موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-11 ساعت 20:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-11 ساعت 20:22 توسط kamela.)
مرسده جوونم امیدوارم همین اوروز فردا ویزات بیاد عزیزم..واقعا درکت میکنم
گررل عزیزم....نمیتونم بگم ناراحت نباش چون حرف مفت زدم....ولی دنبال راه چاره باش...من با الاهه موافقم...تنها راهش اینه که یک جوری بگی شوهرت شدیدا پی گیری کنه...ببین تو خودت شوهرت رو بیشتر از همه میشناسی...پس باید راهش رو بلد باشی...شوهرت هر اخلاقی که داشته باشه خیلی ببخشید دیو که نیست....شوهرته...باید کمکت کمه...بهش بگو که ایمیل میخای بزنی وبعد از یکی دو روز بگو این جواب رو بهت دادن و بگو پیگیری کنه...ولی مطمین باش به قول الاهه فرستادن به ارمنستان و برای همین دست اونا نیست...از ان وی سی پیگیری کن....بده گوشیرو به کسی که زبانش خوبه و تلفنی از ان وی سی سوال کنه....به خدا تلفنی دقبقاااااااا راهنماییت میکنن که چی ماجرا..باز مثلا ماها که وکیل داریم میتونیم این جور مواقع بسپاریم به اون..ولی تو بایییید به شوهرت بگی کمکت کنه عزیزم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سعید جان ممنونم از ابراز همدردیتون ولی من انگلیسیم در حد سلام و احوال پرسیه و نمیتونم صحبت کنم.
کاملا جان همسرم میدونه ایمیل دادم , متاسفانه میگه ما باید باید باید صبر کنیم تا اونا خبر بدن و به هیچ صراطی مستقیم نمیشه.. من همین قدر در توانمه و کار دیگه ای نمیتونم بکنم.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-11 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-11 ساعت 21:04 توسط girl.)
با همه اینا الان یه چیزی یادم اومد. یادمه یبار از acaro عزیز پرسیدم چند وقت طول کشید تا سفارت بهتون نوبت داد, گفتن سفارت به ما نوبت نداد! گفت من به سفارت ایمیل دادم و اونا گفتن از کیس شما اطلاعی نداریم به nvc زنگ بزنید . دقیقا همین جوابی که به من دادن 2 ماه که از تکمیل پروندشون گذشت nvc بهشون نوبت داده و اتوماتیک پرونده رفته بود ارمنستان به من گفت نیازی به پیگیری نیست و اونا خودشون به وقتش خبر میدن! ولی ما 2 ماه و 1 هفته از تکمیل پروندمون میگذره اینه که نگرانم میکنه
ما کیس نامبر داریم.. این ایمیل رو nvc به من نداده.. انکارا داده.. باور کنید انگلیسیم داغونه. وقتی یکی انگلیسی باهام حرف میزنه هنگ میکنم و ساکت میشم. زبونم قفل میشه. چند نفر دورم هستن که بتونن صحبت کنن ولی اعتماد ندارم و میترسم فکر کنن شوهرم دست به سر کرده که خودم دارم پیگیری میکنم ولی واقعا اینطور نیست اون اینطور فکر میکنه و هیچکس نمیتونه تغییر بده فکرشو! الان رفتم پیامامو چک کردم و دیدم به acaro هم همینارو گفته بودن یکم اروم شدم!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اینم هست. از ظهر به قدری گریه کردم و حالم بد بود که اصلا یادم نبود همچین چیزیرو اصلا به هیچی فکر نکردم.. الان یهو یادم اومد. وای یکم خیالم راحت تر شد ولی نهایت سعیمو میکنم که همسرم زنگ بزنه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-11 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-11 ساعت 23:00 توسط الهه سابق.)
جودی قبلا داده بود یکی از دوستاش تماس گرفته بود با ان وی سی. از اونجاییکه میدونید ان وی سی تمام مکالماتو ضبط میکنه و در هر تماس صدارو وریفای میکنه. الان اگه بجز خود جودی یا شوهرش یا اون دوستش کس دیگه ای زنگ بزنه، واقعا برای جودی بد میشه. چون مطمئنا اونا میگن همسر این خانوم تماس نمیگیره و هر دفعه هم داده به یه نفر که واسش صحبت کنه و این ممکنه ایجاد شک کنه.
منم مطمئنم پروندت رفته ارمنستان عزیزم
آکارو یادمه دقیقا 2 ماه طول کشید که ایمیل دعوت به مصاحبه واسش اومد
جودی سایت آپدیت شده، شمارت نیست؟
مرسده جان انقدر حرص نخور توروخدا. خودت که بهتر میدونی اونجا چه شیر تو شیریه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
جودی عزیز ممنونم بابت رتبه و امیدوارم این روزهای سخت طاقت فرسا زودتر به خوشی برات تموم بشه
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خوب اونا که نمیخواهند سوال کنند،جودی میخواد سوال کنه.تمام مشخصات و اطلاعات اولی ممکن بپرسند بپرسن رو خودت اول بگو بعدشم سوالتو بپرس.صداشم ضبط کن که اگه جوابشو متوجه نشدی دوباره گوش کنی یا از کسی کمک بگیری.بالاخره چی عزیزم اولو آخرش که سرو کارت با این انگلیسی زبانها خواهد بود.
تازه اصولا هرچی حساس باشی و پیگیر،شوهرت کمتر حسّ وظیفه میکنه در قبال پرونده چون میبینه تو انجام میدی جای اون،تازه ممکن به حسابه گیر دادن هم بذاره.اگر اعصابشو داری میتونی کلا بیخیال بشی بچسبی به خودت.زبان بخونی،به خودت برسی،ورزش،کتاب،....چون به هر حال واقعیت اینه که من و تو داخل nvc نیستیم که حرص و جوشمون تأثیری در دیر و زود شدن روند پرونده داشته باشه.وقتی شوهرت جای خالیه پیگیری و حرص و جوش تو را ببیند باز هم قلقلکش نمیآد یه زنگی بزنه پیگیری کنه؟البته بوخشید اینرو گفتم هر کسی شرایط و زندگی خودش رو داره شاید اصلا پیشنهاد من به دارد شما نخوره به هر حال دوستانه بود
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-11 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-11 ساعت 23:59 توسط girl.)
مرسی از همتون.ایشالا هرچی خیره همون بشه.
نه الهه جون شمارم نیست تو سایت.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-12 ساعت 00:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-12 ساعت 01:19 توسط shabnam.84.)
اعصابم برای کارت بهم ریخت جودی. اما اگه به همسرت هم نمیتونی بگی خودت هر طوری که هست پیگیری کن. فقط روحیه ت رو نباز عزیزم
مرسده جان تو هم آروم باش و به مسائل خوب و روزای آینده فکر کن ایشالا تا فردا بگیری ویزا رو عزیزم . ایشالا هر چی خوبه همون برای همه اتفاق بیفته
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
جودی خوب میخوای از یکی از مدیران سایت و یا کاربر هایی که بشون اعتماد 100% داری بخواه که واست زنگ بزنن و ته و توش رو در بیارن....
مرسده الان همه ی ما میخوایم جای تو باشیم اونوقت تو نگرانی؟ این همه وایسادی مصاحبت هم انجام شده از همه مهم تر کلیر هم شدی.. الان چند ساعت تا ویزات مونده... کاشششششش من جای تو بوددمممممممم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نه ارین جان.. نمیخوام زنگ بزنم.. اینطور خیالم راحت تره. منتظر جواب ایمیل میمونم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-12 ساعت 02:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-12 ساعت 03:03 توسط kamela.)
مرسده جان....از الان بهت تبریک میگم که ویزات رو گرفتی...اولین نفرم که تبریک گفتما....چون مطمینم که الان ویزات تو راهه....شیرینی یادت نره....حالا ویزا بگیری کی میری امریکا؟؟1ماه دیگه اونجایی یعنی؟
گرل جان...این دلشوره ها تا زمانی که ادم ویزاش رو بگیره و حتی تاااااا زمانی که برسه امریکا و حتی تااااا زمانی که اونجا جا بیفتی باهاته...یعنی همه ما اینا رو داریم...ولی عزیزم اینقدر غصه نخور...خودت هم که میگی اکارو شرایطش و ایمیلش مثل تو بوده..ببین اکارو الان امریکاست..توهم چند وقت دیگه اونجایی....اینو بدون که صد در صد چون کریسمس بوده کارای ما که خورده به اون زمان کمی طول میکشه روندش...بعدش هم خیلی خوشحال باش چون 99% داره فرستاده میشه به ارمنستان...خدا کنه هممون بریم ارمنستان...حتما خیری توش هست که بعدا میفهمی..من حاظرم کمی طولانیتر بشه ولی بفرستن ارمنستان...به شدت از انکارا و سفارتش بدم میاد..اصلا یک حس بدی به اونجا دارم..کمی اروم باش دوست عزیز..توی همین یکی دوهفته میگن فلان روز بیا ارمنستان....
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا کاملا جون.. منتظر تکمیل پرونده تو هم هستمااا.. هر خبری شد زود بیا به ما هم بگو عزیزم