کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه عزیزم از وقتی پرونده میره NVC میتونی اینو بزنی. واسه من الان پروندم تکمیل شده ولی خوب هنوز میزنه process at NVC چون یه مدت طول میکشه تا آپدیت بشه. میخواستم ببینم واسه جودی چی میزنه؟ میزنه رفته سفارت؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، kamela
واسه منم همینو زد

2 ماهه به من گفتن کامل شده میره سفارت یعنی هنوز اپدیت نکردن این 2 ماه؟!!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، kamela
فکر کنم تا نامه مصاحبت نیاد آپدیت نمیشه عزیزم Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، kamela
امروز 2 ماه کامل شد ولی همچنان خبری نیست.. 2 هفته دیگه هم صبر میکنم ببینم چی میشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، kamela
دوستان گل ازدواجی که الان پروندشون توی NVCایه و یا تکمیل شده، واسه بحث های مربوطه به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://mohajersara.com/thread-5795-post-...#pid252801
بهتره این تاپیک واسه درد دل باشه و تاپیک ازدواج هم واسه سوالات عمومی. اینجوری مراجعه کنندگان بهتر به نتیجه میرسن
مرسی از همتون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011
کسانی هم که میخوان تاریخ یا محل مصاحبه رو عوض کنن توی تاپیک زیر بنویسن:
http://mohajersara.com/thread-1650.html
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، mercedeh2011
دوستان این کاربر tomas چرا صداش هست تصویرش نیست؟ عزیزم غریبی نکن بیا تو جمعمون...دوستمون یه خورده خجالتیه... Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، leila.e ، mercedeh2011 ، kamela ، NedaE ، Tomas
آرین اذیتش نکن . خب دوست نداره حرف بزنه Smile راستی تو که میخوای بری ارمنستان هر درام اونجا چقدر پول ما میشه؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، arian307 ، mhy_1985 ، Tomas
دوستان من برگشت....م چند روزي بود نبودم الهه جون بهت تبريك ميگم ايشالا زوووووود وقت مصاحبه ات هم مياد
ايشالا اسن nvc درد بي درمون بگيره............ ٣٥روز اپرو شدم ديروز همسرم زنگ زد بهشون گفتن بايد ٣٧ رزو صبر كنيم تا كيس نامبر بدن تموم خوشياي مسافرتم از بين رفت
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، mhy_1985 ، Tomas
مرسی سیمی جان.
عزیزم من 1 ماه و 27 روز طول کشید کیس نامبر بگیرم. نگران نباش. فقط از الان همه فرمهاتو پر کن که همه چی آماده باشه

بچه ها دلایل رتبه های توماسو نگاه کنید. همه بخاطر اینکه توی همه تاپیکها حضور داره و فقط ناظره، بهش رتبه دادن. از جمله خود من
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، Tomas
الهه جون چه فرمهايي؟؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، Tomas
(2013-01-05 ساعت 20:09)shabnam.84 نوشته:  آرین اذیتش نکن . خب دوست نداره حرف بزنه Smile راستی تو که میخوای بری ارمنستان هر درام اونجا چقدر پول ما میشه؟

کاریش ندارم بابا... برادر توماس انقدر غریبی نکن بابا.. ما هم شبیه خودتیم... انسان های اولیه که نیستیم Big Grin
هر درام ارمنستان الان 10 تومنه ماست... ینی 1000 درام ارمنستان که میدونم پول صبحانه ی بین راهه میشه 10 هزار تومن ما... البته 4 5 تومن بود چون الان تو ژانویه هستیم میگن شده 10 تومن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas
فرم DS230 و فرم I864 . اگرم همسرت اسپانسرت نیست و یه نفر دیگه اسپانسرت میشه، اون فرد هم باید I864 رو پر کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011
الاهه جون من توی اون سایت که کیس نامبر رو میزنم باید با ANK بزنم؟مال من اینو مینویسه....Processing at NVC
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011
بله کاملا جون. با ank باید بزنی

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان