موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
راستی من با تانگو خیلی راحت ترم ... ولی وایبر فقط صوتیه ضمن اینکه فیلم باهاش نمیتونی بفرستی
ولی تانگو هم تصویری می تونی صحبت کنی هم اینکه میتونی 30 ثانیه فیلم هم بفرستی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی چه ایرادی بگیرن دختر؟ من بودم با کلللللللله میرفتم . عاشق ذبی هستم من
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
گرل عزیزم واقعا بهت تبریک میگم با مادر شوهری که داری...خداروشکر مادر شوهر من هم یک فرشتس...اگه بگم منو از پسرش بیشتر دوست داره کاملا درست گفتم...عزیزم حتما خودت هم خوووبی......اخه چرا ایراد بگیرن اگه بری دبی؟؟؟؟پاشو برو حالشو ببر...کلی روحیت عوض میشه...اگه نمیری بگو من باهاشون برم...درضمن سوغاتی یادت نره...از فریشاپ شکلات بیار که شکلات خارجی تهران خیلی گرررررون شده و من بیچاره شدم....گرررررررل بری هااا...توروخدا پاشو برو یکم حال کن...بزار این دوران بهت اسونتر بگذره...اونجا هم که هستی کلا فکر این پرونده رو از سرت بریز بیرون..چششششم؟بگو چشم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الهه من تا حالا سفر خارج از کشور نداشتم و همیشه یکی از کواردی که باعث میشد خیالم راحت باشه چک نمیخورم همین بود اخه خیلی جاها خوندم بخاطر سفرای خارجی ممکنه چک بخوریم.. حالا این همه نرفتم همین لحظه اخر نمیخوام خراب کنم کارو.. بهم گفت پول این سفرو میذارم کنار رفتیم امریکا با پسرم برید سفر
کلا کاری به پولش ندارم همین که درک کرد حالم خوب نیست و سعی کرد کمکم کنه یه دنیا واسم ارزش داشت خیلی خوشحال شدم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
واقعااااا...میری و بهترش رو میخری...الان که 5 اومده به مال ما هم کسی نگاه نمیکنه....مال ما قدیمی شد به همین زودی.....اونجا مفته....ما پول الکی دادیم به خدا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 17:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 17:24 توسط girl.)
بخدا دوست دارم برم. اخه میترسم روز مصاحبه بگن چرا شوهرت نیومد باهات سفر و از این ایرادایی که فقط اینا بلدن بگیرن. خوب ما 2 سال و 2 ماهه ندیدیم همو حالا تنها برم سفر یه جوریه به ریسکش نمیارزه
اره بابا اونجا خیلی ارزون نسبت به اینجا.. قولشم گرفتم واسم بخرن اونجا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 17:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 17:37 توسط kamela.)
گرل جون...توکه نامزدی نیستی که از این ایرادا ازت بگیرن که چرا باهم سفر نرفتین...ولی من که نمیدونم .اگه واقعا فکر میکنی که ممکنه ایرادی بگیرن حتی 1درصد..اره اونجوری نرو.ببین هنوز هیییچ ایمیلی نیومده براتون؟؟؟چرا به ان وی سی زنگ نمیزنین؟الان 2ماه بیشتره نه؟؟؟البته اینقدر شلوغ هست اونجا که طبیعی هست این طولانی شدن...ولی یک زنگ بزن تکلیفت رو بفهمی..
یعنی انگشتر بدل خریدی 800 تومان؟؟؟؟کارا میکنی هاااااااا.....خداکنه طلا بوده باشه چون حرررص میخورم.....من به بدل دلم نمیاد پول بدم....ولی طلا چراااااااااااا .
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اگه تا شب خبری نشد ایمیل میدم به سفارت ولی از همین الان فشارم پایینه
یکی از ترس شوهرم که یه موقع بفهمه یکی از ترس اینکه بگن پروندت اینجا نیست.. خلاصه حسابی درگیر احساسات بدم ولی بازم خدارو شکر از چند روز پیش خیلی بهترم
حالا جدی جدی من پوستم به بدل حساسه و فقط طلا رو تحمل میکنه ولی عاشق بدلیجاتم و اصلا طلاهامو نمیندارم