موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
کد:
منم مرداديم ، امروز برميكردم ايران ، نامزدم همين الان رفت، زمان زود كذشت ، :(
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
فقط مرد آبانی..... من آبانیم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 13:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 13:28 توسط NedaE.)
آخه شلنگ رو میبرن به شلنگ آب توالت فرنگی وصل میکنن ولی اون اب سررررده من آب گرم میخوام ((
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='mercedeh2011' pid='260946' dateline='1357723055']
خیلی باحالیییییییییییی
300امین پُستت خوش یومن (دیکته اش را بلد نیستم :دی) شد !
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
)))))))))))))))
اولین شرط من برای قبول کردن رفتن به امریکا همین بود.. خیلی باحالیییین..
البته من عملیش میکنم.. شوهرمم با اینکه نزدیک 30 ساله اونجاست ولی میگه همیشه یه بطری اب دم دستم هست.. یکی هم تو ماشینشه.. میگه هیچوقت نتونستم این عادتو ترک کنم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم اسمشو چی بزارم،،، ولی الان چند سالی هست که متاسفانه از کشورم خیلی متنفرررر شدم و دلم خیلی میخواست و میخواد که برم...
و خوشبختانه حالا برای اولین تو زندگیم واقعا عاشق شدم و عاشق کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم و برم اون سر دنیاااا.....
اینجوری هم میرم و هم با کسی هستم که دوسش دارم چون همیشه میترسیدم که نکنه از سر مجبوری با کسی که دوسش ندارم ازدواج کنم. (چون سنم کم نیست، هرچند که بهم نمیاد :-) ولی ۲روز دیگه وارد ۳۲ سالگی میشم).... :-)
خواهرم هم رفته آلمان یکسال بیشتره که ازدواج کرد و رفت.... ولی چون نزدیکه زیاد میره و میاد... پس پدرو مادرم اینجا خودشون هستن و برادرم.
من همش میگم اگه رفتم اصلاااااا دلم نمیخواد به این زودی ها بیام، اصلا ایران رو دوست ندارم فقط عاشق خانوادم هستم که مطمئنم میتونم خیلی زود اونها رو ببرم پیش خودم(۳سال طول میکشه سیتیزن شی و بعدش مشکلی واسه بردنشون نیست در ضمن تو این ۳سال هم حتمأ بهشون ویزا میدن که بیان ) و حالا اگه اولش هم سخت باشه میشه اروپا ببینمشون....
میخوام بگم نگاه من به این رفتن خیلی مثبته..... فقط ترسم زبان ن ن .........! همین! با اینکه من به شددددددت آدم احساسی هستم خیلی...
ولی متأسفانه این مملکت و آدماش با من کاری کردن که هر لحظه اینجا بودن واسم عذاب... من تو زندگیم همیشه زیادی ی ی ی مهربون و روراست بودم ولی چیزی که میدیدم از دیگران اونی نبود که انتظارشو داشتم، اصلا منظورم آدم خاص نیست، مثلأ محل کار، دانشگاه، و ..............
خلاصه اینکه بچه های عزیز که قرار دل بکنید از همهء وابستگی ها و عزیزاتون... میدونیم و معلومه که سخته...ولی به قول معروف میشه نیمهء پر لیوان رو دید.... آمریکا کم خوبی نداره ، اونجا تو یه آرامشی داری که اینجا متأسفانه نداریش، آزادی فردی هست( منظورم فقط لباس پوشیدن نیست، اشتباه نشه).... و چیزای خوب و مثبت دیگه... پس فقط به ترس و دوریش فکر نکنیم... و اینکه ما این راه رو با همه سختیهاش انتخاب کردیم پس حتما میتونیم پیروز و سربلند باشیم و همهء تلاشمون رو میکنیم برای بهتر بودن و بهتر زیستن.......
.... اینها نظرات من بود، و حتمأ مخالف و موافق دارم.... :-)
و از این نوشته خیلی زیاااااااااد خوشم اومد مرسی که اینو نوشتی خیلی زیباست:
*********(((((((((((من مجبور نیستم انتخاب کنم. من میتونم هر دو رو داشته باشم. هر دو می تونن خونه باشند. یکی گذشته و دیگری آینده. امروز جای اون حس سردرگمی رو حس خوشایندی گرفته، احساس خوشبختی، خوشبختی از داشتن دو تا خونه! امروز صبح وقتی به آسمان نگاه کردم ناخودآگاه زیر لب خواندم: هرکجا هستم، باشم، آسمان مال من است. و امروز آرزو میکنم تا بتونم آدم بهتری باشم، خوبی هر دو جا رو در کوله بارم داشته باشم، خوبی هر دو خونه رو!))))))))))***********
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 16:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 17:03 توسط kamela.)
محمد جان نبینم خوب نباشی.....انشاالاه به زودی حال همه ما خوب خوب میشه.........راستی بچه ها برای اون مشکل دستشویی باید بگم با عرض معذرت افتابه هم کار راه اندازه.ولی چون در امریکا افتابه پیدا نمیشه با خودتون حتی شده کوچیکش رو ببرید...من یکی از مشکلات بزرگم همین بود و یک روز رفتم والمارت و یک چیزی خریدم که شبه افتابه بود ولی باهاش گل رو اب میدادن......خلاصه این دفعه با خودم از اینجا میبرم....ولی به راحتی میشه کنار دستشویی شلنگ وصل کرد...من اگر موندگار بودم این کارو میکردم...خیلی از ایرانی ها هم این کارو کرده بودن.....
Kian جان..با تماااام حرفهات صد در صد موافقم...من هم همیشه اینهارو عینا به بچه ها میگم......تمام حرفات درست بود....چقدر خوبه بچه هایی که اونجا زندگی میکنن واقعیت رو بیان بگن...من هم تجربم از زندگی در امریکا همین هست که کیان گفت....ازززززز ایرااااانی ها دوررررررری کنید اونجاااااااا بچه هاااااا