موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یعنی دیگه دور از جون شما غلط بکنم برم توی اف بی
نمیدونم چرا این چیز شکن رو که راه میندازم انگار زمان برمیگرده به عهد غارنشینی. نمیدونم سرویسی که ازش اینترنت میگیرم اینجوریه که درصورت استفاده از چیزشکن انقدررررر سرعتو میاره پایین؟
سر درد گرفتم بخدا. اه
قربون مهاجرسرا که چیز شکن نمیخواد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 18:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 18:20 توسط girl.)
14 -15 سالم که بود یبار رفتم همه طلاهامو فروختم با پولشون یه عالمه لباس خریدم.. مامانم اینا 1 سال دنبال طلاهای من میگشتن میگفتن چطوری میشه که بین همه طلاها فقط طلاهای تو گم شدن ))))))))
منم لباسارو میخواستم رو کنم, قیمتارو زیر نصف میگفتم که با پولی که خودشون بهم دادن جور دربیاد.. خلاصه یه فیلمی داشتم.. الان که فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم واقعا چه فکری کردم طلا فروختم بخاطر لباس مارک؟!!! اخرشم رفتم به بابام گفتم اخه بابام خیلی ولخرجه و پول و طلا واسش مهم نیست کلی بهم خندید, اونم به مامانم گفت, مامانم 1 ماه باهام قهر بود میگفت باید یاددد بگیری دروغ نگی حالا بخاطر طلاها ناراحت بودا )))))))))))))))
یادش بخیر. خلاصه این شد که تنبیه شدم و یه مدت طولانی واسم طلا نخریدن
امروز سرعت پایینه.. منم یه سر زدم اعصابم خورد شد خارج شدم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-09 ساعت 17:30)mercedeh2011 نوشته: اگه واسه این میترسی که دختر این حرفها چیه میزنی ... بلند شو بلند شو همین الان زنگ بزن بگو بریم .... حالا کو تا اون موقع ... یه دور هم بعدها با همسرت برو
ای بابا من فکر کردم حالا نه اینکه منتظر ایمیل و اینجور چیزا باشی
بچه ها منم مادرشوهرم خیلی خوبه ؛ پدر شوهرم هم که طفلکی عاشق منه
بچه ها یه چیزی بگم بخندید؛ این پدرشوهر من خیلی شوخه
بهش گفتم برای ... (نامزدم) چی بخرم گفت کارد
گفتم چی ؟ کارت ؟
گفت نه ؛ کارد ؛ یه موقعها به دردت میخوره بزنی تو شکمش .... طفلکی رو (حالا خوبه غلام حلقه به گوش پدرشه ها)
عاشق نــــــــــــــــــامــــــــــــــــزدم هستم
حالا بگید من سوغاتی برای این 2 تا فرشته , پدر شوهر و مادر شوهر چی بخرم ؛ (برای آقای نامزد یه کت چرمی خریدم)
راستش یه بار از "فردا" پرسیدم بهم گفت که صنایع دستی و چیزای سنگین نیار که اینجا بهترینها هست مثلا براش گوشواره فیروزه بیار (راستش منم گفتم شاید برم تهران یه انگشتر یا گوشواره بخرم؛ هرچند که الان خیلی گرونه؛ تقریبا یک هفته قبل از اومدنم برای خودم یه انگشتر فسقلی خریدم 800 تومن)
حالا شماها بگید ...
گفتم برای پدرشوهرم یه ساعت و شال گردن بخرم (که اونم چون مطمئن تر هستم از تهران میخرم)
ولی به نظرتون چیزی اینجا تو ترکیه هست که من بخوام برای اونا سوغاتی بخرم ؛ اصلا شاید شماها پیشنهادهای بهترین بدین (عصر شاید برم بیرون یه چرخی بزنم؛ تقریبا آفتاب شده)
مرسده جون منم فکر میکنم صنایع دستی بخری بهتر باشه. این چیزا رو هم دوست دارن اونطرف. من خودم هم تو فکر همچین چیزی هستم. از ترکیه گرونه خرید کنی. هرچی میخوای تهران هم خوبش پیدا میشه عزیزم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من که میدونم اشکال از سرویسیه که ازش اینترنت میگیرم. وگرنه قبلا با فندق شکن کار میکردم. از وقتی سرویسمو عوض کردم اینطور شده. فندق شکنم خوبه.
مرسی آرین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 22:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 22:20 توسط shabnam.84.)
من عاشق این فندق شکن گفتن توام الهه ) آرین هم که فندق پرورش میده :d
مرسده یعنی ممکنه فردا ویزات اماده بشه؟ برگشتت open گرفتی؟ عزیزم تلویزیون ببین. سرت و گرم کن با لپ تاپت و اینترنت تا شب بگذره.
تنهایی هم بد نیست گاهی. دلبندم الان باید شاد و سرحال باشی. دیگه انتظارا تموم شده
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بلاخره من ایمیل دادم به سفارت.. دعا کنید بهمون وفت مصاحبه رو بدن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ااااااخی..پس بالاخره ایمیل دادی...ببین اگه 1 هفته پیش میدادی الان شاید جوابت رو گرفته بودی....خداروشکر که ایمیل دادی...انشاالاه که وقت میدن بهت....مطمین باش خیره...وقتی بهت گفتن فرستادن سفارت یعنی اینکه همین روزا وقت میدن.....گرررل جون بد به دلت راه نده...نفر بعدی تویی که تنهایی میری توی هتل منتظر ویزا میشینی و مثل مرسده حوصلت سر میره و هی غر میزنی.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم.. دارم از نگرانی میمیرم او متنی که تو پیا خصوصی گذاشتم رو بخون لطفا
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-10 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-10 ساعت 04:46 توسط mhy_1985.)
امیدوارم حال همه بچه ها خوب باشه/
پیروز و موفق باشین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه، جودی الان بیشتر از 2 ماهه پروندش توی NVC تکمیل شده ولی خبری از نامه مصاحبه نیست