کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ای مرسده بی معرفت.. حالا دیگه نمیدونی ما چی میگیم؟!!! :p
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، NedaE ، kamela ، payamkj
(2013-01-14 ساعت 18:58)girl نوشته:  ای مرسده بی معرفت.. حالا دیگه نمیدونی ما چی میگیم؟!!! :p

اصلا شما کی هستی؟ من میشناسم شما رو؟ Cool

جودی مرسی بابت معرفی کتاب ؛ دلم لک زده برای این کتابها :*
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، NedaE ، kamela
من گرلم بچه ها صدام میکنن جودی Cool
خواهش میکنم عزیزم.. اگه کتاب تو این زمینه سراغ داشتی حتما به من بگو Rolleyes
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، kamela
(( ................ شیشهء پنجره را باران شست... از دل من اما،
چه کسی نقش تو را خواهد شست؟
آسمان سربی رنگ ،
من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ.............!!! ))
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، NedaE ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، kamela
(2013-01-14 ساعت 18:53)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 14:06)girl نوشته:  میتونه 2 تا معنی داشته باشه! هم اینکه صبا گفت هم اینکه خودتون گفتید.. مرسده جون معنیش چیه؟ یعنی از 13 تا 25 مارچ میتونن برن یا اینکه منظورشون 25 مارچ 2013؟

جودی جونم چیزی پرسیدی شما؟
من اصلا منظورت رو متوجه نمیشم
من از وقتی پاسپورتم رو گرفتم دچار آلزایمر شدم دیگه نمیدونم چی می گید شماها ... همه اون گذشته سخت رو تصمیم دارم فراموش کنم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

نه عزیزم اون 13 یعنی 2013

وای وای وای Smile هنوز نرفته ما رو یادت رفت. تازه باید بری برسی از اونجا بهمون بگی
فکر کردی الکیههههههه :d

(2013-01-14 ساعت 19:46)dinadino228 نوشته:  (( ................ شیشهء پنجره را باران شست... از دل من اما،
چه کسی نقش تو را خواهد شست؟
آسمان سربی رنگ ،
من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ.............!!! ))

ممنون از شعرت دینا جان. قشنگه. ولی داغ دل تازه میکنه هاااااا Tongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، Tomas ، NedaE ، الهه سابق ، girl ، kamela
جودی جونم با کمال میل مو عوضی اکسپت شد،وایسا تونلِ teleportation رو روشن کنم.....آهااا...رسید؟ Big Grin
............................
بچه ها بعد از کلی چه کنم چه کنم،بالاخره از این جهیزه دل کندم دارم لیستشو مینویسم فردا میبرم نمایندگیش ببینم قیمت ها از چه قراره بعد هم آگهی میدم.
محمد جان شما رو هم حتما در مورد جاروبرقی در جریان میذارم Tongue
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، girl ، kamela
دوست من... پدر و مادرت خوشبختی ات رو می خوان.میخوان ثمره زندگیشون رو شاد ببینن .مطمعن باش هر کی رفته بر نگشته و خانوادش رو هم برده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، dinadino228 ، payamkj
سعی کن از همچین آدمی تا میتونی فاصله بگیری. و از هیچ چیز زندگیت و رابطه ت نه به اون نه به هیچ کس دیگه توضیحی نده. باورکن آدم بیمار و حسود
تا دلت بخواد فراوانه Smile امیدوارم همه چیز برات خوب پیش بره و مشکلی پیش نیاد

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE
متاسفانه تا 6 ماه نشه اپرو نمیشیم . تازه اپرو هم بشیم شروع کل پرووسس!! هر روز غمگینم و غر میزنم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228
(2013-01-15 ساعت 00:37)poram نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 23:50)shabnam.84 نوشته:  سعی کن از همچین آدمی تا میتونی فاصله بگیری. و از هیچ چیز زندگیت و رابطه ت نه به اون نه به هیچ کس دیگه توضیحی نده. باورکن آدم بیمار و حسود

متاسفانه دوست صمیمی مادر نامردمه! بچه هامن خیلی غمگینم... از یه طرفم نامزدم همش میگه این چه پروسه طولانییه و از این جور حرفا... میگه تا 6 ماه نشه اپرو نمیشیم . تازه اپرو هم بشیم شروع کل پرووسس!! هر روز غمگینه و غر میزنه Sad

(2013-01-15 ساعت 00:37)poram نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 23:50)shabnam.84 نوشته:  سعی کن از همچین آدمی تا میتونی فاصله بگیری. و از هیچ چیز زندگیت و رابطه ت نه به اون نه به هیچ کس دیگه توضیحی نده. باورکن آدم بیمار و حسود

متاسفانه دوست صمیمی مادر نامززززززززززدمه! بچه هامن خیلی غمگینم... از یه طرفم نامزدم همش میگه این چه پروسه طولانییه و از این جور حرفا... میگه تا 6 ماه نشه اپرو نمیشیم . تازه اپرو هم بشیم شروع کل پرووسس!! هر روز غمگینه و غر میزنه Sad

شما که کارت طولانی تر از جودی ما نیست. که 2 ساله طفلی منتظر ویزا هستش. بقیه دوستان هم همینطور. همه ی سختیش تا اپروو شدنه
بعد اون دیگه وقت مصاحبه مشخص میشه و راحت تره به نظرم.شما باید به خودت و اون روحیه بدی و اجازه ندی کسی و یا چیزی مشکلی براتون ایجاد کنه. همه این دوری رو تجربه میکنیم و باید باهاش کنار بیایم...

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228
اینها همه به کنار این دوری از همه سخت تره و ناراحتی های نامزدم...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
بالاخره كيس نامبرمو گرفتم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela ، NedaE ، saba.m ، سانازی ، payamkj ، shabnam.84
شبنم جون منو میگه.. حالا من به کنار. خود شبنم هنوز اقدام نکرده و منتظره شرایطشون جور بشه تا اقدام کنن! باز شما منتظری اپروو بشی. من منتظرم بهم نوبت مصاحبه بدن و هر کسی منتظر یه اتفاق تو روند پروندشه ولی شبنم منتظره 2-3 ماه دیگه مدارک اولیه رو پست کنن.
شرایط برای هر کسی یه جوری سخت میشه. بخاطر این فاصله ها رابطه اکثر ما ممکنه دچار مشکل بشه. ولی شما با همسرتون منطقی صحبت کنید و قانعشون کنید که باید بخاطر زندگی خوبی که در اینده قراره باهم داشته باشید همه این سختی و دوری رو تحمل کنید و اگه الان اجازه بدید کسی بین شما قرار بگیره وای به حال اینده. ایشون معرفیتون کردن دستشون درد نکنه ولی واقعا از اینجا به بعد دیگه بهشون مربوط نمیشه. اصلا فکر نکنید ایشون منتی سر شما داره بخاطر این اشنایی.. همیشه یادتون باشه شمایید که به اطرافیانتون نشون میدید چطور باهاتون برخورد کنن و تا چه حد پاشونو از گلیمشون درازتر کنن! 1 بار برای همیشه این دخالتارو قطع کنید. اینجور مسایل اصلا شوخی بردار نیستن, اصلا مهم نیست که ایشون ناراحت بشن مهم اینه که شما ارامش داشته باشید Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، kamela ، NedaE ، سانازی ، payamkj ، shabnam.84
سیمی دیدی بیخودی نگران بودی؟ واسه من 57 روز طول کشید تا کیس نامبر بدن. دیدم بچه هایی که یک هفته ای کیس نامبر گرفتن. نتیجه این که هیچ وقت کیستو با کسی مقایسه نکن چون اونوقت میترسیو فکر میکنی حتما پروندت مشکلی داشته که اینطور شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، kamela ، NedaE ، payamkj ، shabnam.84
مبارکه simi جان.. دیگه خیالت راحت شد Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، simi ، kamela ، NedaE ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان