کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آخ که مُردم از خنده ... با اون آب پاشت Big Grin
شرمنده ها من تصورش کردم دیگه که با اون بری دسشویی Smile))))
البته شلنگهای کشورهای عربی هم خیلی خوبه ... اگه رفتی دبی ازونها بخر خیلی راحت و خوبه
بچه ها این کلیپ آهنگ Call me maybe هم خیلی باحاله
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، arian307 ، Tomas
(2013-01-09 ساعت 15:06)arian307 نوشته:  
(2013-01-09 ساعت 13:06)NedaE نوشته:  1.من متولد آذرم نامزدم متولد آبان. آب و آتیش چه آشی بشه خودتون فکرشو بکنین Smile) شوخی کردم ولی خداییش تا الان که هیچ مشکلی نداشتیم.
2.من خیلی دوست داشتم اینو از یکی بپرسم اگه بی قصد و تعصب جواب میدین Smile)) از قضا منم از همون سامسونگی ها هستم ولی پشیماااان.s3 گرفتم تازه گفتم از آمریکا هم واسم بیارن که مثلا کلا سرم نره ولی دو سه باز تا حالا تو این 5 6 ماه هنگ کرده! این آیفون یعنی اصلا هنگ نمیکنه اگه خیلیییی برنامه روش بریزه و خیلی استفاده کنی؟ یعنی نرم افزارش انقدر قویه؟
3.آقا نمیشه چرا میگی میشه.دِ negi جان والا بلا نمیشهههه من دستشویی با آب میخوام خوووووب Smile))
اینجاست که باید بگم باز خوش به حال اونایی که نامزد/همسرشون ایرانی یا ایرانی-آمریکایی هستن،بابا من اولش که روم نمیشد بگم بعدشم که گفتم اصلا منو درک نکرد گفت به قول معروف "چیییییی میگی!مگه میشه" Smile)

من ایفون 2g که اومد یه دونه گرفتم... و از همون 5 سال پیش شدم ایفونی... مدل های اولیش خصوصا 2g و 3g کند بودن.. البته اونموقع نوکیا داشت n72 میزد کلا Big Grin
اما 3gs و 4 خوب شد.. الانم 4s دارم و اصلا فکر هنگ و اینا رو نکن... چون شبیه جوکه... من الان 10 11 صفحه برنامه دارم... البته چون کار خودم مربوط به حوزه ی it میشه این نظر رو دارم که تا برنامه ای رو نیاز نداری نصب نکن که الکی هم فضا اشغال نکنه هم به هر حال مختل نکنه.. منم که میگم 10 11 صفخه برنامه دارم به خاطر اینه که گوشیم جیل برک نیست و یکی از دوستام نزدیک 1000 دلار برنامه خریده بود منم دیدم مفته گفتم بریز Big GrinBig Grin
در مورد شلنگ و افتابه Tongue هم تو همون تاپیک همه جورش رو توضیح دادن.... اما واقعا زیاد هم سخت نیست.. اولا الان که دیگه فکر نکنم خونه ای باشه که دستشویی فرنگی نداشته باشه دوما این که بچه ها تا حالا کویر نرفتین مگه؟Big GrinBig Grin

من هم 4S دارم.....تا دلت بخاد برنامه داره...1بار هم هنگ نکرده....مال همسرم هم تاحالا هنگ نکرده
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84
بچه ها مادر شوهرم تقریبا هر روز میاد منو میبینه.. این چند روز تو خودم بودم و حال خوبی نداشتم الان زنگ زد گفت همه کارارو کردم 1 هفته باهم بریم دبی Smile))))))))))
یعنی عاشقش شدم با این حرکتش Smile
ولی بهش گفتم بخاطر پروندم نمیشه بریم میترسم ایراد بگیرن کلی ضد حال خورد Sad
واقعا خدارو شکر میکنم که همچین مادر شوهری دارم Smile

حالا هی درباره ایفوناتون حرف بزنید و دل منو اونایی که ندارنو اب کنید ایشششششششششششش Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، payamkj
راستی من با تانگو خیلی راحت ترم ... ولی وایبر فقط صوتیه ضمن اینکه فیلم باهاش نمیتونی بفرستی
ولی تانگو هم تصویری می تونی صحبت کنی هم اینکه میتونی 30 ثانیه فیلم هم بفرستی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas
جودی چه ایرادی بگیرن دختر؟ من بودم با کلللللللله میرفتم . عاشق ذبی هستم من
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، Tomas ، shabnam.84
(2013-01-09 ساعت 17:11)girl نوشته:  بچه ها مادر شوهرم تقریبا هر روز میاد منو میبینه.. این چند روز تو خودم بودم و حال خوبی نداشتم الان زنگ زد گفت همه کارارو کردم 1 هفته باهم بریم دوبی Smile))))))))))
یعنی عاشقش شدم با این حرکتش Smile
ولی بهش گفتم بخاطر پروندم نمیشه بریم میترسم ایراد بگیرن کلی ضد حال خورد Sad
واقعا خدارو شکر میکنم که همچین مادر شوهری دارم Smile

حالا هی درباره ایفوناتون حرف بزنید و دل منو اونایی که ندارنو اب کنید ایشششششششششششش Big Grin
ای وای ... مگه میشه که ایراد بگیرن؛ البته هرچند که الان پروندت در موقعیت حساسیه
قربونت برم تو هم می ری اونجا و بهترش رو میخری ...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84
گرل عزیزم واقعا بهت تبریک میگم با مادر شوهری که داری...خداروشکر مادر شوهر من هم یک فرشتس...اگه بگم منو از پسرش بیشتر دوست داره کاملا درست گفتم...عزیزم حتما خودت هم خوووبی......اخه چرا ایراد بگیرن اگه بری دبی؟؟؟؟پاشو برو حالشو ببر...کلی روحیت عوض میشه...اگه نمیری بگو من باهاشون برم...درضمن سوغاتی یادت نره...از فریشاپ شکلات بیار که شکلات خارجی تهران خیلی گرررررون شده و من بیچاره شدم....گرررررررل بری هااا...توروخدا پاشو برو یکم حال کن...بزار این دوران بهت اسونتر بگذره...اونجا هم که هستی کلا فکر این پرونده رو از سرت بریز بیرون..چششششم؟بگو چشم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، payamkj
الهه من تا حالا سفر خارج از کشور نداشتم و همیشه یکی از کواردی که باعث میشد خیالم راحت باشه چک نمیخورم همین بود اخه خیلی جاها خوندم بخاطر سفرای خارجی ممکنه چک بخوریم.. حالا این همه نرفتم همین لحظه اخر نمیخوام خراب کنم کارو.. بهم گفت پول این سفرو میذارم کنار رفتیم امریکا با پسرم برید سفر Big Grin
کلا کاری به پولش ندارم همین که درک کرد حالم خوب نیست و سعی کرد کمکم کنه یه دنیا واسم ارزش داشت خیلی خوشحال شدم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، payamkj
واقعااااا...میری و بهترش رو میخری...الان که 5 اومده به مال ما هم کسی نگاه نمیکنه....مال ما قدیمی شد به همین زودی.....اونجا مفته....ما پول الکی دادیم به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
بخدا دوست دارم برم. اخه میترسم روز مصاحبه بگن چرا شوهرت نیومد باهات سفر و از این ایرادایی که فقط اینا بلدن بگیرن. خوب ما 2 سال و 2 ماهه ندیدیم همو حالا تنها برم سفر یه جوریه به ریسکش نمیارزه Sad

اره بابا اونجا خیلی ارزون نسبت به اینجا.. قولشم گرفتم واسم بخرن اونجا Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas
اگه واسه این میترسی که دختر این حرفها چیه میزنی ... بلند شو بلند شو همین الان زنگ بزن بگو بریم .... حالا کو تا اون موقع ... یه دور هم بعدها با همسرت برو
ای بابا من فکر کردم حالا نه اینکه منتظر ایمیل و اینجور چیزا باشی

بچه ها منم مادرشوهرم خیلی خوبه ؛ پدر شوهرم هم که طفلکی عاشق منه Smile
بچه ها یه چیزی بگم بخندید؛ این پدرشوهر من خیلی شوخه
بهش گفتم برای ... (نامزدم) چی بخرم گفت کارد
گفتم چی ؟ کارت ؟
گفت نه ؛ کارد ؛ یه موقعها به دردت میخوره بزنی تو شکمش .... طفلکی رو (حالا خوبه غلام حلقه به گوش پدرشه ها)
عاشق نــــــــــــــــــامــــــــــــــــزدم هستم

حالا بگید من سوغاتی برای این 2 تا فرشته , پدر شوهر و مادر شوهر چی بخرم ؛ (برای آقای نامزد یه کت چرمی خریدم)
راستش یه بار از "فردا" پرسیدم بهم گفت که صنایع دستی و چیزای سنگین نیار که اینجا بهترینها هست مثلا براش گوشواره فیروزه بیار (راستش منم گفتم شاید برم تهران یه انگشتر یا گوشواره بخرم؛ هرچند که الان خیلی گرونه؛ تقریبا یک هفته قبل از اومدنم برای خودم یه انگشتر فسقلی خریدم 800 تومن)
حالا شماها بگید ...
گفتم برای پدرشوهرم یه ساعت و شال گردن بخرم (که اونم چون مطمئن تر هستم از تهران میخرم)
ولی به نظرتون چیزی اینجا تو ترکیه هست که من بخوام برای اونا سوغاتی بخرم ؛ اصلا شاید شماها پیشنهادهای بهترین بدین (عصر شاید برم بیرون یه چرخی بزنم؛ تقریبا آفتاب شده)
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، shabnam.84
گرل جون...توکه نامزدی نیستی که از این ایرادا ازت بگیرن که چرا باهم سفر نرفتین...ولی من که نمیدونم .اگه واقعا فکر میکنی که ممکنه ایرادی بگیرن حتی 1درصد..اره اونجوری نرو.ببین هنوز هیییچ ایمیلی نیومده براتون؟؟؟چرا به ان وی سی زنگ نمیزنین؟الان 2ماه بیشتره نه؟؟؟البته اینقدر شلوغ هست اونجا که طبیعی هست این طولانی شدن...ولی یک زنگ بزن تکلیفت رو بفهمی..

یعنی انگشتر بدل خریدی 800 تومان؟؟؟؟کارا میکنی هاااااااا.....خداکنه طلا بوده باشه چون حرررص میخورم.....من به بدل دلم نمیاد پول بدم....ولی طلا چراااااااااااا .
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
(2013-01-09 ساعت 17:34)kamela نوشته:  گرل جون...توکه نامزدی نیستی که از این ایرادا ازت بگیرن که چرا باهم سفر نرفتین...ولی من که نمیدونم .اگه واقعا فکر میکنی که ممکنه ایرادی بگیرن حتی 1درصد..اره اونجوری نرو.ببین هنوز هیییچ ایمیلی نیومده براتون؟؟؟چرا به ان وی سی زنگ نمیزنین؟الان 2ماه بیشتره نه؟؟؟البته اینقدر شلوغ هست اونجا که طبیعی هست این طولانی شدن...ولی یک زنگ بزن تکلیفت رو بفهمی..

یعنی انگشتر بدل خریدی 800 تومان؟؟؟؟کارا میکنی هاااااااا.....خداکنه طلا بوده باشه چون حرررص میخورم.....من به بدل دلم نمیاد پول بدم....ولی طلا چراااااااااااا .

بدل کجا بود مادر ... (دیدی این دخترا که کلاس میذارن) من پوستم حساسه فقط باید طلا بندازم عزیزم
طلا قربونت برم تازه فامیل بود 850 تومن ؛ نگین هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، kamela
اگه تا شب خبری نشد ایمیل میدم به سفارت ولی از همین الان فشارم پایینه Tongue
یکی از ترس شوهرم که یه موقع بفهمه یکی از ترس اینکه بگن پروندت اینجا نیست.. خلاصه حسابی درگیر احساسات بدم ولی بازم خدارو شکر از چند روز پیش خیلی بهترم Smile
حالا جدی جدی من پوستم به بدل حساسه و فقط طلا رو تحمل میکنه ولی عاشق بدلیجاتم و اصلا طلاهامو نمیندارم

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، kamela
(2013-01-09 ساعت 18:04)girl نوشته:  اگه تا شب خبری نشد ایمیل میدم به سفارت ولی از همین الان فشارم پایینه Tongue
یکی از ترس شوهرم که یه موقع بفهمه یکی از ترس اینکه بگن پروندت اینجا نیست.. خلاصه حسابی درگیر احساسات بدم ولی بازم خدارو شکر از چند روز پیش خیلی بهترم Smile
حالا جدی جدی من پوستم به بدل حساسه و فقط طلا رو تحمل میکنه ولی عاشق بدلیجاتم و اصلا طلاهامو نمیندارم
منم همینجوریم قربونت برم ... با کوچکترین چیزی تمام پوستم به خارش میفته ؛ حتی همین طلا ... منم عاشق بدل هستم ولی جرأت نمی کنم چیزی بخرم
این انگشتر هم بعد از شصت قرن به زور مامانم خریدم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان