کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه شبنم جونم پای تی وی بودم.
شب همه خوش Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas
ممنون عمو سعید بابت رتبه ؛ ولی من که هنوز نگرفتم
اونقدر اینجا استثنا می بینی که هر لحظه ممکنه خود ما هم جزء همین استثنا ها باشیم
چند روز پیش مادر و دختری رو دیدیم که وقتی شماره اش روی سایت اومده بوده و حالا که اومده ویزاش رو بگیره وقتی رفته به سفارت گفتن پروندت مشکل داره برو پاسپورت قدیمیت رو که باطل شده بیار
برگشته ایران و دوباره پاس رو اورده
رفته سفارت ساعت 11 بوده گفتن الان وقت نداریم و سرمون شلوغه برو ساعت 1 بعدازظهر بیا
دوباره که رفته گفتن تو پاسپورتت یه چیزی اشتباه خورده و باید بررسی بشه و ...
...
حالا الان مشکلش حل شد و منتظره که پاسش با ویزاش بیاد

ما هم همینطور من تا زمانی که وارد خاک امریکا نشم بازم نمی تونم قطعی بگم کارم درست شده Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، Saeedv13 ، kamela ، Tomas
مرسده جون امروز باید پاس رو تا آخر وقت تحویل بگیری؟ پست خونه و سفارت فردا تعطیله؟ شنبه ست

عزیزم دلشوره نداشته باش. پاس رو که بگیری دیگه همه چیز تمومه. گرچه من الان هم مطمئنم که مشکلی نیست و به امیدخدا ویزا رو امروز میگیری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas
بچه ها اونقدر اعصابم خرده كه نگيد ... الان پاسهاي اين اقاي همسفر اومد ولي مال من نرسيد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
الان جواب ایمیلمو دادن.. نوشتن پروندت هنوز به دست ما نرسیده باnvc تماس بگیرید!!! از همشون متنفرم.. الان 2 ماه و 1 هفتس پرونده من تکمیل شده.. من چند سال باید منتظر این ویزای لعنتی بمونم؟!!! ای خداااااااااااا الان دق میکنم از دست اینا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، Tomas ، payamkj
جودی همین امروز به ان وی سی ایمیل بزن ببین چه غلطی میکنن. حال آدم بهم میزنن با این کار کردنشون

مرسده من فکر کنم مال تو هم امروز برسه. شاید خب جدا میارن .

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، Tomas
واقعا اعصابم خورده.. گریم گرفت از ناراحتی.. اخه من چرا اینقدر بد شانسم؟ چرا پرونده من باید اینجوری بشه؟ واقعا اینا یه مشت ادم بی ملاحظن که فقط ادعاشون میشه حالیشونه.. حالم از کلمه امریکا داره بهم میخوره الان.. توقع هر جوابی داشتم جز این
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
(2013-01-11 ساعت 16:08)girl نوشته:  واقعا اعصابم خورده.. گریم گرفت از ناراحتی.. اخه من چرا اینقدر بد شانسم؟ چرا پرونده من باید اینجوری بشه؟ واقعا اینا یه مشت ادم بی ملاحظن که فقط ادعاشون میشه حالیشونه.. حالم از کلمه آمریکا داره بهم میخوره الان.. توقع هر جوابی داشتم جز این

ای بابا.... اینا معنی دل تنگی ، خستگی ، کلافه شدن.... رو نمیفهمن کلا.....
من که فقط اینو فهمیدم این ماجرا کلأ شانسیه....
میفهمم حالتو..... ولی کاری از من برنمیاد عزیزم..SadSadSad.
اکه دست من بود که به همه توی همش یک هفته ویزا میدادم....Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، negi ، Tomas
بچه ها از شدت ناراحتي تب كردم Sad
جودي جونم باهات همدردي ميكنم و از راه دور بغلت ميكنم، دركت ميكنم... ولي عزيزم به جاي غصه دنبال راه چاره باش و بازم پيگيري كن، شايد اشتباه نوشتن، اينجا نميدوني چه اش شله قلمكاريه، نه اينكه سايت عوض شده، اداره پستها عوض شدن كلا همه چيز قاطي شده Sad
برا من دعا كنين، بدون پاسپورت يعني بي هويت
اين برگه هاي رسيد جديدم شماره پيگيري نداره يعني تعطيل Sad((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
عزیزم ایشالا زود کارت راه بیافته.. مرسی از همدردیتون.. ولی این ویزا دیگه درد نیست واسه من یه نوع سرطان شده که هیچ علاجی نداره.. اینو واسه این نمیگم که الان این جوابو دادن بهم وقتی اینا میگن پروندت دست ما نیست یعنی من باید صبر کنم تا پرونده برسه دستشون تازه اگه گم نشده باشه! بعد 2 ماه صبر کنم تا بهم نوبت بدن! الان از خودمم متنفرم که باعث شدم تو همجین موقعیتی قرار بگیرم. خودم کردم که لعنت بر خودم باد. دعا نکنید من ویزا بگیرم دعا کنید بمیرم که کلا راحت شم.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
تنها راه جودی اینه که شوهرشو وادار کنه با NVC خراب شده منحوس تماس بگیره. دارم دیوونه میشم بجای جودی

نه نه جودی اشتباه نکن.
من تازگیا فهمیدم وقت رو اصلا سفارت نمیده بلکه خود NVC میده. معمولا 2 ماه بهد از تکمیل مدارک NVC لعنتی وقت رو تعیین میکنه و بعد از اون مدارکو میفرسته سفارت.
اشتباه نکن جودی. فکر کردی الان پرونده برسه دست سفارت تازه 2 ما بعد وقت میدن؟ نه عزیزم اینجوری نیست خوشبختانه
یا پرودتو فرستادن ارمنستان. یا هنوز تعیین وقت نشدی، واسه همین نرسیده آنکارا

شبنم این مسیر دققققققیقا شانسیه
اون روز توی پاستور یه دخترخانومی بود که کیسش ازدواجی بود.
میگفت 3 ماهه اپروو شده و مدارکش 3 هفته ای توی NVC تکمیل شده و 1 ماه بعد از تکمیل هم نامه مصاحبه رسیده دستش و مصاحبه رو واسه 2.5 ماه بعدش بهش داده بودن.
شانسیه دیگه. همه 5 ماهه اپروو میشن، همه کارشون توی NVC چندماه گیر میکنه، همه 2 الی 2.5 ماه بعد نامه مصاحبشون میاد، ولی خوب واسه ایشون اینطوری نبود دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
[quote='girl' pid='261893' dateline='1357909010']
عزیزم ایشالا زود کارت راه بیافته.. مرسی از همدردیتون.. ولی این ویزا دیگه درد نیست واسه من یه نوع سرطان شده که هیچ علاجی نداره.. اینو واسه این نمیگم که الان این جوابو دادن بهم وقتی اینا میگن پروندت دست ما نیست یعنی من باید صبر کنم تا پرونده برسه دستشون تازه اگه گم نشده باشه! بعد 2 ماه صبر کنم تا بهم نوبت بدن! الان از خودمم متنفرم که باعث شدم تو همجین موقعیتی قرار بگیرم. خودم کردم که لعنت بر خودم باد. دعا نکنید من ویزا بگیرم دعا کنید بمیرم که کلا راحت شم.
[/quote

....SadSadSad:
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas
جودی ناراحت نشیا، ولی راست میگی تقصیر خودته. چقدر همه بهت گفتیم بگو همسرت تماس بگیره. گوش ندادی. بالاخره که چی؟ باید هرطور که خودت بلد بودی راهشو پیدا میکردی و راضیش میکردی با سفارت یا ان وی سی تماس بگیره.
از دستت عصبانیم جودی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas
بهت حق میدم اینجوری فکر کنی عزیزم چون تو موقعیت من نیستی و امیدوارم هیچوقت قرار نگیری.

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas
Sad Sad ولی حتما یه راهی بود جودی Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان