shabnam.84 نوشته:  ندا جان پس نامزد شما هم مثل نامزد من آمریکایی هستن Smile

بله شبنم مهربون Smile
در مورد این سوال http://mohajersara.com/thread-5912.html بسیااااااااارررر خوشحال میشم اگه هر همفکری ای داری به اشتراک بذاری :*
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
الاهه و گرل جوون...پس انشاالاه که از ما هم دیگه چیزی نمیخان...پس در این صورت یعنی ایمیل تکمیل مدارک رو تا یک ماه دیگه به ما میدن؟راستی اگر کسی ایمیل نزنه و از ان وی سی نپرسه که تکمیل شده یا نه خودشون به وکیل یا خود شخص خبر میدن؟

الاهه جون به نظرت تا کی بهت تاریخ مصاحبه میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
اگه ایمیل بدی بهت میگن که تکمیل شده یا نه.. ایمیل بده بپرس عزیزم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
کاملا جان، باید تا 1 ماه دیگه تکمیل مدارکتو بگیری. دیگه چیزی نمونده که ازت نخواسته باشن.
اگه کسی ایمیل نزنه، خودشون نامه رو واسه وکیل یا خود شخص پست میکنن و آدم دیرتر میفهمه
ببین اگه مثل قدیم بود، باید 2 ماه دیگه نامه مصاحبم میومد و میگفتن که 1.5 تا 2 ماه بعدش زمان مصاحبمه. یعنی 3.5 تا 4 ماه بعد از تکمیل مدارک، قبلا ها شخص مصاحبه میشد.
ولی جدیدا انقدر آنکارا شلوغه که نگو. الان واسه 4 ماه دیگه وقت میده!! با 2 ماه انتظار واسه دریافت نامه، میشه 6 ماه.
از اونور ارمنستان الان توی ژانویه وقت میده!! فرقش 4 ماهه.
حالا دیگه نمیدونم، اگه منتقل کنن ارمنستان، 3.5 تا 4 ماه دیگه باید مصاحبه بشم. اگرم آنکارا بمونم که 6 ماه دیگه میشه مصاحبم.
البته الان چون سیستم وقت دهی کلا تغییر کرده، این تخمینهایی که زدم، شاید همش غلط از آب دربیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas ، mhy_1985
جودی جونم راستی برو توی این سایت و کیس نامبرتو بزن ببین چه پیغامی میده
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، mhy_1985
الاهه جون...این سایتی که دادی فقط برای کسایی هست که مدارکشون تکمیل میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان