کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
پس کلا این سایت مثل اینکه آپدیتش خیلی دیر به دیره
جودی جونم اگه منتقلت کرده باشن ارمنستان، یهو ایمیل میدن میگن 3 هفته دیگه بیاها. خلاصه آماده باش که اگه اینجوری شد سریع خودتو واسه سفر آماده کنی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، girl ، Tomas ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
وای چقدر خوب میشه اونطوری Smile برای تو هم همینطور الهه جون

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
بچه ها وقت های سفارت ترکیه عقبگرد کرد! تا پریروز اواسط اپریل وقت میداد، الان شده 5 مارچ

این یعنی اگه جودیو منتقل هم نکنن ارمنستان، 2 ماه دیگه نوبت مصاحبشه Smile

ابوظبی چه خلوته!!!! واسه 7 ژانویه داره وقت میده!

البته دیروز توی ویزا جورنی دیدم نوشته بود که NVC گفته الان دارن ماه اپریلی ها رو وقتشونو اعلام میکنن. یهو دیدی نامه جودی اومدو منتقلشم نکرده بودنو تازه وقتش واسه اپریل بود. خیلی خوب شد Smile

مرسی شبنم مهربون Smile

جودی کجایی پس؟ شک ندارم ماکزیمم تا 2 ماه دیگه مصاحبته
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، omnia ، mhy_1985
من كيس نامبرمو ميخوااااااااااااام
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
هوراااااا .پس احتمالش خیلیه که شماها تا دو ماه دیگه مصاحبه بشین Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
جودی آره ولی منو اگه منتقل نکنن ارمنستان، میشه 4 ماه دیگه. چون 2 ماه طول میکشه که نامه مصاحبه رو بدن فقط
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، mhy_1985
قرررررررررررربونت برم عزیز دلم که اینقدر مهربونی و به فکر منییی Smile
امروز اصلا روز خوبی نبود.. نمیدونم چرا ولی حالم خیلی بد بود و معدمم بهم ریخت Sad
من واقعا نا امیدم, احساس میکنم افسرده شدم ولی الان اومدم اینجا دیدم اینقدر به فکرمی واقعا حالمو بهتر کرد.. از خدا میخوام کار همه زود درست بشه مخخخصوصا الهه جونم که اینقدر مهربونه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، omnia ، mhy_1985
عزیزم جودی جونم Smile
بخدا درک میکنم چه وضعیتی داری. اون موقع که هنوز پروندت توی NVC تکمیل نشده بود، یهو در کمال ناباوری جواب تکمیل مدارکت اومد. الان هم همینطور میشه. مطمئن باش
من خودم اصلا و ابدا باور نمیکردم مدارکم الان تکمیل بشه. روی 4-5 ماه دیگه حساب کرده بودم. ولی این اتفاق که افتاد حالا دیگه مطمئنم مصاحبه ام هم انقدرها که فکر میکنم دیر نمیفته.
راستی جودی جون بهتره تا وقت داری بری کارت ملی تو تعویض کنی. تاریخ انقضاش داره میرسه. روز مصاحبه هم کارت ملی رو میخوان فکر کنم.
بهتره تاریخش بروز باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، omnia ، mhy_1985
ایشالا الهه منتقلت کنن به ارمنستان یا ابوظبی که زودتر کارت انجام بشه عزیزمممم.

جودی تو هم انقدر اعصابت رو بهم نریز همه ی مشکلات از اعصابه. مثل همین معده درد. دیگه کارا افتاده تو سرازیری عزیزم. به زودی میری. :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
کارت ملی میخوان؟!! فکر کنم تا 93 اعتبار داره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
مرررسی شبنم مهربون Smile
راست میگی شبنم، آدم وقتی پروندش توی اداره مهاجرته هی حرص میخوره که کی اپرووش میاد. بعد که اپروو میاد آمد کلی خوشحال میشه ولی دوباره میره تو فاز غم که کی کیس نامبرم میاد بعد که کیس نامبر اومد بازم آدم خوشحال میشه ولی باز میری توی غصه که کی پروندم تکمیل میشه و فکر میکنی وقتی پروندت تکمیل شد دیگه غمی نداری، ولی یکی دو هفته بعد از تکمیل پرونده دوباره این حالتها میاد سراغ آدم که کی نامه مصاحبم میاد.... خلاصه تا روزی که ویزا نخوره توی پاس آدم همین اعصاب خوردیا هست
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
مرسی شبنم عزیزم.. واقعا دست خودم نیست.. خسته شدم. زندگی خیلی سخت شده Sad ایکاش 2 سالم بود که هیچی رو حس نکنم.. اصلا از خودم و زندگی راضی نیستم Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
فکر کنم بخوان جودی جون. خوب اگه اعتبار داره که هیچی Smile

میدونی جودی بدی وضعیت من و تو چیه؟ بیکاری
اگه من و تو الان سر یه کاری میرفتیم، اصلا این انتظارو به این شدت حس نمیکردیم. آدم وقتی خونه نشینه و منتظر یه چیزیه، حس یه موجود بدرد نخور علاف رو داره. خودمو میگم. سر کار که نمیرم از پارسال، تمام مدت توی خونه و منتظر رفتن پیش شوهر!!! احساس بدرد نخوری و بلاتکلیفی بیش از حد بهم دست میده.
اگه سرکار میرفتم، زندگی روتینمو داشتمو خیییلییی با الان فرق میکرد. همه هم یه جور بدی به آدم نگاه میکنن. یه جور حس ترحم همراه با تحقیر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-06 ساعت 01:58)الهه سابق نوشته:  مرررسی شبنم مهربون Smile
راست میگی شبنم، آدم وقتی پروندش توی اداره مهاجرته هی حرص میخوره که کی اپرووش میاد. بعد که اپروو میاد آمد کلی خوشحال میشه ولی دوباره میره تو فاز غم که کی کیس نامبرم میاد بعد که کیس نامبر اومد بازم آدم خوشحال میشه ولی باز میری توی غصه که کی پروندم تکمیل میشه و فکر میکنی وقتی پروندت تکمیل شد دیگه غمی نداری، ولی یکی دو هفته بعد از تکمیل پرونده دوباره این حالتها میاد سراغ آدم که کی نامه مصاحبم میاد.... خلاصه تا روزی که ویزا نخوره توی پاس آدم همین اعصاب خوردیا هست

میدونم عزیزم این طبیعت انسانه. همیشه وقتی یه چیزی درست میشه
منتظر مرحله بعدی میشه. حرص اونو میخوره. حالا این مهاجرت هم که دیگه بدتر از بقیه مسائل هستش. منم خودم هم الان یه جور دیگه منتظرم و دلتنگ. اما چاره چیه به جز صبر...

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
اره الهه جونم. درست میگی, بیکاری بیشتر حال ادمو بد میکنه. منم احساس به درد نخوری میکنم و یه مشکلات دیگه ای جز مهاجرت دارم که اونا خیلی بیشتر دارن عذابم میدن ولی امیدوارم همه چیز درست شه Smile
الان اومدم اینجا واقعا بهتر شدم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان