موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 03:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 03:20 توسط kamela.)
واااای بچه ها الان یک اتفاقی افتاد که من فقط یک ربع هست دارم الاهه رو دعااااا میکنم....من نیم ساعت پیش ایمیلم رو باز کردم و دیدم که یک ایمیل از ان وی سی برام اومده..با خودم گفتم این دیگه چی؟هنوز پست ما که نرسیده بهشون پس چرا به من ایمیل دادن؟خلاصه کففف کرده بودم و به خودم هیییی میگفتم ریلکس باش و بر اعصابت مسلط که صد در صد یک چیزی میخاستن که یادشون رفته بوده بگن و الان میخان بگن اون رو هم بفرستین...خلاصه با کلی نا امیدی ایمیل رو باز کردم و دیدم یک چیزایی نوشته که من فقط ازش غیر قانونی بودن و این حرفا رو فهمیدم...خلاصه اگه ریخت منو میدیدین عین انگریبرد شده بودم و قررررمز.فکر کردم دارن میگن مثلا چون من اونجا نیستم این دعوت همسر من یک کار غیر قانونی هست و نشدنی و فکرشم نکنم.پریدم رو تلفن که زنگ بزنم به وکیل بگم این دیگه چی و دوتا بدو بیراهم به اون بگم....اقا من 001 رو که گرفتم چشمم به مانیتور بود که یکهو یاد حرف الاهه افتادم که میگفت امریکا از مارچ یک قانون جدید گذاشته که شوهر ادم اگر غیر قانونی در امریکا باشه اونها چشم پوشی میکنن و.....زدم به ترجمه گوگل دیدم همین رو گفته که اگر شوهر شما در امریکاست از مارچ این قانون تصویب شده....الاهه به خدا قسم ناخوداگاه هی دعات کردم که چقدر تو خوبی که حتی کوچکترین نکات رو به بچه ها میگی..وقت میگذاری و توضیح میدی و دنبال معنیش میگردی که این چی؟من یادمه یکی دیگه گفته بود این قانون رو گذاشتن و تو اومدی گفتی معنیش چی!!!دست گلت درد نکنه..وگر نه من کلی الان گند زده بودم و کلی از چشم وکیلم میافتادم.چون خیلی عصبانی شده بودم....واقعا گفتن کوچکترین مطالب هم چقدر خوبه...خدا خیرتون بده که اینقدر وقت میگذارید...ولی من نفهمیدم حالا چرا داره به من اینو میگه...یعنی فکر میکنن شوهر من امریکاست؟؟؟
Subject: I-601A PROVISIONAL WAIVER OF UNLAWFUL PRESENCE
January 7, 2013
NVC Case Number:xxxxxxxxxxxx
Dearشوهرم:
This notice applies to you if you are currently in the United States, are or have been unlawfully present
and plan to apply for an immigrant visa at a U.S. embassy or consulate abroad.
Beginning March 4, 2013, certain immediate relatives of U.S. citizens may apply for a provisional
waiver of inadmissibility due to unlawful presence before leaving the United States. For more
information, please visit immigrantvisas.state.gov.
Before filing Form I-601A, YOU MUST NOTIFY THE NATIONAL VISA CENTER (NVC) by
emailing NVCI601A@state.gov. Failure to notify the NVC that you plan to file Form I-601A will delay
your visa application
اینم متن اون ایمیل...ایا درست فهمیدم بچه ها؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 03:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 03:34 توسط kamela.)
اگر من الان انکارا بودم دایم داشتم برف بازی میکردم...من عااااشق برفم.وقتی برف میاد از زمانی که شروع میشه میرم با دخترم برف بازی....هفته ای یک بار هم اگر اسکی نرم مریض میشم...
شبنم جون 99% ما هم میریم نیویورک(به خاطر کار شوهرم)....و به احتمال خیلی کم میریم DC
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم شرمندم نکن
آره عزیزم همینو میگه.
واسه مادر شوهرمم 4 روز پیش همینو فرستاده بودن. نگران نباش. واسه من نفرستادن هنوز. شاید چون پروندم تکمیل شده. شایدم همین روزا بفرستن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 12:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 13:01 توسط mercedeh2011.)
بچه ها اينجا يه اقايي هست به اسم عباس سيويل، هر هتلي كه بخواين رزرو ميكنه با قيمت مناسب (پولش رو وقتي رسيدين اينجا ميگيره) و رفت و برگشت از فرودگاه تا هتل و بردن به سفارت و برگشت از سفارت، همه ٥٠ دلار، به نظرم بدك نيست، قابل توجه بچه هايي كه بعداميخوان بيان
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون...مادر شوهرت هم پروندشون الان در ان وی سی هست؟یا اینکه کارشون درست شده؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسده جون شمارشو بگیر اگه میتونی که بعدا با پیغام خصوصی بهم بدی عزیزم. مرسی
کاملا جان ایشون چون اسپانسر ندارن پروندشون هنوز توی NVC هستش. البته بی خیالش شدن دیگه. ایشون فکر میکردن گرین کارتو که بگیرن بعد از 5 سال سیتیزن میشن و وقتی من به شوهرم گفتم که به مادرت بگو از این 5 سال باید 2.5 سالشو توی آمریا زندگی کرده باشن، دیگه پیگیری نکردن عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-08 ساعت 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-08 ساعت 16:49 توسط kamela.)
گررررل جووون اتفاقا من هم همش توی فکرم که مرسده تنهایی چکار میکنه..فکر کن تنها یک هفته بشینی توی هتل..والا دیروز این ایمیل که گفتم اومد که خداروشکر مثل اینکه نگران کننده نبوده...فکر کردم جوابمون کردن...گرل جون وکیل تازه جمعه دمیسیل رو فرستاده ان وی سی..تازه 4 روزه فرستاده..2هفته دیگه ایمیل میدم ببینم چی میگن..والا من دیگه پوست کلفت شدم حسابییی.الانم خودم رو حسابی اماده کردم که بگن فلان چیز پرونده ناقصه و بیاید درستش کنید..وکیل که میگه گفتن دیگه چیزی نمیخان.البته ناگفته نماند که وکیل گفت با اینکه ان وی سی گفته چیزی نمیخایم ممکنه اینبار بگن این ادرسی رو که در دمیسیل نوشتیم چرا در فرم i864 وارد نکردیم و بگن ادرس بنویسید که وکیل گفت بعید هم میدونم این رو بگن...ولی عزیزم من امادگی هرگونه ایرادگیری رو از ان وی سی لعنتی دارم..اوایل خیلی اعصابم بهم میریخت و دپرس میشدم..ولی الان یک 5 دقیقه ای ناراحت میشو و بعد فوری حالم خوب میشه.دعااا کن توروخدا ایندفعه بگن تکمیله
مرسده عزیزم...اون شماره رو به من هم بده....عباس اقا فارسی حرف میزنه؟ازت ممنونم
ارین جون مرررررررسی بابت رتبه...خیلی خیلی ممنونم از محبتت..معمولا حواسم به رتبم نیست ولی تازگیها دقت میکنم...ممنوووووونم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
از محمد خبری نیستا.....خوبی محمد؟؟؟؟؟؟؟؟کجاهایی..
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
به اون اقا بگو ادم هرجای دنیا که باشه اگر ادم خیلی پولدار باشه اونجا براش بهشته..پولدار باش برو افغانستان ..ادم خونش خوب باشه حسابش پر باشه دلش از هیچی نلرزه.ماشینش توووپ باشه..اونوقت امریکا و ایران و ....نداره...مرسده جون بهش بگو خودت اینو تنهاااایی فهمیدی اقا؟ولی من میگم کسی در امریکا اگه کار کنه(حتی کار معمولی)که بتونه کرایه خونه بده و ماشین بگیره و بیمش رو بده(که وقتی کار کنی حتما میتونی تمام این کارا رو بکنی)دیگه ادم احساس میکنه هیچی کم نداره.چون مهم ترین چیز اینه که اونجا اعصاب ادم راحته و این برای من خیلی مهمه..مردمش هم که به خدااا یکی از یکی گل ترن...همینهایی که وقتی میریم امریکا دلمون براشون تنگ میشه به خدااا همینا همیشه وقتی پیششونیم باعث این میشن که ناراحتی اعصاب بگیریم..همینا پشتمون صفحه میزارن.همینا حرف در میارن و کلا درگیرشونیم..وگر نه اگه اینا دورو برمون نبودن که ادم به پرو پای خودش نمیپیچه که..هرچند من بازهم اگر برم دلم برای تک تکشون لک میززززنه.