کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها یعنی دیگه دور از جون شما غلط بکنم برم توی اف بی
نمیدونم چرا این چیز شکن رو که راه میندازم انگار زمان برمیگرده به عهد غارنشینی. نمیدونم سرویسی که ازش اینترنت میگیرم اینجوریه که درصورت استفاده از چیزشکن انقدررررر سرعتو میاره پایین؟
سر درد گرفتم بخدا. اه
قربون مهاجرسرا که چیز شکن نمیخواد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela
14 -15 سالم که بود یبار رفتم همه طلاهامو فروختم با پولشون یه عالمه لباس خریدم.. مامانم اینا 1 سال دنبال طلاهای من میگشتن میگفتن چطوری میشه که بین همه طلاها فقط طلاهای تو گم شدن Smile))))))))
منم لباسارو میخواستم رو کنم, قیمتارو زیر نصف میگفتم که با پولی که خودشون بهم دادن جور دربیاد.. خلاصه یه فیلمی داشتم.. الان که فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم واقعا چه فکری کردم طلا فروختم بخاطر لباس مارک؟!!! اخرشم رفتم به بابام گفتم اخه بابام خیلی ولخرجه و پول و طلا واسش مهم نیست کلی بهم خندید, اونم به مامانم گفت, مامانم 1 ماه باهام قهر بود میگفت باید یاددد بگیری دروغ نگی حالا بخاطر طلاها ناراحت بودا Smile)))))))))))))))
یادش بخیر. خلاصه این شد که تنبیه شدم و یه مدت طولانی واسم طلا نخریدن Big Grin

امروز سرعت پایینه.. منم یه سر زدم اعصابم خورد شد خارج شدم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، negi ، kamela
(2013-01-09 ساعت 17:44)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 17:34)kamela نوشته:  گرل جون...توکه نامزدی نیستی که از این ایرادا ازت بگیرن که چرا باهم سفر نرفتین...ولی من که نمیدونم .اگه واقعا فکر میکنی که ممکنه ایرادی بگیرن حتی 1درصد..اره اونجوری نرو.ببین هنوز هیییچ ایمیلی نیومده براتون؟؟؟چرا به ان وی سی زنگ نمیزنین؟الان 2ماه بیشتره نه؟؟؟البته اینقدر شلوغ هست اونجا که طبیعی هست این طولانی شدن...ولی یک زنگ بزن تکلیفت رو بفهمی..

یعنی انگشتر بدل خریدی 800 تومان؟؟؟؟کارا میکنی هاااااااا.....خداکنه طلا بوده باشه چون حرررص میخورم.....من به بدل دلم نمیاد پول بدم....ولی طلا چراااااااااااا .

بدل کجا بود مادر ... (دیدی این دخترا که کلاس میذارن) من پوستم حساسه فقط باید طلا بندازم عزیزم
طلا قربونت برم تازه فامیل بود 850 تومن ؛ نگین هم نداره

خوبه حالا طلا بوده.. من فکر کردم فیروزه خریری 800 تومن!!!!!!!!!!!

دوستان من اگر بخواین میتونم بتون فندق شکن بدم مجانی... نزدیک 6 تا سرور دارم که دارم تقریبا از همشون واسه ftp استفاده میکنم .. حالا اگر دوستان مشکلی دارن با fb و اینا یه مسیج بدن که یکی یه فندق شکن خوب بدم بشون که پر سرعت هم باشه .. البته این خدایی نکرده اگهی نیست.. مجانیه.. منم تجارت نمیکنم از این راه میخوام فقط کار راه بندازم.... مدیران محترم هم اگر لطف کنن و پاک نکنن این پست رو ممنون میشم....
هیچ کار خلاف قانونی انجام نمیدیم... نه خرید و فروشه نه چیزی... فقط میخوام به دوستان یکی یه فندق شکن بدم که تو این زمستونی ضعف نکنن Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، negi ، kamela
(2013-01-09 ساعت 17:11)girl نوشته:  بچه ها مادر شوهرم تقریبا هر روز میاد منو میبینه.. این چند روز تو خودم بودم و حال خوبی نداشتم الان زنگ زد گفت همه کارارو کردم 1 هفته باهم بریم دبی Smile))))))))))
یعنی عاشقش شدم با این حرکتش Smile
ولی بهش گفتم بخاطر پروندم نمیشه بریم میترسم ایراد بگیرن کلی ضد حال خورد Sad
واقعا خدارو شکر میکنم که همچین مادر شوهری دارم Smile

حالا هی درباره ایفوناتون حرف بزنید و دل منو اونایی که ندارنو اب کنید ایشششششششششششش Big Grin

جودی من جای تو باشم میرم. هیچ مشکلی برات پیش نمیاد. برو یه کم آب و هوات
عوض بشه عزیزم. اشتباه نکنSmile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، kamela
(2013-01-09 ساعت 17:30)mercedeh2011 نوشته:  اگه واسه این میترسی که دختر این حرفها چیه میزنی ... بلند شو بلند شو همین الان زنگ بزن بگو بریم .... حالا کو تا اون موقع ... یه دور هم بعدها با همسرت برو
ای بابا من فکر کردم حالا نه اینکه منتظر ایمیل و اینجور چیزا باشی

بچه ها منم مادرشوهرم خیلی خوبه ؛ پدر شوهرم هم که طفلکی عاشق منه Smile
بچه ها یه چیزی بگم بخندید؛ این پدرشوهر من خیلی شوخه
بهش گفتم برای ... (نامزدم) چی بخرم گفت کارد
گفتم چی ؟ کارت ؟
گفت نه ؛ کارد ؛ یه موقعها به دردت میخوره بزنی تو شکمش .... طفلکی رو (حالا خوبه غلام حلقه به گوش پدرشه ها)
عاشق نــــــــــــــــــامــــــــــــــــزدم هستم

حالا بگید من سوغاتی برای این 2 تا فرشته , پدر شوهر و مادر شوهر چی بخرم ؛ (برای آقای نامزد یه کت چرمی خریدم)
راستش یه بار از "فردا" پرسیدم بهم گفت که صنایع دستی و چیزای سنگین نیار که اینجا بهترینها هست مثلا براش گوشواره فیروزه بیار (راستش منم گفتم شاید برم تهران یه انگشتر یا گوشواره بخرم؛ هرچند که الان خیلی گرونه؛ تقریبا یک هفته قبل از اومدنم برای خودم یه انگشتر فسقلی خریدم 800 تومن)
حالا شماها بگید ...
گفتم برای پدرشوهرم یه ساعت و شال گردن بخرم (که اونم چون مطمئن تر هستم از تهران میخرم)
ولی به نظرتون چیزی اینجا تو ترکیه هست که من بخوام برای اونا سوغاتی بخرم ؛ اصلا شاید شماها پیشنهادهای بهترین بدین (عصر شاید برم بیرون یه چرخی بزنم؛ تقریبا آفتاب شده)

مرسده جون منم فکر میکنم صنایع دستی بخری بهتر باشه. این چیزا رو هم دوست دارن اونطرف. من خودم هم تو فکر همچین چیزی هستم. از ترکیه گرونه خرید کنی. هرچی میخوای تهران هم خوبش پیدا میشه عزیزم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، kamela
من که میدونم اشکال از سرویسیه که ازش اینترنت میگیرم. وگرنه قبلا با فندق شکن کار میکردم. از وقتی سرویسمو عوض کردم اینطور شده. فندق شکنم خوبه.
مرسی آرین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، kamela
بچه ها رفتم بیرون و اومدم حالم گرفته شد Sad
اینجا همه یا دو تایی بودن یا با خونواده هاشون
حوصله ام سر رفته دیگه ...
فیلمهام تموم شد.
2 تا طرح میخواستم بکشم که کشیدم ...
هرچی هم با مامان اینا و شوهرم حرف می زنم بیشتر دلم براشون تنگ میشه
خیر سرم با خودم کتاب انگلیسی اوردم که بخونم ولی هنوز بازش هم نکردم
حوصله اش رو ندارم
خسته شدم از تهنایی Sad
اونقدر هوا سوز داشت که اشک از چشمام راه افتاد
فکر کنم سرما خوردم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela
من عاشق این فندق شکن گفتن توام الهه Smile) آرین هم که فندق پرورش میده :d

مرسده یعنی ممکنه فردا ویزات اماده بشه؟ برگشتت open گرفتی؟ عزیزم تلویزیون ببین. سرت و گرم کن با لپ تاپت و اینترنت تا شب بگذره.
تنهایی هم بد نیست گاهی. دلبندم الان باید شاد و سرحال باشی. دیگه انتظارا تموم شده Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، kamela
(2013-01-09 ساعت 22:15)shabnam.84 نوشته:  من عاشق این فندق شکن گفتن توام الهه Smile) آرین هم که فندق پرورش میده :d

مرسده یعنی ممکنه فردا ویزات اماده بشه؟ برگشتت open گرفتی؟ عزیزم تلویزیون ببین. سرت و گرم کن با لپ تاپت و اینترنت تا شب بگذره.
تنهایی هم بد نیست گاهی. دلبندم الان باید شاد و سرحال باشی. دیگه انتظارا تموم شده Smile
شبکه هاشون هیچی نداره ؛ یکی NR1 هست که همش آهنگ میذاره من الان همه رو حفظ شدم
بقیه اش هم همش یا اخبار داره یا تبلیغهای الکی Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela
بچه ها بلاخره من ایمیل دادم به سفارت.. دعا کنید بهمون وفت مصاحبه رو بدن Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، kamela ، omnia ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
ااااااخی..پس بالاخره ایمیل دادی...ببین اگه 1 هفته پیش میدادی الان شاید جوابت رو گرفته بودی....خداروشکر که ایمیل دادی...انشاالاه که وقت میدن بهت....مطمین باش خیره...وقتی بهت گفتن فرستادن سفارت یعنی اینکه همین روزا وقت میدن.....گرررل جون بد به دلت راه نده...نفر بعدی تویی که تنهایی میری توی هتل منتظر ویزا میشینی و مثل مرسده حوصلت سر میره و هی غر میزنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی عزیزم.. دارم از نگرانی میمیرم او متنی که تو پیا خصوصی گذاشتم رو بخون لطفا

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
امیدوارم حال همه بچه ها خوب باشه/
پیروز و موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، omnia ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
(2013-01-10 ساعت 03:23)girl نوشته:  بچه ها بلاخره من ایمیل دادم به سفارت.. دعا کنید بهمون وفت مصاحبه رو بدن Sad
جودی می خوای عوض کنی مکان مصاحبت رو ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
نه، جودی الان بیشتر از 2 ماهه پروندش توی NVC تکمیل شده ولی خبری از نامه مصاحبه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان