کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-12 ساعت 16:02)mercedeh2011 نوشته:  مرسي شبنم جونم،
حتما عزيزانم منم دعا ميكنم براتون، اينجا چه باروني مياد، من زير اين بارون دعا ميكنم تك تك بچه ها (همه تون رو اسم بردم) به سرعت و بدون اذيت شدن كار همه درست بشه.
جودي جونم خيلي دعات ميكنم

ممنون مرسده جون Smile ایشالاااااااااااا. خدا هرچی خوبه برای همه پیش بیاره
اون که هیچ وقت برای ما بد نمیخواد Rolleyes

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، NedaE
مرسده جون مبارک باشه عزیزم روی ماهتو میبوسم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، kamela
(2013-01-12 ساعت 14:18)mercedeh2011 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بعد از کشتن نهایی من ؛ الان پاسپورتم رسید.
خسته و هلاکم ...

کلی تبریککککککککککککککککککککککککککککککککک
خیلی خوشحال شدم ، خیلی
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela
(2013-01-12 ساعت 14:18)mercedeh2011 نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خسته و هلاکم ...
تبریک. تبریک. امیدوارم به زودی همین تبریک رو به بقیه بگیم، به ویژه جودی و الهه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، girl ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، kamela
خسته و هلاکم ...

SmileWink خیلی خیلی زیادددد و از صمیم قلب بهت تبریک میگم مرسده جان....
امید دارم که همیشه به همهء آرزوهای کوچیک و بزرگت برسی....
منم امیدوارم که هر چه زودتر کار همگیمون درست شه.... و از این انتظار و بلاتکلیفی راحت شیم.....

(2013-01-12 ساعت 16:15)girl نوشته:  مرسی قربونت برم.. واقعا امیدوارم هر چیزی که به صلاح همون بشه. شاید چیزی که ما میخوایم به ضررمون باشه.. من همه چیزو سپردم به خدا Wink

جودی جون، میخواستم بهت تبریک بگم بخاطر این صبوری و طرز فکرت در زندگی... مطمئنم که در آینده ای خیلی نزدیک نتیجه میگیری و هر آنچه به خیر و صلاحت هست برات پیش میاد عزیزم... موفق و پیروز باشی.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، kamela ، NedaE
ممنونم از همه دوستای خوبم.. امیدوارم همه ویزاهای بی دردسر بگیرن Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، kamela ، NedaE
مرسده عزیز خیلی تبریک می گم بهت. آرزوی سفری عالی و زندگی رویایی برات دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، kamela
بچه ها؟ من چرا نمیتونم یعنی نمیشه توی قسمت پروفایل خودم جنسییت و نوع ویزام رو بنویسم؟؟؟
و اینکه لیست دوستان که هیچی، واسه خودت دوست انتخاب میکنی، جریان اون لیست چشم پوشی چیه دیگه؟!؟!؟!
ببخشید اگه سؤالهام بچه گانست... آها یه چیز دیگه هم بود، اینجا که خودم میخوام مستقیم متن بزارم چرا شکلکاش نیستن؟؟؟
و آخری هم اینکه ، چه جوری میشه واسه خودم عکس بزارم؟!؟!؟!؟
هر کی حال داشت به هر کدوم جواب بده..... مررررررسی....
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas
دیدی مرسده.... دیدی گفتمممم... دیروز گفتم کاش جای تو بودیم... تبریکات شدید.. راحت شدی رفت.. البته اگر وفتی تو فرودگاه منتظر پروازی هی غر نمیزنییییی Big Grin
منم الان دل شوره دارم.. هرچی نردیک تر میشم بیشتر دست و پام میلرزه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، payamkj ، negi ، girl ، Tomas ، kamela ، NedaE
عزيزانم اين مسير فقط روحيه صبور، ازاد و بيخيال ميخواد.
من بازم از همه شماها ممنونم دوستان گلم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، negi ، girl ، Tomas ، kamela ، NedaE
(2013-01-12 ساعت 20:32)dinadino228 نوشته:  بچه ها؟ من چرا نمیتونم یعنی نمیشه توی قسمت پروفایل خودم جنسییت و نوع ویزام رو بنویسم؟؟؟
و اینکه لیست دوستان که هیچی، واسه خودت دوست انتخاب میکنی، جریان اون لیست چشم پوشی چیه دیگه؟!؟!؟!
ببخشید اگه سؤالهام بچه گانست... آها یه چیز دیگه هم بود، اینجا که خودم میخوام مستقیم متن بزارم چرا شکلکاش نیستن؟؟؟
دینادینو228
در قسمت "ویرایش پروفایل" گزینه تعیین جنسیت رو پیدا می کنین. نوع ویزا رو باید در قسمت امضاء اضافه کنید. گزینه "تغییر امضا" هم در همون قسمت پروفایل شماست. تا جایی که من در جریانم اگر کسی رو به "لیست چشم پوشی" اضافه کنید پیام خصوصی طرف براتون ارسال نمیشه یعنی مثل یه جور ف.ی.ل.ت.ر عمل می کنه. متوجه سئوال بعدیت در مورد شکلک ها نشدمSad. همینطور منظورت رو از عکس گذاشتن؟ اگر منظورت آواتار هست در قسمت "پروفایل شما" تغییر آواتار رو انتخاب کن و آدرس عکسی را از یک صفحه وب یا از روی هارد کامپیوترت براش مشخص کن. اگر منظورت گذاشتن عکس در پستت هست از این پستم استفاده کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، mercedeh2011
ایول بالاخره اومد.مرسده جان خیلی بهت تبریک میگم عزیزم.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-01-12 ساعت 21:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 20:32)dinadino228 نوشته:  بچه ها؟ من چرا نمیتونم یعنی نمیشه توی قسمت پروفایل خودم جنسییت و نوع ویزام رو بنویسم؟؟؟
دینادینو228
در قسمت "ویرایش پروفایل" گزینه تعیین جنسیت رو پیدا می کنین. نوع ویزا رو باید در قسمت امضاء اضافه کنید. گزینه "تغییر امضا" هم در همون قسمت پروفایل شماست. تا جایی که من در جریانم اگر کسی رو به "لیست چشم پوشی" اضافه کنید پیام خصوصی طرف براتون ارسال نمیشه یعنی مثل یه جور ف.ی.ل.ت.ر عمل می کنه. متوجه سئوال بعدیت در مورد شکلک ها نشدمSad. همینطور منظورت رو از عکس گذاشتن؟ اگر منظورت آواتار هست در قسمت "پروفایل شما" تغییر آواتار رو انتخاب کن و آدرس عکسی را از یک صفحه وب یا از روی هارد کامپیوترت براش مشخص کن. اگر منظورت گذاشتن عکس در پستت هست از این پستم استفاده کن.

مرسی از راهنماییتون آقای عمو سعید،،،Shy امضاء و جنسیت رو پیدا کردم.
در مورد شکلکها منظورم این بود که الان اینجا که پاسخ رو میزنم که جواب شما رو بدم ، شکلها هستن... ولی وقتی اون پایین (افزودن پاسخ) رو میزنم که خودم یه چیزی بنویسم شکلها رو پیدا نمیکنم....Sad
الان فکر کنم همه میگن این دختره هم دلش خوشه ها.....Rolleyes
بهرحال ممنون از شما....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Tomas ، mercedeh2011
ممنون از شما آقای Tomas
منم بزای شما و همه آرزوی موفقیت دارم.... +۱
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj
چرا من هيچ كامنتي از توماس اينجا نميبينم ؟!!!!!
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان