کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
[img][عکس: 7cun5z6lqjf2vpuwx0v_thumb.jpg][/img]
ای بابا بازم که کامنتم سانسور شد Sad
================================
ندا جان امروز رفتم پشت شهرداری.. ببین یه دونه از اینا بگیری جواب همه ی دستگاهات رو میده... این 1000 وات بود... حالا تو روی دستگاهات رو بخون هر چند وات بود بزن بش.. مثلا یه سشوار داری 200 وات... یه ایرون داری 50 وات... یه اسپرسو داری 100 وات و یه لباسشویی داری 500 وات... تا زمانی که جمع وات دستگاهات به 1000 برسه میتونی از یه دونه استفاده کنی... راحت به سیم رابط وسلش کن و همه ی دستگاهات رو وصل کن بش... حالا آنا هم از امریکا یه دونه واسه تبدیل 110 به 220 خریده که اونم وقتی دیدم عکسش رو میگیرن میفرستم واست
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، NedaE
آرین بستنت به تخت؟ Big Grin الان ریه هات واقعا تعجب کردن از این حرکت ورزشی تو Smile آفرین امیدوارم همینطور ادامه بدی و همیشه همین قدر پشت کار داشته باشی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، NedaE ، dinadino228
عمو سعید من این عکست و دوست دارم Smile مهربونه قیافه اش. شاد باشی همیشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، الهه سابق ، NedaE ، dinadino228
(2013-01-14 ساعت 01:07)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-01-14 ساعت 00:43)arian307 نوشته:  ای بابا بازم که کامنتم سانسور شد Sad...
آریان
سانسور نه. ویرایش شد. تا همون سیگار کشیدن موردی نداره، جلوتر هم بری بازم از نظر من مشکلی ندارهWink، اصلاً نوش جونت: گوش بشه بچسبه به تنتBig Grin. ولی از لحاظ بعضی ها مورد داره و منم مجبورم به خاطر مصالح سایت ویرایشش کنمSad. اینه که شرمنده. بعد از این هوای مارو بیشتر داشته باش. ممنون. در ضمن سایتی که عکستو توش آپلود کردی ف.ی.ل.ت.ر هست و عکست برای کسانی که بدون چیزشکن میان دیده نمیشه.

چشم عمو سعید اطاعت میشه...Shy
عکس رو هم الان یه جای دیگه آپلود میکنم ، چشم. Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، الهه سابق ، dinadino228
مگه چی نوشته بودی؟ Big Grin
حالا تا صبح هی تو بنویس هی عمو سعید پاک کنه :p
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، الهه سابق ، kamela ، mhy_1985 ، NedaE ، dinadino228 ، shabnam.84
مرسده جان تبریک میگم عزیزم Smile دست راستت روی سر همه ماها Big Grin
جودی منتظرم یه خبر خوب ازت بشنوما.
همینطور از کاملا Smile
آرین خوشی زده زیر دلت برادر من؟ بابا بیا همین ژانویه برو مصاحبه تو بده برو دنبال زندگیت، چرا میخوای عقب بندازی آخه؟ همه دنبال اینن وقتشونو جلو بندازن.
ایشالا هر وقت رفتی یکضررررب ویزاتو بگیری
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011 ، NedaE ، arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84
چشم عزیزم. ایشالا Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
ارین چطوری کذاشتی کنار؟منم گیرم..البته خیلی کم ها..به کسی نگووووو

الاهه جون....خیلی امیدوار نیستم که خبر خوب بدم..ولی خیلی دوست دارم تکمیل بشه پرونده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
بچه ها من در مهاجرسرا چند تا مشکل دارم..یعنی همیشه داشتم...میتونید کمکم کنید؟ببینید وقتی اتفاقی در اینجا میفته یا کسی پستی میگذاره ایمیلش برای من نمیاد..یعنی من همیشه خودم میام چک میکنم تا ببینم چی شده.....برای همین در تاپیک های دیگه اگه انفاقی بیفته من نمیفهمم..دنبال هر تاپیکی میگردم نیست...مثلا مرسده سرگذشتش رو نوشته و برای من هم گفته کجا برم..ولی وقتی روش کلیک میکنم نوشته ای از مرسده نمیبینم...من خودم فقط یکی بر ما چه گذشت رو چک میکنم و یکی ویزای ازدواج رو و مجبورم همین دوتا رو ببینم....من چکار کنم که اگر کسی چیزی نوشت ایمیلش برام بیاد؟؟چطور به تاپیک های دیگه سر بزنم؟؟یک بار گفتین اگه رفرش کنیم (یادم نیست گفتین چی میشه)مثل اینکه صفحات عوض میشه...ولی من اون علامت قرمز که گفتین مال رفرش هست رو بزنم من اون رو ندارم واقعا...چیکار کنم؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
منم ایمیل نمیگرم کاملا جون، یعنی هیچ وقت نمی گرفتم. فقط هر موقع می یام اینجا تاپیکهایی که به اصلاح Bold هستند یعنی پست جدید دارند که من نخوندم. منم شیرجه می رم توشون!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
(2013-01-14 ساعت 03:26)kamela نوشته:  بچه ها من در مهاجرسرا چند تا مشکل دارم..یعنی همیشه داشتم...میتونید کمکم کنید؟ببینید وقتی اتفاقی در اینجا میفته یا کسی پستی میگذاره ایمیلش برای من نمیاد..یعنی من همیشه خودم میام چک میکنم تا ببینم چی شده.....برای همین در تاپیک های دیگه اگه انفاقی بیفته من نمیفهمم..دنبال هر تاپیکی میگردم نیست...مثلا مرسده سرگذشتش رو نوشته و برای من هم گفته کجا برم..ولی وقتی روش کلیک میکنم نوشته ای از مرسده نمیبینم...من خودم فقط یکی بر ما چه گذشت رو چک میکنم و یکی ویزای ازدواج رو و مجبورم همین دوتا رو ببینم....من چکار کنم که اگر کسی چیزی نوشت ایمیلش برام بیاد؟؟چطور به تاپیک های دیگه سر بزنم؟؟یک بار گفتین اگه رفرش کنیم (یادم نیست گفتین چی میشه)مثل اینکه صفحات عوض میشه...ولی من اون علامت قرمز که گفتین مال رفرش هست رو بزنم من اون رو ندارم واقعا...چیکار کنم؟ممنونم

کاملای عزیز برو تو کنترل پنل کاربر و برو توی ویرایش تنظیمات اونجا گزینه اشتراک و خبررسانی با ایمیل رو میبینی فعالش کن.

(2013-01-14 ساعت 00:02)arian307 نوشته:  ضمن تبریک دوباره به مرسده عزیز و ابراز حسودی به وضعیتش Big Grin
دوستان بنده مدت 22 روزه که سیگار نکشیدم... اصلا هم دیگه تمایلی به کشیدنش ندارم... ...گذاشتRolleyes... حالا بنده در دور تسلسل باطل افتادم.... دوستان نظرشون چیه؟ اصلا معضلی شده واسه خودش.. بعد از 7 سال ریه هام تعجب کردن.. هرچند کشیدن با نکشیدنش هیچ فرقی نمیکنه توی این هوای مثال زدنی

نمیخوام نامیدت کنم اما بذار رک و راست بهت بگم. شما دوباره سیگار خواهی کشید. میگی نه؟ منتظر باش. ترک سیگار به این راحتی ها نیست. نکشیدن با ترک فرق داره.

ترک در سنین پایین خیلی بندرت جواب میده/ بنظر من شما فعلا ترک نکن چون برمیگردی و بیشترم میشه. بکنش 5 تا در روز/

فعلا 3 تا 5 تا بکش تا بعدا بگم چیکار کنی که کلا و برای همیشه بذاری کنار.

زودم برو مصاحبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
خواستن توانستن است.. اگه ارادش قوی باشه و واقعا خودش خواسته باشه و به اجبار کسی این کارو نکرده باشه میتونه.
البته فکر کنم محمد عزیز از لحاظ علمی بود منظورشون!

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، NedaE ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2013-01-14 ساعت 01:07)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-01-14 ساعت 00:43)arian307 نوشته:  ای بابا بازم که کامنتم سانسور شد Sad...
آریان
سانسور نه. ویرایش شد. تا همون سیگار کشیدن موردی نداره، جلوتر هم بری بازم از نظر من مشکلی ندارهWink، اصلاً نوش جونت: گوش بشه بچسبه به تنتBig Grin. ولی از لحاظ بعضی ها مورد داره و منم مجبورم به خاطر مصالح سایت ویرایشش کنمSad. اینه که شرمنده. بعد از این هوای مارو بیشتر داشته باش. ممنون. در ضمن سایتی که عکستو توش آپلود کردی ف.ی.ل.ت.ر هست و عکست برای کسانی که بدون چیزشکن میان دیده نمیشه.

آقا فندق شكن Smile
به نظر منم ارين اونقدر اراده داره كه ترك كنه و هيچ احتياجي به دوباره كشيدن نيست
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84
سلام دوستان عزیز
یه سوال
این سایت محترم رو که چک میکنیم واسه اینکه ببینیم کیس نامبرمون بعد از چک نیم اعلام شده ، (2تا تاریخ میده مثلا 13 مارچ 25 )
این معنی اش چیه ؟
یعنی بین این 2 تا تاریخ باید بریم ؟
البته کیس من اعلام نشده ها
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011
معمولا اینطور نوشتن تاریخ یعنی 25 مارچ سال 2013 اگه اینجا فرق میکنه دوستان می تونن اصلاح کنن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، payamkj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان