کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
حتما عزیزم...اولین جایی که بگم اینجاست...جمعه گذشته وکیل پست کرده..حالا اگه از جمعه دیگه ایمیل بدم خوبه؟؟یعنی الان بهشون رسیده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق
اره عزیزم خوبه.. یه ایمیل بده )
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، kamela ، الهه سابق
این امریکا رفتن هم چه دردسری شده ها .............
ببین با بچه های مردم دارن چیکار میکنن ،نمیگن این همه استرس چه سر جوان های مردم میاره ، مرسده جون غصه نخور میدونم بد تر از همه این انتظار آخره ولی یه کوچولو دیگه صبر کنی تمومه ، جودی جان شما هم که رو اسمت هست ،جودی صبور ، گرچه گفتن هیچ چیز دردی از طرف دوا نمیکنه ولی فقط میتونم از خدا بخوام کار همه زودتر انجام بشه ، خودم هم هی به خودم دلداری میدم که حالا چند ماه دیرتر مگه چی میشه ، 5 دقیقه بعد دوباره زانوی غم بغل میکنم
امیدوارم هر چی زودتر خبرهای خوب از همتون بخونم و تو خوشحالیتون شریک باشم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas
بچه ها امروز زنگ زدم به اجنسیم ببینم چی شده ؛ زنگ زده UPS - گفت به اسم شماهنوز هیچ پاسپورتی از سفارت نیومده .....................
من چیکار باید بکنم
به نظرتون برم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
سفارت امروز و فردا تعطیله
بچه ها برام دعا کنید امروز بیاد پاسم
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از کشتن نهایی من ؛ الان پاسپورتم رسید.
خسته و هلاکم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، shabnam.84 ، rouzbehdarvishi ، kamela ، omnia ، الهه سابق ، payamkj ، omead ، dinadino228 ، negi ، arian307 ، Tomas ، leila.e ، saba.m
(2013-01-12 ساعت 14:18)mercedeh2011 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خسته و هلاکم ...

تبریک میگم عزیزم. دیدی این همه حرص خوردن ارزش نداشت.
دلم اولش شور زد وقتی خوندم که گفتی پاسپورت نرسیده
خدا رو شکررررر کار تو هم تموم شد به سلامتی. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rouzbehdarvishi ، kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
مبارکههههههههههههههههههههه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
مبارک باشه مرسده جون..به سلامتی انشاالاه...ببینم یعنی روز تعطیل برات فرستادن؟امروز مگه اونجا تعطیل نیست؟...برو برای سفر بعدی اماده شو....چه سفر تو سفری شده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas
(2013-01-12 ساعت 14:18)mercedeh2011 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خسته و هلاکم ...
خیلی خوشحالم کردی مرسده .مبارکهههههه. تاریخ های پروست رو به تفکیک می زاری لطفاً ...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-12 ساعت 15:36)omnia نوشته:  
خسته و هلاکم ...
خیلی خوشحالم کردی مرسده .مبارکهههههه. تاریخ های پروست رو به تفکیک می زاری لطفاً ...

مرسي دوستاااااااي گلم , خيلي دوستون دارم، شماها عشق منيد
خانمها رو روي ماهشون رو ميبوسم
اقايون رو هم باهاشون دست ميدم Smile
ولي نزديك بود اين اقاي همسفر خوش صحبت رو كه همسن پدرمه از خوشحالي بغلش كنم Big Grin
واقعا كار عباس اقا حرف نداشت، دستش درد نكنه كه يه بارم اومد اينجا چه تيپي، چه جنتلمنيه برا خودش

چي ميخواستم بگم يادم رفت
آهان، الان تو لابي نشستم و اتاق رو تحويل دادم ديگه اينترنتم قطع ميشه تا فردا بووووووووووووووووووس
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas
امیدوارم که پرواز خوبی داشته باشی عزیزم. بیا که باید بار سفر ببندی ....... Smile
ای خداااااااا کار همه ی بچه ها و خودم هرچه زودتر درست بشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، payamkj ، dinadino228 ، Tomas
عزیزم ایشالا سفر خوبی داشته باشی.. به عباس اقا سلام مخصوص برسون بگو ما خیلی مخلصیم Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas
مرسي شبنم جونم،
حتما عزيزانم منم دعا ميكنم براتون، اينجا چه باروني مياد، من زير اين بارون دعا ميكنم تك تك بچه ها (همه تون رو اسم بردم) به سرعت و بدون اذيت شدن كار همه درست بشه.
جودي جونم خيلي دعات ميكنم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، omnia ، arian307 ، dinadino228 ، Tomas
مرسی قربونت برم.. واقعا امیدوارم هر چیزی که به صلاح همون بشه. شاید چیزی که ما میخوایم به ضررمون باشه.. من همه چیزو سپردم به خدا Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان