کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
راست میگی جودی، جوابش خیلی تند بود ولی اون قسمت که گفت خاک بر سر توالتی که تو شویندش باشی انقدر خنده دار بود که هنوزم دارم میخندم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، kamela ، NedaE ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 20:12)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین عزیز Smile
ایشالا گوش شیطون کر ویزاتو یکضررررب بگیری
دعا کن من و جودی بیفتیم ارمنستان

بابا برای منم دعا کنید

الهه جان تبریک میگم خوشحالم کردی.

ویزا یکضرب ایشالا.

خداوندا توکل کردیم به خودت کارهمه بچه ها رو ردیف کن انشالله.

(2013-01-04 ساعت 01:19)shabnam.84 نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:04)girl نوشته:  شبنم جون ایشالا تو هم وقتی اقدام کردی خیلی زود ویزاتو بگیری Smile

ممنون عزیزم. تا 4-3 ماه دیگه ایشالا همه رفتین و اون موقع شما به من امیدواری میدین Smile امیدوارم کار منم زود درست بشه. Rolleyes

شبنم گفتی هنوز پست نکردی؟

فکر میکنی با هم بیفتیم؟

(2013-01-04 ساعت 02:41)girl نوشته:  محمد جان منم موافق این دوستمون نبودم و نیستم ولی احساس نمیکنی یکم تو جواب دادن بهش تند رفتی؟ این پپست از جای دیگه کپی شده و اون ادم الان اینجا نیست که از خودش دفاع کنه و فکر میکنم اصلا همچین حرفی راجع به خودش و خانوادش درست نباشه.. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ما نظرمونو میتونیم با ادبیات بهتر و ملایمتری بیان کنیم Smile

باشه پاکش میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
خداوندا تو خودت شاهدی که بدون یک ذره ریا همیشه کارام رو به خودت حواله دادم و توکل کردم به خودت و هیچوقت هم منو ناامید نذاشتی. خودت بچه ها رو کمک کن برن پیش همسرانشون. همه بگن آمین.
بجز تو امیدی نداریم. خیر ما رو برامون پیش بیار.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، omnia ، kamela ، NedaE ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی محمد عزیز، امیدوارم زودتر اپرووت بیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، Tomas
امین.. مرسی Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas
الاااااااااهه جون تبریییییییک خانم.واقعا خوشحال شدم و از دیدن این پستت به خودمم امیدوار شدم...فکر میکردم دیگه ان وی سی به همه جواب رد میده..الاهه جون خداروشکر..خداروشکرررررررررر..من مطمینم همههههههه ما تابستون اونجاییم...انشاالاه...بابا نویل کادوتو داد الاهه...مبارکت باشه عزیزم..خیالم از بابت تو و جودی راهت شد..من هم یک خبر خوب گرفتم و این بود که اجاره نامه مارو(دمیسیل)وکیل گرفته و الان دستش هست و فردا به ان وی سی پست میکنه...وکیل الان هم گفت ان وی سی بهش گفته ما دمیسیل رو که بدیم دیگه هیچی از ما نمیخان.الاهه جون به نظرت وکیل راست میگه؟ایا ان وی سی این حرف رو میزنه که دیگه هیچی نمیخایم؟یک سوال دیگه دارم....از فردا که بسته ما پست میشه به ان وی سی باید تا 20 روز کاری صبر کنیم یا از وقتی بسته به ان وی سی میرسه تا 20 روز باید صبر کنیم تا جواب بدن؟

راستی الاهه جون این ایمیل تکمیل مدارک که برات اومد ان وی سی به خودت ایمیل زد؟ایا اول به وکیلت زده ایمیل رو و بعد به تو؟الاهه جون تو یک بار به ان وی سی ایمیل زدی و در باره پروندت پرسیدی تا امروز جواب دادن یا اینکه ایمیل پیچشون کردی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
عزیزم اخرین باری که از ما مدرک خواستن اینو به همسرم گفتم.. منم فکر میکردم الکی گفتن ولی واقعا دیگه چیزی نخواستن.. اگه اینو گفتن پس تکمیلههه Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 05:17)girl نوشته:  عزیزم اخرین باری که از ما مدرک خواستن اینو به همسرم گفتم.. منم فکر میکردم الکی گفتن ولی واقعا دیگه چیزی نخواستن.. اگه اینو گفتن پس تکمیلههه Wink

جودی بد تر از من خواب نداری هااا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
اره.. نمیدونم چرا شبا نمیتونم بخوابم!!! البته تا همین الان داشتم فیلم میدیدم..

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 05:33)girl نوشته:  اره.. نمیدونم چرا شبا نمیتونم بخوابم!!! البته تا همین الان داشتم فیلم میدیدم..

چه جالب منم داشتم تا الان فیلم میدیدم. شبا نمیشه خوابید

اینم یه جمله از همسرم که تو اسکایپ همین الان واسم تایپ کرد:

[4:53:39 AM] xxxxxxx: they let illegal immigrants stay here for ages and give them diapers and free food. but when someone marries- they make them feel like criminals. it's bullshit

--------------------------------------------
چی بگم از دست این nvc و uscis والا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 19:47)الهه سابق نوشته:  بچه هاااااااااا
پروندم تکمیل شد، هوراااااا

خیلی تبریک میگم الهه مهربون.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
مرسی کاملا و لیلای عزیزم Smile
کاملا جان من وقتی سری دوم عکسو فرستادم، با NVC تماس گرفتمو پرسیدم بعد از ارسال این عکس مدارکم تکمیل میشه؟ گفت آره. باور نکردمو دوباره فرداش زنگیدم و بازم گفتن آره. بازم فرداش زنگیدمو پرسیدم، ایندفعه خانومه یه کم عصبانی شد و گفت این آخرین مدرکه و بعدش میره سفارت. البته من عمرا باور نکردم ولی ظاهرا راست گفته بود.
عزیزم به خودم ایمیل دادن. من مرتب بهشون ایمیل میزدم و هر دفعه هم در جواب میگفتن باید 20 روز کاری صبر کنید. ایمیل آخری که زدم مربوط به 9 روز پیش بود و این ایمیل تکمیل مدارک ریپلای اون ایمیلم بود. اگه مثلا بجای 9 روز پیش، 10 روز پیش ایمیل میزدم، پریروز جواب میدادن که هنوز صبر کنید و دیگه اینجوری نبود که فرداش ایمیل بزنن و بگن تکمیله. فرداش یه نامه پست میکردن به وکیلم و من تا اون نامه به دست وکیلم نرسیده بود، از موضوع خبردار نمیشدم.
همون 9 روز پیش که من ایمیل زده بودم بهشون، همسرم هم ایمیل زده بود و گفته بود آدرس و شماره تلفن جدیدشو وارد پرونده کنن. 2-3 ساعت بعد از اینکه جواب تکمیل پرونده من اومده بود، به شوهرم ایمیلشو جواب دادن و گفتن آدرستو توی پرونده تغییر دادیم و یک کلمه راجع به تکمیل هیچی نگفته بودن.
نتیجه اینکه بهت خبر نمیدن مگر اینکه چند روز قبلش ایمیل داده باشی و اونا هم جواب هر ایمیلو بر طبق متن داخل ایمیل به آدم میگن. مثلا به شوهرم اصلا اشاره هم نکردن که پرونده تکمیل شده!! به وکیلمم خبر ندادن. حالا احتمالا هفته دیگه نامه شون برسه دست وکیل
تو 2 هفته بعد از پست کردن، ایمیل زدنو شروع کن، 3 روز یکبار ایمیل بزن.
من توی یکی از ایمیلام گفته بودم لطفا پرونده منو سریعتر جواب بدین. میگم شاید، شاید اینکه ازم تکس نخواستنو گذاشتن سفارت تکسو ازم بگیره بخاطر اون ایمیلم بوده. نمیدونم

نتیجه گیری: دست از کچل کردن NVC برندارید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، Tomas
(2013-01-04 ساعت 02:55)mhy_1985 نوشته:  خداوندا تو خودت شاهدی که بدون یک ذره ریا همیشه کارام رو به خودت حواله دادم و توکل کردم به خودت و هیچوقت هم منو ناامید نذاشتی. خودت بچه ها رو کمک کن برن پیش همسرانشون. همه بگن آمین.
بجز تو امیدی نداریم. خیر ما رو برامون پیش بیار.

آمییییییییییییییییییییییییین
در مورد لوازم الکتریکی هم به محض اینکه بفهمم دقیقا میخوام چیکارشون کنم برات پیام خصوصی میذارم. Smile

منم بالاخره بعد از 10 روز،نامه UCSIS رو دریافت کردم و reciept number گرفتم.امیدوارم مراحل بعدی بی دردسر پیش بره.واسه منم دعا کنید خیلی نگران عکس هامون هستم.اگه الان تقاضای عکس بیشتر کنن پرونده خیلی عقب میفته چون حداقل تا 4 ماه دیگه نمیتونیم همدیگرو ببینیم و عکس جدید بگیریم :|
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، omnia ، kamela ، leila.e ، Tomas
راستی mhy_1985 ، من جواب یه سوال شما رو توی تاپیک "دعوت خانواده ی همسر آمریکایی" دادم ولی سوال شما باعث شد ذهن خودمم دوباره قلقلک داده بشه واسه دعوت.آخه خیلی دوست داشتم اینکار رو بکنم Sad میخوام بدونم شما نهایتا چیکار کردین؟ چون سوالتون یکم قدیمی بود مربوط به نوامبر.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas
(2013-01-03 ساعت 19:47)الهه سابق نوشته:  بچه هاااااااااا
پروندم تکمیل شد، هوراااااا

گفتم این صبح نزدیکه بگو نه
منم هوووووووووررررررررررراااااااااااااااا
مبارکه SmileSmileSmileSmileSmile