کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کد:
منم مرداديم  ، امروز برميكردم ايران ، نامزدم همين الان رفت،  زمان زود كذشت ، :(
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، mhy_1985
فقط مرد آبانی..... من آبانیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، NedaE ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، mhy_1985
بچه ها اینجا تعداد مسافراش نسبتا زیاده ولی دیشب که رفتم دم لابی بگم اینترنت گوشیم قطع شده؛ یک خارجی پایین بود؛ پشتش به من بود و داشت تلفن صحبت می کرد؛ من فکر کردم زنه چون صداش زنونه بود؛ موهای نسبتا کوتاه ولی حالت دار و 2 تا گوشواره نگین هم گوش سمت چپش بود؛ یه پالتوی تا بالای زانو و شلوار مخمل قهوه ای و یه بوت قهوه ای ... خوش تیپ بود ... خب تا اینجاش مهم نبود در واقع یه زن که قد بلندی داشت.
بعد که روش رو کرد اینطرف دیدم ته ریش داره و ..... واو ................................... چقدر خوشگل بود؛ آخه من همه رو به چشم خوب می بینم خیلی خیلی کم پیش میاد که یکی رو خیلی قبول داشته باشم. (حتی نامزد خودم رو که وقتی عکسش رو به دوستم نشون دادم گفت جزء آمریکاییهای خوشگل و خوش هیکله ولی به چشم من خیلی آنچنانی نیست Big Grin)
ولی خدایی موندم ... تا وقتی که برگشتم تو اطاقم همینجور مونده بودم که این زن بود یا مرد و ضمن اینکه عشوه های زنونه هم داشت

صبح موقع صبحونه دیدم با کت و شلوار دودی و کراوات اومد پایین با یه دختره ... وای که وقتی راه میره قر میده Smile)))))
ولی باورتون نمیشه نتونستم چشم ازش بردارم از بس لاکردار خوشگل بود .... (ببخشید البته ها ... من از همینجا از نامزدم عذرخواهی میکنم) ولی ازونهایی بود که چهره اش از ذهن آدم پاک نمیشه

به این آقا خوش صحبته هم نشونش دادم اونم شدیدا حرف منو تأیید کرد Wink
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
سلام ، ۱۵ ساله پیش با خانواده به آمریکا امدیم . راستش در نگاه اول به نظر من مهاجرت ، اونم از نوع ما که همهٔ پلها رو پشت سرش خراب می‌کنه ، خیلی‌ دلم و جرات می‌خواد . روزهای اول که کلا سخت بود ، تا بییی‌ و آشنا بشی‌ . راستش جماعت ایرانی‌ که مقیم اینجا هستند بیشترشون آدمهای عجیبی‌ هستن که فقط ادعا دارند و شما رو به مشکل می‌‌اندازن با راهنما ییهاشون . این روزا اینترنت همه جا هست و خیلی‌ راحت میتونید هر چی‌ لازم دارید از اون بگیرید . آمریکایی‌ها عدمی‌ خیلی‌ مهربونی هستن و تا می‌تونن کمکتون می‌کنن ، از سوال پرسیدن حتا با انگلیسی‌ ناچیز فرار نکنید . از لوس انجلس دوری کنید ، چون ........ مدارک تحصیلیتون یادتون نر که ترجمه شده باشه . هر چی‌ دارید ترجمه کنید . اگه ازم کالیفرنیا هستید ، بدونید که تا یک سال نمیتونید از خدمات تحصیلی‌ رایگان که دولت یالتی‌ در اختیارتون میذاره استفاده کنید . قانون این ایالت اینطوری هست ، باید ۱ سال درش اقامت کنی‌ ، آمریکایی و غیره آمریکایی هم نداره . زبان ، زبان و زبان ، این رمز موفقیتتون هست . شکّی درش نکنید . به حرفای هیچ کس چه در ایران و چه ایرانی‌های اینجا گوش نکنید . تو رو خدا نکنید ( حتا من ) . چند وقت اول یه ذره سخته ، ولی‌ از ماه اول یا دوم همه چی‌ جور می‌شه و با همه چی‌ آشنا میشید . در ضمن حتما تصدیق خودتون رو بین ملل بکنید ، ضرر نمی‌کنید . تا بعد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، dinadino228 ، girl ، nahid.t ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، mhy_1985
1.من متولد آذرم نامزدم متولد آبان. آب و آتیش چه آشی بشه خودتون فکرشو بکنین Smile) شوخی کردم ولی خداییش تا الان که هیچ مشکلی نداشتیم.
2.من خیلی دوست داشتم اینو از یکی بپرسم اگه بی قصد و تعصب جواب میدین Smile)) از قضا منم از همون سامسونگی ها هستم ولی پشیماااان.s3 گرفتم تازه گفتم از امریکا هم واسم بیارن که مثلا کلا سرم نره ولی دو سه باز تا حالا تو این 5 6 ماه هنگ کرده! این آیفون یعنی اصلا هنگ نمیکنه اگه خیلیییی برنامه روش بریزه و خیلی استفاده کنی؟ یعنی نرم افزارش انقدر قویه؟
3.آقا نمیشه چرا میگی میشه.دِ negi جان والا بلا نمیشهههه من دستشویی با آب میخوام خوووووب Smile))
اینجاست که باید بگم باز خوش به حال اونایی که نامزد/همسرشون ایرانی یا ایرانی-آمریکایی هستن،بابا من اولش که روم نمیشد بگم بعدشم که گفتم اصلا منو درک نکرد گفت به قول معروف "چیییییی میگی!مگه میشه" Smile)
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، mhy_1985
(2013-01-09 ساعت 13:06)NedaE نوشته:  1.من متولد آذرم نامزدم متولد آبان. آب و آتیش چه آشی بشه خودتون فکرشو بکنین Smile) شوخی کردم ولی خداییش تا الان که هیچ مشکلی نداشتیم.
2.من خیلی دوست داشتم اینو از یکی بپرسم اگه بی قصد و تعصب جواب میدین Smile)) از قضا منم از همون سامسونگی ها هستم ولی پشیماااان.s3 گرفتم تازه گفتم از آمریکا هم واسم بیارن که مثلا کلا سرم نره ولی دو سه باز تا حالا تو این 5 6 ماه هنگ کرده! این آیفون یعنی اصلا هنگ نمیکنه اگه خیلیییی برنامه روش بریزه و خیلی استفاده کنی؟ یعنی نرم افزارش انقدر قویه؟
3.آقا نمیشه چرا میگی میشه.دِ negi جان والا بلا نمیشهههه من دستشویی با آب میخوام خوووووب Smile))
اینجاست که باید بگم باز خوش به حال اونایی که نامزد/همسرشون ایرانی یا ایرانی-آمریکایی هستن،بابا من اولش که روم نمیشد بگم بعدشم که گفتم اصلا منو درک نکرد گفت به قول معروف "چیییییی میگی!مگه میشه" Smile)

2. من مثلا هفته ای یه بار خاموش روشنش می کنم طفلکی یه استراحتی داشته باشه
3. مادر شوهرم که پارسال اومده بود اینجا شلنگ خرید و با خودش برد Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، Tomas ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، mhy_1985
آخه شلنگ رو میبرن به شلنگ آب توالت فرنگی وصل میکنن ولی اون اب سررررده من آب گرم میخوام Sad((
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، mhy_1985
خیلی باحالیییییییییییی Big Grin
این 300 پستیه که دارم میذارم (با موضوع شلنگ دستشویی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
[quote='mercedeh2011' pid='260946' dateline='1357723055']
خیلی باحالیییییییییییی Big Grin
300امین پُستت خوش یومن (دیکته اش را بلد نیستم :دی) شد !
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-09 ساعت 13:06)NedaE نوشته:  1.من متولد آذرم نامزدم متولد آبان. آب و آتیش چه آشی بشه خودتون فکرشو بکنین Smile) شوخی کردم ولی خداییش تا الان که هیچ مشکلی نداشتیم.
2.من خیلی دوست داشتم اینو از یکی بپرسم اگه بی قصد و تعصب جواب میدین Smile)) از قضا منم از همون سامسونگی ها هستم ولی پشیماااان.s3 گرفتم تازه گفتم از آمریکا هم واسم بیارن که مثلا کلا سرم نره ولی دو سه باز تا حالا تو این 5 6 ماه هنگ کرده! این آیفون یعنی اصلا هنگ نمیکنه اگه خیلیییی برنامه روش بریزه و خیلی استفاده کنی؟ یعنی نرم افزارش انقدر قویه؟

من ایفون 2g که اومد یه دونه گرفتم... و از همون 5 سال پیش شدم ایفونی... مدل های اولیش خصوصا 2g و 3g کند بودن.. البته اونموقع نوکیا داشت n72 میزد کلا Big Grin
اما 3gs و 4 خوب شد.. الانم 4s دارم و اصلا فکر هنگ و اینا رو نکن... چون شبیه جوکه... من الان 10 11 صفحه برنامه دارم... البته چون کار خودم مربوط به حوزه ی it میشه این نظر رو دارم که تا برنامه ای رو نیاز نداری نصب نکن که الکی هم فضا اشغال نکنه هم به هر حال مختل نکنه.. منم که میگم 10 11 صفخه برنامه دارم به خاطر اینه که گوشیم جیل برک نیست و یکی از دوستام نزدیک 1000 دلار برنامه خریده بود منم دیدم مفته گفتم بریز Big GrinBig Grin
در مورد شلنگ و افتابه Tongue هم تو همون تاپیک همه جورش رو توضیح دادن.... اما واقعا زیاد هم سخت نیست.. اولا الان که دیگه فکر نکنم خونه ای باشه که دستشویی فرنگی نداشته باشه دوما این که بچه ها تا حالا کویر نرفتین مگه؟Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
(2012-07-29 ساعت 02:30)فردا نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 02:12)wushu kung fu نوشته:  تاپیک قشنگی ولی بهتر بود توی گفتگوی آزاد بود تا فقط مخصوص کیس های نامزدی نباشه خوب منم داستانی رو میگم که هیچ ربطی به کیس نامزدی نداره !

این مهاجرتم داستانی داره برا خودش امروز که داشتم مسابقات المپیک رو که میدیدم و دیدم چطوری آمریکایی ها شناگر آمریکایی رو تشویق میکردن یا وقتی کاروان آمریکا وارد گود شد چطوره میشل اوباما تشویقش میکرد ولی یه کاروانی دیگه که خوب میدونید کجا هست در مظلومیت کامل اومده رفت نه کسی براش بلند شد و نه کسی دست زد دوربین رو ی کاروان آمریکا 3 دقیقه بود ولی رو همین کشوری 2 ثانیه بیشتر نبود خوب این چه ربطی به مهاجرت داره ؟؟؟؟؟

اگه کسی نکته ریز باشه میفهمه که واقعا چه ربطی داره !! دیگه حتی کسی حال نداره همین کشور رو تشویق کنه که دلایلش رو میدونید ولی باور کنید دیدن داد زدنای آمریکای ها برای بازیکناشون واقعا جالب بود ! که من یهو به خودم اومدم گفتم من آمریکاییم یا ایرانی ؟؟؟ ( گرچه هنوز آمریکا نرفتم ) ولی این سوالی که باید همه از خودشون بپرسن چه کسای که قصد رفتن دارن چه کسای که دارن میرن و چه کسای که آمریکان میدونن که نه میشه خودشون رو آمریکای بنامن نه دیگه ایرانی یعنی دقیقان میشیم یه پرنده بی وطن !
که نمیدونم واقعا در پی چی هستیم !

وطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن...................
اتفاقا موضوع خیلی خوب و جالبی رو مطرح کردید.وفتی داشتن طلای شنا رو به شناگر آمریکایی می دادن وسرود ملی آمریکا نواخته شد و پرچمش برافراشته،دقیقا همین سوال رو از خودم پرسیدم که ایا ازین به بعد باید به احترام سرود ملی،پرچم وافتخارات این سرزمین بایستم؟!! واینجا بود که ...من درد در رگانم حسرت در استخوانم ،چیزی نظیر اتش در جانم پیچید ....

فردا؟ شما انشای خیلی قشنگی دارین...
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985
Smile)))))))))))))))
اولین شرط من برای قبول کردن رفتن به امریکا همین بود.. خیلی باحالیییین..
البته من عملیش میکنم.. شوهرمم با اینکه نزدیک 30 ساله اونجاست ولی میگه همیشه یه بطری اب دم دستم هست.. یکی هم تو ماشینشه.. میگه هیچوقت نتونستم این عادتو ترک کنم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
(2013-01-09 ساعت 15:30)dinadino228 نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 02:30)فردا نوشته:  
(2012-07-29 ساعت 02:12)wushu kung fu نوشته:  ... من یهو به خودم اومدم گفتم من آمریکاییم یا ایرانی ؟؟؟ ( گرچه هنوز آمریکا نرفتم ) ولی این سوالی که باید همه از خودشون بپرسن چه کسای که قصد رفتن دارن چه کسای که دارن میرن و چه کسای که آمریکان میدونن که نه میشه خودشون رو آمریکای بنامن نه دیگه ایرانی یعنی دقیقان میشیم یه پرنده بی وطن !
که نمیدونم واقعا در پی چی هستیم !
وطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن...................
اتفاقا موضوع خیلی خوب و جالبی رو مطرح کردید.وفتی داشتن طلای شنا رو به شناگر آمریکایی می دادن وسرود ملی آمریکا نواخته شد و پرچمش برافراشته،دقیقا همین سوال رو از خودم پرسیدم که ایا ازین به بعد باید به احترام سرود ملی،پرچم وافتخارات این سرزمین بایستم؟!! واینجا بود که ...من درد در رگانم حسرت در استخوانم ،چیزی نظیر اتش در جانم پیچید ....
فردا؟ شما انشای خیلی قشنگی دارین...
یک بزرگی همیشه میگفت مهاجرت پدیده بسیار بزرگی. پدیده بزرگی که صرفا باعث تغییر در محل زندگی نمیشه بلکه باعث تغییرات مهمتری هم در زندگی میشه. امروز به زندگیم در سه سال گذشته نگاه میکنم میفهمم که درست میگفت.
یکی از عواقب مهاجرت احساس سردرگمی است. وقتی مهاجرت میکنی، اوایل برات خونه هنوز همون جایی که توش متولد شدی، بزرگ شدی و ریشه دادی. خانه یعنی وطن، یعنی همون جایی که ازش کندی و پرکشیدی.
با مرور زمان زندگیت توی محیط و کشور جدید شکل میگیره، چند سالی که گذشت حس میکنی محل جدید زندگیت رو دوست داری و بهش وابسته شدی، اما هنوزم غریبی، هنوزم نمی تونی با خیال راحت بهش بگی خونه!
به کشورت سفر میکنی، اما یکجورایی حس اونجا هم احساس غریبگی میکنی، اونقدر دور بودی که دیگه آدمها و کوچه ها و اون هوا برات آشنا نیست. بر میگردی اما انگار خونه نیستی، انگار مهمانی در خانه دیگری.
این چند ماه اخیر دچار سردرگمی غریبی بودم. ایران برام خونه بود و خونه نبود. اینجا هم همینطور. حس میکردم اگر به این کشور تازه اسم خونه رو بدم به وطنم خیانت کردم. یکی از بدترین احساسها در زندگی اینه که ندونی خونه کجاست!
......
من مجبور نیستم انتخاب کنم. من میتونم هر دو رو داشته باشم. هر دو می تونن خونه باشند. یکی گذشته و دیگری آینده. امروز جای اون حس سردرگمی رو حس خوشایندی گرفته، احساس خوشبختی، خوشبختی از داشتن دو تا خونه! امروز صبح وقتی به آسمان نگاه کردم ناخودآگاه زیر لب خواندم: هرکجا هستم، باشم، آسمان مال من است.  و امروز آرزو میکنم تا بتونم آدم بهتری باشم، خوبی هر دو جا رو در کوله بارم داشته باشم، خوبی هر دو خونه رو!
ط.ک

بچه ها هنوز نرفته حسمون رو خراب نکنیم دیگه Cool با خوندن اونا حالم گرفته میشه ... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، NedaE ، Tomas ، mhy_1985
نمیدونم اسمشو چی بزارم،،، ولی الان چند سالی هست که متاسفانه از کشورم خیلی متنفرررر شدم و دلم خیلی میخواست و میخواد که برم...
و خوشبختانه حالا برای اولین تو زندگیم واقعا عاشق شدم و عاشق کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم و برم اون سر دنیاااا.....
اینجوری هم میرم و هم با کسی هستم که دوسش دارم چون همیشه میترسیدم که نکنه از سر مجبوری با کسی که دوسش ندارم ازدواج کنم. (چون سنم کم نیست، هرچند که بهم نمیاد :-) ولی ۲روز دیگه وارد ۳۲ سالگی میشم).... :-)
خواهرم هم رفته آلمان یکسال بیشتره که ازدواج کرد و رفت.... ولی چون نزدیکه زیاد میره و میاد... پس پدرو مادرم اینجا خودشون هستن و برادرم.
من همش میگم اگه رفتم اصلاااااا دلم نمیخواد به این زودی ها بیام، اصلا ایران رو دوست ندارم فقط عاشق خانوادم هستم که مطمئنم میتونم خیلی زود اونها رو ببرم پیش خودم(۳سال طول میکشه سیتیزن شی و بعدش مشکلی واسه بردنشون نیست در ضمن تو این ۳سال هم حتمأ بهشون ویزا میدن که بیان ) و حالا اگه اولش هم سخت باشه میشه اروپا ببینمشون....
میخوام بگم نگاه من به این رفتن خیلی مثبته..... فقط ترسم زبان ن ن .........! همین! با اینکه من به شددددددت آدم احساسی هستم خیلی...
ولی متأسفانه این مملکت و آدماش با من کاری کردن که هر لحظه اینجا بودن واسم عذاب... من تو زندگیم همیشه زیادی ی ی ی مهربون و روراست بودم ولی چیزی که میدیدم از دیگران اونی نبود که انتظارشو داشتم، اصلا منظورم آدم خاص نیست، مثلأ محل کار، دانشگاه، و ..............
خلاصه اینکه بچه های عزیز که قرار دل بکنید از همهء وابستگی ها و عزیزاتون... میدونیم و معلومه که سخته...ولی به قول معروف میشه نیمهء پر لیوان رو دید.... آمریکا کم خوبی نداره ، اونجا تو یه آرامشی داری که اینجا متأسفانه نداریش، آزادی فردی هست( منظورم فقط لباس پوشیدن نیست، اشتباه نشه).... و چیزای خوب و مثبت دیگه... پس فقط به ترس و دوریش فکر نکنیم... و اینکه ما این راه رو با همه سختیهاش انتخاب کردیم پس حتما میتونیم پیروز و سربلند باشیم و همهء تلاشمون رو میکنیم برای بهتر بودن و بهتر زیستن.......
.... اینها نظرات من بود، و حتمأ مخالف و موافق دارم.... :-)

و از این نوشته خیلی زیاااااااااد خوشم اومد مرسی که اینو نوشتی خیلی زیباست:

*********(((((((((((من مجبور نیستم انتخاب کنم. من میتونم هر دو رو داشته باشم. هر دو می تونن خونه باشند. یکی گذشته و دیگری آینده. امروز جای اون حس سردرگمی رو حس خوشایندی گرفته، احساس خوشبختی، خوشبختی از داشتن دو تا خونه! امروز صبح وقتی به آسمان نگاه کردم ناخودآگاه زیر لب خواندم: هرکجا هستم، باشم، آسمان مال من است. و امروز آرزو میکنم تا بتونم آدم بهتری باشم، خوبی هر دو جا رو در کوله بارم داشته باشم، خوبی هر دو خونه رو!))))))))))***********
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، NedaE ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
محمد جان نبینم خوب نباشی.....انشاالاه به زودی حال همه ما خوب خوب میشه.........راستی بچه ها برای اون مشکل دستشویی باید بگم با عرض معذرت افتابه هم کار راه اندازه.ولی چون در امریکا افتابه پیدا نمیشه با خودتون حتی شده کوچیکش رو ببرید...من یکی از مشکلات بزرگم همین بود و یک روز رفتم والمارت و یک چیزی خریدم که شبه افتابه بود ولی باهاش گل رو اب میدادن......خلاصه این دفعه با خودم از اینجا میبرم....ولی به راحتی میشه کنار دستشویی شلنگ وصل کرد...من اگر موندگار بودم این کارو میکردم...خیلی از ایرانی ها هم این کارو کرده بودن.....

Kian جان..با تماااام حرفهات صد در صد موافقم...من هم همیشه اینهارو عینا به بچه ها میگم......تمام حرفات درست بود....چقدر خوبه بچه هایی که اونجا زندگی میکنن واقعیت رو بیان بگن...من هم تجربم از زندگی در امریکا همین هست که کیان گفت....ازززززز ایرااااانی ها دوررررررری کنید اونجاااااااا بچه هاااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان