کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
میدونی شبنم جون، دلتنگی کمترینشه
همه به آدم به چشم یه فریب خورده نگاه میکنن. چون خونه نشین هم شدم، همه به چشم یه دختر بدبختی که چشم براه چیزیه که هیچ وقت اتفاق نمیفته، نگام میکنن.
فکر میکنن شوهرم دورم زده، فکر میکنن امید واهی دارم که ویزام درست میشه. فکر میکنن اصلا شوهرم واسم اقدام نکرده، فکر میکنن اصلا جدا شدیم و همه میگن تو بخاطر آمریکا رفتن شغل به اون خوبی رو از دست دادی و نشستی توی خونه و داری عمرتو تلف میکنی
این وسط یه عده معتقدن شوهرم همراه خانوادش رفته اونجا و من چون اون با خانوادش رفته و خانوادشم با من مشکل دارن،نمیتونم برم آمریکا و الکی میگم واسه ویزا اقدام کردم. در واقع معتقدن شوهرم به زور خانوادش منو ترک کرده و همراه اونا رفته آمریکا واسه زندگی!!!
آخه هر دفعه منو میبینن میپرسن با خانوادش رفته دیگه!!!! هرچی میگم بابا تنها رفته، پوزخند میزنن و دفعه بعد دوباره همینو میپرسن
خلاصه که دلتنگی واقعا کمترینشه

چقدر سخنرانی کردم! انگشتام ورم کرد Big Grin
خوب برم بخوابم که فردا برم دنبال واکسن ماکسن
شب همگی خوووووش

پی نوشت: ای نامه مصاحبه جودی، رخ بنما که منتظریم و در این روزگار تلخ تنها دیدار تو دل خسته ما را مرهم است Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، omnia
عزیزم Smile)))))))))))
خوب بخوابی دختر مهربووووون Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، NedaE ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985
سلام بچه ها من موردم نامزدیه و الان حدود دو ماهه که مدارک رو فرستادیم یه تکزاس . آپدیت دیروز سایت نشون داد که توی ماه گذشته فقط 6 روز از فرم های ماه جون رو پروسس کردن!! این یعنی حالا حالا ها ما خبر خوی نمیشنویم ؟ کسی مشابه وضعیت من هست ؟! تا اپروو شدن چند ماه باید بگذره؟ چه دوران سختی رو داریم . من که طاقتم تموم شدهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985
مگه کارت ملی انقضا داره؟ندیدم روش نوشته باشه...چند سال اعتبار داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985
اره عزیزم. اعتبار داره..

پشت کارت نوشته تا چه روزی اعتبار داره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985
الهه عزیز حالا که از بیکار بودن ناراحتی می خواستم یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم. حتما حتما حتما برو و کلاس زبان فشرده خودت رو ثبت نام کن. توی چند تا از پست هایی که نوشتی خوندم که زبانت زیاد روون نیست.
من همیشه پدر مادرم اصرار به یادگیری زبان انگلیسی داشتند و ما رو همیشه کلاس زبان می بردند و من به طور تخصصی زبان انگلیسی رو خوندم. ۱۰ سال هم توی یه کمپانی خارجی کار کردم که مجبور بودم باهاشون انگلیسی صحبت و مکاتبه کنم. همسرم هم چون انگلیسی کردن براش راحت تر بود باهم بیشتر انگلیسی صحبت می کردیم ... ولی با تمام این اوصاف اینجا که اومدم خیلی خیلی کم می یارم. اصلا گاهی اوقات فکر می کنم که اعتماد به نفسم برای حرف زدن می شه صفر و هیچی از صحبتهای مردم نمی فهمم.
تمام این پرحرفی ها رو کردم که بگم بزرگترین کمکی که می تونی به خودت بکنی اینه کلاس زبان بری، هم سرت گرم می شه فکر کنم خیلی مهمه توی این شرایط و هم اینکه به امید خدا کارت که درست بشه اینجا مشکلی نخواهی داشت.
و در آخر توصیه ام به همه منتظرین ویزا اینه که اینجا ۲ تا چیز خیلی خیلی برای ماهایی که از ایران می یایم مهم و نجات دهنده هست، زبان انگلیسی و رانندگی.
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-06 ساعت 09:02)negi نوشته:  الهه عزیز حالا که از بیکار بودن ناراحتی می خواستم یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم. حتما حتما حتما برو و کلاس زبان فشرده خودت رو ثبت نام کن. توی چند تا از پست هایی که نوشتی خوندم که زبانت زیاد روون نیست.
من همیشه پدر مادرم اصرار به یادگیری زبان انگلیسی داشتند و ما رو همیشه کلاس زبان می بردند و من به طور تخصصی زبان انگلیسی رو خوندم. ۱۰ سال هم توی یه کمپانی خارجی کار کردم که مجبور بودم باهاشون انگلیسی صحبت و مکاتبه کنم. همسرم هم چون انگلیسی کردن براش راحت تر بود باهم بیشتر انگلیسی صحبت می کردیم ... ولی با تمام این اوصاف اینجا که اومدم خیلی خیلی کم می یارم. اصلا گاهی اوقات فکر می کنم که اعتماد به نفسم برای حرف زدن می شه صفر و هیچی از صحبتهای مردم نمی فهمم.
تمام این پرحرفی ها رو کردم که بگم بزرگترین کمکی که می تونی به خودت بکنی اینه کلاس زبان بری، هم سرت گرم می شه فکر کنم خیلی مهمه توی این شرایط و هم اینکه به امید خدا کارت که درست بشه اینجا مشکلی نخواهی داشت.
و در آخر توصیه ام به همه منتظرین ویزا اینه که اینجا ۲ تا چیز خیلی خیلی برای ماهایی که از ایران می یایم مهم و نجات دهنده هست، زبان انگلیسی و رانندگی.
موفق باشید!

سلام عـــــزیـــــــزان دل
نگی جون من فکر میکنم زبان الهه خیلی خوب باشه ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
مرسده جونممم کی میری؟ مگه امروز قرار نبود بری عزیزم؟

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
مرسی نگی جونم. چشم حتما
مرسده جون من زبانم زیر متوسطه Smile
poram جان نگران نباش یهو میره جلو. واسه منم همینطوری بود ولی یدفعه حجم زیادی از پرونده ها رو با هم بررسی کردنو اپرووم سر موقع اومدش
جودی جونم مرسده جان الان آنکاراست Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985 ، negi
جدییی؟ ایشالا به سلامت برگردی عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985
مرسده به سلامتی ویزا رو بگیری و برگردی عزیزم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985
مرسده جون امیدوارم ویزات رو به خوشی‌ بگیری.دعا کن ما هم زودتر به این روز برسیم
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985
این مقولهٔ زبان به من هم استرس وارد می‌کنه.من پارسال می‌خواستم دانشجوی اقدام کنم برم پیش نامزدم برای همین الان هم آیلتس دارم هم تافل ولی‌ این که بلد باشی‌ در محیط آکادمیک گلیم خودتو از آب بگیری خیلی‌ بحثش فرق داره با کل جامعه! من با نامزدم هیچ وقت مشکل نداشتم چون هیچ وقت با slang صحبت نمی‌کنه ولی‌ میترسم تو جامعه به مشکل بر بخورم خصوصاً برای کار پیدا کردن.حالا دارم سرچ می‌کنم چه کلاس زبانی مناسب خواسته من هستش ولی‌ هنوز چیز خوبی‌ پیدا نکردم.شما دوستان گٔل هم اگه کلاس پیشنهادی دارین با کمال میل میشنوم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-05 ساعت 17:52)arian307 نوشته:  دوستان این کاربر tomas چرا صداش هست تصویرش نیست؟ عزیزم غریبی نکن بیا تو جمعمون...دوستمون یه خورده خجالتیه... Wink

وااااای آرین مردم از خنده. Smile))))))در ضمن آرین رفتی‌ که یه خبر دو شاخه به من بدیا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
سلام. من اینجا باید سوالمو مطرح کنم؟ گیج شدم!!!!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان